tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4365 Dátum: 14 jún 18, 15:21:29 » |
|
Nézzük a Triviát: Bird of Prey Anivia is designed after a Bald Eagle. ...Köszönjük! Minden ország kapott saját skint, de nekünk csak egy meglévő skin jutott, ami ráadásul USA-fecske, ami át lett nevezve Turulra . Legalább magyaros dolgokat mond. De egy Betyár Thresh, vagy egy orbán Viktor skin még mindig jobb lett volna, mint 1 már meglévő :|
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4366 Dátum: 14 jún 18, 15:26:16 » |
|
Nagyon gáz A hangokat be tudná valaki linkelni, mert Westen játszom és még nem hallottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 18, 16:02:09 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4367 Dátum: 14 jún 18, 15:56:34 » |
|
Én most mentem vele, és elfelejtettem... A szokásostól eltérően elég sok hozzászólás érkezett a hírhez, s hát nagy részük nem ép pozitív.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4368 Dátum: 14 jún 18, 15:58:54 » |
|
Anivia eddig is mondta, hogy "madár az ász?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4370 Dátum: 14 jún 18, 17:08:38 » |
|
Vajon fájt volna Nekik egy Toldi Jarvan vagy egy Kinizsi Braum(geci nagy malomkővel) ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4371 Dátum: 14 jún 18, 18:10:11 » |
|
Szerintem akkoris Teller Ede Ziggs Kellett volna
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4372 Dátum: 14 jún 18, 19:16:09 » |
|
7 win 3 loose Silver 1 nagyon örülök hogy megúsztam az elohellt. De a java most jön. Izzadni fogok de Hello gold jövök Hogy a rákba lehet hsz-en belül képméretet megadni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4373 Dátum: 14 jún 18, 19:18:15 » |
|
Szürkemarha Alistar. De komolyan, egy átnevezett 520! RP-s skinnél még az is jobb lett volna, ha nem kapunk semmit. Ez akkora pofáncsapás, hogy borzasztó. Az meg másik, hogy valóban köze sincs egy turulmadárhoz. Idézget a himnuszból elvileg. Csodás. Kinizsi Braum-ra mi is gondoltunk. Meg Hunyadi Jarvan. Solymász Quinn, valami tradicionális ruhában Na de ez...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4374 Dátum: 14 jún 18, 19:23:06 » |
|
Kalocsai Irelia, Rubik kocka Oriana, Fekete sereg Garen, Túrórudi kogmaw, Petyár Olaf, vagy Attila Olaf, Rézgyűjtő Lucian Magyar kártyás TF, Csaka miket olvastam és jobbak az amcsi szimbólum sas-turulnál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4375 Dátum: 14 jún 18, 19:53:38 » |
|
Én ezt csak annyira tudom értékelni ,hogy mivel nem volt meg kaptam egy aniviat ingyen és hosszútávon ezzel sporoltam egy kevés pontot. Skin jó hogy van (bár tudnám minek) , kb úgy leszek vele mint garen skinnel. Életbe nem használom csak ha megkapom aramon. Igazából ennél minden jobb lett volna aminek köze van a magyarokhoz ,mert z eléggé sántít.
Lb nek meg ez a patck eléggé betett. Igaz csak a silencet vették el tőle ,de szerintem pont az miatt volt igazán veszélyes. Persze most is úgyan úgy burstol ,de már van lehetőség rögtön rákontrázni (pl ryze vagy valami hasonló cagesnek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4376 Dátum: 14 jún 18, 20:06:05 » |
|
Rubik kocka Orianna, szerintem is jó ötlet, sőt lehetőségek alapján egy felsőbb kategóriás skin is lehet belőle.
--- Turul, oké. De akkor legyen inkább Quinnből Emese és Valorból a Turul. Az még passzolna is, és nem csak kinézetre,
De Aniviához, max kinézetre, vagy hát esetünkben még ott se.
A sólyom az úgy röpköd, mint a lajhár, és közben okádja teszkós jégkrémet?
Quinn ultijában, Valaor, az bezzeg suhan mint a szél és melee támadásai vannak, mint ahogy az egy ragadozó madárhoz illik.
Vissza egy kicsit Análviviához. Akkor legalább köpködne nyilakat, a W-je meg idézzen jurtátákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4377 Dátum: 14 jún 18, 20:59:08 » |
|
Vuk-ahri, lovasíjász ashe, GYUFA brand!!!, huszár-hecarim, búvárkund nautilus... Ezek jutottak eszembe, talán még ezek is jobbak lettek volna, mint ez a skin. Ha nagyon sok ember elégedetlen lesz a skinnel, akkor sem lehet, hogy másikat kapunk ehelyett?... Gondolom nyilván nem dobnák ki a munkájukat, amit "turul" Anivia szinkronjába fektettek, de ha már normális magyar skint nem kapunk, akkor adjanak még egy ellenálló caitlynt is .
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4378 Dátum: 14 jún 18, 21:04:31 » |
|
56os caitlyn ez is jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4379 Dátum: 14 jún 18, 21:46:56 » |
|
Ingyen kaptunk egy champet meg egy skint, aki valami egyedi cuccra számított az hülye. Eddig akármilyen szerver gond volt, még soha egy árva RP-t sem kaptunk, az európai szerverek nem eléggé kiemeltek, ez van.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|