Hát normál körülmények között mao tankol ,viszont ha mid re viszed akkor is eléggé figyelembe kell venni ezt az oldalát ,mert alapvetően közelharcos.
Az ahene és a cipő megadja az alap resistet neki (+ athene nélkül életképtelen ,rém sok manat eszik).
Ha megveszed neki zhonyát ,akkor asszem 18 on lesz olyan 120-140 armorod (rune page és miegymás függő).
Kell neki még hp amire két item jó roa vagy rylai (ez utóbbit jump mentes enemynél előnyös , brand , ryze ect).
A lich bane feltétlen kell neki jump után van egy hitje ,ha az ember jól időzíti az ultit lehet akár 3 hit is belőle.
Utcsó itemnek 2 mehet , void (2 ütös tank ellen már ezt éri meg ,legalábbis ahogy én láttam) ha sok a tank vagy rabadon ha inkább papírok.
Eredmény egy ütös jumper off tank ,aki jó távolsági és közelharcban is. Ha valakihez hasonlítanom kéne akkor eléggé hajaz ebben a formában dianahoz.
Én őt így tudnám igazán jól elképzelni midesnek.
Szóval normál esetben
resist csuka
athene
zhony
roa
lich
rabadon
A többi helyzetfüggő.
Szóval amit írtál szertem jó neki ,a hexteck szerintem annira nem (talán egy pokeos ellenfél ellen elmegy ,a hp potlás miatt ,de alapban biztos nem)
Hátránya:
Annyira nem tank ,hogy több ellen tartósan bírja , szóval teamfihtokban useless ha nincs egy jó tank a csapatban (dobálja az E-t ,de az egy team ellen mint halottnak a csók).
Elönye:
1vs1 ben kegyetlen kategória.
Ha 1 combozni akarsz 1vs1 ben ,akkor:
pend
3 120 aps
serap
roa
kell neki . 1 szer kibuildeltem neki , elég durva burst az a 700+ ap
Ha már így szóbahoztad régebben még szoktam toposnak is vinni ,az szokott igazán érdekes lenni ,mert úgye ott tankolni kell ,de ap nélkül halott.
Ott volt valami ilyesmi buildem:
resist csuka
athene
sunfire
zhony
roa
resit/armor/hp item
Kicsit érdekes volt ,de leszoktam róla ,mert earlyben (amíg nincs athene vagy legalább harmony ,addig kb useless ).
Mondjuk általában ha kellett akkor szoktam még egy kicsit tankosabb írányba elvinni.
A mai ranked a tegnapi ellentetje volt , 5 meccs 5 bukta ,de amit nem értek ,az hogy 5 meccset buktam el 0 ponton és nem dobott vissza silver 2 be
Ezt nem értem , pedig régebben b2 alpján 1 vereség után dobott b3 ba, vagy ennyivel tulhaladtam a háttér pont alapján silver 1silver 2 közti választót?
Nah mindegy is ,ha még 1-2 et bukok tuti ledob
Szóval szerintem idáig húztam a solo val.
Az igazán a legnagyobb baj ,hogy itt egyre beképzeltebbé válnak az emberek ,szinte 1x sem tudtam arra a lanere menni amit bemondtam (egyszer még a supot is elpickelték előlem ,nah ott kaptam csillám pónit