24 nov 23, 14:14:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 297 298 [299] 300 301 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 876984 alkalommal)
0 Felhasználó és 87 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4470 Dátum: 14 jún 29, 18:19:35 »

... már értem miről beszéltetek a nyár kapcsán.

megvolt az első promó sorozatom.

kiválóan sikerült.

de tényleg

...
szerk:

Mintha egy kissé dejavu érzés lenne.
http://kepfeltoltes.hu/140629/Screen25_www.kepfeltoltes.hu_.png

Úgy néz ki, hogy nekem rankeden, tilos midre mennem, mert mindent szétfeedelnek.

A Nida top az új meta?

...
Várjunk csak, hát persze.

Az élő pontok alapján állítja össze a csapat sorrendjét, a leglassabbtól a legkisebbig.

Lévén hogy 2 hónapig bot meccseket toltam, nem hinném, hogy az enyém túl nagy lenne, így ha én vagyok a förszt pick akkor biza profikat kaptam magam mellé.

« Utoljára szerkesztve: 14 jún 29, 22:27:55 írta Shiro » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4471 Dátum: 14 jún 30, 00:03:21 »

A Dunk Master Darius skinből lesz valaha is elérhető verzió? A videó elég meggyőző volt, szóval azt se bánnám, ha 1820-as lenne, mert szerintem jól néz ki és ha no skill, ha nem, akkor is imádom Darius-t.
Úgy látszik, hogy lesz és valóban 1820-as lesz, már csak a konkrét időpont a kérdéses, remélem még idén.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4472 Dátum: 14 jún 30, 00:05:40 »

Jaja, megnéztem és tényleg rohadt jól néz ki. Mikor korábban említetted nem volt az igazi, de kicsit feljavították, csinosítottak rajta.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4473 Dátum: 14 jún 30, 00:30:24 »

Shiro majdnem elsírtam magam, amikor ezt megláttam. Hála Istennek hogy kijutottam Bronzból  >.<#
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4474 Dátum: 14 jún 30, 00:39:30 »

Ha feltételezzük hogy kb azonos szinten voltatok ,akkor elég nehéz a helyzeted akalival ,persze nem reménytelen.
Mondjuk én ellene ,szerintem egy csendben farmolgatok(Q val a távolabbi , W alatt AA, E vel meg a közelieket)  és várok egy jó gankre alapon lennék , illetve amikor tudok mennék botra hátha becsuszik 1-2 kill és át tudod venni a a kezdeményezést jogát az által hogy a tradekben már ő veszít több hpt. Ha ez megvan ,akkor okos játékkal lehet ellene nyerni a lanet.
Általában ezt a taktikát követem ,ha nagyon dominál az ellenfelem.

Nos igen, a jungler jól gankelet. Csak lassan 1 éves tapasztalattal, mikor még csak supportként játszottam szinte, rögtön nem fogok úgy játszani mint egy profi miden. De tanultam a dologból meg büszke vagyok, hogy csak 2x ölt meg early gameben. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4475 Dátum: 14 jún 30, 00:51:52 »

A pro midességre én is vágyok ,de fényévekre vagyok tőle.
Ha nem így lenne már rég kicarryzetem volna magam silverből.

Amúgy nálam vicces egy kicsit a ranked, main mid vok ,de supbol több gamem van . Pojén
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4476 Dátum: 14 jún 30, 01:42:27 »

Talán, mert a supporthoz könnyebb hozzájutni.  Nyelvesít

Egyébként amit kigondoltam mágusokhoz kezdést, hogy veszek 2-3 wardot, és  a többiből potikat, az egész jól bevált.
3 ward és a trinket elég ahhoz, hogy a 10. percig mind a két oldal be legyen wardolva.
4 mana poti a 10. percig kb annyi manát biztosít, mint a doran ring
3 hp potid van 2 helyett

bevált...
Lehet nem kellett volna wardolnom, hogy inkább engem genkeljenek... bow smirksweat Pojén

-----------------
Yorick vételezve, mert hogy nekem mániám fura dolgokat venni.

Olvasatok alapján.
A szellemek megkapják az AD-ém és a HP-m 35%-át.
Az alap támadásom minden aktív szellem után 5%-al nagyobbat sbez.
A képességei zömével AD-szórzóval vannak megáldva.

Szal gondolom sok AD és HP. (ASPD cucc nem igen kell)

1.
Egy Hüdra az gondolom kell neki.

2.
Mivel a Q esetén az AD 120%-a kritelhet, így egy Infy egész keményet lapátolhat az ellenfél életéből.

3.
Randuin. Sok HP illetve armor.

4.
Spirit. HA csak a Hüdra healjét növeli, az is jó. (De remélem, az E-t is)

5.1
Trinity Egész szépen ki tudnám használni. minden bónusza jó neki. HP. AD, AP, Crc...
Növelné a Q crc esélyét, és az egészet megdobná 200-al.

6.
Movementes csuka, mert ugrálni azt nem tud. (vagy valami védelmis) (esetleg a cdr-es)

« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 03:17:02 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4477 Dátum: 14 jún 30, 09:07:22 »

Egy valamit nem vettél figyelembe. Yorick vérbeli spell shoter champ ,még farmoláshoz is praktikus használni ,illetve a pokera és ez már egészen kis szinten is sok manat igényel ,amihez a triniti 200 a(vagy nem tom mennyije ) nem lesz elég.

Elég sok yorick buildben láttam manamunet (manamuma + triniti combó +a többiben tank ,elég hatékony ),ezzel megoldva a managond és közben mégis sok sebzést ad, nem beszélve róla ,hogy elég könnyű esetében a stackelés is,mivel majdnem folyamatosan használja a spelleket.
+ott van az aktív ,amivel meg lehet dobni a sebzést nem kicsit (ami általában 25. percre megvan vele egy normál gameben)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4478 Dátum: 14 jún 30, 09:30:05 »

És Hüdra helyett az új Essence Reaver? Abban van mana steal.

Igaz kicsit gyengébb az 50 AD-jával, de ha jól rémlik a kövi peccsben várható rá egy buff.

Van egy-két karakter, aminek mintha kevés lenne a 6 slot.

Első meccs.
Nem tökéletes, mivel a top ellenfél hiányzott.

De.
1. egész könnyű vele a farm
2. iszonyú nagyot sebez.
3. meg kéne tanulnom az ultit irányítani
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 10:06:05 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4479 Dátum: 14 jún 30, 10:16:32 »

Az sem rossz megoldás. S4 ben még nem érdeklődtem annyira iránta milyen változtatással lehet.
Hát manamuna esetében a végső sebzése olyan 60 környéke lesz ,a passzívból ,mert yoricknak vele lesz fullon olyan 2k manaja. Viszont ha az aktívját is nézzük ,ami a mana 3% ának a 2x esét exra damagebe adja az ,ami 2k mananál még 120 ütésenként. (azt nem tudom ,hogy ha ultit belövöd ,nála is műkszik e, bár ha belegondolok enyhén unfair lenne ,ha 2x kapn meg ezt az extra sebzést)
Szóval összességében ,ha választanom kell ,így biztos manamuranél maradnék.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4480 Dátum: 14 jún 30, 11:09:05 »

Szerintem a passzívból megkapja, de az aktívot már nem, mivel az aszem on-hit effekt.

Az ultit gondolom magadra, vagy az adc-re jó rátenni.

Tényleg első meccs.

Top Rengar ellen.
1. alakalom kölcsön kinyír. 2-2
2. Rengar megöl, de elviszi a torony. 2-2
3. én ölöm meg kis gondal. 3-2

Szal domináltam volna a lént, csak ott kellett ahgynom, mert miden 1 boton meg már 2 torony dölt.

Egy Randuinnal és egy ninja tabival egész jól eltankolgattam, csak a carryk valahogy útkeresési zavarban voltak.
Lee is jól bírta, csak hát... elég hiányos volt a csapat  Kassandra és Cait nélkül.

No de amikor volt aki dps-eljen, na akkor Ammut és Blitz-t szedtük ki torony alól.

---
Mana problemosz.
És ha a Randuin hélyére tennénk egy Frozen Hearth-ot?
Akkor az aspd lassítás aura szerű lenne, és az ellenfél a adc-ja akkor is lassul, ha nem engem üt.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4481 Dátum: 14 jún 30, 15:13:22 »

Frozen szerintem akkor mehet rá ha nincsen a enemy teamben a burstel rendelkezők elfeedelve.
Alapvetően minden része hasznos neki ,de hpt nem növel ,magyarán ha az enemy midese aki ap el van feedelve 1 comboz anélkül hogy bármit tehetnél. Persze a randuin nál is meg van ez a veszély ,de azért a 700 hp az 700 hp.
Igazából szerintem a védelmi része már nagyon helyzetfüggő.
Bár annyira nem játszok topokat (tank supot igen) ,de én kedvelem a iceborn és sunfire +spirit combot is. Ha valami nem jön közbe blitznél ezt szoktam csinálni (nasusnál is)

Összességében annyi lesz a lényeg ,hogy a védelmi része ha lehet adjon manat ,de ha nem az sem feltétlen gond ,ha van manamune. Az még jó ha van 1 slowwal rendelkező itemje (randuin vagy iceborn) ,de ez is inkább a játékstílustól függ ,hogy igényléd e vagy sem.

Bakker mit tudok commentálni egy champról amit csak vidikben láttam.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4482 Dátum: 14 jún 30, 16:53:11 »

Az a 700HP csak 500. Kevered az armorral, ami 70. De amúgy van mellette egy Spirit, meg a Trinity. A kettő ad 750HP-t.
Ok, Randuinnal 1250 lenne.

Ha icebornt raksz bele, akkor ki jön onnan a Trinity, meg értelem szerűen a Randuin is.

Hidra
Iceborn
Spirit
Infy
Frozen Mallet/Black Cleaver
Cipő

Az FM, BC résznél azt mondanám, hogy inkább BC, mivel a W úgy is lassít, (és nem A+B a képlet) valamint ott van még akkor az Iceborn is.

Viszont én az Icebonál ami csak a mozást lassítja jobbra tartom a Frozen Hearthot, az ASPD lassítás miatt.
S akkor megint ott vagyok, hogy BC helyett Infy.

A Muramana nekem igy kicsit érdekes egy jelenség.
1 mana hiány miatt veszed
2 de zabálja a manát

---
Muramana akttívjának a mana sebzése, az procol az on-hit effektekkel. (tudom ön magában is az)

Ha 2000 mana esetén 60 mqna feláldozásával 120-bónusz sebzést ad. Ez a bónusz kritelhet, és érvényes rá a life steal?

Ezt azért kérdem, mert ha összerakod az Muramanát, az Essence Reavert, és a Runaant.

A Runaan és a Muramana kombó esetén, a költség ha jól tudom, csak egyszeri, viszont mind a három lövés megkapja a bónusz sebzést. (s mivel on-hit effekt, ezért a 100%-ot)

Az Essence Reaver mana lopása (a sebzés 2-8%) is elvileg on-hit effekt,  tehát prcolnia kéne a Runannal.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4483 Dátum: 14 jún 30, 18:07:16 »

Elviekben meg kéne kapni a kritet ,mert ha jól emlékszem nem külön sebez mint pl a statik hanem az alap sebzést csapja meg.
Szóval elviekben igen az a combo működhet bár én azért tesztelném ,mert kitudja alapon.

Amúgy igen kicsit összekevertem a statkoat a randuinnál  ikszdé

Amúgy ha jól látom ,akkor a icebornnak és a trinitinek egyik passzivjának azonos a neve ,szóval valamelyik kioltja a másikat.
Mondjuk ebben én is ludas vagyok ,mert suport tankomat mondtam ,abban viszont 2 slot nem támadó hanem support itemre megy el.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4484 Dátum: 14 jún 30, 20:49:54 »

Csak úgy kommentár nélkül.
Keressétek a képen amit nem akartok megtalálni.
http://kepfeltoltes.hu/140630/lol02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Oldalak: 1 ... 297 298 [299] 300 301 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins