Alapvatően 2 féleképpen lehet lolozni:
1. Aki nem gondolkozik és szituációs játékról lévén szó ,csak úszik az árral.
2. Ha a helyzeteket te is erőteljesen alakítod. Ez már innentől stratégia ,amihez gondolkozni kell (am.... kéne... igen ,inkább kéne).
Viszont hogy nemes egyszerűséggel a kérdésedre válaszoljak pont azért játszik az ember "gondolkodást nem igénylő" játékokkal mert talán nem akar gondolkozni.
(bár mondjuk én erre cs vagy codot szoktam)Igen és a vaskarika meg egy olyan karika ami vasból készül.
Nem kell mindenben a nagy rejtett igazságot keresni ,amikor az ember szemét kiböki a válasz.
Az IK engem is érdekel ,bár ha nem tudom mi, gondolom nem is lehetek az (önszántamból biztos nem)
Shiro
Én téged tisztellek a kitartásodért. Én el sem bírom képzelni ,hogy bírod ki ,hogy ennyit menny botok ellen.
Számomra az unaloműzőnek szokott csak előfordulni valami crazy buildel.
Ma sikerült egy olyan adct kifognom mint supportolandó valamit ami embertelen volt.
Az elején minden ok nélkül kezd flamelni engem ,hogy miért nem grabolok (blitzeltem).
Mondom neki lvl1 en minek,hiszen 2 en sem tudjuk megölni ,csak felesleges hp,mana és farm veszteség lenne.
Folytatja a flamelést , mondom magamba essé ki a cipődből grabeltem neki egyet , erre mit csinál ... farmol engem meg majdnem leszednek.
Reakció: miért vagyok olyan noob hogy meghalok majdnem.
Én reakcióm: befeküdtem torony alá ,mert minek csináljak bármit ha sehogy sem jó, ha enemy közel jön úgy is grabelem ,ha nem akkor meg úgy is jó.
Kb ez így ment a középjátékig.
Ekkor mit csinál solozik egyik lane végén és flamel engem ,amikor 5 en rámásznak és meghal ,miközben már rég teamfight van. (helyzet tisztázása érdekében 1x oké , 2x oké ,de hogy a halálba lehet ezt 8X megcsinálni , hogy???).
Az egész game alatt összesen 1 teamfightba vett részt abban is mint első áldozat.
Ekkor már az egész csapatot flamelni ,mert mi vagyunk a hülyék ,amikor egyedülhadjuk .
Amikor vesztettünk még rangel egy kört rám meg fenyeget ,hogy reportol (eddigre már rég elküldtem a reportomat ).
Ekkor már úgy voltam akkor húzzuk még egy kicsit az agyát (vagy annak a helyét).
"Folytasd csak a flamelésem veszem videóra , riotnak tetszeni fog "
Reakció :
"tényleg azt akarod hogy bannoltassalak ,mert meg tudom tenni"
én:
"és miért is?"
kilépett.
Köszönhetem neki ,hogy a nehezen elért silver1 em gyorsan vissza is ment silver 2 re.
Eldöntöttem ,hogy rászokok a normál ember szeméből troll picknek hívott furcsaságok tanulmányozásának és kihasználásának (elsősorban gondolok sionra ,top jung, sup ,mid).
Illletve elsőre bukásra ítélt ámbár mégis hatékonyságra képes premade combok kikeresgetésében (sion+phant boton ,amire kíváncsi lennék , sőt ebben a felállásban sion még mehetne ap ra is )