24 nov 19, 09:23:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874905 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3900 Dátum: 14 márc 24, 00:05:51 »

Fene egye meg a jó gépeteket, hogy engem itthagytok bonz ötben hét efpéessel szenvedni   smirksweat

Annie support cuccokkal jött ellenem midre

Látod ide vezet a sok support Annie. Má azt hiszik az embeek, tök mindegy hova mennek vele supportra kell gyúrni.
Pedig ha játszanának ellene egy bot meccset.  Ördögi
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3901 Dátum: 14 márc 24, 00:46:34 »

Ne aggódj , még lazán visszaeshetek én is meg tkrisz2 is.

Amúgy ha sikerül megnövelni az fsp-det valamivel ,akkor szerintem nem csak én vállalnám be ,hogy összeállok veled doura ,hogy könnyebben kigyere b5 ből. (nem felvágni akarok ,az hogy kijutottam inkább mázli mint tudás).
Ha annyira pro lennék nem kellett volna majdnem 100 meccs 3 ligához.
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3902 Dátum: 14 márc 24, 10:16:19 »

Én eddig nem toltam rankedet, még amikor Westen voltam 4 meccset mentem, 3 win 1 vereség, utána átjöttem Eastre. Megmaradt a 4 meccsem viszont február 3 óta nem mentem egy meccset sem. Haver meg tegnap mondja, hogy hiába nem vagyok besorolva, ugyanúgy vonja lefele a pontokat tőlem, mintha be lennék sorolva, szóval Gold V-ös MMR-em, ha heti 15 pontot von le, akkor most kb Silver II-es maximum, ha jól számoltam a Gold V MMR-t is, ergo hamar le kell tolnom a maradék rankedet, vagy silver aljába fog helyezni.

Szerintetek azért nem köcsögség egy kicsit a Riot-tól? Mert én nem olvastam olyan közleményt, hogy ha a placement meccseket nem tolom le, akkor ugyanúgy bukom a pontokat, mintha be lennék sorolva.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3903 Dátum: 14 márc 24, 10:52:52 »

Szeintem az egészen lehetne finomítani.

jelenleg az egész azon múlik, hogy győztök, vagy veszítetek.

Az pedig  akövetkezőkből áll.

Te. hogyan játszol. Ha jól, akkor oké, ha bénázol, akkor nem oké

Ellenfeled. Kaphatsz egy jasonló demizsonosat, így a képességeitek dönt. (Ha alcsonyabbat, akkor szerencsés vagy)
De ha szilveként kapsz valami gold, plat, dia ellenflet, aki boostol, vagy a bronzos haverját segíti, akkor megszívtad.

Társaid.
Meg tudtok e egyezni  a posztikban
Van e troll
Van e afk
Képességeik. Nyenek, feedelnek, vagy tartják a lént.

A társaid 4en vannak, így aká hogyan is játszol, a nyerési esélyed nagyobb részt rajtuk múlik.

Persze lehet mondani, hogy soloban is ki lehet vinni bronzot, meg silvert.
Ahogy azt a platosok meg diások szokották csinálni, meg mondani.

De ha te most bronzban vagy, és úgy érzed, hogy a képességeid alapján akár silver 5  is lehetnél, nem igazán fog menni a dolog

-

A rankedet én valahogy így módosítanám.

pont növekedés  akövetkező feltételek alapján.

1.
lén.
hogyan szerepelsz a lénen.
Biztos meg lehet oldani valahogy. hbogy pl Ashevel és MF-el lövitek egymást, oszt ki farmol jobban, vagy kinek van több killje, mire kezdődik a team fight.

2.
A csampi posztja.

pl
Tanként te szenvedted el a csapatból a legtöbb sérülést? Rendben.
ADC neked van a legtöbb killed a csapatból? Rendbe.
Support neked van a legtöbb asssitod? Rendben.

Aztán ott vannak a kda pontok.

Szóval szerintem ezeket is lehetne számítani.

Még ha olyan módon is, hogy.

1. kevesebet énének mint egy győzelem.

2 Vereség esetén nem kapnál pontt, természetesen a levonás járna, de ezek a játéktudásodból szerzett pontok háttében gyűlnének, és a következő győzelmed esetén megkapnád őket.

Így tehát, ha úgy adódik, akkor akár egy győzelemmel felmehetsz 0-ról 100-ra, oszt mehet a ranked

----

másik egy anti afk rendszer.

1. aki sokszor afk-zik direktbe, az nem mehet rankedezni
2. ha valaki afk, azt pótolná a rendsze.

két lehetőség.
A, intermédiás bot.

B, pótjátékos
lenne egy lista, hogy xy meccsben valaki afk, akkor te beugorhatsz a helyére, egy hasonló osztályú hőssel. Természetesen megkapnád az ő szintjét és aranyát, valamint a tárgyaiból származó aranyat (vásárlási érték alapján)

Persze ide is kell valami limit, mert mi van, ha nem saját hibájából lép ki, és szeretne visszajönni.

-------------------------

Mégis csak megvettem az ANBU Akali skint. Botok ellenis teszt. 7fps már a lénen... Szomorú

Lefuttatom areparit, meg csinálok pár töredezettség mentesítést. Oszt remélem javul a dolog.

de ha kiderü hogy nem, és a másik skinnel simén agyobb az fps-em, akkor ez ilyen negyedévente egyszer dolog lesz, mint Syndra.

Abból is mikor lesz már a Justicar feles?

-----

hiába reparálás, meg a másik skin, így se javult.

Viszontazt elmondhatom, hogy 6fps mellett is lehozom botok ellen 1v5-ben.

---------------------

fps megoldva.

Szal ANBU Akali is simán megy.

Na de visszanyalt a fagyi.

Emlékszem mikor anno elkezdtem akalival játszani, öszse vissza bénáztam, mert úgy akartam használni, mint Katarinát.

E-vel ugrani, W-vel területre sebezni..stb

Most meg Katarinánál nyomkodom az R-t az ugráshoz  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 23:27:27 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3904 Dátum: 14 márc 25, 00:20:18 »

Shiro
Az ötleteid tetszenek.
Méltányosabb lenne a játék ,meg viccesebb is ikszdé
Insta promo

Nah gyerekek ilyen meccset még nem láttatok.
Az már milyen ,amikor a 2. legtöbb killje a full tank ,alapban sem könnyű maokainak van?
Sajna ez nem igazán az én dicsőségem ,ritka szép volt látni ,hogy milyen megmozdulásai vannak a csapattársaimnak negatív értelemben.

Egyetlen jó a meccsben az volt ,hogy most már tudom ,hogy maoval ,ha kell mehetek rankedre junglebe.
Nem azt mondom ,hogy op vagyok vele ,de klasszisokat fejlődtem nála ,ahhoz képest ami voltam.
Egy igazi hátránya van ,mégpedig ,hogy 3. itemtől tud igazán tankosítani (jungler item ,anélkül életképtelen , speed csuka ,a gankekhez) addig kakukktojás ,mert igazán csak ccer.

Amúgy a jungler itemet ,ha kész van mind a 5 másik item és van pénz egy új 6. ra el szokás adni (logikusan szerintem igen ,de kitudja)?

Holnap kap egy esélyt evelynn is. Régen nagyon nem ment , valahogy mindig ap ra akartam húzni ,az nem volt annyira jó ,most kipróbálok majd vele egy ad off tank megoldást.

Szerintem megveszem jarvant , akkor legalább lesz még egy jó jungler tankom ,pénz meg úgy is van rá (13k+).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3905 Dátum: 14 márc 25, 01:01:40 »

Igen insta promó, de lehetne az ellentétjét is.

Ha te rosszul játszasz, de  a csapatod folyton nyer (helyetted), akkor a következő vereségnél egy nagyot zuhannál.

Szal itt a háttérben negatívan számolná  a pontokat. És ha pl van -100 pontod, akkor ugye nulláz, de ha mondjuk -200 pontod van, akkor leesel egy demizsont pl vagy silver 3-ban 56 pontal, akkor te leesel silver 4-be és lesz ott 92 pontod. (lényeg, hogy az alanti demizson tetejére kerülj) Ha viszont -300 pontod van, akkor viszont a silver 4 aljára tenne. ha -400 pontal, a silver 5 tetejére
és -500 pontal a silver 5 aljára. Itt viszont csak úgy eshetsz át, ha további -300 pontod van, tehát silver 3 esetén -800 pontodnak kell lennie ahoz, hogy bronz egy tetejére tegyen.

Ugye ha jól játszasz, akkor plusz, ha rosszúl, akkor negatív pontot kapsz. Szal a sok negatívot ki is nullázhatod.
Mint írtam, lehet nagyon nagyot bukni, viszont ehhez tényleg az kell, hogy szerencsés legyél csapattársak terén, te meg sokat bénázz.

Mondjuk úgy, ez ellenszer lenne arra, hogy pl  a platos haverod belép hozzád, és együtt toljátok a silvers rankedet, amit persze ő simán le carry-z.

Mondanám azt e hogy sok plusz pontal, akkár felfelé is leesen demiszont váltani, de úgy vagyok vele, hogy ott azért inkább legyen meg a ranked.

Másik dolog, hogy ez a rendszer szerintem csak goldig működne. Mármint működne a kár dájmondban is is, de úgy mond ott már nincs akkora szórás, mint pl a bronzban, így felesleges lenne.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3906 Dátum: 14 márc 25, 01:19:00 »

Az tuti ,hogy érdekes rendszer lenne, de egy hátránya biztos lenne.
Rengeteg ember hagyná ott a gamet ,mert még esélyük sem lenne b5 vagy akár csak b ből kijutni, ami most még ha nagy mázli által is ,de megvan.
+ milyen lehangoló lenne, hogy sok munka árán kiverekszed magad s5 be és 1 meccsel visszavágna b2-3 ba.

Én valahogy úgy látnám jobbanak az egészet ,ha a játék minősége befolyásolná a pontokat 1-1 be. Magyarán ha jól játszol ,de vesztesz alig vesztenél pár pontot ,míg ugyan így ,ha reménytelenül játszol akkor meg hiába nyernél alig mennél feljebb (persze a mostani rendszer is valami hasonló alapján megy ,csak ott az ezelötti meccsek win rátáját figyeli asszem)
+elég nehéz lenne olyan mércét kidolgozni ,hogy ki éppen most hogy játszik ,mert minden relatív,
pl lehet hogy feedelsz ,de nem azért mert noob vagy hanem mert fullra rád vannak szállva.
Elég összetett algoritmus kéne ,hogy igazságos legyen. (és az eredmény még akkor is megkérdöjelezhető lenne)
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3907 Dátum: 14 márc 25, 09:53:09 »

Amúgy a jungler itemet ,ha kész van mind a 5 másik item és van pénz egy új 6. ra el szokás adni (logikusan szerintem igen ,de kitudja)?

Holnap kap egy esélyt evelynn is. Régen nagyon nem ment , valahogy mindig ap ra akartam húzni ,az nem volt annyira jó ,most kipróbálok majd vele egy ad off tank megoldást.

A jungler itemet el kell adni, ha meg van a pénz, hogy azt leváltsd. Például Maokainak az én buildem: Jungler item, Speed csuka, Sunfire, Spirit Visage, Frozen heart, Ab. Scepter, utána speed csukát leváltom resistes csukára és a jungler itemet egy Rilayra (nem tudom, hogy írják). De ez egy átlagos build, enemy függő, hogy mit kell venni, szóval lehet, hogy 1-2 deffensive item után AP-ra megyek, ha nem szükséges nagy védelem.

Evelynn most elég jó jungeles, hála a Riotnak, hogy csak vision warddal láthatod, de a vision ward meg egyszer tud megvédeni, utána annyi. Régen, amikor Stealthes volt Evelynn kedvenc champem volt, most ez a lebutított Evelynn nem annyira tetszik, de mivel kis ribancos skinem van hozzá, így néha örömmel viszem el Nevet Egyébként én AP-ra húzom, néha, ha kell veszek neki 3. itemnek Sunfiret, de nem tankosítom túlzottan.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3908 Dátum: 14 márc 25, 14:26:31 »

Az tuti ,hogy érdekes rendszer lenne, de egy hátránya biztos lenne.
Rengeteg ember hagyná ott a gamet ,mert még esélyük sem lenne b5 vagy akár csak b ből kijutni, ami most még ha nagy mázli által is ,de megvan.
+ milyen lehangoló lenne, hogy sok munka árán kiverekszed magad s5 be és 1 meccsel visszavágna b2-3 ba.

Egy valamit félreértettél, lehet visszadobhat, de ahhoz nagyon bénának kell lenned.

pl. Ahhoz, hogy dia1-ből leess bronz5 be ahhoz -2700 pont kellene. Na ha ennyit összeszedsz, nem igazán kéne diában lenned.

Másik része, meg ezekből a háttér pontokból se kapná sokat meccsenként. Max a fő pont felét.

részletesen.

1.
Nyertek és szarul játszasz
20 pontal feljebb kerülsz, de lesz 10 negatív pontod.

2
Nyertek és jól játszasz
30 pontal kerülsz feljebb. 20 a győzelemért, 10a teljesítményért .

3
Vesztesz, de jól játszottál
20 pontal lejjebb kerülsz, de lesz 10 plusz pontod a háttérben

4
Vesztesz, és szárul játszottál
30 pontot esel. 20 a vereségért, 10 a bénázásért

Egy részletesebb sorozat. (a fő pontváltozás mindig 20, a háttér mindig 10)
Silver4-ben vagy, 40 pontal

Csapatod nyer, te béna voltál. 60 pont (-10)
Csapatod nyer, te béna voltál 80 pont (-20)
Csapatod nyer, és már te is ügyes voltál. 100 pont (-10)
A csapatod megnyer 2 promót, de te mindkettőben bénázol. Silver3 0. pont (-30
Csapatod nyer, de te megint béna vagy 20 pont, (-40)
Csapatod nyer, de te bénázol 40 pont, (-60)
Csapatod nyer, de te bénázol 60 pont, (-70)
Csapatod veszít, és te is bénázol Silver3 0 pont (-0) mivel a liga aljára érve nem volt még további -100 pontod, a maradék mínuszod nullázódott.

Szóval hiába mondtam azt, hogy nagyon sok mínusz ponttal le lehet esni, de azt elég nehéz is összeszedni.

kis matek

3süti vs doran bléd

3 süti az 555hp-t tölt vissza.

a doran lövésenként 3-at

10 percig vagy a lénen.

a minionok kb a 2. percre érnek oda

a minionok érkezésekor kezdesz támadni

ez idő alatt az átlagos aspd 0,7 összesen kb 340 lövést tudsz leadni folyamatos megszakítás nélküli támadás esetén.

amivel kb 1000 hp-t szerzel vissza.

a 185 lövéssel megvan a sütik értéke.

Tehát a kérdés, hoagy az adc 10 (8 perc) alatt 185-nél több, vagy pedig kevesebb lövést ad e le?

Annyi boztos, hogy kb 100 minion jön ez idő alatt. tehát kb 80 lövés nem last hit lesz. Le e adsz még ennyi lövést bónuszba.

2 mivel nem vagy por a last hitben, így előfordólhat hogy a minion meghal mielőtt eltalálod, így ott gondolom nem kapsz 3 életet.
 így mondjuk kiesik 30 lövés.

Nos szerintetek lövünk mi 200AA-t 10 (8) perc alatt?

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 15:50:55 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3909 Dátum: 14 márc 25, 16:33:29 »

Szerintem meglöjjük azt a 200 at ,de szinte mindig doran blade startot látok a jobb játékosoknál.
Amúgy ha jól rémlik doran blade mellé még egy poti befér,szóval úgy már tuti.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3910 Dátum: 14 márc 25, 17:34:29 »

Igen jobb játékosoknál, aki hozza a 100 farmot 10 percere.
Mondjuk 50 ből megvan a bf sword

Intermédiás boktoknál kezdem azt érezni, hogy direkt a csapat összeállítás az ami nehézséget adja.

Ez milyen már.
Hétvégén Akali és az egyik jobbféle skinje féláras. most akali itt van a free rollban.
Mintha azt mondaná a Riot, hogy most látod, lehetne egy tök jó nindzsád, meg hozzá egy frankó skined.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3911 Dátum: 14 márc 25, 19:50:55 »

Az akalit érzed kitolásnak (ami tényleg bunkóság)?
mondjak durvábbat?

Milyen érzés lehet az amikor egy fullra feedelt nasus vagy  és hozod a gamet (jah és ranked) meg mindent ,az enemy nexusát ütöd ,aminek 43 élete van amikor meghalsz.
Ezt követően pedig az enemy jó csapatmunkával 3 hullámban lehozza a gamet.
Tudtam is őket sajnálni amikor lehoztuk azt a bukott gamet  Ördögi
Életemben még nem örültem annyira ,hogy maoval mentem ,mert kb csak ő lett volna az egyetlen jungler ,aki egy ennyire feedelt nasust countereni tudta (nem sebzéssel ,hanem a védelemmel és a cckel való távol tartással)

Ohh hogy egy phant és egy mao milyen jól tud combozni. Dupla ulti ,ahol maonak csak az a dolga hogy phant ultijában tartsa az enemyt a cc ivel ,majd csapódás után a saját ultijával védje és ne engedje őket elmenekülni
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3912 Dátum: 14 márc 25, 20:15:20 »

Oké, de a tiédnek nincs köze a marketinghez.  ikszdé

lol hungaryn találtam a linket.

http://www.youtube.com/watch?v=IYZzgSDDOCg

nyáron össze kell szednem egy új laptopra valót, oszt csinálok oktató videókat

Tudom sokadszor nyavalygás, de berakhatnák a már a Syndra skint a félárasba. Mert mióta játszom, volt olyan is amit már háromszor feleztek)

Persze, majd berakják azt a poshadtat

Ha már itt tartok, nem rég tudtam meg, hogy pont mielőtt elkezdtem lolozni előtte volt a Freljord event. És nincs ikonom Szomorú

Tényleg ikont nem lehet küldeni?

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 20:21:56 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3913 Dátum: 14 márc 25, 22:59:20 »

Shiro most mond meg ez a videó estére miért kellett?
Ez egy szinten van a Kör-rel (jó az még elmegy ,hogy yit csak damagere épít ,alig valami attack speedel ,mert ott az ultija ,de mi a mókusra kell 2 hidra amikor egyiket sem használja?).

Régen én is ilyeneket csináltam?
Hát... mondjuk... talán még különbeket is .

Az élet szép ,örülök ,hogy s5ben is vannak agyhalottak.
Enemy: malp, eve, lissandra, sivir ,leona

Mi nasusunk mire épít? hát persze ,hogy full armor.
2 en mondjuk neki ,hogy netalán esetleg ,nem ártana ha ,véletlen végre vennél egy kicsiny kis resistet.
De ő hardcore ,mert ő op ezért missbuildel bevágódik 1vs5 be (természetesen kizárólag azután ,hogy minket legyilkoltak) és miután még Q távolságba se ér el flamel minket feléledésig ,hogy team work.
Ekkor már olyan szinten forrt az agyam tőle ,hogy szívem szerint egy esernyőt dugtam volna fel a végbélnyílásába és kinyíva húztam volna ki.
Mikor elbuktuk elkezdet engem flamelni (kaylel voltam) ,hogy csak beultizok és elfutok, a killeket meg ks elem. Leüt

A poén egészben csak az volt ,hogy nekem volt a csapatban egyedül 10+ killem és 10- halálom és a csapatban én sebeztem a legtöbbet ,szóval okos enged alapon ,report és kiléptem.

Én meg már azt hittem ,hogy csak bronze ban vannak ilyen jó mókák  Technikai KO
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3914 Dátum: 14 márc 25, 23:54:26 »

2 hidra? Összerakja és akkor lesznek szárnyai. Pojén

Épp ez benne  poén, hogy kb lvl20 körüiek és oktató videókat csinálnak.

Meg az apenta is olyan, hogy én büszke lehetek rá, mikor botokat lepentázom egy gyakorlómeccsen...

Néztem az enemy teamben az Ashet.  első item Runaan. Tudom én lehet azzé zúzni vele, de nem úgy, hogy egyetlen sebző, de még life stealos itemje sincs.

Az meg poén volt az elején, amikor mondja Sivirnek menj hátra le duplázom. Oszt megölik.

Mondom nem én nem tudok játszani Yivel, minek egy oka, hogy utálom, de én inkább így buldeném

Aspd cipő
Hidra
LW
Fantom
Infy
GA 

De ha nem akarok GA.t, akkor Ghostblade, amivel lenne egy fapados pót ultyja.

Vagy egy Zuhany nem tudom milyen lehetne neki utolsó itemnek. plusz armor, picit erősebb gyógyulás, valamint ugye az aktívja amíveel szívathatod az ellent, hogy nem tud eltalálni.

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 23:55:45 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins