Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4845 Dátum: 14 szep 06, 16:05:54 » |
|
So sad. Much wow.
Nem csodálom, hogy el feed-elem az enemy ''FIZZ''-t Veigar-al. Nem tudtam sajnos, hogy ennyire counter-eli. 1 halálkor majdnem megöltem és csak úgy néztem, hogy ''jól van... lehet csak gyorsabb volt''. A második alkalom a gank volt. Wardoltam is hiába. Aatrox társam a gank jelentését nem nagyon ismeri. Általában 3. és 7. meg talán 10. percnél szokták, de az is változó az én szintemen. A 2. halál után védekezve játszottam csak. Megölni nem tudtak. Szépen lassan fizz élete is fele alatt járt és pont mikor elkapnám mit kapok szerintetek? 2 oldalról ganket. Top-ról kayle és bot-ról tristana. Én meg mondom: ''jól van... ss ismeretét senki se ismeri mi? -.- '' Nem pingeltek nekem hogy hiányoznak onnan ezek a balfa**ok. Fizz-t megöltem ignite-al, de megint meghaltam. És még én vagyok le noob-ozva mert próbálok valamit.
Tippek fizz ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #4846 Dátum: 14 szep 06, 16:41:51 » |
|
Fizz ellen nincs ötletem, az E-jével egyszerűen kijátsza Veigar stunját és ráadásként még keményen sebez a w-vel buffolt aa-jával a többi skill-je meg a hab a tortán.
Próbálj meg lategameig defenzíven játszani ,vagy várdd meg az új ingyenes bajnokokat, akkor már jóval ritkább lesz fizz.
Amumu jungle-höz adna valaki pár tippet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4847 Dátum: 14 szep 06, 16:46:17 » |
|
Amumu: W,E,Q Gank, majd maxold a E-t. Ap Tankra buildeld, late gameben csak teamfighban nyomd el az ultidat, az kb ha nem gyökerekkel vagy meg is nyeri a csatát nektek.
Fizz: Fizz ellen vagy kell egy sok CC-s mides vagy Kayle az ultijával de ilyen Veigart meg Katarinát öngyilkosság vinni ellene.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 06, 16:46:54 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4848 Dátum: 14 szep 06, 17:22:25 » |
|
Köszönöm a tippeket, csak sajnos nem látom soha ki jön ellenem, de nem is viszem addig amíg free. Meg is néztem egy oldalon ki counter-eli nagyon Veigar-t. Hát Fizz nem ott volt a top 3-ban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4849 Dátum: 14 szep 06, 17:44:29 » |
|
tsm gameplayeket nézzed serényen youtubon, azokból baj nem lehet. Szerintem dyrus, wildt, meg bjergsen benne vannak NA top3ba a maguk lanején, de amit lust boy levágott c9 ellen az is gyönyörű volt. (mikor beflashelt a braum slow elé). Ja és a döntő meccset wildturtle flashe hozta le, mikor kiugrott corki ultiból... trundle kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=JlseoZvZgbw(ha már linkeltem, vagy más megtette; akkor is fel kell frissíteni )
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4850 Dátum: 14 szep 06, 17:45:21 » |
|
Ma volt két nagyon élvezetes rankedem eddig a két kedvenc hősömmel az adott lanen. Végeredmény itt és itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4851 Dátum: 14 szep 06, 17:50:13 » |
|
Azért több skill kell egy Yasuo pentához mint Master nooboshoz. De több mint semmi, a penta mindig jól jön ha a tied. Az tuti. Mondjuk már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan is vegyem meg az új Yasuo skint, mert rohadtul nem vagyok visáz, vagy american expresses és nincs paypalom se. O.O Paysafecard-ot javasolnék mert az viszonylag könnyen berszerezhető a legtöb Relay vagy Inmedio újságárusnál. Más ötletem nincs Headhunter Caitlyn-ről kinek mi a vélemémye? Közben már átgondoltam a dolgokat, inkább használok mobogenie-t. Egyébként, Kecsu, még jó, hogy több kell, mert 80% skill kell hozzá legalább, ami már nagyon durva, egy Draven, vagy Cassio már 100%-ot igényel, ezért nincsenek meg. Meg azért sem, mert nem szeretem Cassiót és nem is tudnék vele játszani, adc meg nem az én hatásköröm (kivéve Varus, ő menő ). Szerintem nem néz ki valami jól a Headhunter Caitlyn, habár csöcsösebb lett.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4852 Dátum: 14 szep 06, 19:18:05 » |
|
tsm gameplayeket nézzed serényen youtubon, azokból baj nem lehet. Szerintem dyrus, wildt, meg bjergsen benne vannak NA top3ba a maguk lanején, de amit lust boy levágott c9 ellen az is gyönyörű volt. (mikor beflashelt a braum slow elé). Ja és a döntő meccset wildturtle flashe hozta le, mikor kiugrott corki ultiból... trundle kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=JlseoZvZgbw(ha már linkeltem, vagy más megtette; akkor is fel kell frissíteni ) Szóval nem csak én néztem a döntőt. Elmondom hogy Bjergsen-től néztem Veigar videót és Wildturtle hozta meg a kedvem Tristana-hoz. Ezeknek a farmjaik 15 perceken belül halálosak. 150-160 között. A maximum ami kihozható szinte. Wildturtle quadra FTW! Gnar-al játszottam és igaz csak ez volt a statom: 3/10/20 de első alkalomra jó volt. Társunk Jax jungle nem jött hozzám gankelni szinte egyszer se max mid game-ben 1x és ott is sikertelenül. Vesztettünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4853 Dátum: 14 szep 07, 15:00:20 » |
|
Ti mérgesek vagytok ha esély van pentára ,de az utcsó killen elmegy? Alaphelyzetben ez szerintem kicsit érthető , ma rankeden ez volt velem akalival, ámbár a düh valahogy mégsem jelent meg bennem. Utólag végignéztem az első kill után 300 hpm volt és turrent diveolok , ha azt figyelembe vesszük szerintem rém nagy poén hogy meglett a quadra, spell vamp op.
Cassio legalábbis ahogy én észrevettem tipikus early hátrányból kegyetlen late dominanciába megy át. Talonnak ekkora dominanciája volt régebben is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4854 Dátum: 14 szep 07, 19:07:49 » |
|
Én akkor vagyok nagyon mérges, ha meglenne a penta de valaki belopja és szarrá ragelem magam. xD Cassiopeia teljes reworkot fog kapni, late gamebe 1.6-1.7k ap simán elérhető lesz vele. Hasonlóan fog működni mint Veigar. Talon talán egész szezonba top 1-2 win ratejű az összes champ közül dia elóba Rammus és Amumu mellett. Op.gg-n van statisztika, ahányszor csak ránéztem mindig ezt mutatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4855 Dátum: 14 szep 08, 18:56:24 » |
|
Ha cassio reworkje az alap mechanizmusait nem varázsolja át akkor eléggé népszerű lesz , aztán majd kiderül mennyi az annyi. Talonba pont ahogy néztem tegnap hiába bukta ellenem a lanet percek alatt szerzett innen onnan 1-2 killt. Igaz a meccs végére valahogy elvesztette ütőképességét (talán a focus) ,de midgameben valami brutális dominanciája volt ,szinte fogalmazhatnék úgy hogy terror. Asszem az ilyen meccseket lehet a never surrend zsákba berakni: http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/944183132/200835597Olyan jó érzés volt amikor az 1vs4 quadrám hozta vissza a társaim hitét a meccsbe ,bár a végére 5vs4 be kellett befejezni ,de addigra már annyira jól szinkronizálódtunk hogy szerintem az 5vs5 is hasonlóan ment volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4856 Dátum: 14 szep 08, 21:59:27 » |
|
Szvsz Fizz ellen vigyél Mordekaisert. Ha életedben nem Mordéztél még, akkor is megvered Fizzt Lane-en vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4857 Dátum: 14 szep 09, 22:54:59 » |
|
Oké, az a cassio passzív mi lett már http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/legujabb-frissites-416Szóval lényegében azt próbálták kiszedni hogy early+midben a Q-W je ne adjon neki kegyetlen lane kontrolt, Illetve jól látom ,hogy a régi passzívot az új E vel akarják kompenzálni? Amúgy a passzív cdr je és + varázsseb független a 40% cdr és rabadon passzívtól, csak mert akkor tényleg alap lesz neki az 1000+ ap. Amúgy fizz ellen ryzot szoktam még hatékonynak látni ,meg mondjuk ha valaki tehetséges lux vagy morganaval ,akkor eléggé elkenheti a száját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4858 Dátum: 14 szep 10, 00:49:32 » |
|
NO DISRESPECT Fixed a bug where taunting dead champions would give Shen bonus energy.
Ezen besírtam XDDD
Az új khazix skin menő lesz!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 10, 00:51:22 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4859 Dátum: 14 szep 10, 10:15:37 » |
|
Fizz ellen Lulu is jó elég counter assasin vagy valaki olyan aki gyakrabban pokeolja mintsem el tudna előre ugrálni, Xerath-ot szoktam, aou, egyik legjobb range-ű jól célozható poke, stun és az ulti mozsár ágyú szintén hasznos tud lenni. a galactic azir skinbe beleszerelmesedtem, nekem az kell *.*
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|