Jó videó volt. Most ha ezt lejátszanánk egy normális meccsen, talán lenne belőle egy jó kis bronze fight!
Néhány dologra akarok még válaszolni, amikre lehet kicsit megkésve válaszolok most:
A szalagokat az alapján lehet megkapni, hogy milyen jól viselkedsz meccseken. Állítólag, ha a teamworkoset akarod megkapni, akkor a végén be kell írni néha hogy "gg wp, nice teamwork", helpfulnál "I just want(ed) to be helpful" stb...
De állítólag ezek csak arra jók, hogy honoráljanak.Fórumon írta valaki, nyilván ott minden igaz, mint minden más is az interneten. Sok honort kell kapni egy rövid idő alatt, és nem reportolhatnak szerintem. Nekem van kb 600 teamworkom, de azt a szalagot sosem kaptam meg, hiába honorálnak már minden meccsen. De a Honorable Opponent medált már vagy 3x megkaptam, pedig abból csak 300-400 van talán.
A lényeg, hogy legyél kedves mindenkivel, ne legyél reportolva (mondjuk manapság már azért is reportolnak mert master yit elpörgettem aramon). Csak a Riot tudja, hogy hogyan lehet megszerezni a plecsniket, más csak spekulálgat többnyire.
A másik: Ha 0 pontod van egy divisionba akkor az MMR dönt, hogy mikor esel vissza. Ez néha lehet több meccsnyi vereség is, néha csak 1-2. Egész osztályoknál (silver, bronze), akkor esel vissza, az előző osztálynak az alját súrolod már. Hiába vesztettem 14 meccset rankeden zsinórban még év elején, amikor minden meccsen volt legalább 1 afk, nem estem vissza silver 5-ből, utána meg amikor nyertem ugyanúgy kaptam 25 pontot. Érdekes
Még valami:Kérdeztem az egyik Riótost pár hete, hogy reportolhatok-e a GG WP Too easyért. A válasz: "Nem túl sportszerű dolog, de nem lehet." Nem tudom, hogy azóta változott-e valami, vagy egyáltalán lehet-e bízni a magyar ritó szavában, de ezt válaszolták.