24 nov 23, 18:12:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878338 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4560 Dátum: 14 júl 08, 23:35:33 »

Braum ópé, csak kell hozzá némi inteligecsia.
Két Braum volt, s persze én kapom a hülyébbet.
Értelmetlen időkben elnyomja a spelljeit, amikor meg kéne...
Imádom, amikor a tank az adc seggét szaglássza.
Pajzs, az én lövéseimtől akarja védeni az ellenfelet?
Menekülés? Elém ugrik, had legyek hátul...

Másik dolog, hogy aláztam én már Braumot Sonával, csak tím fájtban a bajszos így is durván megdobta a csapatának az esélyeit.

Velkoz? Erősnek erős, de valamiért annyira nem lett népszerű. Talán mert bármely másik mides meg tudja állítani.
Nem úgy, mint a Yasuo, aki a passzív pajzsa, meg a szél fal miatt kb konterel minden mágust.
Mondjuk nekem nem igazán fekszik, meg csak botok ellen próbáltam, hogy mégis miféle. Azt ott esett le az állam, Na ha ezt valaki rendesen megtanulja, az úgy fog alázni, hogy a többiek kivágják a pécét az ablakon.

Egy Anniet miden miért csak a fehér holló halálakor látsz? Mert egyszerűen nem tud megélni. Persze extrém nagyokat sebeznek a képességei, meg úgy szépen elvan a játék elején.
Az egyik fél pályáról ugrál, a másik úgy rohan, mint a hasmenéses rinocérosz, a harmadik meg globál ulti, aztán a kislány meg nem tudja merrefelé is szaladjon.

Másik hülyesége a Riotnak a régi supportok szívatása.

S4 kezdetén elveszik a WotA passzívját. Maradt az 50AP. (kapott helyett mana regent, meg aszem 10% cd-t)
Nagy nehezen rájönnek, hogy hát a hülyének sem kell, ha ott a Gunblade, ami kenterbe veri.
Kapott egy 30-as AP buffot, így már 80-at ad, szemben a Gunblade 65-jével. De az utóbbi az szerintem még mindig jóval erősebb. A 30 AP buff után meg elveszik a manaregent, mert akkor meg a Morello lenne értelmetlen, habár annak se sok van.

Twin Shadow, eddig volt aszem 40AP, meg 40 resist. Elveszik a resistet, oszt az AP-t meg felnyomják 80-ra.

Soraka kap egy hülye reworkot, aztán egy nerfet, mert hát supportoláson kívül máshol is meg tud élni.
Persze Yasuo, amit elvileg gondolom topra szántak, az ugye had játszogasson miden.

----
Zyrára miért mondják, hogy már nem valami erős. Szerintem tiszta ópé még mindig. Vagy ez messze van attól ami volt?

« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 01:49:56 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4561 Dátum: 14 júl 09, 11:04:26 »

Én arra lennék kíváncsi hogy lulut mikor aprítják fel.
Többször látom miden és topon mint supportnak (az a poén hogy még lcs n is az egyik fő topos), az meg már csak hab a tortán amikor adct csinálnak belőle.

Fiora a lol kategóriás champion. Fun amikor 1 támadó itemmel lehozható vele egy aram meccs. (csak azért ezt mondom ,mert aramot többet játszottam vele)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4562 Dátum: 14 júl 09, 13:52:55 »

Zyra ultija kombinálható Yasuo ultijával, vagy mindkétszer hülye Yasuot kaptam?

Gyakorlatilag 2x volt ugyana az a  felállás

Yasuo megy topra Fiora ellen, (elsőre 2v1, másodjára 1v2)
Én Zyrával midre Fizz ellen,

Kezdem amiddel. Az első Fizz egy gyökér volt.
A második már tudott valamit, de azt is elvertem.

Azt mondják Fizz kontereli Zyrát, de az alapján, hogy csak most vettem, meg  eddig csak 2x mentem vele miden, szerintem kijátszható, csak nem kell nagyon trédelni, mert a Sushi sebzése az tényleg nagyobb, ugyanakkor elég könnyen lefarmozható.
(mindkét esetben legalább 2x-es farm).
Ha Sushi mégis megöl, akkor Zyra passzívja miatt ő is meghal.

Az első meccsen, amikor Fizz a 3. ultijával végre eltalál... oszt tiszta gyökér sebzése van.
Aztán a többiek valahogy közepesre feedelték.

Aztán top.
Fiora mind két alkalommal el volt feedelve.
Ez még nem lenne akkora baj, de mi a francért nem vesznek egy randuint, vagy mit tudom én még mi lenne jó ellne cuccot?

Na meg gyakorlatilag nem tudják, hogy kinek kéne kezdeni a  lánykérést, oszt csodálkoznak, ha olyan kosarat kapnak, hogy ott pusztulnak. smirksweat

2. meccs végjéték.

Se nekünk se az ellenfélnek nincs már tornya.

5 en vagyunk a bázisukon, de a franc, hogy a növényeim azok nem támadnak épületeket. Mert az Ziher, hogy négy üti a Zace- aki egy troll, de az inhibitor eszükbe nem jutna.

Bezzeg Fiora leszedi a  miénket... smirksweat

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4563 Dátum: 14 júl 09, 14:43:57 »

Volna egy rendkívül érdekes dolog amit valahogy nem igazán értek.
Lehet hogy bug volt ,de ha nem akkor nem tudom mi lehetett.

Szitu:
lvl4 es kha  aki ellen egy lvl2 es elise van.
Jungler starter item mindkettőn , elise pók forma ,de kicsik nincsenek ,szóval el van szeparálva.
Kha full comboja Q+W+E +3-4 AA mindösszesen az ellenfél életének 30-40% át vitte le.
Elég érdekesnek tartottam ,mert elszeparálva kha elég jó extrákat kap.

A hab a tortán mikor én khaval lv5 ös voltam ,ellenfél meg lv3 as azonos itemeknél (alap jungler még mindig) a full combo elégette a teljes életéről.

Kétlem ,hogy egy db extra pont a Q ra ennyivel megnövelné a full damagem.
Valaki lát ebben valami értelmet?

Jah mellesleg az az elise úgy mozgott mintha nem ember irányítaná (valami primitívebb botra hasonlított, még a kezdő botoknál is gyengébb).
Nem spellezett nem próbált elszökni csak egyenesen ment előre.
A meccs normál draft meccs volt
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4564 Dátum: 14 júl 09, 18:03:05 »

Nekem ne nyavalyogjanak ks miatt, ha Leonával vagyok. Ha annyira gyökerek, hogy 500-as dps-el nem tudnak megölni valami papír nyomoroncot.   ikszdé Meg carry helyett a tankot fókuszolja.  ikszdé

Megnyertem a satnya Dravenneka  bot lént. Annak is szerencséje, hogy az ellenfél dzsungelese nem jött erre, mert annyi biztos, ha 80 wardot teszek akkor se veszi észre. S ha pusshol mint a hülye, akkor legalább a tornyot támadná.
Ellenfél Blitzet beszorítani torony alá? Nem mondom jó taktika.

S ezt nyertük. ikszdé

Egy taktikai kérdés.
Hogy a francba lehetne rávenni a társaimat a sárkány ölésre?

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4565 Dátum: 14 júl 09, 20:08:05 »

Sárkány ölésre?
Amikor relatív sokan vagytok bot környékén ,de kevés az enemy elkezdesz pingelni mint állat és nekikezdesz ütni.
Nálam ez az esetek 80% ában bejön ,ha ez sem akkor elég nagy bajban a haza.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4566 Dátum: 14 júl 09, 21:00:09 »

Aha... eddig is azt csináltam, csak hát... alig 20%-os siker rátával.

Aztán abban a 20%-ban benne van, az is, hogy az ellenfél megy sarizni.

Szerintem inkább kéne valami ópé summoner spell amit csak a support, vagy a dzsungel vihet.

Abból állna, hogy rányomod a Süsüre, oszt az összes 3-4000 réndzsen belül tartózkodó társad automatikusan megindulna sárkányt ölni

Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4567 Dátum: 14 júl 09, 23:39:32 »

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-history/EUW1/33132903

Srácok teljesen kiégtem, tegnap leestem ugye silver4 0 pontra, most vesztettem egyet és ledobott silver 5 75 pontra.... totális lose streakem van silveres duo társ jelentkezését szívesen fogadom mert ezt egyedül nem lehet bírni... a végére pedig egy fasza kis ábra...

U.i.:ezek után lehet nem akar velem játszani senki de dobjunk már össze egy ranked teamet, csak akad itt 5 ember aki szeretne csinálni :/
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Shiro
Moderátor

« Válasz #4568 Dátum: 14 júl 10, 00:39:08 »

Már az is sírhatja a Sonát, akinek nem megy az angol.
http://www.lol-hungary.hu/hirek/pbe/pbe-frissites-72-a-vegzet-vegzetes-botjai-sona-rework_2014-07-08

Q.
HA és mondom HA mindaddig ameddig az ura aktív újra megadja a benne állóknak a bónusz sebzést, miután ellőtték, akkor, érhet még valamit, de nem supportként, hanem mehet AP midesnek.

QWE
... nájn

Véleményem szerint a három alapképességét tekintve, eleve csak a W aurája volt egy picit gyenge.
A többi az pont hogy rendben volt.

nem igazán örvendeznek:
http://community.na.leagueoflegends.com/en/c/champions-skins/hUj8b74R-sona-update-qa?comment=

Idézet
Sona’s old auras granted her allies a tremendous amount of power (100 AP/AD on Q for example), but they weren't well communicated, and didn’t create new gameplay. Sona’s allies didn’t play differently with Sona’s auras, they just did everything invisibly better.
Mi a, az a 20, az régen 100 volt?
Mert lvl10-es unrankedek nem tudják, hogy sona ott buffolja őket az aurájával?
(aszem e loika alpján vettek el TF-től valami passzívot)
Meg hogy Sona olyan észrevétlen cselekszik... Talán nem ez a stílus illik hozzá?

Többit csemegézzétek.

« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 01:03:12 írta Shiro » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4569 Dátum: 14 júl 10, 08:17:18 »

jujguy én itt ott vagyok kb, silver 3-4 körül.
A bajom a ranked teammel hogy nagyrészt csak este érek rá biztosan 10 után. Addolj, ott van a felhasználó nevem az első oldalon.
Ja és tőlem se idegen a noob társak jelenléte, bár én sem vagyok egy bjergsen még ~~
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4570 Dátum: 14 júl 10, 14:06:00 »

Egyébként aki szeretne nézzen fel http://www.twitch.tv/tokent55 Nevet elég laggy aztmonják de igyekszem ^^ ha közbe nem nézne tesóm 40 perces gameplayeket lehet jobb lenne
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4571 Dátum: 14 júl 10, 17:14:16 »

Rankedet carryzem 9/3/12-ben vagyok vezetünk mindenben, a windows úgy dönt újraindul. Jó vissza a játékba, vége. 2 percig nem tudták tartani magukat. Mondjuk mit várok olyanoktól akik Katarinát viszik botra.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4572 Dátum: 14 júl 10, 22:08:01 »

2perc alatt...akkor eléggé komolyan pusholtak, vagy lehet mikor kiléptél azonnal surrendeltek xD

EUNE 2nap alatt 2x hal be.Tény, hogy nem huzamosabb ideig, de ez akkor is rossz, hogy meccsközben 8-9ember kifagy, ping 500+, aztán van 1-2ember akinek valamennyire jó, és végig pusholják  Nevet

Amúgy visszatérve, tény, hogy vannak rendes magyar játékosok.Én is találkoztam olyannal, aki engedte, hogy normálisan farmoljak, mikor kifagytam az első percekben, ráadásul ha jól emlékszem ez egy promo meccse is volt, diamondba vagy plat 1be, valahogy így, és ilyenkor az ember azért próbál  mindenféleképpen nyerni.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 22:09:12 írta dehunter » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4573 Dátum: 14 júl 11, 00:40:08 »

Na hát akkor leszek idegbajos, ha ezt nem számolja el, de egy rövid történet...

3 Napig animéztem, semmi LoL, (az idegrendszeremnek ez jót tett Nevet) Ma mondom irány vissza! Mivel visszaestem B3-ba kb egy hete, úgy gondoltam, visszakergetem magam B2-ig, ami egész jól ment ma, nyertem is, veszítettem is, de a meccsek legalább jók voltak. Nem olyan régen éppen Jinxel toltam, kb negyed órája, meg is nyertük 5-1-be végeztem. Teljesen jó, erre az egész kliensem megkergül. Azt írja, csatlakozzak vissza a már megnyert meccsbe, nem láttam a statokat, nem tudok belogolni... Ha ezt nem számolja el winként, én lefejelem magam, de a Rito-t is, az is biztos... Amúgy ebbe a ranked teames/duo-s dologba én is benne vagyok, ha valaki akarja tolni. Minden lane jöhet igazából, kivéve dzsumbuj, ott nem vagyok nagyon otthol. Pár champet leírok, akikkel nyomni szoktam:

Midre Fizz, LB általában.
Support: Tresh, Lux, és Leona is nemsoká terítéken lesz.
Top: Riven, Garen, Renekton
ADC: Jinx, Ez, Ashe
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4574 Dátum: 14 júl 11, 06:36:51 »

Garen a búgócsiga:
http://www.youtube.com/watch?v=nqj9gsOgYXE

Hehe sokat lehet tanulni ettől a tagtól Nevet, ne hogy alkalmazzam rankeden!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins