24 nov 20, 18:39:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 291 292 [293] 294 295 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875815 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4380 Dátum: 14 jún 18, 21:50:08 »

De akkor ne akarják úgy beálítani mint ah az lenen. :/
Idézet
Megérkezett Turulmadár Anivia...
Az egyedi kinézet – egész Európában először van ilyen a LoL történelmében!
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4381 Dátum: 14 jún 18, 22:16:47 »

De nem a skin, avagy a kinézet a lényeg, hanem a hang.

"Az egyedi kinézet – egész Európában először van ilyen a LoL történelmében! – teljesen új hangokat kapott"

Előre megmondták, hogy nem lesz új skin, nem értem, hogy mi ez a nagy csodálkozás. Én is jobban örültem volna valami 975-ös élvezhető skinnek, de ennyi tellett tőlük. Ezzel együtt már 4 ingyen skinem és champem van. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4382 Dátum: 14 jún 18, 22:22:03 »

Az oroszok kaptak Sejuani skint, a görögök Cassiot, Törökök Szultán Tryndameret.

Mi meg egy ilyen... valamit Nevet Nem az Európai szerverekkel van a gáz, hanem velünk Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 18, 22:22:45 írta Lew » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #4383 Dátum: 14 jún 18, 22:24:10 »

Legalább a textúrával kezdtek volna valamit, hogy ne sas legyen, hanem tényleg turulmadár... Nevet
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4384 Dátum: 14 jún 18, 22:33:31 »

De egyáltalán minek kellett ennyit várni rá?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4385 Dátum: 14 jún 18, 22:35:23 »

A görög részéről nem tudok mit mondani, mert akkor még nem játszottam, de a törökök és az oroszok esetében nem csak egy skint, de komplett szervert is kaptak, szóval így érthetőbb.

Tény, hogy egy fos 520-as skinről beszélünk, Anivia ritkán játszott kari és csak egy értelmes skinje van, az is egyből 1820-as.

Engem inkább majd a magyar support hatékonysága és lobbimunkája fog érdekelni. Például, ha szeretném megszerezni a Black Alistar skint, akkor el tudják-e érni ezt. Nyilván kifizetem a megfelelő árát, de egyáltalán tudnak-e majd bármit is tenni?

Az a gondom, hogy lett szép új, magyar mindenből, bár eléggé kilóg a lóláb elég sok helyen, de a platformok és a közösségkiépítés nagyon a semmi szintjén van. Remélhetőleg a szezon végére bejáratott lesz minden, mert eddig sok haszna nem volt ennek a magyarításnak.

Legalább kiküldtek volna egy köremailt minden magyarnak, hogy itt meg itt vagyunk elérhetőek, ezen és ezen az oldalon tudtok minket olvasni, ha mr nekünk fordítanak le mindent -a minőséget most hagyjuk-, akkor legalább tájékoztathatnának róla, hogy hol, kit és milyen módon érek el. Bár lehet, hogy ez csak az én elmémben megszületett ideák egy újabb fantazmagóriája.

Neked van ismid a Riotnál dehunti, kérdezd meg tőle. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4386 Dátum: 14 jún 18, 23:07:06 »

Akalival nyomtam egy 69-8-at aramon XDDD
És lehet megfogom venni, mert imádom és tudok is vele, és lehet vele kezdek el miden játszani.

Elolvasgattam a hsz-ket és nem győztetek meg hogy átmenjek EUN-re. XDD

Süsü Renekton, Kelj fel Jancsi Fiddle, Bendegúz Ezreal, Puli Warwick. Annyi ötlet van, de hát ez jellemző magyarokra... lusták.

Akalit vagy Leonát vegyek meg előbb???
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 19, 01:41:41 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4387 Dátum: 14 jún 19, 21:23:19 »

Eléggé valószínű, hogy nem fog ez a "magyar skin" maradni.  Mosolyog
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #4388 Dátum: 14 jún 19, 21:28:32 »

Honnan jött ez a sugallat? Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4389 Dátum: 14 jún 19, 21:44:50 »

Engem nem érdekel Nevet ha valami jó skint kapunk úgy is megveszem RP-ből, ha meg marad akkor ez van. Eddig se Aniviáztam soha Nevet
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4390 Dátum: 14 jún 19, 21:56:48 »

Ingyen kaptunk egy champet meg egy skint, aki valami egyedi cuccra számított az hülye. Eddig akármilyen szerver gond volt, még soha egy árva RP-t sem kaptunk, az európai szerverek nem eléggé kiemeltek, ez van.

Milyen jó, hogy maga a champ és a skin is meg volt, de az RP-t sem kaptam vissza érte. Mondjuk az a 520 RP nem valami sok. De elég nagy kiszúrás, hogy kapunk egy sast, ami amúgy az USA jelképe. Nem elég, hogy lusták voltak a rengeteg ötletből kiválasztani egy normális skint és megcsinálni, mint a többi országnál, adnak egy ~3 éves skint, ami szerintem sok mindenkinek meg van, és még szembe is köpnek minket, semmibe nézik a történelmünket meggyalázva azt. Én elég sértettnek érzem magam. 4 éve LoL-zok, 50+K-t költöttem a játékra eddig, de többet nem fogok, ha már ennyire semmibe néznek minket. Egyébként ez az egyedi hang is hülyeség, mert minden champ és hozzá a különleges skinek is magyar hangon szólalnak meg. Most mindegy, hogy Anna, vagy Erika hangján szólal meg a champ, attól még nem lesz másabb, mint a többi. Nekem ez a véleményem az egészről. Mindegy lett volna, ha nem adnak skint és kész.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4391 Dátum: 14 jún 19, 22:06:31 »

Honnan jött ez a sugallat? Nevet

"Csak egy megérzés", de az ilyenekben nagyon jó vagyok  Kúl
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4392 Dátum: 14 jún 20, 14:22:19 »

A külföldi fórumon az egyik staff az írta hogy amint visszatérnek Dublinba a magyar riotosok át beszélik ezt a kérdést, mert elvileg ők tehetnek erről, ők javasolták ezt a fostalicskát. Lehet csak kifogásnak írta és nem lesz semmi de meglátjuk. Amúgy csak nekem nem megy chat lolban?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4393 Dátum: 14 jún 20, 19:05:21 »

A hivatalos válasza madárról:
http://community.eune.leagueoflegends.com/hu/c/altalanos-beszelgetes/LZniB3xU-turulmadar-aniviarol
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4394 Dátum: 14 jún 20, 21:07:20 »

Biztos nem csinálták volna a skint hónapokig, szóval nem értem miért nem voltak hajlandóak. Csináltak már rengeteg skint, minden lokalizációhoz járt egy, de a magyarok ilyet már nem kapnak.  Technikai KO

Nekem végül is jó lenne ez a skin, ha a többi nyelven is turul lenne. Mert így tényleg csak egy USA fecske, amit nekik szántak, de nekünk adták, mert akár turul is lehetne.

Gondolom ezen már változtatni nem fognak, ebbe bele kell törődnünk, hogy mostantól nincsenek egyedi skinek a lokalizációkhoz. De ez tényleg balszerencse, hogy pont mi nem kaptunk már ilyet.  smirksweat

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Oldalak: 1 ... 291 292 [293] 294 295 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins