Amúgy ez a cs dolog tényleg így van.
Kaylevel általában lvl 5 alatt nem is próbálok támadni vagy Q val pokeolni (1 keveset sebez ,sok manat eszik 2 csak a cs megy el vele).
Valamelyik nap is enemy ahrija ellen mentem kaylevel , első kill az ővé volt ,mert leburstolt , visszamentem a lanere és instába leburstoltem ,mert cs ből tudtam venni insta első item.
A végén valami 15-16 killem volt ,míg neki 7 és hiába volt 100 al több cs je 3-4k goldal vertem.
Amúgy b3 ban nem is egyszer láttam ,hogy a mides már lvl 1 en nekem esik és tojik a cs-re.
ShiroÉn nem tudom ,hogy mivel bántottad meg az FSP ket ,de úgy kerülnek mint a pestisest.
Andor2000Am ez a 15 lost ranked (ha igen melyik liga) vagy normál game volt?
Nem tudom milyen poszton szoktál lenni ,de csak azt tudom tanácsolni célozz meg valami carry posztot (mid adc vagy esetleg valami darálós topos) és azzal menny.
Trollok ellen csak az a megoldás ha te nyered meg a gamet.
Én is pont ezért szoktam rá kayle-re ,mert vele még 4vs5 vagy akár 3vs5 ben is megvan az esély. Ha elkapja a gépszíj még 1vs3 as csatákat is nyerhet halál nélkül.
Szerk.:
Gigantikus befektetést hajtottam végre a gameben.
Megvettem poppyt ,ergo megvan az összes 450 es champ
Az ok egyszerű : betegesen nagy potenciált látok benne.
Ahogy észrevettem egyetlen fontos dolog van ,mi nélkül nem lehet vele semmire sem menni, mégpedig a sebesség.
Bár a W je ad egy kevés speedet ez mellé még feltétlen kell neki vinni ghostot.
A Q jéval rohadt nagyot tud pokeolni már 1 es szinten is.
A E je igazán akkor jó ha falazni tudsz vele (szóval vaynes), ekkor dupla damage és megy még rá egy kis stun .
Hatékonyság növelése érdekében feltétlen kell neki 2 item(3) : trinity a passzívok movmentje végett , botrk az aktivja miatt + nem árt az a kis lifesteal és attack speed sem. A cipő legjobb ha cdr es ,hogy pár sec ekként dobálja a Q-t .
Eredmény egy kis speedes carry vadász.
Annyira tankolni sem kell ,mert a W az R is segíti ,szóval ,ha a maradék 3 itemnek sem kell feltétlen annak lenni (mondjuk 1 resistes és egy sunfire/randuin (dupla slow ) és akkor mehet még valami damage item vagy attack speed.
Nekem spec egy ilyen build ugrott ki a fejemből első kör után:
cdr csuka
trinity
botrk
visage
randuin
hidra
Tudom ,hülye vagyok ,hogy megint olyan champal akarok champelni ,amit még életemben nem láttam normál meccsen.
De én már csak ilyen elvont fanatikus vagyok .
Tudnám mi legyen a következő mások által használhatatlannak tartott champ ,amivel próbálkozok