24 nov 23, 16:49:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877808 alkalommal)
0 Felhasználó és 61 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4710 Dátum: 14 aug 02, 19:39:04 »

Alapjáraton minden adc bot lane , persze van egy pár kivétel akik mehetnek máshova is és müködhetnek nagyon jól.
Pl vayne ,urgot ,lucian top ,ezreal mid stb.

Ha normál buildet akarsz , "semmi sallanggal" ,akkor valami ilyesmi megteszi:
attack speed csuka
bloodthrister
phantom
infinity edge
last wisper

utolsónak nagyon meccs függő.
Ha domináltok annyira hogy ne tudjanak megölni ,akkor még valami sebző( vagy attack speed item, de általában érdemes ide valami védelmi eszközt.
ad ellen randuin, ap ellen banshee
mindkettőre guardian angel.

Ez működik jinxen és ashen is.

Persze lehet ennél érdekesebb és biztos vagyok benne hogy jobb buildet is csinálni ,de az is biztos ha ezt buildeled nem leszel olyan rossz.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 02, 19:40:21 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4711 Dátum: 14 aug 02, 20:09:56 »

Semmi sallang, kb semmit nem hangsúlyoz ki.

ASPD csuka me ADC és kell neki az attack speed

Blood Thister  (vérszopó) me ADC és kö neki a sebzés, meg a life steal. ja meg ad pajzsot, amitől elhiszi hogy túlél valamit, de igazából nem.  Pojén

Infinity Edge me ADC és kö neki még több sebzés, meg a kritikus is.

Statikk Shiv me hogy  ADC és kirtikiusat akar, de gyorsan, így kellneki még attack speed, ja meg vannak passzavjai.
Tehát Ashe első lövésénél mindig kritel, ezért  a statikk passzívja is kritelni fog és  a kijövő villámok nem 100-at, hanem 250-t fognak sebezni.
Ja meg része az Avarice Blade ami bónusz aranyat ad úgy mint Ashe E képessége, ha megölsz valakit. A kettő együtt 5 bónusz arany leölt ellenfelenként. Farmolásnál jó ez minden minionnál 5 bónusz arany.

Blade of the Ruined Knight. me ADC és attack speed, és élet alapú százalékos sebzés, ja és mert 30% alatt nem life steal alife steal. Tudsz vele mozgási sebességet lopni, így akár menekülésre is használható. Már ha sikerül  Pojén
Egyébként a Last Whisper (utolsó lódoki) alternatívája, de nekem a BotRK jobban tetszik, mert töb lehetőség an benne, valamint mert Ashenek viszonylag nagy az alap támadás sebessége, ezért a %-os bónuszok is jobb hatással vannak rá.

Védelmi lehetőségek:
Banshee Veil. ha varázs sebzéssel akarnának megülni. mert hogy Hókuszpók.
életet és ellenállást ad

Mercurial Scimtar
Ha nagyon kábíthatni akarnak leveszi a rólad a CC-ket, meg ad mozgási sebesséet
Sebzést és ellenállást ad

Randuins Omen
Ha AD hasis zabálók vannak az ellenfél oldalán, vagy ha szívatni  akrod az ellenfél ADC-jét, mert ha meglő csökken a támadási sebessége, a páncél miatt meg a sebzése.
páncélt és életet ad.

Guardian Angel.
Ez azért van, hogyha megölnek, akkor feltámadsz,hogy még egyszer meg tudjanak ölni.
Páncélt és ellenállást ad.

Korábban csináltam olyat, hogy a Blood Thirster helyett vettem a Mercurial Scimtar-rt, de akkor minden képpen kellenek life stealos rónák, és a BotRK. De az így is csak 14,5%-mert nerfelték a lifestalt a rúnákon, meg a BotRK-n.

mastery fa meg kb így:
http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/hu/game-info/summoners/masteries/#1RBmOjrMS.4ds-pn3XG.0.0
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 02, 20:14:28 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4712 Dátum: 14 aug 03, 01:09:51 »

Srácok! Lenyomtam az 5 meccset (sőt 6-ot) builderen keresztül és nem lett meg a support ikon. Nos ez a lehetőség még csak EUN-en él? Mert kifejezetten west-en még csak a hír van kint.

Vagy idő kell a rendszernek, hogy feldolgozza ez a hülye már megcsinálta? Nevet

Sztornó minden! Találtam egy hivatalos hírt miszerint EUW-n nem működik az ikon szerzősdi.
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1835601
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 01:22:37 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #4713 Dátum: 14 aug 04, 07:14:23 »

Tudok olyan magyar streemert aki ADC-bel tolja azon belül főleg Ashevel ja és szófosásban szenved.
(S ha van akkor általában mikor streemel)

Úgy tudom most ADC-knek újra a Barrier a divat, de én még mindig Healt hozok, mert hát én ilyen support lelkületű ADC vagyok  Mosolyog

Vettem egy AD rúnát a nagyba, így ott most 1HP 1 AD és egy Lfie Steal van.

Meg rájöttem valamire a 9:21-es Mesterimmel kapcsolattalanban. lehet hogy 1 AD feláldozásával nyerek 5 armort és 5 resistet, de igazából ha jól megy jól megy, ha nem akkor meg nem.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4714 Dátum: 14 aug 04, 11:47:23 »

Na, silver 3-ba vagyok végre. 3. próbálkozásra az első 2 winnel végül supportként feljebb jutottam Nevet
Ha így folytatom, season végére gold is meg lesz sztem Nevet
Meg jó érzéssel tölt el, amikor 2 meccsen egymás után az ADC külön köszönetet mond nekem, hogy carryztem helyette supportként Nevet Ezért még érdemes játszani.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4715 Dátum: 14 aug 04, 21:32:05 »

Már belejöttem főleg Jinx-el. Igaz, hogy Botok ellen mentem de a Quadra kill meg volt. Nevet

Rá jöttem hogy játék elején még elég gyengécske, de ahogy jönnek a cuccok a farm-ból már lehet vele aratni. Főleg a passzívja miatt.

Ashe is már megy. 10 killeket megszerzem és nagyon szemét support voltam a laneken a slow-oló nyilakkal. Nevet

Garen-el uralom a top lane-t.

Viszont itt egy érdekes dolog.

Menni akarok ma fél 10 fele játszani és mit látok a champion választásnál? Más új szabad championokat ( Tudom 1 hetente 10 új van ) és nem volt más választásom mint Ryze-al játszani.
Nagyon nem tudtam rájönni a játék stílusára.

4-et öltem, 0-át haltam és 4-et assist-oltam. Kezdésre nem rossz. Top lane-n kellett legyek. Nem értek a champion-hoz.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4716 Dátum: 14 aug 04, 22:54:53 »

Ha Teambuilderem azt jelölöm be hogy fighter, de nem fighterrel megyek nem számolja bele a meccset az ikonosdiba? Mert most szerintem fiddledickkel ez történt.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4717 Dátum: 14 aug 04, 23:17:35 »

De beleszámolja. Ashe hasisevő, Ashe tank...

Ryzehoz segít:
https://www.youtube.com/watch?v=ivAV-7ecdKM&list=PL815A00AD3C130CC0
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 04, 23:19:29 írta Shiro » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #4718 Dátum: 14 aug 05, 01:11:54 »

Ryzehoz inkább ez segít https://www.youtube.com/watch?v=2j3j5HLqn58
Nekem bevált  szerintem
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4719 Dátum: 14 aug 05, 15:31:35 »

Igen ilyen a Zongoryze XDDDDD

Egy aram meccset úgy lehoztam vele, hogy a tornyunkat meg se ütötték. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 15:32:06 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4720 Dátum: 14 aug 06, 10:45:54 »

Zed-el játszottam pár meccset és rájöttem 2 dologra. Ha megtanulok vele farmolni akkor a meccs legjobb gyilkosa leszek. A képességei pont olyanok amik bejönnek nekem és farmolni is könnyű vele, vagy mégsem? Hát 20 perc alatt enyhe 60 jött össze. Nem sok hát! A kérdésem az, hogy mitől lehet jól farmolni? Tudom, hogy Last hit-re kell menni, de pl Annie ellen voltam középen és folyton vette az életem, ezért nem tudtam rendesen Last hit-elni. Tudom ez egy olyan dolog lenne, amibe bele kell jönni, de hát na. Csak van valami, amivel jobbá tudom tenni a teljesítményt.

Unokatesómmal Bot-on Thresh + Jinx kombóval elég jól el lehet lenni. Nevet
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4721 Dátum: 14 aug 06, 15:08:20 »

Nem akarok villogni de az aram meccs után megvettem Ryzet és miután megküzdött a support ikonért, insta top Ryze. És elkentem(tük) a szájukat.

Szerintem a legszebb megmozdulásom az volt mikor, 1v4-be rám akadtam miközben a jungle-be kóricáltam az Ahri-t magammal vittem igneti nélkül. Nevet

http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/1609181835/204191227
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 15:09:42 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4722 Dátum: 14 aug 06, 15:54:53 »

Szabika
Amikor zeddel mész a farmoláshoz ilyen és hasonló ellenfelek ellen érdemes a Q és E vel is farmolni.
Kb úgy kell őt kezelni ,hogy ha látod ,hogy a creepektől a következő Q töltésig nem hal meg egyik sem ,akkor lehet ellőni poke formájába. Legideálisabb az ha a Q val a last hittel együtt az enemyt is el tudod találni (persze nem kapja meg a 100% os damaget ,de ha ez párszor összejön, akkor azért az már kellemetlen lesz neki)
Amikor az enemy nincsen olyan közel hogy támadjon ,akkor használd az AA-t a gyorsabb farmoláshoz ,mivel ebben a passzív elég jól segít. (persze ehhez tudni kell ,hogy kb az adott ellefélnek melyik spellje milyen rangel rendelkezik , ami az emberben lassan ösztönszerűen is kialakul ,de ha direkt figyel rá az eléggé hasznos lehet)
Ki kell használni az ellefél crd jét is. Ha tudjuk ,hogy az adott spelljéig mennyi idő van még hátra nagyon jól ki tudjuk ezeket a kis időket is használni 1-1 creep AA val való leszedésére (tökéletes példa ,ha az enemy kayle ,aki alapban counterei zedet ,de ha tudjuk hogy az E je még 3-4 sec ig nem lesz ,akkor bátrabban mehetünk közelebb ,mert akkor csak a Q ja van ,aminek a range is kissebb).

Mindig nézni kell a mapot ,hátha sikerül kiszúrni 1-1 jó gank lehetőséget. Ha zed earlyben szert tud tenni 1-2 killnyi arany előnyre ,onnantól már a lanején ugrásszerűen nőnek az esélyei ,de valamit sosem szabad elfeledni vele , mindig figyelenbe kell venni ,hogy az ellefél adott itemekkel kb mekkora sebzésre képes, közben egyéb formában mennyi agrót kapunk(sebzést) ,milyen summonner spelljei vannak az ellenfélnek (ha gankeleünk érdemes megkérdezni az adott lanest ,hogy melyik summonner spelljét lötte már el az enemy).

Az információ hatalom , ez sok hős esetén igaz ,de zedre ez méginkább igaz , és ha jól használják az információt ,akkor büntet is vele.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #4723 Dátum: 14 aug 06, 16:08:35 »

Zed-el játszottam pár meccset és rájöttem 2 dologra. Ha megtanulok vele farmolni akkor a meccs legjobb gyilkosa leszek. A képességei pont olyanok amik bejönnek nekem és farmolni is könnyű vele, vagy mégsem? Hát 20 perc alatt enyhe 60 jött össze. Nem sok hát! A kérdésem az, hogy mitől lehet jól farmolni? Tudom, hogy Last hit-re kell menni, de pl Annie ellen voltam középen és folyton vette az életem, ezért nem tudtam rendesen Last hit-elni. Tudom ez egy olyan dolog lenne, amibe bele kell jönni, de hát na. Csak van valami, amivel jobbá tudom tenni a teljesítményt.

Unokatesómmal Bot-on Thresh + Jinx kombóval elég jól el lehet lenni. Nevet

Valahogy úgy emlékszem, hogy még új vagy, ha így is van, akkor majd a rúnák és a masteryk sokat fognak segíteni a last hitelésben. Egyébként rengeteg gyakorlás kérdése az egész. Nekem általában tizedik percre 90-100 körüli farm szokott lenni ha odafigyelek, ami szerintem jónak mondható, de pl láttam már 120as farmot is tizedik percre mert folyton farmolta a wraithokat a midesünk. De ehhez azért szerencse is kell, mert ilyen farmot csak akkor lehet összeszedni, ha nagyon ügyesen wardolunk vagy épp leszar az enemy jungler, vagy van teleportunk, mert ekkora farmot back nélkül lehet csak összekaparni. Zedként pl az a jó, hogy könnyen tudsz távolról is farmolni a skilljeiddel és pokeolni is tudod az ellenfelet, a W-ddel könnyű escapelni a gangeket, rátudod pusholni a lanet és nehezebben farmol tower alatt. Szerintem ő az egyik legjobb karakter lane fázis szempontjából.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4724 Dátum: 14 aug 06, 18:02:38 »

Zed-hez ezt is ajánlom, pont jól jön a counter lane miatt. Figyeld hogy játszik.
https://www.youtube.com/watch?v=lU9p5Pkk5vs&list=UUE6hAWc-vFW1ZzugFA-XggA
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins