Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4575 Dátum: 14 júl 11, 20:00:18 » |
|
Beruháznék egy ADC-re, Vaynet néztem ki magamnak. Vélemények róla? Jinxre lusta vagyok gyűjtögetni, Caitlynel meg béna vagyok pedig no skill.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4576 Dátum: 14 júl 11, 20:18:53 » |
|
Vayne inkább late games adc, de ha neked bejön, akkor hajrá, habár én inkább egy Corkit ajánlanék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 20:20:02 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4577 Dátum: 14 júl 11, 20:46:29 » |
|
Vidd Ashe-t, nincs jobb. Nem érdekel, ha rankeden förszt szalámi vagyok, instalockolom Ashe-t. http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-history/EUN1/201857745A support, meg valahogy el van átkozva. Komolyan mondom Ashevel tiszta nyugodt vagyok, Sonával meg rédzselek, mint a fába szorult féreg. Nida: omg my team no damage Nida: report my team no damage mecs után. Hősoknek okozott sebzés: Ashe: 26.000 Lux: 20.000 Shaco 17.000 Nida 9.000 Brand 24.000
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 22:24:15 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4578 Dátum: 14 júl 11, 22:53:28 » |
|
Igazából mindegy ,hogy melyik adct veszed meg ,nem az a lényeg ,hogy mások által mennyire jónak vagy rossznak van titulálva ,fontosabb ,hogy te hogyan tudod használni és hogyan érzed vele magad. PL nálam ott van sivir , aki rettenetesen erős ,de nincs az az isten ami rá tudna venni ,hogy játsszak vele. Nekem személyes kedvencem urgot és hiába van az egész gép egyik leggyengébb-jének titulálva attól még én szeretem, bár ritkán használom ,de az egyik kedvencem mai napig. Fun amikor aramon 1vs3 ba triplázik le vele az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #4579 Dátum: 14 júl 12, 08:38:38 » |
|
Tegnap minket pont egy Vayne szívatott halálra normal matchen , sajna elején sikerült jól felfeedelni, hamar összeszedett egy csomó attack damage-t meg attack speedet és folyton elszökött előlünk a teleportjával. Nekem is tetszik, csak kicsit drága sajna. Braum support ellen valami jó taktika? Én is szoktam használni (amíg még van lehetőségem), de ha ellene megyünk akkor egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, egyszerűen annyira tank, meg a stunnja is brutális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4580 Dátum: 14 júl 12, 09:32:08 » |
|
Én braum ellen általában úgy vagyok ,hogy ha tudom akkor bannolom(tatom) , persze ez csak ranked és drafton lehetséges. Ha ez nem megy ,akkor blitzet ,thresht ,leonat vagy morganat viszek ellene. Első 3 at azért ,mert ha sikerül elkapni velük az adct akkor meg van az esélyünk rá ,hogy elöbb égessük el ,minthogy braum passzívja bármit is tehetne. Morgana meg egyértelmű hogy miért.
Ahogy észrevettem ha braum os páros ellen játszunk kizárólag az a taktika lehet hatékony ha kegyetlenül az adc jára megyünk, persze ha braumnak jók a reflexei ,akkor még így is megvédheti az adct. Szóval meg kell nyerni az earlyt ellene.
Persze ez csak az én megfigyeléseim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4581 Dátum: 14 júl 12, 11:51:09 » |
|
http://www.championselect.net/champions/braumThresht és Blitzet, pont hogy gyengébbnek írja. Gondolom azért, mert ha el is kapják az ADC-t Braum eléje tud ugrani, aztán pajzs és passzívjelző. Zyrát jónak írja ellene, és szerintem a következők miatt. Az E-jén viszonylag nagy a hatótáv, és átmegy mindenkin, így egész könnyen lehet vele rootolni. Zyra virágait leteheti az ADC mögé is. lvl3-as Zyra esetében 2 virág maximálisan 680-sebzést tud leadni. (AP nélkül) Támadtok, Braum elöről védi az ADC-t, de ha két virágot mögéjük (pajzs mögé) tudtok rakni, akkor az ugye akkor is jelentős sebzés, ha az egyikőtök harcképtelen. Aztán mivel Zyra Q-ja nem spellshot, így az is mehet a pajzs mögé. Aztán, Zyrának halál után van egy jelentős tru demédzse. Aztán az ultija miatt (plusz E, plusz virágok) Zyra tud ép olyan akatív lenni a tímfájtokban, mint Braum. Sőt Zyrának még pucéron is egész durva sebzése van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 12, 12:00:05 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4582 Dátum: 14 júl 12, 13:13:14 » |
|
Mit próbáltam ma ki, veigar support!! Elég jó a holdja, beszorítja az adc-t. Kombinálva egy mf e és r-el kivégzés. Vagy több alternatíva is lehet, vayne vagy draven belelövi őket a stunba , (iylenkor vajon hozzáadja a plussz stunt, mintha terran lenne??) Mondjuk q-ra nem érdemes rakni egy pontot se ilyenkor mert nincs minion amit farmoljunk.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4583 Dátum: 14 júl 12, 14:49:12 » |
|
Ekkora no dmg teamem se volt még O.O hiába löktem fel mindenkit, meg ultiztam be 4 embert, az akali futkorászik a tócsájába, a nida tigris formában ugrál és az emberi q-jával próbál pokeolgatni(minionokat), a thresh épp ragel mert a vayne nem tud autoatackolni és stb... zsép volt kratulálok http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/888522981/206875458
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4584 Dátum: 14 júl 12, 16:11:55 » |
|
Braum support ellen valami jó taktika? Én is szoktam használni (amíg még van lehetőségem), de ha ellene megyünk akkor egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, egyszerűen annyira tank, meg a stunnja is brutális.
Egy kis ügyességgel könnyebben kijátszható, mint gondolná az ember. Legalábbis a lane fázisba már sikerült kitapasztalnom, hogy hogy is kell ellene játszani. Általában Vaynel adc-zem és annyi a taktikám, hogy szét kiteolom. Semmit nem ér, ha nem tud a közeledbe férkőzni vagy nem talál el a stunjával. Ha felteszi a pajzsát és úgy teszi, hogy az adc mögötte pozícionál megint csak könnyedén tudod pokeolni, mert max rangeről te eltalálod braumot, az adc viszont téged nem. Ha pedig nem hátrálnak vagy egyhelybe ácsorognak és pajzsal jön feléd, akkor hátrálsz és megvárod, míg lemegy a pajzsa majd lehet tradelni. Csak arra kell ügyelni, hogy ne üssön meg ez pedig irtó egyszerű. A bukfencem mindig tartogatom, hogy eltudjak ugrani a slowja elől abban az esetben, ha nincs minion ami mögé be tudjak állni. Vayne pedig tökéletes braum ellen, mert ha a pajzsa le is redukálja a damaged, rá stackelődik a W. Egy szemtől szembeni 2v2-be kicsit nehezebb a dolgunk. Ha nagy előnyünk van az ellenfél botlanejével szemben, akkor megtehetjük, hogy először braumot tesszük el láb alól. Általában ezt is kell, amúgy nem tudjuk fókuszálni az enemy adct, csak kicsit nehézkes, ha nincs kill vagy nagyobb farmelőnyünk. Érdemes olyan supportot ellene hozni, aminek van snareja vagy stunja, így könnyebben kijátszható és fókuszálhatóvá válik az ellenfél adcje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #4585 Dátum: 14 júl 12, 17:59:00 » |
|
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/888635055/209996493Na, el se hiszem, hogy győztünk. Úgy volt, hogy veszíteni fogunk, többször is bejöttek bázisra, nexust leszedték vagy 3/4-ig, de végén lerusholtuk őket boton. Az a vicc, hogy elkezdem noobozni Nidalee-t, mert szarrá feedeli Anivia-t (pedig az is szarul játszott, semmi defet nem épített). Erre ezután egész végig engem szid, merthogy nem segítek meg mekkora lúzer vagyok . Én is oltom, erre beáll Master Yi is őt védeni. Anyám is szóba került, állítólag az összes románnak megvolt , ennek még utánanézek x). Tetejébe Nidalee már mid game-ben elkezd surrenderelni, nagyjából egyenlően álltunk, és ezt még vagy 2szer megismétli. Kapott egy csinos kis reportot azért, rászolgált. Á szóval kicsit már bánom, hogy EUNE-re regeltem, majd lehet, hogy csinálok egy accot EUW-re is, hátha ott értelmesebbek a playerek. Amúgy köszi Stance
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4586 Dátum: 14 júl 12, 21:41:05 » |
|
ván loszt ván vin. ai luv afk
Rájötttem, hogy nekem kell egy Rengár, mivel aszem az az egyetlen macska ami hiányzik.
Rengar, Nidali, Katarina, Leona, Cait.
Van még olyan, aki macskaszerű, vagy macska utalás van a nevében?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 12, 21:42:46 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zuki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4587 Dátum: 14 júl 12, 22:02:45 » |
|
kogmaw is egy macska csak kivan forditva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4588 Dátum: 14 júl 12, 22:15:50 » |
|
Jah meg ugrott még közben egy fejest a darálóba is, nem? Ha nagyon hasogatni akarunk akkor még udry tigrise is macska ,de az igazából nem tesz sokat hozzá ,csak a 3200 as skinnel ha jól rémlik. Előkerült egy lomtalanítás során az eredeti accom ,amit valami 12 esen hagytam ott. Mondom nyomok pár meccset. Ez alatt a pár meccs alatt 2 dologra jöttem rá. 1. Velkozt aránytalanul kevesen játszanak ,ahhoz képest hogy milyen teamkiller dög. 1vs3 ultit bedobom double és a 3. 0 hp val elmászik (jó persze lvl12 es accal nem pró enemy ,de azért mégis) 2. Tényleg nincsen megfordíthatatlan meccs ,amíg a nexus áll. Nap emlékezetes failje. 1vs5 fiorával megyek ,quadra megvan 5. majdnem hal és ekkor a turrent lecsap ,amikor egy AA kellett volna. Reakcióm: https://uglynikki.files.wordpress.com/2013/07/oh-god-why.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4589 Dátum: 14 júl 12, 22:35:42 » |
|
Udyr is van, 2x mentem vele, szóval az a skin várat magára. Vel'Koz jó, az igaz, de aki nem hülye a mágusokhoz, az simán elveri. Aztán meg csak erős, de nem túl érdekes. kogmaw is egy macska csak kivan forditva Az egy német. Her Nyo von Kog'Maw --- Egy enyhén troll build Anniehez: Muramana Spirit of the Elder Lizard Liandry Lyrai Sunfire Cape. Tehát egy jó kis égetést dobsz rá. A másik iylen égetési ombó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 13, 02:02:54 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|