24 nov 23, 17:34:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878073 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4665 Dátum: 14 júl 28, 23:42:00 »

Valamelyik nap leültem egy kicsit játszani és tök nagy mákom volt, mert normális (hiper-szuper-über király) csapatot kaptam 3 alkalommal és mehettem is midre Luxxal minden körben. Ezekért a meccsekért szeretek játszani, amikor az emberek megköszönik ha segítesz rajtuk és nem rinyálnak, durciznak játék közben és mindenhez pozitívan állnak hozzá. Bezzeg ma 2x is összerakott olyan csapatba amiben mid és top instalock és ment a rinya meg az így reportollak meg úgy reportollak jobb vagyok mint te, mert te csak egy sz@r vagy és akkor most király vagyok gondolat menet (gondolom ismerős).

1. kör:

Hős választásnál jungle support és adc között választhattam, de amíg töprengtem és nézegettem a champjeimet már csak adc maradt. Az ingyenes hősökön kívül nincs adc-m, úgyhogy kényszerítve voltam arra, hogy Urgotot vigyem csatába, ami mellé kaptam egy Mundo supportot és Yi junglert. El is kezdődik a meccs, már az elején hátra vagyunk szorítva, Mundo nem nagyon mozdul rájuk, gondoltam jobb, ha a háttérben maradok és várom az alkalmat. Olyan 7. perc körül lehetett mire sikerült annyira legyengítenünk őket, hogy recalloljanak és előrébb nyomulhassunk egy kicsit. Mire visszajöttek be is vártuk őket a bokorban, elkezdődött a nagy harc én ütöm az adc-t Mundo meg a supportot -.-" Nem is ez volt a legnagyobb gondom mivel a halálom árán sikerült megölni őket csak mind a 2 kill-t Mundo vitte el ... Ez így ment a végéig míg már 2/10/11-be voltam és akkor Mundotól kaptam a nagy osztásokat, hogy milyen sz@r vagyok meg minden. ( enemy team 2 ad 3 ap erre Mundo elkezd buildelni full armorra ... azt hittem agyvérzést kapok.)

2. kör:

Becsöppentem a hősválasztásra gyors le is "foglalóztam" midet mire egy csávó pickel egy katát bepötyögi hogy mid és lockol. Jól össze is vesztem vele, de úgy gondoltam egye fene biztosan nem lesz gond miden, mert ugye katával nem nagyon lehet bénázni. Még veszekedtem a csávóval már csak egy hely volt kiadó, gondolom kitaláljátok mi. Na ugye. A felállás kezdéskor:-Top Zed
                             -Jungle Fiddle
                             -Mid Kata
                             -Supp Kayle
                             -Adc Én megint Urgottal

Ellenünk boton Tristana+Leona páros akik szépen el is kenték a szánkat főleg, hogy még fiddle is minden áron csak Leonát ütötte történjék bármi is Tristanára még csak rá se nézett se ő se Kayle így Tristana addig szépen szétcsapott köztünk mindaddig, amíg már nem volt szüksége Leonára a 2v1-ben. Ekkor Kata már kezdte, hogy ilyen rosszul játszom meg olyan rosszul játszom meg töröljem a játékot stb. stb.
Én: Nézd meg a match historymat, majd meglátod hogy jobban is tudok teljesíteni.
Ő: Az nem jelent semmit.
Én: Akkor szerinted ez az egy meccs jelent valamit? Hogy tudod ebből leszűrni hogy milyen szinten vagyok kb.
Ő: Le tudom szűrni. Bronze 5 és meg is fogsz ragadni rajta.
Én: Jól van akkor és mivan ha másodszorra játszom Urgottal és nem tetszik a champ, nem az én játék stílusom.
Ő: Neked az egész játék nem a stílusod.
Én: Ezt miből gondolod?
Ő: Abból hogy én 8/1-be vagyok te meg 0/5-be
Én: Igen 8/1-ben vagy Katával hát ez aztán teljesítmény.
Ő: Te csak ne beszélj, Urgot egyike a játék legkönnyebb hőseinek. Yi-vel több gondod lenne mint Urgottal

A beszélgetésünknek ezt volt a fénypontja. Tovább is írhatnám de már így is nagyon hosszú a hsz és csoda ha valaki idáig elolvasta szerintem. Lényeg a lényeg végére egyfolytában azt mondogatta hogy csak Ő meg Zed ér valamit úgyhogy 2v5-ben vannak. Ezen annyira felhúztam magam, hogy játék után regényt írtam a report menübe. Úgyhogy így telt a mai nap . Most 1 hétig 2x is meggondolom, hogy el akarom-e indítani a játékot.

Amúgy egymás ellen nem szoktatok játszani custom gamet? 1-2 hetente amikor a többség ráér lehetne csinálni valami programot játékon belül.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4666 Dátum: 14 júl 29, 06:14:55 »

Mi lenne, ha veszekedés helyett a champ selectben választanál inkább? Csak a saját bénaságod miatt szívtad meg kétszer is. Amúgy meg mute és nincs aki felhúzzon játék közben.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4667 Dátum: 14 júl 29, 09:12:10 »

Meg ott van a draft pick + team builder pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4668 Dátum: 14 júl 29, 10:24:10 »

Melyik LOL-os szerver a legjobb, ahol érdemes játszani? Tudom, hogy mindenhol vannak szemét, kötekedő játékosok és ezt el akarom kerülni. Lehet nem sikerül teljesen, de kevesebb legyen sokkal az a biztos. Szerintetek?

3 közül döntenék: NA, EUWE, EUNE.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4669 Dátum: 14 júl 29, 10:51:40 »

EUNE. Vagyis inkább ne, vagy áá mind egy.

Ha pozitív a hozzáállásod bármihez, akkor bárhol jó lehet. A lényeg, hogy ne a játékban kezdj el rédzselni.
Ha valaki nagyon hülye azt it is elmondhatod a fórumban, a bezzeg én hozzáfűzésével együtt.
S ha úgy állsz hozzá, a plák óvoda is szórakoztató tud lenni.  ikszdé

Vagy menj koreai szerverre, mivel egy kukkot nem fogsz érteni, a flémelések sem fognak zavarni. Pojén

Ui:
Tegnapi meccs, azért van kis rang különbség.  Pojén
http://kepfeltoltes.hu/140728/plat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Stance
*

« Válasz #4670 Dátum: 14 júl 29, 11:42:50 »

Én még akkor kezdtem, mikor nem volt szétválasztva az EU szerver. Mikor szétválasztották eune-be kerültem majd egy idő után átmentem ingyenesen euwestre, néhány év után pedig mikor újra ingyenes lett az átjövetel eune-re visszajöttem. High eloba azt tapasztaltam, hogy euwesten sokkal színvonalasabb játékok mennek gameplay szempontjából és nehezebb feljebb jutni, viszont a flame is sokkal nagyobb. Eunen a diamond5-4 szint euwesten a platinum 1 szint nagyjából. A bronz-silver-gold pedig mindkét szerveren fertő. Normal gamek szempontjából nincs különbség. Westen elméletileg már a legjobb szervergép fut az összes közül, de még így is ott van a legtöbb szerver crash. NA-n meg szerintem laggolnál (min 80-90ms).
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4671 Dátum: 14 júl 29, 12:26:54 »

Nem tudom ki linkelte már ezt a Fizzes videót de olyan jókat szakadtam rajta. ikszdé

Először 56 mp-ig bírtam. ikszdé

https://www.youtube.com/watch?v=wTsjjt0denE&list=UUqKOd2oXgIKvRiZryXyRH1A
ezen is jót kacagtam tőle. XDD
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 29, 12:32:17 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Zuki
Gennin
*

« Válasz #4672 Dátum: 14 júl 29, 12:44:05 »

Hát igen a srácnál az a 9 stack befigyel :DDD
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4673 Dátum: 14 júl 29, 22:33:05 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4OLo-JroIdA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4OLo-JroIdA</a> 

Ez akkor is cuki    Nevet
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4674 Dátum: 14 júl 29, 23:21:53 »

Kíváncsi leszek mennyire lesz közkedvelt. Az írták róla, hogy kifejezetten late game champ lesz.

Már egy csomószor megnéztem azt a ősi falfestményt amit kiadtak a Gnar-hoz és nekem olyan mintha a Vel Koz lenne rajta.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 00:13:06 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4675 Dátum: 14 júl 30, 03:52:42 »

Hát tény ami tény ,ez cuki. Asszem elvitathatatlan.
Szerintem egy egészen jól gankelhető lesz a laneje (mármint saját jungler által) a jumpja miatt.
Neki is mint vi vagy vayne az AA fontos tényező.
Valahogy olyan sivir+vayne+tristana keverék ,meg valami nagy és rondáé ikszdé

Elvileg hova szánják? Top?
Vagy én érzem csak úgy hogy ebből lehetne troll adc?
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4676 Dátum: 14 júl 30, 07:18:01 »

Jaja, topra szánják. Supportnak is jó lenne szerintem.
http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/gnar-the-missing-link

Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4677 Dátum: 14 júl 30, 11:56:13 »

Most próbálom ki élesben az új Sonát.
Rossz előérzetem van...
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4678 Dátum: 14 júl 30, 11:59:24 »

Nagyon várom a helyzet jelentést.

Nagyjából leírnád magyarul mi miben változott mert csak nagyon felületesen néztem át a változtatást. Vagy csak visual update?
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Stance
*

« Válasz #4679 Dátum: 14 júl 30, 12:08:49 »

Ez a Gnar nagyon OP lesz. Eleinte legalábbis, ha nem nerfelik le. Minél több a hp-ja, annál többet fog sebezni az E-je és a W-je is úgy fog működni mint Vaynejé, csak éppen magic damagebe. Full tankként is irtó nagy damaget fog osztani. Instabuyolnám, de az a transzform kinézete és maga a funkcionalitása is teljesen elveszi tőle a kedvem. Egyrészt bénán néz ki, másrészt nem lehet kontrollálni.
Nekem nagyon bejön az új Sona.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins