Semmi sallang, kb semmit nem hangsúlyoz ki.
ASPD csuka me ADC és kell neki az attack speed
Blood Thister (vérszopó) me ADC és kö neki a sebzés, meg a life steal. ja meg ad pajzsot, amitől elhiszi hogy túlél valamit, de igazából nem.
Infinity Edge me ADC és kö neki még több sebzés, meg a kritikus is.
Statikk Shiv me hogy ADC és kirtikiusat akar, de gyorsan, így kellneki még attack speed, ja meg vannak passzavjai.
Tehát Ashe első lövésénél mindig kritel, ezért a statikk passzívja is kritelni fog és a kijövő villámok nem 100-at, hanem 250-t fognak sebezni.
Ja meg része az Avarice Blade ami bónusz aranyat ad úgy mint Ashe E képessége, ha megölsz valakit. A kettő együtt 5 bónusz arany leölt ellenfelenként. Farmolásnál jó ez minden minionnál 5 bónusz arany.
Blade of the Ruined Knight. me ADC és attack speed, és élet alapú százalékos sebzés, ja és mert 30% alatt nem life steal alife steal. Tudsz vele mozgási sebességet lopni, így akár menekülésre is használható. Már ha sikerül
Egyébként a Last Whisper (utolsó lódoki) alternatívája, de nekem a BotRK jobban tetszik, mert töb lehetőség an benne, valamint mert Ashenek viszonylag nagy az alap támadás sebessége, ezért a %-os bónuszok is jobb hatással vannak rá.
Védelmi lehetőségek:
Banshee Veil. ha varázs sebzéssel akarnának megülni. mert hogy Hókuszpók.
életet és ellenállást ad
Mercurial Scimtar
Ha nagyon kábíthatni akarnak leveszi a rólad a CC-ket, meg ad mozgási sebesséet
Sebzést és ellenállást ad
Randuins Omen
Ha AD hasis zabálók vannak az ellenfél oldalán, vagy ha szívatni akrod az ellenfél ADC-jét, mert ha meglő csökken a támadási sebessége, a páncél miatt meg a sebzése.
páncélt és életet ad.
Guardian Angel.
Ez azért van, hogyha megölnek, akkor feltámadsz,hogy még egyszer meg tudjanak ölni.
Páncélt és ellenállást ad.
Korábban csináltam olyat, hogy a Blood Thirster helyett vettem a Mercurial Scimtar-rt, de akkor minden képpen kellenek life stealos rónák, és a BotRK. De az így is csak 14,5%-mert nerfelték a lifestalt a rúnákon, meg a BotRK-n.
mastery fa meg kb így:
http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/hu/game-info/summoners/masteries/#1RBmOjrMS.4ds-pn3XG.0.0