Szeintem az egészen lehetne finomítani.
jelenleg az egész azon múlik, hogy győztök, vagy veszítetek.
Az pedig akövetkezőkből áll.
Te. hogyan játszol. Ha jól, akkor oké, ha bénázol, akkor nem oké
Ellenfeled. Kaphatsz egy jasonló demizsonosat, így a képességeitek dönt. (Ha alcsonyabbat, akkor szerencsés vagy)
De ha szilveként kapsz valami gold, plat, dia ellenflet, aki boostol, vagy a bronzos haverját segíti, akkor megszívtad.
Társaid.
Meg tudtok e egyezni a posztikban
Van e troll
Van e afk
Képességeik. Nyenek, feedelnek, vagy tartják a lént.
A társaid 4en vannak, így aká hogyan is játszol, a nyerési esélyed nagyobb részt rajtuk múlik.
Persze lehet mondani, hogy soloban is ki lehet vinni bronzot, meg silvert.
Ahogy azt a platosok meg diások szokották csinálni, meg mondani.
De ha te most bronzban vagy, és úgy érzed, hogy a képességeid alapján akár silver 5 is lehetnél, nem igazán fog menni a dolog
-
A rankedet én valahogy így módosítanám.
pont növekedés akövetkező feltételek alapján.
1.
lén.
hogyan szerepelsz a lénen.
Biztos meg lehet oldani valahogy. hbogy pl Ashevel és MF-el lövitek egymást, oszt ki farmol jobban, vagy kinek van több killje, mire kezdődik a team fight.
2.
A csampi posztja.
pl
Tanként te szenvedted el a csapatból a legtöbb sérülést? Rendben.
ADC neked van a legtöbb killed a csapatból? Rendbe.
Support neked van a legtöbb asssitod? Rendben.
Aztán ott vannak a kda pontok.
Szóval szerintem ezeket is lehetne számítani.
Még ha olyan módon is, hogy.
1. kevesebet énének mint egy győzelem.
2 Vereség esetén nem kapnál pontt, természetesen a levonás járna, de ezek a játéktudásodból szerzett pontok háttében gyűlnének, és a következő győzelmed esetén megkapnád őket.
Így tehát, ha úgy adódik, akkor akár egy győzelemmel felmehetsz 0-ról 100-ra, oszt mehet a ranked
----
másik egy anti afk rendszer.
1. aki sokszor afk-zik direktbe, az nem mehet rankedezni
2. ha valaki afk, azt pótolná a rendsze.
két lehetőség.
A, intermédiás bot.
B, pótjátékos
lenne egy lista, hogy xy meccsben valaki afk, akkor te beugorhatsz a helyére, egy hasonló osztályú hőssel. Természetesen megkapnád az ő szintjét és aranyát, valamint a tárgyaiból származó aranyat (vásárlási érték alapján)
Persze ide is kell valami limit, mert mi van, ha nem saját hibájából lép ki, és szeretne visszajönni.
-------------------------
Mégis csak megvettem az ANBU Akali skint. Botok ellenis teszt. 7fps már a lénen...
Lefuttatom areparit, meg csinálok pár töredezettség mentesítést. Oszt remélem javul a dolog.
de ha kiderü hogy nem, és a másik skinnel simén agyobb az fps-em, akkor ez ilyen negyedévente egyszer dolog lesz, mint Syndra.
Abból is mikor lesz már a Justicar feles?
-----
hiába reparálás, meg a másik skin, így se javult.
Viszontazt elmondhatom, hogy 6fps mellett is lehozom botok ellen 1v5-ben.
---------------------
fps megoldva.
Szal ANBU Akali is simán megy.
Na de visszanyalt a fagyi.
Emlékszem mikor anno elkezdtem akalival játszani, öszse vissza bénáztam, mert úgy akartam használni, mint Katarinát.
E-vel ugrani, W-vel területre sebezni..stb
Most meg Katarinánál nyomkodom az R-t az ugráshoz