Drakola!
...
Ha valamit ki akrok próbálni topra, akkor tuti duo topot kapok ellenfélnek, valami extrém kombinációval.
Esetemben egy Aatrox Kayla páros volt.
Mi az amivel ezt így meg tudjátok állítani?
Leonával, bukott lén volt, mondtam is Nununak, hogy felesleges genkelnie. Így a másik kettőt tudta bébiszittelni.
1. Lehet buktam a lént, de leona akkor is 3 cécével rendelkezik.
2. Kaylenak és Aatroxnak osztozni kellett a farmon.
3. Nekik nem volt erdészük, Így a többi lén nyugodtan pusholhatott.
---
Párbeszédek aramon.
Alistar: Morgana how the fakin are yuu survive?
Morgana: I am angel.
Morgana: The angels are immortals
...
Teemo: I dont have sister.
Morgana: I have sister.
Morgana: But she want to kill me.
Morgana: I dont know why.
Senki sem válaszolt
Semmi gond, semmi gond.
...?
1. hsz
Egyébként csodálkozom ahogy itt beszéltek az 1v1-ekről, hogy senki se említette még jinxet. Holnap megyek haza majd, én biztos kipróbálnám jinxet. Habár nincs is meg jinx, yohohohoho xDD.
De tényleg, 1v1-ben is jól lehet sztem vele szórakozni, jó range, wave clearr, és már earlyben is iszonyatosan lehet vele pusholni. Esetleg ha még egy teleportot is viszel, még ha ki is kapsz egy nem nagy pusher ellen agyonpusholhatol. xd Bár nem tudom, lehet túlbecsülöm
Azért nem, mivel random sorsolta őket.
Ja Jinx ópé, ez igaz.
Viszont mivel ópé sokan azt hiszik, hogyha Jinxet hoznak akkor ők is ópék lesznek vele.
Az ultija olyan, mint Asheé. Csak nagyobbat sebez, de nem stunol. Az esetek 80%-ban ez egy mozgó ward.
Az értelmesebb játékosok nem másznak bele a csapdáiba.
A Q aspd buffja inkább i kompenzálás. (Lehet, hogy mire felsztekkeli az átlaghoz képest nagyobb aspd-je lesz, de pl egy Ashe vagy egy Tristana azelőtt leszedi, hogy ez megtörténne.