24 nov 23, 14:47:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877266 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4785 Dátum: 14 aug 15, 23:44:03 »

Forecast Janna! Elsőre bele szerettem. De rájöttem, hogy kicsit vacilláltam, hogy meg vegyem-e, de megtettem és nem bántam meg, hogy kiadtam érte pénzt. Nevet
A Hextech is nagyon tetszik tőle, de a Forecast Janna miatt meg se vettem. Jó nekem az az egy skin, az pont tökéletes.Nevet Olyan szövegei vannak. 100x hallottam őket, de még mindig nevetek rajtuk.
Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4786 Dátum: 14 aug 16, 01:54:09 »

Ti hülyék vagytok  Pojén, ilyet meg ne halljak, hogy Ashe gyenge, meg Supportot senki nem akar vinni. ikszdé

Ashe abszolút nem gyenge csak másh kell vele játsznai, mint egy olyan adcvel akinek van menekülő spellje. Ezt chaox is nagyon jól bebizonyította.
Supportot meg miérne vinnének? Én pl nagyon szeretek supportolni, gyakran megy is rá a call, és volt h meg is kellett beszélni, mert más is oda akart menni 1/3 gamben előfordul

Illetve láttam egy videót most nem találom de ha megvan ebszúrom ide, h egy gamet supportal a legyegyserűbb lehozni amíg nem jutsz elég magasra.
Új Sonához kezd kirajzolódni a buildem.

Vélemények róla:

Semmi kifogás, annyi h ugyan én nem sonázok habár imádom, van egy item nemtom a nevét de a heal/bubira ad as-t a carrynek. sonához tuti vennék egy olyat illetve sona elég kevés hp mennyiséggel rendelkezik, és a sightstone után tuti vennék vmit talán kindlgemből vagy csak a kindlegemet. Sheenes item mellé a cd reduce not bad. Am elég jó a build.

Meg is jött a kedvem sonázni amint lesz alkalmam Mosolyog

-------

Illetve gnar!

http://www.probuilds.net/champions/gnar

habár OPnak tituláltam kiábrándultam...
38%-os win ratio mindent magyaráz és itt olyanok játszottak akik tudnak is játszani
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4787 Dátum: 14 aug 16, 03:29:34 »

Végül Yasuo-t vettem meg. Ki is próbáltam haverom engedélyével az akkauntján és eléggé tetszetős. Nekem való úgymond.

Szabi Namit NE vegyél! Nevet

Tapasztalatból mondom, sokkal több skill kell egy Namihoz mint azt az ember elsőnek gondolja.

Azt olvastam elsőnek, hogy őt: VEGYEM. ikszdé
Meglátszik, hogy ilyenkor már nem fog az agyam. smirksweat

Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4788 Dátum: 14 aug 16, 09:54:23 »

Szerintem amikor kezdő voltam, és karaktereket vásároltam, én választottam a legjobban. Ashe volt az első, Garen a második, a harmadik meg már Draven volt. Végül is jól ment vele, de akkor még nem jöttem rá, hogy a W-t újra tudom használni, ha elkapom a baltát. (Vagy lehet hogy nem is létezett ez a képessége, mert akkor még a passzívja is kb olyan volt mint Dariusnak ). Régi szép idők, amikor még azzal szórakoztam, hogy elultizok Dravennel boton, hazateleportálok, aztán rá tp-zek egy wardra. Fura, de ebből néha több killem is lett egyszerre. Nevet

----

Tettem 1 érdekes felfedezést a team meccsekkel kapcsolatban. Ott egyáltalán nem számít bele, hogy ki milyen divisionba van, csak a lejátszott meccsek számítanak, és az alapján osztja be az ellenfeleket.

Érdekes volt úgy 5v5 rankedezni, hogy 2 silveres (az egyik én vagyok), 2 goldos, és 1 platinumos játszott 5 darab diamondos játékos ellen, főleg hogy 2-3 dia 1-gyes volt belőlük xD
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 15:35:04 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4789 Dátum: 14 aug 16, 17:02:14 »

van egy item nemtom a nevét de a heal/bubira ad as-t a carrynek. sonához tuti vennék egy olyat illetve sona elég kevés hp mennyiséggel rendelkezik, és a sightstone után tuti vennék vmit talán kindlgemből vagy csak a kindlegemet.

Az Ardent censer. Az jó, mert azzaé akár 10 másodpercre is buffolhataod, de...
Maga a tárgy gyenge. Nem tankosít, s AP-t is csak keveset ad. Valamint csak az ADC húz belőle hasznot.

A Kindlegemet meg tudod Zekévé fejleszteni ami AD-t, ami már legalább két csapattársnak fog kedvezni.
(Habár a ketttő együtt jó kombó ha bele tud férni az utolsó két helyre.

Ha már Sona
http://kepfeltoltes.hu/140816/Sona3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Darius Vaynek mondja, de egyébként, ha Varus nem felejti el a Trinketet, akkor a miénk lett volna kill. S ennyire se jut. Mondjuik én is hülye voltam, mert használhattam volna a wardot is az alsó bokorba, csak hát azt a folyóra tartogattam, meg bíztam benne, hogy Varus leteszi a trinketet (aminek nem létéről nem tudtam) én hülye, meg kockáztattam.

Aztán volt egy olyan, hogy vagyok én meg Veigar kb 100HP-val az ellenfél bázisánál Fizz üldöz minket Full HP. 
Elérjük a mid tornyunkat, ahol Fizz ránk ultizik, Sona W: Heal Pajzs, Sebzés csökkentés. Mi túléltük, Fizz meghalt.

Mondtam Amumunak, menjen erdésznek, majd én supporttolok, nem ő silver 3 smurf
http://kepfeltoltes.hu/140817/mf_win_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennél hülyébb ötletem meg nem volt:
http://kepfeltoltes.hu/140817/mf_win_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

---

http://www.lol-hungary.hu/hirek/interju/vizicsacsi---teljes-mertekben-a-jatekra-fokuszaltunk_2014-08-11
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 23:36:13 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4790 Dátum: 14 aug 17, 01:29:41 »

Illetve gnar!

38%-os win ratio mindent magyaráz és itt olyanok játszottak akik tudnak is játszani

Én még nem írnám le gnart. Ne csak a win ratet nézd hanem azt is hogy még nagyon kevés meccset nyomtak vele.
Még nagyon azon vannak ,hogy az optimális buildet és stílust kitalálják.

Sok yasous próbálkozást láttam mikor kidobták és az elején ő sem volt sokkal jobb és most az egyik elég erős mides assasinról van szó.

Szerintem kicsit nehezen kezelhető a szende a benne lévő Hulk vér miatt ,de úgy mint minden más hőst őt is megszokja aki használni akarja.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4791 Dátum: 14 aug 17, 08:52:22 »

Illetve gnar!

Még csak most jött be pár napja, még nincs kirajzolódva a metabuildja se és a legtöbben azt se tudják, hogy mit csinálnak a spelljei így nehéz hozzá alkalmazkodni a teamben. Gondolj csak vissza Syndrára. Senki se játszott vele, mert irtó fosnak lett titulálva, 2-3 hónapra rá meg megsokszorozódott a Syndra pickek/bannok száma mert rájöttek, hogy még se olyan szar, csak tudni kell vele.
Sonára én is mindenképp raknám az új attack speedes support itemet, mivel van healje-shieldje is, ráadásul aoe. Vele tudod legjobban kihasználni.

Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4792 Dátum: 14 aug 17, 09:56:02 »

Persze tisztában vagyok veleh gnar új, meg sok helyen olvastam h a játék több skillt igényel vele mint álltalában.
De pl visszaemlékszek arra amikor kiadták LB-t...
20/0-nál gyengébb stattal nem is láttad ölhetetlen volt és még a force of nature+ atom tank ellenére is one shotolt...
Bennem ez hagyta eddig a legnyagyobb nyomot az új hősök terén Nevet

Ardent censer az az köszi, annak ellenére h a supportnak nem nagy szám, belegondolva sona nem csak a heallel/bubival buffolja az adct meg másokat hanem még ott a kék aurájai azért a kettő együtt már több mint sok, most pláne egy vayne aki a legnyaobb tank evő az adck között. Sztem azt az itemet Sonának találták, ki, de a zeke ugyanez csak nem aktivra procolódik hanem passzív as/ad ami szintén ugyanez

Vizicsacsiéknak meg gratulálok néztem minden mecsüket és nem csak a nip ellen tolták jól, hanem a gamers2 ellen is ahol meg ocelote volt a mides. Mindenképpen nagy teljesítmény és büszkék lehetünk csacsira. Pláne h nem egy game volt ami az ő ügyeségén múlt h nyertek jókor engaelt maoval nagyon ott volt fejben Mosolyog

Az az mf maszk csak nekem fura? Nevet
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4793 Dátum: 14 aug 17, 21:49:25 »

Rankeden pantheont pickeltem ,mert már csak top maradt, mondták, h pickeljek Pantheont Fiora ellen. Sosem játszottam még Pantheont, max aramon. Nekem lett a legtöbb killem a csapatból. De attól még soha többet a büdös életben nem fogok vele játszani inkább Nevet Farmolni képtelen voltam vele, de végül is jól ment. Inkább maradok Renektonnál, ha esetleg topra kell menni. Valahogy tetszetősebb.

1 win és silver 1 vagyok, erre mi történik?
Békésen öldöklünk boton Luciannal (Threshsel voltam), aztán lejön az ellenfél junglere, Vi, és 1-hitel mindkettőnket. Akkor nézem, hogy már sikeresen adtak neki 8 killt. Meccs végére 16/3 volt a statja, abból kettőször én öltem meg(úgy, hogy torony alatt ráncigáltam, hogy valahogy végre meghalljon), és ő meg szintén megölt engem 2x.
Poppy, a topos elkezdett rinyálni, hogy Shyvana miért nem gankel, miközben nem wardolt, és bepusholta majdnem a toronyig a lanejét.

Majd holnap újrapróbálkozok. Csak meg lesz minimum gold, max platinum season végéig.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 18, 16:26:22 írta tkrisz2 » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4794 Dátum: 14 aug 18, 22:57:23 »

Hahaaaa! Meg van a Grey WW skin! Nevet

Én majd olyan október körül kezdek el igazán rankedezni addig is kóstolgatom a többi lanet. A cél silver valamennyi. ^^
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4795 Dátum: 14 aug 20, 14:19:45 »

Megvettem Gnart amint leárazták 6300-ra. Kipróbáltam Yasuo ellen, hát hihetetlen, hogy mennyire erős karakter. Simán lehet vele diveolni torony alá, ha gankelnek, egyszerűen csak megölök mindenkit Nevet

E-vel bármikor el lehet menekülni, és kiteolva bárkit meg tudok vele ölni végül. Imádom ezt a karaktert. A baj csak az, hogy 4/1 volt a statom az elején, de 5/5 lettem, mert mire elértünk volna a teamfighthoz, kiderült, hogy minden lane feedelve van, kivéve a jungler és a topos Nevet

Szóval early gameban verhetetlennek tűnik szinte, de a teamfightoknál nem tudom hogyan szerepelne, addig nem sikerült eljutni. A Q-ja meg mintha bugos lenne. Hozzávágom az ellenfélhez, és egyszerűen valami 120 fokkal  arrébb indul visszavele, mint amerre kellett volna O.o .

Tuti le fogják még nerfelni >.<
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 20, 16:23:41 írta tkrisz2 » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4796 Dátum: 14 aug 21, 19:21:56 »

Haverom is megvette végre.

És az mondja, hogy nem könnyű farmolni vele mert az animáció hosszú ideig tart. Meg hirtelen nem jut eszembe miket mondott még.

Eszembe jutott, hogy min gondolkoztam Gnarral kapcsolatba. Hogy venni kellene neki egy Hurricant és azzal kipróbálni.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 22, 08:04:45 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4797 Dátum: 14 aug 22, 11:20:46 »

Egyik rankeden amumu afkozott 10 percig, az adc-nk meg csak halt. Oriannával carryztem végül, valami 25-töt öltem kb. Majdnem lett 2 pentám, aztán 1 spectatoros csávó fel is vett, hogy gratulál a 2 majdnem pentámhoz xD

A másik ranked ennél rosszabb volt. Nautilus support, folyamatosan halt, ha senki sem volt a közelében, ADC 5 percig afkozott, aztán bejelentette, hogy egér nélkül játszik, mert elromlott az egere. Singed topon feedelte topot. Ezt végül már én sem tudtam lecarryzni >.< .
6/0-ba voltam miden, aztán 6/4-be lettem meccs végére a próbálkozások miatt. De ha egyszer nem működik valakinek az egere rendesen, akkor miért kezd el játszani? :/
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4798 Dátum: 14 aug 22, 11:37:14 »

Nem feltétlen úgy kezdett el játszani. Nekem is szált már el az egész meccs közben ,bár nálam általában az elem merül le , amit már megtanultam kezelni (tartalék elem a monitor mellett ,így a probléma 20 sec es csak).

Valamelyik nap nyomtam két rankedet. Mindkettőnél supportra csúsztam. Én kis naiv gondoltam megyek threst úgy is itt már tudják mi az a lámpa ... a második meccsen számoltam ,hogy hány lámpa helyzetből hányat használtak a csapattársaim , ha azokat nézzük amivel jó eséllyel életet mentettem (volna) az 21 lehetőség , nagyon gáz hogy ebből 6 ot használtak ki (konkrétan 1 ember volt).
Adc blitz és vayne ellen minionok elött futkoz 12. perc 0:3 és flamel engem ,hogy nem hookolok és nem segítek neki.
Felmerül bennem csak 1 dolog a sok közül , minek hookoljak ha mindig halott vagy ha lanen van 1-2 szint minuszba van. A lámpát meg még véletlen sem találja el.
Oké tudom ,hogy silver és bronz 1 kategória kb ,de hogy ennyire?
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4799 Dátum: 14 aug 22, 12:07:35 »

Nekem Thresh a support mainem, és hát erről én is tudnék beszélni. Nevet Annyira nem szoktak botrányosak lenni, de mindig van legalább 1 csapattárs, akit fel kell világosítanom a lámpásról.  Némelyikük azt mondta, hogy egyszerűen csak nem látta a lámpást. A riot már kis nyilat is csinált a lámpáshoz, hogy rá lehet kattintani, de még ez sem elég. Ha nem lesz valahogy csillogó, vakító effekt a lámpáshoz, akkor nem veszik észre. Viszont attól még a többi ember nem fog tudni a arról, hogy rákattinthatnak, még ha tippeknél folyamatosan megjelenik is. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins