24 nov 23, 15:31:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877609 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #4845 Dátum: 14 szep 06, 16:05:54 »

So sad. Much wow.

Nem csodálom, hogy el feed-elem az enemy ''FIZZ''-t Veigar-al. Nem tudtam sajnos, hogy ennyire counter-eli. 1 halálkor majdnem megöltem és csak úgy néztem, hogy ''jól van... lehet csak gyorsabb volt''. A második alkalom a gank volt. Wardoltam is hiába. Aatrox társam a gank jelentését nem nagyon ismeri. Általában 3. és 7. meg talán 10. percnél szokták, de az is változó az én szintemen. A 2. halál után védekezve játszottam csak. Megölni nem tudtak. Szépen lassan fizz élete is fele alatt járt és pont mikor elkapnám mit kapok szerintetek? 2 oldalról ganket. Top-ról kayle és bot-ról tristana. Én meg mondom: ''jól van... ss ismeretét senki se ismeri mi? -.- ''
Nem pingeltek nekem hogy hiányoznak onnan ezek a balfa**ok. Fizz-t megöltem ignite-al, de megint meghaltam. És még én vagyok le noob-ozva mert próbálok valamit.

Tippek fizz ellen?
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #4846 Dátum: 14 szep 06, 16:41:51 »

Fizz ellen nincs ötletem, az E-jével egyszerűen kijátsza Veigar stunját és ráadásként még keményen sebez a w-vel buffolt aa-jával a többi skill-je meg a hab a tortán.

Próbálj meg lategameig defenzíven játszani ,vagy várdd meg az új ingyenes bajnokokat, akkor már jóval ritkább lesz fizz.

Amumu jungle-höz adna valaki pár tippet?
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4847 Dátum: 14 szep 06, 16:46:17 »

Amumu: W,E,Q Gank, majd maxold a E-t. Ap Tankra buildeld, late gameben csak teamfighban nyomd el az ultidat, az kb ha nem gyökerekkel vagy meg is nyeri a csatát nektek.

Fizz: Fizz ellen vagy kell egy sok CC-s mides vagy Kayle az ultijával de ilyen Veigart meg Katarinát öngyilkosság vinni ellene.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 06, 16:46:54 írta Kazekage sama » Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4848 Dátum: 14 szep 06, 17:22:25 »

Köszönöm a tippeket, csak sajnos nem látom soha ki jön ellenem, de nem is viszem addig amíg free. ikszdé

Meg is néztem egy oldalon ki counter-eli nagyon Veigar-t. Hát Fizz nem ott volt a top 3-ban? Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4849 Dátum: 14 szep 06, 17:44:29 »

tsm gameplayeket nézzed serényen youtubon, azokból baj nem lehet.

Szerintem dyrus, wildt, meg bjergsen benne vannak NA top3ba a maguk lanején, de amit lust boy levágott c9 ellen az is gyönyörű volt. (mikor beflashelt a braum slow elé).
Ja és a döntő meccset wildturtle flashe hozta le, mikor kiugrott corki ultiból...

trundle kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=JlseoZvZgbw
(ha már linkeltem, vagy más megtette; akkor is fel kell frissíteni  Pojén)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4850 Dátum: 14 szep 06, 17:45:21 »

Ma volt két nagyon élvezetes rankedem eddig a két kedvenc hősömmel az adott lanen. Végeredmény itt és itt.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4851 Dátum: 14 szep 06, 17:50:13 »

Azért több skill kell egy Yasuo pentához mint Master nooboshoz. De több mint semmi, a penta mindig jól jön ha a tied. ikszdé
Az tuti. Nevet Mondjuk már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan is vegyem meg az új Yasuo skint, mert rohadtul nem vagyok visáz, vagy american expresses és nincs paypalom se. O.O

Paysafecard-ot javasolnék mert az viszonylag könnyen berszerezhető a legtöb Relay vagy Inmedio újságárusnál. Más ötletem nincs
Headhunter Caitlyn-ről kinek mi a vélemémye?
Közben már átgondoltam a dolgokat, inkább használok mobogenie-t. Nevet
Egyébként, Kecsu, még jó, hogy több kell, mert 80% skill kell hozzá legalább, ami már nagyon durva, egy Draven, vagy Cassio már 100%-ot igényel, ezért nincsenek meg. Meg azért sem, mert nem szeretem Cassiót és nem is tudnék vele játszani, adc meg nem az én hatásköröm (kivéve Varus, ő menő Kúl ).

Szerintem nem néz ki valami jól a Headhunter Caitlyn, habár csöcsösebb lett. Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4852 Dátum: 14 szep 06, 19:18:05 »

tsm gameplayeket nézzed serényen youtubon, azokból baj nem lehet.

Szerintem dyrus, wildt, meg bjergsen benne vannak NA top3ba a maguk lanején, de amit lust boy levágott c9 ellen az is gyönyörű volt. (mikor beflashelt a braum slow elé).
Ja és a döntő meccset wildturtle flashe hozta le, mikor kiugrott corki ultiból...

trundle kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=JlseoZvZgbw
(ha már linkeltem, vagy más megtette; akkor is fel kell frissíteni  Pojén)

Szóval nem csak én néztem a döntőt. Nevet

Elmondom hogy Bjergsen-től néztem Veigar videót és Wildturtle hozta meg a kedvem Tristana-hoz. Ezeknek a farmjaik 15 perceken belül halálosak. 150-160 között. A maximum ami kihozható szinte.

Wildturtle quadra FTW!

Gnar-al játszottam és igaz csak ez volt a statom: 3/10/20 de első alkalomra jó volt. Társunk Jax jungle nem jött hozzám gankelni szinte egyszer se max mid game-ben 1x és ott is sikertelenül. Vesztettünk. ikszdé
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4853 Dátum: 14 szep 07, 15:00:20 »

Ti mérgesek vagytok ha esély van pentára ,de az utcsó killen elmegy?
Alaphelyzetben ez szerintem kicsit érthető , ma rankeden ez volt velem akalival, ámbár a düh valahogy mégsem jelent meg bennem.
Utólag végignéztem az első kill után 300 hpm volt és turrent diveolok , ha azt figyelembe vesszük szerintem rém nagy poén hogy meglett a quadra, spell vamp op.

Cassio legalábbis ahogy én észrevettem tipikus early hátrányból kegyetlen late dominanciába megy át.
Talonnak ekkora dominanciája volt régebben is?
Naplózva

Stance
*

« Válasz #4854 Dátum: 14 szep 07, 19:07:49 »

Én akkor vagyok nagyon mérges, ha meglenne a penta de valaki belopja és szarrá ragelem magam. xD
Cassiopeia teljes reworkot fog kapni, late gamebe 1.6-1.7k ap simán elérhető lesz vele. Hasonlóan fog működni mint Veigar.
Talon talán egész szezonba top 1-2 win ratejű az összes champ közül dia elóba Rammus és Amumu mellett. Op.gg-n van statisztika, ahányszor csak ránéztem mindig ezt mutatta.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4855 Dátum: 14 szep 08, 18:56:24 »

Ha cassio reworkje az alap mechanizmusait nem varázsolja át akkor eléggé népszerű lesz , aztán majd kiderül mennyi az annyi.
Talonba pont ahogy néztem tegnap hiába bukta ellenem a lanet percek alatt szerzett innen onnan 1-2 killt. Igaz a meccs végére valahogy elvesztette ütőképességét (talán a focus) ,de midgameben valami brutális dominanciája volt ,szinte fogalmazhatnék úgy hogy terror.

Asszem az ilyen meccseket lehet a never surrend zsákba berakni:
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/944183132/200835597

Olyan jó érzés volt amikor az 1vs4 quadrám hozta vissza a társaim hitét a meccsbe ,bár a végére 5vs4 be kellett befejezni ,de addigra már annyira jól szinkronizálódtunk hogy szerintem az 5vs5 is hasonlóan ment volna.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4856 Dátum: 14 szep 08, 21:59:27 »

Szvsz Fizz ellen vigyél Mordekaisert. Ha életedben nem Mordéztél még, akkor is megvered Fizzt Lane-en vele.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4857 Dátum: 14 szep 09, 22:54:59 »

Oké, az a cassio passzív mi lett már Hümm-hümm
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/legujabb-frissites-416
Szóval lényegében azt próbálták kiszedni hogy early+midben a Q-W je ne adjon neki kegyetlen lane kontrolt,
Illetve jól látom ,hogy a régi passzívot az új E vel akarják kompenzálni?
Amúgy a passzív cdr je és + varázsseb független a 40% cdr és rabadon passzívtól, csak mert akkor tényleg alap lesz neki az 1000+ ap.

Amúgy fizz ellen ryzot szoktam még hatékonynak látni ,meg mondjuk ha valaki tehetséges lux vagy morganaval ,akkor eléggé elkenheti a száját.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4858 Dátum: 14 szep 10, 00:49:32 »

NO DISRESPECT Fixed a bug where taunting dead champions would give Shen bonus energy.

Ezen besírtam XDDD

Az új khazix skin menő lesz!
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 10, 00:51:22 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4859 Dátum: 14 szep 10, 10:15:37 »

Fizz ellen Lulu is jó elég counter assasin vagy valaki olyan aki gyakrabban pokeolja mintsem el tudna előre ugrálni, Xerath-ot szoktam, aou, egyik legjobb range-ű jól célozható poke, stun és az ulti mozsár ágyú szintén hasznos tud lenni.
a galactic azir skinbe beleszerelmesedtem, nekem az kell *.*
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins