Braum ópé? Fenéket, Sonával elvertem dupla killel őt is, meg azt a Varus ADC-jét is.
Jobb lett volna, ha Jinx viszi, de hát Flash helyett hozza az Ignicét.
Braum elflessel lóv hápéval, hát ugye Jinx termesztésen nem tud utána menni, mert hát neki olyan nincs, így gondoltam, hát mégis csak egy Braum, meg legalább akkor az asziszt legyen meg az ADC-nek.
Csak egy lövés volt, de mire vissza tudtam érni, Varus már megölte Jinxet, majd én a menekülő Varust egy lövéssel.
Logikailag,
ADC-k:
Varus: 1 kill
Jinx 1 kill (2 assist)
Supportok:
Braum 1 assist
Sona 2 kill
Tehát mondhatni mi jöttünk ki jobban. De..
Ha Jinx Flasht hoz, akkor meglett volan neki Braum egy lövéssel.
Jinx benne lett volna a gyógyítás hatósugarában, ergo már ettől is nyernie kellet volna a Varus elleni harcot, ráadásul még egy Q is jutott volna, így az tuti, hogy:
Jinx dupla kill
Sona dupla asziszt.
---
Jinx mit vesz? Zeal-t
Szóval Doran meg Zeal ópé nála, főleg mint halottnak a csók.
Mondom neki, sebzést vegyél
...
Eladja a Zealt, vesz egy Kaszát.
... Nem baj, szó klóz
---
Na mindegy, kis előny de azért volt.
Amit Fizz tökéletesen felborít, mert hát, nem ám, hogy azt a patkány Teemot ellehetetlenítené, ha már 3:0-ban van, nem ő jön a dominált lénre killekért.
Elsőre, hát így járt, elvittem én. (Megint a mi van, má' nem akarjátok megölni? Akkor meg teszem én effektus kapcsán)
Fizz: report
Csak magamban: nem te vagy az ADC-m.
Fizz jön másodjára is.
Hát persze, hogy mágnesezi magával Rengart, meg a Teemot.
Na persz, hogy nálam borult a buildelés.
Van itt két tank (amik örliben azért tudnak sebezni) meg két Carry az ellenfél oldaláról, hát persze, tankosítani kell.
Zeke természetesen halasztva, pedig annaka szerencsétlen Jinxnek nagy szüksége lett volna rá.
Meg egy 3-as cipő is, mert hát Jinx és talon, az Ugráljunk be a tömegbe, egy vés sok ellenes felállásban dolgot játszogatták.
Aztán az ellenségnek két kerrije volt, azt se tudták fókúszálni.
Komolyan, Sonval, úgy szedtem le a Teemo életét kb 5%-ra, hogy közben 2x lestunoltak.
Oké, Braum erős, de azt mondom, hogy 2v2-bén azért van esélyem kijátszani, főleg hogy előnyben is voltam.
Aztán még ha Jinx nem is szerepel túl jól, a Zeke behozta volna azt a hátrányt a sebzésben, a védelmét meg egy Solarival majd egy Frozen Hearhtal tudtam volna erősíteni. Illetve hát Varus, (meg később Teemo) debuffolva lett volna).
Kis előny, de meglett volna.
Aztán, ha Fizz is ott marad a lénjén, és tovább gyilkolássza azt a Temmot, és ellehetetleníti a farmját.
Lett volna az ellenfélnek egy Feeder Teemoja, ergo a gombák is csak valami szánalmas sebzéssel lettek volna megáldva.
Arról nem beszélve, hogy a hülység kezdete előtt Rengar is valami gyökér volt.
De hát miért is ne, sikeresen elbuktunk két nyerésre álló lént.