24 nov 27, 05:58:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 880397 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #4635 Dátum: 14 júl 21, 21:44:57 »

Mostanában nagy divat lett miden a pokeolós, utility jellegű, cc-s meg hasonló midesek használata. Régebben sokkal nagyobb divat volt az assasinok, több melee, hasonlók.
A meta egyébként úgy alakul, hogy a lcs-en megnézik, hogy mi a menő, azt akkor utána azt viszi mindenki ikszdé Amikor meg azok a karik már túl játszottak, akkor szépen kinerfelik őket az életből is, azt akkor visznek mást lcs-re és megváltozik a dolog.  pl. mielőtt kinerfelték gragast, az összes meccsen amit az akkori lcs-en néztem volt egy. Azóta max topra viszik néhanapján.
A szalagokról fogalmam sincs, de ne mennyiség alapján osztják sztem.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 23:28:49 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4636 Dátum: 14 júl 21, 23:22:01 »

Ha elcsén elkezdenének Jana toppal trolkoddni, akkor az elenne az új meta?

Volt már 4 afk-tok egy meccsen, úgy hogy az nem technikai probléma volt? (1 kivétel)

Az ádécém bekapta  a hepciát, oszt afkázott. Oszt persze követtéka priméd társa i is.
Zyránál meg beköszönt a technika ördöge. De ő legalább visszajött.

Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4637 Dátum: 14 júl 21, 23:24:43 »

Ez az LCS-s dolog igaz, de eléggé félre van értelmezve ez az egész. Azt hiszik, hogy LCS-n a legeffektívebb championokat viszik az adott lanekre és azokat az itemeket buildelik nekik, amikkel szintén a leghatékonyabbak. De ezeket a dolgokat csomó minden befolyásolja, mint pl az ellenfél pickjei, a két csapat kombinációja és maga a játékos szintje. Pl megfigyelhető, hogy tierenként a játékban hatalmas különbségek vannak az átlagpickek, buildek, banok között. A meta = most efficient tactic available, ami nem összetévesztendő a "melyik a legerősebb champion éppen a játékba" felfogással. Csak azért utálom ezt, mert ha megmerem kérdőjelezni a csapattársam, hogy te pl miért ezt az itemet buildeled akkor rávágja, mert LCS-n az XY is ezt tette, tehát szar nem lehet...
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4638 Dátum: 14 júl 22, 00:10:54 »

Két normál vereség megér két ranked győzlmet?  Pojén Az utóbbi erősen szerencse függő volt. Varus afk.
Úgy néz ki mostanában elég szerencsés vagyok a rankedekkel.

0 LP-n hány vereség  kella  vissza eséshez?

Mert az B3 promó után 2 vereségem, a B2-es után meg 4 vereségem volt 0 LP-vel.
Most 4 win tehát hamarosan újabb promó közeledik, viszont az nem lenne jó, ha B1-et eme tendencia alapján egyből 6 vereséggel kezdeni.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 00:14:47 írta Shiro » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #4639 Dátum: 14 júl 22, 00:28:26 »

6-nál már visszaesnél. Egyébként ha már volt pontod, akkor akár az elsőnél visszaeshetsz. Nekem sok ilyen volt. xD De ha még nem volt pontod, akkor elvileg a 5.-nél esel sztem vissza.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4640 Dátum: 14 júl 22, 08:34:01 »

MMR függő. Én bármikor 0 pontra kerültem egy lose után egyből visszabuktam. Általában azért, mert mielőtt 0 pontra kerültem úgy vesztettem, hogy nálam jóval alacsonyabb szintűvel duóztam ami rendesen megalázta az mmrem.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4641 Dátum: 14 júl 22, 13:36:49 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jMvGNmbRMgI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jMvGNmbRMgI</a>

Ez irtó jó lett  Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4642 Dátum: 14 júl 22, 16:04:04 »

Pont most akartam linkelni. Nekem is bejött. Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4643 Dátum: 14 júl 22, 16:09:42 »

A videóban nem tudom ki játszik a karakterekkel ordas low. Mondjuk ez elmondható a csapatról is Jaxet bannolni kellett volna. Ennél már csak az idegesítőbb, hogy Ahrival megy a support. Tiszta szégyen:(
Viccet félre téve valóban jó videó volt, de azért mikor a tömeg jelenet volt dukált volna egy Katarina ulti a tömegbeXD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #4644 Dátum: 14 júl 22, 16:15:41 »

Szegény kata valahogy sosem ultizik el :C
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4645 Dátum: 14 júl 22, 18:17:34 »

A másik meg ,hogy nautiluszt milyen mészárosnak állítják be ,hisz a túlélő csapat közül ő intézi el jaxet meg gravest is ikszdé
1:59 meg olyan vérbeli bronz kategóriás meccsjelenetet láthatunk.
4vs4
Junger megy az adc re és a 3 társa meg egyenesen előre ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4646 Dátum: 14 júl 22, 21:01:36 »

Úgy néz ki gyakorlott Blitzek ellen már nem olyan jó ez a Zyra, de akkor is, feedeltünk, de győztünk. ikszdé

Mintha valami külön mákom lenne ranked esetében
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 21:03:31 írta Shiro » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4647 Dátum: 14 júl 23, 07:50:04 »

Mi az hogy rárobbatnja graves azt a sziklát?Nevet, meg hogy golyó és varázsálló nauti?^^
Darius meg öklözi őket az helyett hogy felstackelné az ultiját és leszólózná a csapatot .
Amúgy tetszett.

Great teamworkörré avanzsáltak, fogalmam sincs miért; troll pickelek mindig supportra  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 23, 07:57:08 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4648 Dátum: 14 júl 23, 09:38:49 »

Jó videó volt. Most ha ezt lejátszanánk egy normális meccsen, talán lenne belőle egy jó kis bronze fight! Nevet

Néhány dologra akarok még válaszolni, amikre lehet kicsit megkésve válaszolok most:

A szalagokat az alapján lehet megkapni, hogy milyen jól viselkedsz meccseken. Állítólag, ha a teamworkoset akarod megkapni, akkor a végén be kell írni néha hogy "gg wp, nice teamwork", helpfulnál "I just want(ed) to be helpful" stb...
De állítólag ezek csak arra jók, hogy honoráljanak.Fórumon írta valaki, nyilván ott minden igaz, mint minden más is az interneten. Sok honort kell kapni egy rövid idő alatt, és nem reportolhatnak szerintem. Nekem van kb 600 teamworkom, de azt a szalagot sosem kaptam meg, hiába honorálnak már minden meccsen. De a Honorable Opponent medált már vagy 3x megkaptam, pedig abból csak 300-400 van talán.
A lényeg, hogy legyél kedves mindenkivel, ne legyél reportolva (mondjuk manapság már azért is reportolnak mert master yit elpörgettem aramon). Csak a Riot tudja, hogy hogyan lehet megszerezni a plecsniket, más csak spekulálgat többnyire. Nevet

A másik: Ha 0 pontod van egy divisionba akkor az MMR dönt, hogy mikor esel vissza. Ez néha lehet több meccsnyi vereség is, néha csak 1-2. Egész osztályoknál (silver, bronze), akkor esel vissza, az előző osztálynak az alját súrolod már. Hiába vesztettem 14 meccset rankeden zsinórban még év elején, amikor minden meccsen volt legalább 1 afk, nem estem vissza silver 5-ből, utána meg amikor nyertem ugyanúgy kaptam 25 pontot. Érdekes Nevet

Még valami:Kérdeztem az egyik Riótost pár hete, hogy reportolhatok-e a GG WP Too easyért. A válasz: "Nem túl sportszerű dolog, de nem lehet." Nem tudom, hogy azóta változott-e valami, vagy egyáltalán lehet-e bízni a magyar ritó szavában, de ezt válaszolták.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4649 Dátum: 14 júl 23, 09:55:35 »

Mivel a mostani tribunalon botok osztják a chatbanokat, ha elég reportot kaptál, így tök mindegy miért reportolod xD
De egyébként külföldi fórumokon is rengeteg téma foglalkozott ezzel, és mindig arra jutottak, hogy az "easy" offenzív kijelentés..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins