Lew
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 14 jún 30, 21:33:07 » |
|
Nem critelhet és nem hat rá a life steal. Az alap dmg-d mellé tol a manadnak megfelelő mágikus sebzést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 14 jún 30, 21:40:03 » |
|
Hát akkor rosszul tippeltem. Mondjuk tény hogy én urgotnál szoktam inkább használni nála is Q ra ami alapban sem kritel. Bár mondjuk az is tény ,hogy nem szoktam a magic damaget észrevenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 14 jún 30, 22:21:26 » |
|
Én is hülye voltam nem mágikus hanem fizikai sebzés De lényeg a lényeg nem hat rá a lifesteal és crit =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 14 jún 30, 23:14:30 » |
|
Nekem mirror mode-ba volt alkalmam kipróbálni Yorickot. Ap-ra akartam buildelni, és utána az enemy team-ből valaki benyögte, hogy Yorick az ad tank. Onnastól arra emlékszek, hogy egy hydrát és BC-t megvettem és konkrétan karriztem a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 14 júl 01, 01:14:07 » |
|
Nekem a gold volt még hajdan ,de rájöttem hogy ha 400 ranked erre nem volt elég akkor még elég gyökér vagyok , szóval gyakorlok. Mondjuk supportként annyira nem egyszerű a carry mint egy middel ,de a cél adott már csak az utat kell megtalálni. Ki kell még valami posztot tanulnom rendesen mid mellé ahonnan lehet carryzni ,mert unom ,hogy majdnem passzív résztvevő vagyok amikor nem tudom megkapni midet. Jó persze ez egy kis túlzás ,de tény hogy a support nem sokat tehet ,csak annyit hogy segíti a adcjét ,ha lehet vagy ha tudja, a meccs végefelé pedig a csapatra vonatkozik. Szóval vagy top vagy jungle(mondjuk mindkettőre van 2-2 de a gyakoribb bannok közül) és mivel egyikhez sincsen sok champom ezért mehetek farmolni ipt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 14 júl 02, 00:26:02 » |
|
Verbateemo, annyit gondolkoztam már azon, hogy a referalt minként lehetne gyorsan felhúzni. És arra jutottam, hogy egy óvodás csapatot kellene befogni had zúzzák csak. És emellett mikor elérik az 5-ös szintet fejenként jönne a 250 ip. CSak sajnos nincs óvodás csoportom.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 14 júl 02, 00:57:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 14 júl 02, 14:48:12 » |
|
Az enemy teamben senki még csak egy ruined kinget se vesz mikor van ellenük egy Mundo? gg wp....
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 14 júl 02, 17:05:40 » |
|
Az az ashe build érdekesebb Shiro ez az oldal bitang jó =D Most éppen ezt tolom Ma voltam egy versenyen és 3. lettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 14 júl 02, 17:28:15 » |
|
Érdekes lehet, ha trinityt akarna és nem lics bént
BT, IE, Trinity, Statikk, Merkurial, LW, Movementes csuka. (meg esetleg néhány crit damage növelő rúna) Oszt játszhatja az odaszaladok W-AA elszaladok játékot.
Mondjuk ugrabugrik ellen nem jó, de az ilyen spell shotosok, mint pl Nida, Veigar, Akali, Morgana... jól lehet szívatni.
ui-- kettő vagy egy meccs és mondok valamit.
Kicsit félek, a nagy számok törvénye miatt. 5 győzelem zsinórban frankódon Ashevel. abból az ucsó promó. Tehát statisztikailag nagy esélyem van vereséget szenvedni.
A lobbyban is volt veszekedés, ennek csökkentésére átadtam az adc posztot, és megyek supportnak, de félek a mid az bajos lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 02, 17:37:51 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 14 júl 02, 17:38:35 » |
|
Nagyon komoly ez az új tribunal..,alig írok valamit, annak sincs köze flamehez, de azért a 20meccses chatbannokat kapok Múltkor kiírta, még 3van hátra, a következő meccs végén meg már 22kellett hogy le járjon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 14 júl 02, 18:04:45 » |
|
Én már kb egy hónapja chat ban mellett játszok És még mindig van 26.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 14 júl 02, 19:31:01 » |
|
Szép korona a promó sorozatnak, és ezzel ott vagyok ahol tavaly kezdtem: http://kepfeltoltes.hu/140702/promo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg1. Az a Sona az egy véletlen hiba Az ott zsinórban 6 ranked győzelem Ashevel. 2. Katarinával 2x is feedeltem. 3. Minden meccsen az lent lévő buildet használtam Ashevel. Szerintetek jó? 4. Többségében nem a legszebb statok, habár az egyiket egy support megirigyelné. Minden esetben próbáltam arra törekedni, hogy a csapat minél jobban jöjjön ki a harcokból. Tehát volt, hogy tankoltam, supportkodtam... sőt ha valami tank-dps supportom volt, akkor még azt is mondtam neki, hogy ks-eljen engem. http://kepfeltoltes.hu/140702/ashe_win_strake_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 02, 19:34:57 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|