24 nov 20, 00:05:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875374 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4125 Dátum: 14 máj 06, 08:11:51 »

Nekem Bevásárlólistám most Leona, Kha'zix és utána mondjuk egy jungle kari mondjuk Vi szimpi.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4126 Dátum: 14 máj 06, 08:25:18 »

Jó nektek, hogy van bevásárlólistátok... Én már nem tudok mire/kire gyűjteni, mert meg van az összes champ és az összes rúna, amire szükségem van. Lehet elkezdek kiskarizni és felhúzok egy párat, amíg nem adnak ki pár új champet, amire elkölthetem az IP-t Nevet Meg legalább a 2000 RP is jól jön majd Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4127 Dátum: 14 máj 06, 14:11:20 »

Szurkoljatok Silver 1 promo =) 4 win zsíiórban =D Tuti hogy elbukom a promom  >.<# ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4128 Dátum: 14 máj 06, 15:57:22 »

S azok nem tartoznak a promóba... hmm ismerős.  ikszdé

Lehet hülyeséget mondok, de akár ennyin is mulhat egy bot lane.

Support vagyok.

Vacsoljuk az invédet.  Nem gyünnek.

Várjunk még kicsit, had közeledjenek a minikék.

Oké lerakjuk a vardot a sösöhöz. Majd természetesen nem kockáztatva a saját turetünk mögül kerülve megyünk a lénre és nem a folyón.

Persze az adc nem bírja ki azt a 2 másodpercet és nekiáll 1v2-ben rambózni.

Rendben félhápéval megússza...
De ugye vagy támadható célpont, vagy kipókolható, farmtól elzavarható és kb lehetetlen bármit is alkotni ezután.

Oké, nagyjból döntetlenre jött ki a bot lén.

De mi a francért nem lehet megvárni a supportot?
Valamint ha olyan support, akkor rábízni az engédzset?

Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4129 Dátum: 14 máj 06, 16:26:28 »

1 win 1 lose. Most ugrik a majoma  vízbe. Adc vagyok Graves-el Vayne ellen. earlybe meg kéne verni =)

win =) Silver 1 =D zsír =)
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 06, 17:06:26 írta Lew » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4130 Dátum: 14 máj 06, 18:07:44 »

Shiro
Urgotnak felesleges venni attack speedet és critet (lehet ,de akkor inkább AA ra van építve mint speelekre és általában az utobbit szokták kihasználni ,mert big range és durva sebzést oszt)
Ennek 3 oka van:
1 A Q ja nem tud critelni
2 Ha tudsz combozni akkor nem kell AA közelségbe kerülni ,mert úgy is elfutnak előled.
3 Ha mégis aa közelségbe kerülnek akkor is ott van a Q ,d szóval olyan mintha 2x akkor lenne az attack speeded.

Eleinte én is azt a buildet használtam ami a tiédre hasonlít ,de utána szoktam rá egy másikfajtára és nekem sokkal hatékonyabbnak tűnt  (picit emlékeztet blue ez re ,mert ő is endgamere lesz igazán kegyetlen)
cdr csuka
manamuna
black clever
last wisper
BT
Def item (randuin vagy spirit, psec randuint jobban szeretem ,de ha kell akkor frozen heart ,de az már elég adsok ellen szoktam csak)

Elég hardokat sebez amikor aktiv a manamuna is rajta , akkor már az enemy adc jét a EQQQ comboval tömegben is kiszedhetem vele, nem beszélve róla ha 1vs1 ben alig lesz ellenfele az uti defje miatt (poén egy enemyinek amikor 300+ defes adcvel pvp zik)

Persze ez csak ízlés kérdése ,ha neked másképpen tetszik akkor használd úgy.

Viszont most hogy felhoztad ki kéne őt próbálnom supportnak , hiszen lényegében van pár eléggé szívató képessége ,igaz nem a megszokottak ,de lehetne belőle valamit kihozni (a passzivra , a W slowra , az E armor breakre + az ultira gondolok) Végülis még működhetne is

Lew
Grat silver 1 hez , remélem neked sikerül is ott maradnod(nem muszáj , feljebb bátran mehetsz). Már 3 x mentem fel és estem is vissza 1-2 ügyes társamnak köszönhetően.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 06, 18:23:55 írta Verbatimo » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4131 Dátum: 14 máj 06, 22:13:08 »

Ha minden ember egyetlen poronak  adja a porosnacket akkor az a poro felrobban. Tök cuki  ikszdé
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4132 Dátum: 14 máj 07, 01:01:08 »

Jó nektek, hogy van bevásárlólistátok... Én már nem tudok mire/kire gyűjteni, mert meg van az összes champ és az összes rúna, amire szükségem van. Lehet elkezdek kiskarizni és felhúzok egy párat, amíg nem adnak ki pár új champet, amire elkölthetem az IP-t Nevet Meg legalább a 2000 RP is jól jön majd Nevet

Jó neked Nevet

Hónapok óta csak botok ellen húzom a smurföket. És most lett meg a 8. és már csak 2 és meg lesz a 975 RöPö. Nevet
Valami segítség kellene. Mert nagyon lessan haladok így is, hogy tudom hogyan lehet gyorsabban meg lépni a 10 szintet.

Jó mondjuk a dupla IP hétvégét kihasználtam valamennyire de nem eléggé és így csak 4500 ip-t sikerült össze vakarni.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #4133 Dátum: 14 máj 07, 11:08:11 »

Kis filozófia a játékhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=iDVQ9MCSiZ4

Lépre kaccs mert itta

PACCS

« Utoljára szerkesztve: 14 máj 07, 21:42:44 írta Shiro » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4134 Dátum: 14 máj 08, 08:20:55 »

Hát a khazix nerfet nem értem szerintem így használhatatlan -.-"   inkább fizz lb nerf kellett volna... feral nerfet is eltúlozták. a riotnál valami vagy fehér vagy fekete. a szürkét nem ismerik
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4135 Dátum: 14 máj 08, 12:42:31 »

Fizz ellen pickelsz egy Mordekasiert és ha nem vered el vele, töröld a LOL-t.

Lb nerf  valóban jöhetne.

Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4136 Dátum: 14 máj 08, 12:58:42 »

Ennyi erővel egyik karakternek sem kell nerf, mert tudsz rá  pickelni egy karaktert, ami ellene tök jó  Nevet
Leblanc  ellen lissandra  és zed nagyon jó.Ha belőlük indulunk ki, lbnek sem kell nerf...
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #4137 Dátum: 14 máj 08, 15:57:08 »

LeBlanc szerintem jó ahogy van.Habár szinte ugyanolyan mint a régi Kassadin. Leburstoli az egyik ellenfelet. Igazából egyik karakterrel sincs bajom jelenleg, mert bármelyik ellen tudnék játszani valamennyire. Játékostól függ. Az egyetlen bajom inkább pont hogy a nerfekkel van. Gragasnak kicsit csökkentették az ulti ranget, pedig már így is uselessnek tűnik. Legalább mostmár a muslicák a boros hordóban látják hogy mi van a bokorban.
Kassadint visszanerfelték, pedig még így is gyenge, mégis azt a kis erősségét sem tarthatja meg.
Néhány karaktert egyszerűen csak halálra nerfelnek. Ott van rumble, kutya sem játssza, amikor meg aramon megkapja valaki csak feedel. Nem is nagyon lehet ezt már balancenek hívni.

Volt egy aram meccs amit rohadtul élveztem ahhoz képest is, hogy 4v5 volt. 33 percig bírtuk. Luxxal(vagy Luxkszal? Ritka példa) voltam. Valahogy majdnem meg is nyertük 4v5-ben, még az xPeke Kassadin backdoort is visszavertük valahogy úgy, hogy közben mellettünk már jött a másik 4 ellenfél. A végén azon buktunk csak el, hogy urgot valahogy nagyon előre szaladt, és mindenkit leöltek. Mondták hogy meg is érdemelnénk a győzelmet, de honort persze nem kaptunk. >.<
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 08, 18:14:16 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #4138 Dátum: 14 máj 09, 02:57:22 »

Ha gyakorolni szeretnétek.

Akkor csináljatok egy kosztüm bot meccset.

Mindkét oldalhoz rakjatok minden szerepből egyet-egyet.

De míg a tenmagad oldalán lévő botokat bejglisre teszed, az ellenfél botjai legyenek intermédiások.

Magyarán a csapatodból 4-en feedelni fognak (kiéve, ha duo lénen vagy, mert akkor lehet lehet csak 3)

Jó tréning arra, hogyan kerriz egy meccset 4 feeder mellett.

Nekem elsőre nem sikerült.

Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #4139 Dátum: 14 máj 09, 08:21:27 »

Ha gyakorolni szeretnétek.

Akkor csináljatok egy kosztüm bot meccset.

Mindkét oldalhoz rakjatok minden szerepből egyet-egyet.

De míg a tenmagad oldalán lévő botokat bejglisre teszed, az ellenfél botjai legyenek intermédiások.

Magyarán a csapatodból 4-en feedelni fognak (kiéve, ha duo lénen vagy, mert akkor lehet lehet csak 3)

Jó tréning arra, hogyan kerriz egy meccset 4 feeder mellett.

Nekem elsőre nem sikerült.

5 inter. botot a világ életben nem fogsz elverni, ha összeállnak, főleg ha CC-sek. Pl.: Ashe, Taric, Fiddle, Renekton, meg legyen egy Amumu. Ha el tudod kapni őket, amikor egyedül szaladgálnak, akkor van rá esély. Haverokkal játszottam tegnap előtt, Varussal voltam, 2 item előnyöm volt, de belenéztem egy Taric Stunba, jött az Ashe ulti, mellé még egy kis Cassio mérgezés és viszlát. Persze, ha tankosabb karakterrel vagy és nem egy carryvel, akkor több esélyed van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins