24 nov 20, 08:13:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 281 282 [283] 284 285 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875573 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
klosinho
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4230 Dátum: 14 máj 21, 10:26:33 »

Ha ez megnyugtat nekem több, mint 4000 gamemből nem volt több 50 pentámnál Nevet De amíg winelünk nem zavar, ha nem jön össze gyakran Nevet
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4231 Dátum: 14 máj 21, 10:49:33 »

Pentához néhány tanács:

Először is, ne arra menj, hogy "na, akkor most ebben a meccsben csinálok 1 pentát".
Sok aramot játszok, ott  gyakran van penta, normálon már kevésbé, mert elmászkálnak az ellenfelek, és eleve meg sem lehet ölni őket olyankor.
Na, most a lényeg, hogy amikor "konkrét" teamfightoktól ne nagyon remélj pentát. Ezt úgy értem, hogy amikor egyből 5v5-ös csata van valahol, mindenki arra megy inkább, hogy kiiktassa az egész ellenséges csapatot. Ilyenkor kevesebb az esélye pentának. Akkor szokott inkább penta születni, amikor lassan bontakozik ki egy teamfight, először csak 2-3 ember van ott mindkét csapatból, aztán az egész csapat. Meg gyakran üldözni is kell az ellenfeleket, hogy sikerüljön.

Általában mindig arra megyek ,hogy teamfightokban (mármint midesként) ,hogy én osszam ki a lehető legtöbb sebzést még mielött meghalok (ha meghalok,mert a papírság átok a midesekre ,ami alól csak pár kivétel van) ,mert azzal van a legnagyobb esélyünk a győzelemre.

Ha arra mész, hogy minél nagyobb sebzést ossz ki, akkor az jobb mintha pentázni próbálnál. Nem azért nincs pentád, mert veled van a baj, hanem azért mert inkább a csapatnak segítesz, megpróbálod minél inkább lesebezni az ellenfeleket.

Amikor a mi csapatunk nyerésre áll, akkor gyakran próbálok minél több killt benyelni teamfightok közben, így néha sikerül 1-1 penta. Ott úgysem zavarok már senkit azzal, hogy ks-re megyek 1 kicsit.  Nevet
A pentához néha muszáj, hogy a KS-re menj, és hogy néha kicsit paraszt legyél.

---

Tegnap este játszottam 1 normált, úgy is régen normáloztam. Threshsel mentem, Ezreal volt az adc, Katarina volt a mides. Kiszedtük a 2 ellenfelet boton, Ezreal hazament, én addig ott maradtam, mert még viszonylag sok hp-m volt, és volt potionom. Gondoltam last hitelgetek, amíg visszaér az adc, erre mit látok? Ezreal:"Thresh stop taking my farm omg". Erre csak 5 darab kérdőjellel válaszoltam, és last hitelgettem tovább, míg visszaér.
Ha nincs ott, és én csak lasthitelek, akkor miért olyan nagy tragédia, ha megölöm őket?  Gondolkozik

Ez még rendben van. Utána jungler is jött botra az ellenféltől, aztán a mi Katarinánk is. Az adc-t sikerült lehookolnom, Ezreal megölte. Az ellenfél supportját is elkaptam, megöltük. Khazix menekült volna, torony alatt elkapom, Katarina megöli, én meg meghalok végül. Erre beírja hogy: dem thresh suck. Megkérdeztem tőle, hogy na, ki is adta neked a killt? Azt válaszolta, hogy "idc, i'm a premade Mosolyog" Oké... Logikus.
3/3/16 lett a statom, de béna vagyok. Érdekes emberek vannak Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4232 Dátum: 14 máj 21, 11:56:31 »

Valaki tudna egy kicsit segíteni Dianaval kapcsolatban?

Itt lesd meg.
http://www.championselect.net/champions/diana
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #4233 Dátum: 14 máj 21, 19:04:41 »

Én kb aram+normal az egy 5-600 win alatt pentáztam 2x Nevet Túl van értékelve a pentakill meg szerintem ahhoz kell a mázli és azis hogy ne a játékot megnyerni akard hanem a pentádat behajtani, ha most valaki elfut, és esetleg el tudom kapni, vagy beüthetem a turretet vagy elvihetem sarit/baront/kékbuff/pirosbuff én mindig hagyom elmenni és elviszem az objektivet mert ennek a játéknak a lényege a győzelem nem pedig a stat... nézz meg egy lcs-t ott van hogy 1-2 killnél nincs is több
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4234 Dátum: 14 máj 21, 19:21:02 »

De az LCSt még a diamond solo Q hoz sem lehet hasonlítani, az ottani e-sport már totál más tészta, nagyon ritka mikor láthatunk ott "új karaktert" mivel minden lannek megvan a maga legjobbjai, és azok közül visznek, és nem fognak kockáztatni.

Maga a játék lényege meg hogy jól érezd magad, nem az, hogy győzz xD Kivéve ha csak akkor érzed magad jól, ha győzöl.. Nevet
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4235 Dátum: 14 máj 21, 20:36:53 »

Kezdtem unni a midesemet, megvettem Kaylet mert sok jót halottam jóra és tényleg elég hasznos. Igaz első meccsemet buktam vele mert volt egy afknk de elég jól ment vele, kaptam is 3 honorablet az ellentől. Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4236 Dátum: 14 máj 21, 20:56:11 »

Köszi a tippeket észrevételek tanácsokat.

Szóval nem azért nincs pentám ,mert gyökér lennék ,szimplán csak nyerni akarok.
Shiro a buildedet ki fogom próbálni (nem mondom ,hogy ma ,de amikor lesz egy pici időm megnézem).
Abban hogy jó build kecsu linkje is csak megerősített.

Mondjuk én meelehez mérten nem érzem elég tanknak (nem tudom valahogy belémivódott hogy dianaból jó mides off tankot lehet csinálni azért ,de azt majd ráérek akkor kipuhatolozni ha már megtanultam használni rendesen),de az tény lesz hogy burstol mint az állat és nagyon lehet vele fókuszálni.
Azt lesz még nehéz megtanulni ,hogy lvl 6 elött a big rangerek ellen normálisan tudjak játszani úgy hogy legyen farmom is.

A másik hasonló jumperke akit meg kell tanulnom az lb lesz ,de hozzá legalább a buildet tudom ,már csak a gyakorlat kéne (omg lehet újra fogok normál 5vs5 öt játszani??)

Valaki vagy valakinek valamelyik ismerősének nincsen kedve egy teambe (nem tudom mit használnak lolban erre) ,hogy nyomjunk pár 5vs5 team rankedet ?
tkrisz2 és én benne vagyunk egyben ,ami nincs annyira rossz helyen sem (promo után sil4-5, úgy hogy csúszik folyamatosan),de nincs elég ember (aki aktív szokott lenni és számítani lehet rá az kb 2-3).
Személy szerint én nem a pozicióra mennék vele ,csak fun lenne egy teljesen ismerős csapattal nyomni.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4237 Dátum: 14 máj 21, 21:42:06 »

Én mennék szívesen csak nem tudom jó vagyok e kb 20 rankeddel a hátam mögött silver 4ben. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4238 Dátum: 14 máj 22, 01:25:08 »

Verbális Teemo

Riven a tankosságát az AP-ból nyeri, a többi meg bele van építve az AP-s itemekbe.

Egyébként eléggé hasonló a játékstílusa Rivenéhez, csak annyi különbséggel, hogy Diana AP.

Beugrasz, stunolsz, pajzsod van, kombózol egyet, oszt jó van.

----
Örvendjetek, a nerf mégis igaz.  >.<#
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/jegyzet-48-frissiteshez

Egy pozitívum, hogy a skin leárazás előtt egy nappal.

Riot logika: A support az SUPPORT. Ha kell nerfelünk, nehogy bűnös gondolatok ébredjenek  a kedves játékosokban.

« Utoljára szerkesztve: 14 máj 22, 02:31:33 írta Shiro » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4239 Dátum: 14 máj 22, 04:38:59 »

Braum is nerfet fog kapni mert vihető topra, elég defenzív nincs nagy sebzése de full tankra gyúrva sok mindent kibír slowol stunol feldob és ez így nagyon nem lesz jó. Ekkora Soraka nerf értelmetlen volt. A riot nem ismeri a logika fogalmát Túl nagyot harap kapjon kisebb fogakat. Ehelyett fogják a fogót és kitépik az összeset
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4240 Dátum: 14 máj 22, 04:52:40 »

Riot nem ismeri a logikát? ikszdé.soraka iszonyatosan irritáló champ, meg is érdemelte
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4241 Dátum: 14 máj 22, 09:19:14 »

http://i57.tinypic.com/717iux.png

Pedig nem is flame-eltem =D ( nagyon )

Beragadtam Gold 5-be =S Nem tudok 50 pont felé menni 1 win 1 lose :S
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4242 Dátum: 14 máj 22, 12:42:50 »

Kazekage sama
Szerintem ez nem lehet probléma.
Ha tkrisz2 is belemegy ,akkor szerintem csak idő kérdése lenne és összeszoknánk. Onnan már könnyebb lesz ,mert mindenben tudjuk egymást is segíteni.

Shiro
Most hogy így mondod tényleg elég hasonló a két kari.
Mindkettő elég mobilis harcokban , nagy sebzést tudnak gyorsan kiosztani akár több ellenfélnek és még ott van mindkettőnek a pajzs. Bár diananak nem stunja van ,hanem slowja ,de teamfightban ,mindkettő hasonló hasznos tud lenni.

Sorakara én is csak azt tudom mondani ,hogy nem volt túlzó a nerf , lényegében egy olyan kari volt (lehet még így is),aki mind az 5 poszton megállta a helyét (én még nem is voltam annyira a kedvelője ,de 3 helyen még így is használtam)
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4243 Dátum: 14 máj 22, 15:09:30 »

http://i57.tinypic.com/717iux.png

Pedig nem is flame-eltem =D ( nagyon )

Beragadtam Gold 5-be =S Nem tudok 50 pont felé menni 1 win 1 lose :S

Már azt hittem, hogy csak én kaptam. Én 40 meccsnyit kaptam. De forumokon, patch kommentekben írták, hogy ők 80-at kaptak, szóval még jól jártam. De legalább mostmár tudom, hogy a Rito is hajlandó valamit csinálni, ha valakik flamelnek (én nem csintem semmit Nevet )

Kazekage sama , tőlem jöhetsz nyugodtan. Nem érdekel, hogy ki milyen divízióban van, meg mennyire pró', csak nem akarok trollokkal játszani már Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4244 Dátum: 14 máj 22, 15:16:11 »

Én 60at kaptam pedig nem is szoktam nagyon kommunikálni a teammel...nagyon menő ez az új "punish system"  Kúl
Naplózva

Oldalak: 1 ... 281 282 [283] 284 285 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins