24 nov 19, 13:24:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875029 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3945 Dátum: 14 márc 30, 20:52:51 »

Jah nem úgy értettem ,hanem a fejlesztési prioritás lánc.

Amúgy jinx rakétája nem úgy tölti a lifestealt mint ahogy töltené ha minivel lövök. Nah most ezt én érzékelem rosszul ,mert  rakétánál nem kapom meg  az attack speed bustot és lassabb vagy tényleg kevesebbet healel?

Amúgy én vagyok a legkevesebb champal rendelkező nyomoronc?
tkrisz2 is 70+
te is közel vagy az 50 hez
én meg tegnap értem el a 30(és még ennek is csak a felét használom) at
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3946 Dátum: 14 márc 30, 21:07:02 »

Amúgy jinx rakétája nem úgy tölti a lifestealt mint ahogy töltené ha minivel lövök. Nah most ezt én érzékelem rosszul ,mert  rakétánál nem kapom meg  az attack speed bustot és lassabb vagy tényleg kevesebbet healel?

Amúgy én vagyok a legkevesebb champal rendelkező nyomoronc?
tkrisz2 is 70+
te is közel vagy az 50 hez
én meg tegnap értem el a 30(és még ennek is csak a felét használom) at

Nyugalom, nem csak neked hiányzik sok. Igaz, nekem már csak 4-5 champ nincs meg xD
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 22:16:42 írta klosinho » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3947 Dátum: 14 márc 30, 21:18:59 »

Ném sikerült a fénykép, de

Én is mentem egy botok ellen Jinxel

Rajtam kívül Garen az aki nem feedelt szándékosan, ő olyan 10:10 környékén volt én 5:10, aminek mentsége, hogy 4-5 fps-el szenvedtem

Az számlaló valami 18:50 volt a végén a botok javára

S igen Annie bot, megint ópé volt.

Ja úgy? Régebben a W-t majd az E-t maxoltam, akkor ugye inkább AD mágusnak használtam
Mostanság inkább a Q-t maxolom, majd a W-t

Amúgy jinx rakétája nem úgy tölti a lifestealt mint ahogy töltené ha minivel lövök. Nah most ezt én érzékelem rosszul ,mert  rakétánál nem kapom meg  az attack speed bustot és lassabb vagy tényleg kevesebbet healel?

Lifestealnál lehet az van, mint az aoe spelvamp esetében, hogy csak 1/3-t tölt, habár nem tudom.

Attack speedet csak akkor kapsz, ha a minugun van bekapcsolva. (ha átrakod rakéára, akkor pár secig megmarad, de utána elveszik)

A rakétánál lő távot és területi sebzést kapsz, meg mana csökkenést
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3948 Dátum: 14 márc 30, 21:38:30 »

Hát így első benyomásra eléggé tetszik.
A speed bust miatt nem fájdalmasan lassú attack speedes runák nélkül és relatív könnyű ez által az early farm is vele (jó én annyira jó cs-s nem vok ,de 10. percre 60 körül voltam botok ellen ,úgy hogy eléggé támadtam is , 3-4 killem addigra volt).
Amúgy tényleg meg kell tanulnom cs-zni.
Egyszerűen borzalom ,hogy egy elhúzodó meccs alatt sem értem még el 300 cst ami pro szinten olyan 40 percbe kényelmes.

Kaylevel is valami 130 as cs átlagom van ,ami poén ,mert vele endgamben a cszés konkrétan 1 hit 1 feltorlódott wave .
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3949 Dátum: 14 márc 30, 22:55:00 »

Egy átlagos bronzosnak kb 35cs-je van szóval, ha a 10. percig nincs halál, akkor gyakorlatilag nyerted a lént.

Ami nagyjából azt jelenti, hogy 50-60 csé mellett meg tudod venni kapásból a bf swordot és a kaszát.

megj  a bf-t kb 35 cséből megveheted.
megj egy átlagos bronzos nem bírja 10 percig a lénen.

Nekem is kb annyi van, mint neked, csak ezután nem esz meg a kellő mennyiség ugyanis onnantól már team fájtok, és mindig elfelejtek valamiért farmért rohangálni.

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 23:02:46 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3950 Dátum: 14 márc 30, 23:43:45 »

Pontosan átérzem a helyzeted.
Én is a meccs első szakaszában szerzem meg a farmom 80% át , mert utána csak akkor farmolok ha minikék nagyon pusholnak valahol.

Jó én sem vagyok op ,de 30-35 farm?
annyit állandó aa közben is lehet szedni (mármint amikor csak aa zok és lasthitelsz egybe)

Sokat kell gyakorolni ,hogy fightolás közben is mennyen a 25 percre a 200 farm (általában ez szokott a határ lenni jó és rossz cs ző között, legalábbis ahogy láttam magasabb ligás meccseken)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3951 Dátum: 14 márc 31, 07:21:03 »

S hidd el. vannak ennél rosszabb parasztok is.

Pár napja, vagy tegnap. Sona support.
Vayne voltam Draven és Teemo ellen

Dravennek 2x, vagy 3x is haza kellett mennie, de így is túlfarmolta Vaynet 40 cséjével.

--
Ashevel voltam boton Caitlynnel. Mindketten erősen farmoltunk és pókltunk. Fejenként majdnem kétszer annyi farmunk volt, mint a többi játékosnak, beleértve a midest is.

Topos karakterrel viszont én is Nehezebben farmolok.
Ott nem egy csampinak már lvl1-en elég nagy a börsztje. (oké Ashe is leszedi a fél hápédat az első támadásával, de ott ugye tudsz távolságot tartani, topon meg már nehezebb az ilyen.

Másik része, a játékosok mentalitása.
Emlékszel linkeltem neked a gyereket, aki lvl20 létére akart oktató videókat csinálni.

Egyik videójában elhangzanak olyanok, hogy: "Hagyd azokat a minionokat, mert a bajnokért több aranyat kapsz."

Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3952 Dátum: 14 márc 31, 08:26:26 »

Egyébként a CS akkor számít, ha nincs killed és sok assistod. Tegnap unalmamba néztem bajnokságról pár meccset és ott sem volt 300 farm 30 perc alatt. Mindenki meg van áldva ezzel a 10 percenként ~100 farmmal, de a nagy Challenger playerek se tudják ezt tartani. Kivéve akkor, ha zavartalanul farmolhat. Például múltkor Ziggsel 30. perc alatt 360-as farmom volt, mert a midest mindig elvertem nagyon gyorsan és olyan volt így, mintha egy custom meccsen lennék. Ha az enemy is jó, akkor vagy elfarmolgattok egymás mellett, vagy ütitek vágjátok egymást. Volt már olyan enemym, hogy simán elmegy a hátam mögé last hitelni (Topon Darius voltam), én meg nem hagytam. Adtam neki pár ütést, spellt és leultiztam. Szóval ez a nagy farmolgatás csak akkor megy, ha hagyják is. Tegnap a botos carryknek bajnokságon 30 perc alatt az egyiknek 250-es a másiknak 220-as farmja volt. Na, hol van itt a 300+ farm akkor? Pedig ők a legjobb játékosok. Nem volt idejük farmolni, ami sosem rossz, hiszen nem az a lényeg, hogy percenként 10 farmod legyen, hanem az a lényeg, hogy az enemynél jobban állj. Ha 20 perc alatt 3 0 1-ben vagy és 120-as farmod van, az lehet jó is, mert az enemy 1 3 0-ban és 70-es farmmal. Persze jó az, ha teljesíteni akarod a "kötelező" CS-t, de nem mindig lényeges. Tegnap előtt játszottam egy meccset, LB-vel voltam, 30 perc alatt csak 110-es farmom volt, mégis már akkor full buildem volt, és senki más még csak a közelében nem volt a 5. itemnek sem. Szóval én úgy vagyok vele, hogy az enemynél legyen több killem, assistom, és több farmom, illetve kevesebb halálom és akkor már tudom, hogy jó vagyok. Volt úgy, hogy az enemy rám vert 150 farmot (carryztünk), de én már a meccs elejétől a teammel mozogtam, amikor összeálltunk és Goldban a végén megvertem 1500 golddal. Sok minden múlik az egész, ezzel azt akartam mondani. Persze tudni kell farmolni. Kicsit hosszú lett, lehet zavaros, sok hülyeséget összehordok, de remélem átjön mit akartam mondani Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3953 Dátum: 14 márc 31, 08:40:01 »

Egyébként a CS akkor számít, ha nincs killed és sok assistod. ...

Mint gondolsz, kinek van nagyobb esélye megszerezni az első killt a lénen? Akinek van 30 farmja a 10. percre, vagy  akinek 70?

Ha a játék elején recallra kényszeríted, az is majdnem olyan, mintha killt szereznél (már ha tudsz azért farmolni)

Cselendzsrek, lehet egymás ellen nem hoznak 100 farmot, de olyan 80-90 körül biztosan.
Meg gondolom inkább a mérgezett minion miatt vesztenek csét, mintsem a misszhitek miatt.

---
Másnak volt most fps dropja?

kezdem úgy érezni bármit csinálok, csak rosszabb lesz.

figyeljétek az fps számlálót:
(nem volt mindig ennyi, de 6 fölé is ritkán ment)
http://kepfeltoltes.hu/140331/Screen02_www.kepfeltoltes.hu_.png

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 10:10:17 írta Shiro » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3954 Dátum: 14 márc 31, 10:19:35 »

Egyébként a CS akkor számít, ha nincs killed és sok assistod. ...

Mint gondolsz, kinek van nagyobb esélye megszerezni az első killt a lénen? Akinek van 30 farmja a 10. percre, vagy  akinek 70?

Az első killt a lanen 2 módon lehet megszerezni. Jön egy gank és akkor ott megölitek. Vagy pedig erősebb karakterrel vagy és rákényszeríted a harcra, vagy kiszorítod a farmolásból és az XP-ből. Illetve tudod harassolni, míg ő téged nem és ezután valahogyan megölöd. Amúgy általában a kisebb ligákban, sőt mostanában elég sokszor Diamondba is már a 10. percre meg volt minimum az első kill a lanen. Plusz farmbeli különbség ennyi akkor szokott lenni, ha a jungeles ott camppel állandó jelleggel, vagy ha az egyik fél tényleg sokkal jobban tud harassolni, így kiszorít, vagy pedig hatalmas különbség van a két játékos között és valljuk be, ha egy ligában vagytok vajmi kevés esély van rá.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3955 Dátum: 14 márc 31, 14:06:10 »

Nagy dolog történt! Újra elkezdtem játszani és hát elég sokat változott a játék. Kezdjük ott hogy 3 nap alatt toltam 15 meccset és mindet elvesztettem. Nem igazán értettem mi is történik, de aztán rájöttem! Visszajöttem EUNE-re .... Westen tök jó volt az élet: Normálisan lehetett kommunikálni a csapattársaimmal. Kevesebb volt a leaver és a feeder + nem volt ennyi troll. Mielőtt átjöttem majd 2x több winem volt mint losem de úgy néz ki fordul a kocka. Na mind1 is, bár akinek van bármi tanácsa, hogy mit kezdhetnék ezzel az szóljon ( nem akarok visszamenni a magyar kliens és skin végett).
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3956 Dátum: 14 márc 31, 20:20:37 »

Amúgy ez a cs dolog tényleg így van.
Kaylevel általában lvl 5 alatt nem is próbálok támadni vagy Q val pokeolni (1 keveset sebez ,sok manat eszik 2 csak a cs megy el vele).
Valamelyik nap is enemy ahrija ellen mentem kaylevel , első kill az ővé volt ,mert leburstolt , visszamentem a lanere és instába leburstoltem ,mert cs ből tudtam venni insta első item.
A végén valami 15-16 killem volt ,míg neki 7 és hiába volt 100 al több cs je 3-4k goldal vertem.

Amúgy b3 ban nem is egyszer láttam ,hogy a mides már lvl 1 en nekem esik és tojik a cs-re.

Shiro
Én nem tudom ,hogy mivel bántottad meg az FSP ket ,de úgy kerülnek mint a pestisest.

Andor2000
Am ez a 15 lost ranked (ha igen melyik liga) vagy normál game volt?
Nem tudom milyen poszton szoktál lenni ,de csak azt tudom tanácsolni célozz meg valami carry posztot (mid adc vagy esetleg valami darálós topos) és azzal menny.
Trollok ellen csak az a megoldás ha te nyered meg a gamet.
Én is pont ezért szoktam rá kayle-re ,mert vele még 4vs5 vagy akár 3vs5 ben is megvan az esély. Ha elkapja a gépszíj még 1vs3 as csatákat is nyerhet halál nélkül.

Szerk.:
Gigantikus befektetést hajtottam végre a gameben.
Megvettem poppyt ,ergo megvan az összes 450 es champ  Kúl

Az ok egyszerű : betegesen nagy potenciált látok benne.
Ahogy észrevettem egyetlen fontos dolog van ,mi nélkül nem lehet vele semmire sem menni, mégpedig a sebesség.
Bár a W je ad egy kevés speedet ez mellé még feltétlen kell neki vinni ghostot.
A Q jéval rohadt nagyot tud pokeolni már 1 es szinten is.

A E je igazán akkor jó ha falazni tudsz vele (szóval vaynes), ekkor dupla damage és megy még rá egy kis stun .

Hatékonyság növelése érdekében feltétlen kell neki 2 item(3)  : trinity a passzívok movmentje végett , botrk az aktivja miatt + nem árt az a kis lifesteal és attack speed sem. A cipő legjobb ha cdr es ,hogy pár sec ekként dobálja a Q-t .

Eredmény egy kis speedes carry vadász.
Annyira tankolni sem kell ,mert a W az R  is segíti ,szóval ,ha a maradék 3 itemnek sem kell feltétlen annak lenni (mondjuk 1 resistes és egy sunfire/randuin (dupla slow ) és akkor mehet még valami damage item vagy attack speed.

Nekem spec egy ilyen build ugrott ki a fejemből első kör után:
cdr csuka
trinity
botrk
visage
randuin
hidra

Tudom ,hülye vagyok ,hogy megint olyan champal akarok champelni ,amit még életemben nem láttam normál meccsen.
De én már csak ilyen elvont fanatikus vagyok .

Tudnám mi legyen a következő mások által használhatatlannak tartott champ ,amivel próbálkozok ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 00:05:31 írta Verbatimo » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3957 Dátum: 14 ápr 01, 08:26:34 »

https://www.youtube.com/watch?v=misAyNLuoQg    Persze ez csak Április 1 tréfa, de ez elérhető a mai nap, vicces  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 08:42:38 írta dehunter » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3958 Dátum: 14 ápr 01, 14:47:08 »

Az új mód poén, de franc az efpéesbe, csak botok ellen tudtam kipróbálni, vagyis azok se voltak ott.

A mód rájöttem, a supportoknak kedvez igazán.

Jasnnával próbáltam

Végtelen pajzs.

Build

Nashor
Runaan
Gunblade
Rabadon
Zuhany
Arkangyal (Ez ad 1000 manát pluszba. Felesleges? Talán, de mégse.
Mert
1. Így lesz 2450 manád, ami 73 bónusz AP, így  a tárgy összesen 133 AP-val gazdagít.
2. Pajzs, ami a jelenlegi manád 20%, ami mindig max, vagyis 490. A CD rajta normálisan 120-de most erre is érvényes a 80%cdr, így 24 másodpercenként használható.

Kerekítve. Az E folyamatosan ad egy 700-as pajzsot, valamint ezt 24 másodpercenként kiegészítheted 500-al.

Sivir is érdekes lehet egy Bansheeval, mivel hogy ő is 2 másodpercenként tudja magát pajzsoltatni..

Ashe Q ~ majdnem MF ulty

Egyébként  a pajzsra hogyan érvényes a sebzés?

Pajzs esetén számol armort és resistet? Vagy arra tisztán true damaget oszt?

Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #3959 Dátum: 14 ápr 01, 16:03:35 »

Azért ez a mód elég durva,még botok ellen is
Lux folyton elkapott a cc-ivel,Blitz néhány másodpercenként odaránt magához és ha elfutsz újra,Nidalee lándzsái, Karthus és Swain infinity képességeiről ne is beszéljünk
és még egy csomó champ elég kemény így
Naplózva
Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins