Ti hülyék vagytok
, ilyet meg ne halljak, hogy Ashe gyenge, meg Supportot senki nem akar vinni.
Kb azért van a többi ADCnek minden féle menekülő, meg burst képessége, hogy sakkban tudják tartani a játék elején.
---
Rájöttem valamire, ha nem használom a nagyon rondává átalakított karácsonyi skint, akkor Sona egész jó. S most végre úgymond van egy konterem Leona ellen.
Ja és egyedülálló módon a B1-es rankedeket nem vereségekkel, hanem ezidáig két győzelemmel kezdtem.
No megvan a harmadik is.
Új Sonához kezd kirajzolódni a buildem.
Vélemények róla:
Sightsotne. (ez maradt.)
Spuri cipő kapitánnyal. (Ez is maradt.)
Frozen Guantlet. Ez jön a Frozen hearh helyére.
Az egyik ok, az, hogy már nincs folyamatos védő aurája,a másik, hogy Sona passzívját elsődlegesen a W-vel kell kombinálni. A Frozen Guantlet passzívja meg helyettesíti a Q és az E passzív kombót.
Abyssal/Iron Solari/Mikael? (csere/marad)
Mivel a W gyógítása , pajzsa és passzív kombója is Ap-ból skálázódik, így nem árthat, ha van belőle.
de ha Az ellenfélnél van egy erősebb AP-s, akkor inkább az Iron Solari. Mindkettő egész hasznos a W-hez.
Ohmwreccer/Twin Shadow/Mikael Kell egy taktikai tárgy.
Zeke/Rabadon/egyéb support itemA Zeke még mindig jó neki, de ha úgy néz ki, hogy inkább a társak védelme a fontosabb, akkor inkább egy Rabadont. (Vagy egy support itemet)
------
Miéret van az, hogy megtanulnak egy szabályt, de ami az akot szolgáltatja, vagy ami ellent mond neki, azt már nem ismerik.
Egy példa.
Zyrával supportolsz az ADC-s egy Lucsia
Ellenfeleitek egy MF és egy Braum.
Alap szabály az ADC fókusz.
De, mi szerintetek a teendő?
A. Rámész az ADC-re. (Braum fagyit nyom a seggetekbe)
B. Pókolod Braumot. Még nem túl tankos, Így lvl-3 tól már elég jól lehet sebezni Zyrával. Ja és aranyat is nyersz belőle.
A játék elején a wardok száma korlátozott.
Van egy bokor amihez már nem marad. Egyértelmű, hogy ott van Brarum.
Lucian bemegy...
Lucian lvl2 Braumot kikerülve ráfut MF-re...
A dzsungelszökevénynek csak farmolni a kellett volna, Zyrával meg gyakorlatialg egyedül kipakoltam volna őket.
Nem biztos, hogy a farmtól elijesztem őket, de egy harcot kétszer is meggondoltak volna.
No hát Lucian mivel házalt nála a Rambó, há ő is menni rambó.
---
Most olyat tapasztaltam, hogy nem tudok ideges lenni.
Ranked Lobbyban ketten is beírják, hogy ők mekkora nagy smurfok. Az egyik Gold1-et mondott, a másik meg talán Dia valamit.
Én toppon ra kerültem mint last pick, ahol hát nem vagyok túl jó, de gondoltam Shyvanával elleszek Goku ellen.
Sikerült kizónáznom. Lefarmoltam, ami nálam nagy szó, mert topon tényleg rosszul farmolok. (valamint 1x megöltem)
Egyszer csak mit látok. Mid és Bot totálisan elveszítve.
Nálam jött a dilemma.
Ha én innen lemegyek, bukom a tornyot.
De hát van nekünk két smurfunk, csak megoldják...
Tudnék én ott valamit tenni, ha gyakorlatilag semmi csapatmunkájuk nincs?
Meccs után közlöm az ellenfél csapatával, hogy van nálunk két smurf, s az egyik G1-es. De úgy vélem valójában ők a polák óvodából jöttek.
Az egyik elkezdett győzködni, hogy ő G1, valamint még egy accot is mutatott.
Valaki aszem az ellenféltől beírja a G1-es accra válaszként, hogy elo boost.
A G1-es smurf tovább győzköd, minket, hogy hát ő G1, de a csapat az noob.
Aztán a G1-es smurf hát nem polákul kezd el dumálni? Na itt kiégtem
...
Na mindegy, lényegtelen honnan jött, csak hát ha annyira smurfel akarnak menőzni, akkor legyen is valami foganatja, s ne a bronzba is szégyen szintet hozzák.