Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4395 Dátum: 14 jún 20, 21:41:33 » |
|
Hát összességében szerintem ezzel nem jártak a riotnál annyira jól. Csak az én ismerőseim közül 2 hagyta ott a lolt ,mert guanóba sem nézik a magyarokat alapon. Hát valamennyire megértem őket ,de tény hogy ha csak átszínezik az a skint és a fejünkbe tolják szerintem senki sem sípolna ,ami kb egy délután alatt megvan. Ha már van és megkaptam aramon megnéztem azt az anivia skint. Jó hogy van , pont olyan mint az originál (szinkron nem szinkron ,az rég rossz ha game közben arra figyel az ember). Haverom véleménye: "import csirke https://www.youtube.com/watch?v=htvbQDEZ6zsneki is zárva"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4396 Dátum: 14 jún 21, 15:53:54 » |
|
A lolfoglalás máris kitermelt egy új csillagot azt érdemes róla tudni hogy bronz1es a gyerek ohh itt a többi is http://memegenerator.net/Rme
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 15:59:38 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4397 Dátum: 14 jún 21, 17:07:42 » |
|
Szégyelld magad... mindtam volna, de rákattintottam linkre : Szóval tönkretetted az önbecsülésem. Egyébként meg. Aki FED annak üríteni kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 17:12:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4398 Dátum: 14 jún 21, 20:37:55 » |
|
Srácok eddig 2 rankedot nyomtam, de eddig nagyon nem megy.
Egy jungler Volimacit nyomtam. Meg most egy Nami suppot. Bár a csapattársaim is elég gyenguszok voltak. A CAithlin aki velem volt nem figyelte az ellenség Leonáját. és akkor engem basz le, hogy nem supportolok. Írtam is neki, hogy nem az én dolgom figyelni, hogy helyezkedjek el.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4399 Dátum: 14 jún 21, 20:56:19 » |
|
Kecsu az a cat még az átlagból származik. Engem tegnap egy ezreal tolt le a sárga földig (lulu sup). Ok: Miéert van nekem (mármint lulunak), több farmja mint neki. A megoldás : 10 percig afk volt utána meg engem ragel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4400 Dátum: 14 jún 22, 00:52:31 » |
|
Nyári szünet van, 10 éves lengyelek mindenhol. Én is átélhettem ma két nyert meccs után egy csodálatos dolgot. Hárman mentek midre ebből az egyik afk 2 perc után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4401 Dátum: 14 jún 22, 03:07:40 » |
|
Hát az már tényleg a "that's great" kategória . Csak én érzem magam ilyeneknél így: http://www.jroller.com/MasterMark/resource/_21477BP~Looney-Tunes-Wile-E-Coyote-Posters2.jpgÉn hülye meg unalmamban nyomtam egy gamet egy kis accomon. Azok a régi szép idők. Hát nem mondom ,hogy lecarryztem a gamet ,mert adc ként úgy nehéz ha másik botos minden minikét kifókuszálja (meg el is komolytalankodtam ,mert sokszor topot néztem mit művelnek ,és nehéz célozni röhögés közben), de legalább nem is haltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4402 Dátum: 14 jún 22, 11:59:58 » |
|
Nagyon furcsa, hogy ennyire felhúzzák magukat az emberek. Lehet nem élem bele magam annyira, de nem nagyon izgat, hogy kaptunk, nem kaptunk skint, vagy hogy át lett csinálva és kicsit sem magyaros, vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4403 Dátum: 14 jún 22, 12:09:35 » |
|
Akkor tegnap azért vesztettünk zsinórba 6x...
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4404 Dátum: 14 jún 22, 12:20:08 » |
|
Szerintem azon gurult el a gyógyszer, hogy a saját lokalizációnkhoz nem kaptunk semmit. Aztán mondták, hogy Skint nem is fogunk, hanem egy már meglévő lesz átdolgozva és különleges szinkront is kap hozzá, ami még soha nem volt eddig és ez mennyire exlúzív lesz. Akkor is sokan mondták, hogy a hangot senki más nem fogja hallani, csak a magyar lokalizációt használók, ezért hiába új módszer, ez a nesze semmi fogd meg jól kategória. De hála a több hónapos kemény és megfeszített munkának, kaptunk egy champet, amivel a kutya nem játszik és kaptunk hozzá egy 4 éves skint, amit annyiban dolgoztak át, hogy a szintén magyar lokalizációt használók más néven látják. Mellesleg a skinen az észak amerikai fehérfejű sas van, ami az USA címerállata. Ha valaki szerint ebben tényleg sok munka van és ez ajándéknak fogható fel, akkor ott bajok vannak. Ráadásul ez teljesen ellentmond annak, amit a Riot hírdet magáról, hogy minden játékos egyenlő és mi vagyunk a legfontosabbak nékik.
Engem például ez idegesít benne. Több ponton hazudtak a magyar Staff tagjai is és napok óta csak sunyulnak a válaszuk meg még mentegetőzésnek is nagyon kevés.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4405 Dátum: 14 jún 22, 14:24:25 » |
|
Gold 4 emberek Renekton-nal csapatjuk mint az állat 3 win zsinórban. Mit gondoltok a Buildemről? Eddig nagyon bevált. - Mercury's Treads vagy Ninja Tabi - Ez sok mindentől függ. - Sunfire Cape - Frozen Mallet - Spirit Visage - Black Cleaver - Warmog's Armor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 22, 14:28:04 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4406 Dátum: 14 jún 22, 14:46:31 » |
|
Nekem fura, hogy nincs benne life steal, eddig Renektonon mindig láttam egy hydra-t. A warmogot vagy a frozent meg lecserélném inkább egy randuinra, de amúgy jó.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4407 Dátum: 14 jún 22, 14:52:53 » |
|
A Q-t maxolom elsőnek. Elég szépen gyógyít, ha egyszerre 6 miniont meg tudok vele csapni, 50 + Furyval.
Ráadásul mivel Teleportot viszek neki és Botra megyek vele, kell a tankosság, hogy tudjam counter gank-elni az ellenfél jungleöst.
Nem mondom, hogy rossz item neki, de a játékstilusumhoz nem passzol. Ráadásul túlságosan push-olja a lanet, ha akarom ha nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 22, 14:53:43 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4408 Dátum: 14 jún 22, 16:09:37 » |
|
Más is találkozott olyan jelenséggel, hogy Katatia esetén Crashel a játék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4409 Dátum: 14 jún 22, 16:34:33 » |
|
Tankosságban a randuin pont jobb szerintem, de akkor értem.
15-20. perc környékén tényleg számít még, hogy mennyire pusholod a laned, mármint, akkor azért a teamfightok inkább döntőek, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|