24 nov 27, 06:17:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 880509 alkalommal)
0 Felhasználó és 67 vendég van a témában
Zuki
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4545 Dátum: 14 júl 07, 12:14:42 »

Sziasztok!

Próbálgattam én is ezt a FACEIT-t de beregeltem meg minden rámegyek hogy Add game->LoL-> kiválasztom a szerveremet beirom a nevemet aztán mindig hibát ir ki de ugyanazt.
"New Notification
Some problem occured during game registration. Please contact us if problem persist."

Haveromnak is ezt irja, az e-mail megvan erősitve , még az accnevem is ugyanaz mint a summoner.

Valakinek volt hasonló problémája vele ?
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4546 Dátum: 14 júl 07, 13:26:15 »

Én már az első lépésnél elakadok. Nevet Beírom az e-mail címem (kettőt is próbáltam) és azt írja ki, hogy ez az e-mail már használatban van. Nézek kérdőn a monitorra, oké akkor login. Szokásos jelszó nem jó -> elfelejtett jelszó -> ilyen e-mail cím nincs regisztrálva! Hát akkor fakjú! D: ikszdé
Inkább majd otthonról próbálom. Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4547 Dátum: 14 júl 07, 13:45:34 »

Próbáljatok meg erről a linkről regisztrálni =DDD

play.faceit.com/?referral=5d9e9fca-d921-4eb2-8464-400ec4323a51
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4548 Dátum: 14 júl 07, 14:12:10 »

Az ingato.com is ilyen oldal, nézzetek fel ha érdekel. CS:GO-tól az amazon vásárlási utalványig bármit lehet nyerni.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4549 Dátum: 14 júl 07, 16:10:24 »

Sziasztok!

Próbálgattam én is ezt a FACEIT-t de beregeltem meg minden rámegyek hogy Add game->LoL-> kiválasztom a szerveremet beirom a nevemet aztán mindig hibát ir ki de ugyanazt.
"New Notification
Some problem occured during game registration. Please contact us if problem persist."

Haveromnak is ezt irja, az e-mail megvan erősitve , még az accnevem is ugyanaz mint a summoner.
Valakinek volt hasonló problémája vele ?

Be kell jelentkezned a LoL Launcherben és utána tudsz regelni rá az oldalon. Amúgy ez esl copy csak ide a jutalom miatt a low skilleseket is oda csalják.

Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Zuki
Gennin
*

« Válasz #4550 Dátum: 14 júl 07, 17:16:02 »

Végül megoldódott a probléma.

Mentem is egyet , azt se tudtam mit hogy kell de az ellenfelem szerencsére magyar volt Nevet
Végül első meccset nyertem de a gyerek elrontott vagy mi és feladta vagy mi. Második meccsbe meg egy Gyémánt 5ös Taric szArrá verte az Aatroxomat :DDDD
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4551 Dátum: 14 júl 07, 22:17:58 »

Megnéztük mi is mi ez a face it. Rengeteg magyar volt 2V2-N.De ez a magyar mentalitást, amint lenyomtuk őket, azonnal elkezdtek "oltani"..szánalmas.
na mindegy, most elődöntő,  aztán remélem döntő is  Nevet
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4552 Dátum: 14 júl 08, 11:11:53 »

Én is mennék, de úgy hogy ti westesek vagytok, én meg easten úgy nem ugyan az a storyzgatás Nevet de azért megpróbálkozok vele :3 Nektek további sok szerencsét kacsint
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4553 Dátum: 14 júl 08, 12:46:30 »

Arany szabály soha ne játssz magyarokkal. Lanon megvered őket úgyhogy ott vannak melletted és azt mondják csalsz tuti csalsz. Cfg van valami cfg-d. Nem tudnak veszíteni és, ha valaki jobb az csal. Ha pedig egyértelmű, hogy nem csal, akkor jön a büdös kocka vagy és nincs életed meztelen nőt pedig csak fényképen láttál. Ez általánosságban igaz a magyarokra. Akik igazán jók kerülik a többi magyart. Utálok magyarokkal játszani mindent. A mentalitásuk is beteg ezért low a 99%.
Jah egyébként LoL is olyan mint a bf2 vagy a cs:D Négyszer valakit megölsz zsinórban úgyis megtudod, hogy magyar, mert elkezd szidni mint a bokrot.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4554 Dátum: 14 júl 08, 12:57:09 »

Én pont ezért szeretek magyarok ellen játszani. Imádom mikor flamelnek, annál jobb őket alázni. Nevet Azért vannak kivételek is. Múltkor egy rango ellen játszottam, a két csapatból mi voltunk a legjobbak, meccs végén addolt, hogy kurva jól játszottam és azóta is szoktunk duózgatni. Csak ekkor derült ki, hogy magyar ő is.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4555 Dátum: 14 júl 08, 18:07:30 »

Miért csodálkoznak azon, hogy ARABon kapásból rerollolom Yi-t?
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 18:09:54 írta Shiro » Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4556 Dátum: 14 júl 08, 19:28:04 »

Ma még silver 3 24 ponton voltam, most silver 4 15 ponton... kicsit se vagyok lose streakbe, valamiért nagyon ki vagyok égve... Valaki esetleg duo? Kis segítség jól jönne ^^
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #4557 Dátum: 14 júl 08, 20:01:34 »

Hello!
Nemrég én is elkezdtem a LoL-t és kezd igencsak megtetszeni. A mostani free rotationből megtudnátok mondani, hogy melyik champion jó jungle-be meg esetleg supportra?  A jungle meg a top lane egyébként a legszimpatikusabb eddig, de a support is érdekel. ADC meg APC annyira talán nem fekszik.
Még valami, ha valaki nagyon segítőkész akkor leírná, hogy egy junglernek mi lenne a megfelelő útvonal meg hogy érdemes-e és ha igen akkor mikor counterjungle-zni?
Szoktam egyébként nézegetni leírásokat, guide-okat különböző championokról meg szerepekről, de gondoltam az itteni tapasztalatok se jöhetnek rosszul.
Amúgy csak azért nem veszek egy championt se még, mert Wukongra gyűjtök. Az előző free rotban eléggé megtetszett, és majd vele szeretnék junglerkedni, meg ha jól tudom topon se olyan rossz Mosolyog
A rúnák mikor fognak fejlődni? Most még csak "lesser"-eseket tudok venni, de láttam guideokban, hogy van nagyobb szintű is.
Bocsi a sok kérdésért, nem túl sok lolos ismerősöm van Nevet. Én még érdekes módon egy magyarral se futottam össze, pedig easten vagyok (csak gondolom, hogy itt vannak legtöbben).
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4558 Dátum: 14 júl 08, 20:08:41 »

Mostani..hmm?

Erdésznek mehet az Amumu (azzal könnyű), meg a Zack. (aszem a Renekton is)

Suppártolni pedig a Braum. Az annak nagyon ópé, habár lehet nem a legkönnyebb.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 20:09:30 írta Shiro » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4559 Dátum: 14 júl 08, 20:43:26 »

Ezek a mostani free karik még inkább bebizonyították mennyivel erősebbek a 6.3 hősök. Undorítóan erős Braum - Vayne - Fiora - Velkoz egyszerűen nem lehet vele nem alázni. Zac is biztos, hogy erős, de nekem valahogy nem fekszik. Igazából a Top a gyengém Renektonnal is csak nagyon sok gyakorlás után tudtam játszani.
Azt amikor lemegy az áruk 4.8 kapnak egy szép nerfet. Ez iszonyatosan bosszantó. Twich adc-vel eddig is lehetett egy jó supp mellett oltani ezzel a Vaynel meg még balfácán mellett is megél az ember. Jinx és Lucianról ne is beszéljünk. Egyszerűen nincsenek balance-ban a karik és az a bosszantó ebben, hogy tudatosan van így. Persze minden karinak van gyengéje, de akkor is...Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins