24 nov 18, 23:24:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874633 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3750 Dátum: 14 márc 02, 19:33:49 »

Ahogy én szoktam látni zedben nem az ulti a nagyszám ,hanem az alap comboi.
Amúgy az ulti sebez ,csak papírokra kell ellőni.

Ulti valamira ,shadow drop Q és E , ez az a combo ami elég ütös szokott lenni (asszem 2-3 napja pont egy igy dolgozó zed vert minket agyon).
Bár mondjuk tudom is én ,annyira sosem tetszett ,hogy egyáltalán megforduljon a fejemben a vétel.

Tényleg kéne használnom a recovert, olyan epic pillanatokat halasztok el ,hogy az már csoda.
Aram , tankos csapatunkal verjük a nexust ,enemy feléled 3munkat leszednek , focuszálják annit 2 en engem 3 an.(ww voltam)
Epic flash a nexus felé , w activ és 2 hitből nyertünk ikszdé
Ez egy best flash kategóriás videóba lazán mehetett volna.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3751 Dátum: 14 márc 02, 20:22:09 »

Második play Zeddel 11/5. Az elején anyáztak is, amikor 200 hp-m volt, és torony alatt legankeltek, és én double killeztem, aztán túléltem Nevet Nem rossz karakter. Torony alól kiszedem az ellenfelet, úgy, hogy 4-en vannak ott. Epic.

---
Mentem 1 rankedet. Midet aláztam Gragassal, 10/8 lett a statom (a végkifejlet miatt haltam ennyiszer). A többi lane katasztrófa. Jungler Xin Zhao nem gankelt topra, ha gankelt, akkor csak halt. Topon fiora 0/12. K*csög ellenfél folyamatosan csesztetett minket hogy noobok vagyunk, meg hogy adjuk fel. Az ilyen rohadékokat tényleg kibannolhatnák végre a francba. Ha nyernek akkor ne írjanak be inkább semmit.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3752 Dátum: 14 márc 02, 20:28:46 »

Én az ilyenekre nem írok semmit ,egyszerűbb ennél a válasz ,ignore and send bann.

Nah most sikerült olyan rankedet nyomni ,hogy szíven szúrtam magam.
Olafot topon agyonverte egy evelynn. Hát mondom ilyen nincs ,vesz egy resit meg armor itemet és alap comboval verni ,de ez az okok full damaget épített.
Én meg csinálhattam bármit pantal egy full tank hiányát nem tudom pótolni , vesztettüknk 5vs4 ben. Természetesen olaf 3-4 bannt tuti kapott.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3753 Dátum: 14 márc 02, 23:16:38 »

Volibear supportot mivel konténerelnétek? Leonával mentem ellene. Mindketten tnkok vagyunk, csak hát ő nagyobb sebzést oszt.

Ashenek megszereztem a First Bloodot, de utána Vili és Queen 3 letaroltak minkat.
Persze volt hogy sikerült elintézni az egyiket, oszt a másik hazament.

Ilyenkor volt, hogy lőjük tornyot. Shiro gondol, kéne ward a bba  bokorba. Shiro megy, hát nem jön egy fél hápés Rengar? Ashenek jött a piros.
Aztán Queené lett aztán az enyém.

Aztán nem volta k ott mondom Ww-nek sárkány, villamosgyrs lezúztuk a süsüt. Közben visszajöttek azokat is levertük. Így lett Ahse 5:9 Queenek meg 13 killje volt.

Irány top Renkton elmenekült, de jött utánunk Voli. Hátra arc és bunda.

Aztán Team fight miden, azt nyertük minndenki b. én mondom sárkány, de ők inkább b. Aztán vesztettünk egy tornyot.
Ellenség hátra arc. Na akkor mi lecsaptuk süsüt. Oszt megint harcoltunk (ellenfél visszavonul). Megint tiszta  terep, akkor irány Baron.

Megszereztük, bepusholtuk megnyertük.

Idéznék egyik csapattársamtól.
team without flame is op

Most elkezdhettük volna Ashevel noobozni egymást, de szerintem ő is tisztában volt vele, hogy ha ők 0 itemmel nagyobb sebzést osztanak (Voli) akkor itt más a dörgés.

Egyébként meg azt hittem, Nidalee lesz a support.

----
második ranked.

ellenfél Caitlyn, Lulu. (Nézem, Lulu kontereli Leonát. Draven mondja, hogy legyek Leoná, hát lettem, lént nyerettem.

Mekkor apoén volt más a meccsen, hogy én megyek a baronhoz, hogy egy pinkel kizsedjem az ellenfél wardját.

1. sunfire cape.
2. véletlenségből a sightstonet nyomom, lerakom a pinket, leszedem az ellenfél wardját, jönnek a társaim baronozni (lehet az hitték, hogy baronozok)
Eszek egy sütit, persze, hogy a pinket nyomom le. )
De vittük baront.

A support az ilyen parancsnok szerűség? Mert így két meccsen is egymás után, ha én azt mondtam, akkor oda mentek, jöttek.

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 00:16:15 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3754 Dátum: 14 márc 03, 01:16:00 »

Hát igazából olyan parancsnok szerűségnek egyik poszt sem nevezhető.
Általában én úgy vettem észre ,hogy a legösszeszedettebb kezdi el irányitani a teamet.

Amúgy normál esetben early gameben a junglernek kéne lennie , late gameben ,pedig valamelyik carrynek.
Bár mondjuk egy agresszív midesnél ő is dominálhatja az early gamet. (persze ilyen csak a mesében van)

Tényleg nálam jung vagy topra miért nem jutott még eszembe voli?

Úgy döntöttem ,hogy rankeden elkezdek trollkodni ,azaz bármely posztra is kerülök kaylet pickelem.

Pl most is szívtuk ,mert nem volt tankunk , kayle 1vs5 ben ultit használva 3 sec ik biztos él ,ennyi idő alatt 1-2 enemyt leburstől  (mondjuk adcnek lesz igazán érdekes ,mert bár E miatt nem elképzelhetetlen ,de azért elég nehézkes early lenne)
Pant is op ,de ő még full buildnél is offtank ,kell mellé egy tankos top vagy sup.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3755 Dátum: 14 márc 03, 01:30:21 »

Nem is teljes parancsnokság, de pl örliben, ha látom, hpogy  a dzsungelünk közel, boton meg nincs ellensg, akkor mondok egy sárkáynt, mid lét gémben, meg baront parancsolok, vagy megjelölök egy turetet, valemely ad-s nak, hogy támadja én meg.
 tankolom.

Viszont a harmadikra nem jött össze a dolog.

Lett egy Elfedelt Tristanám, nekem Leonával volt 4:8:sok assist.

Yasuo afk. Goku és Olaf meg 0:3-ok, 0:4-esek

A legjobb.

Goku wolt eredetileg a dzsungel, és Olaf a topos. Olaf farmol dzsungelben, Goku meg Topon...

Másik része, a ha én azt mondom sárkány akkor jön mindenki. (Az első kettőnél, még volt Yassuo)
A harmadik lehetőségre nagy nehezen jöttek. de csak mert nyolcszor pingeltem egymás után.

Amikor topon felé voltunk, nézem ellenfél sehol, Tris 12 killel rohangál. Gondoltam baronozzunk. De aztán letettem róla, mert Goku és Olaf ott döglik, ha tüsszent  a kígyó.

Ez alapján, pszichológiai hadviselést kéne folytatnom.
Hősválasztásnál beírom:
If i say dragon, u come and fuck the dragon, and dragon become happy and give u money.

Szerintetek működne?

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 01:33:55 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3756 Dátum: 14 márc 03, 01:38:15 »

Cassát ne vigyetek sup-nak, szörnyű meccset nyomtam vele, bár lehet az is közre játszott, hogy a mérgezések 80%-a nem is karcolta az enemy-t. Meg... Blitzcrank....

Viszont Cassával nyomtam még egy mid-et ezután. És az vicces volt Nidalee-ellen. Mindig elkerültük egymás poke-jait. De én voltam a jobb mert a sok dárdát felfogták a minyomok én meg csak E és még céloznom sem kellett.

Ja és Galio ARAM-on legyőzhetetlen. Mindegy mivel, hányan, mennyire erősek jönnek. Holnap kipróbálom mid-en most már tényleg. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 01:42:07 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #3757 Dátum: 14 márc 03, 01:41:44 »

Cassio supportnak miért? Nincs annyira erős cc-je, hogy érdemes legyen.

Ahogy lenni szokott. Két győzelem, két vereség.

Jinx mellé ki a jobb? Leona, vagy Soraka?

Egy elöző tapazstalatból azt vettem észre, hogy Jinx W-je miatt nem igazán jó mellé Leona.

De Jinx Leonát kért, én meg úgy voltam vele, hogy inkább Soraka.

--

bronz fénypont.
Voli. Kövessük, két torony közé, nem érdekes, ha öt ellenfélből nyolc a zoofil.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 02:21:22 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3758 Dátum: 14 márc 03, 09:55:06 »

Azért Cassa mert insta lockoltam, hogy megyek midre, de a hülye Annie hamarabb írta, hogy mid. És akkor pampogott, hogy az nem jelent semmit, hogy insta lock. És akkor kipróbáltam. Mondjuk nem igazán érdekelt mert smurf-öt húztam. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3759 Dátum: 14 márc 03, 10:31:54 »

Aki Silverbe van és Eu W-n tolja vegyen fel. Kéne egy jó duo partner.

Support a main-em de bárhol boldogulok.

Supportok akikkel nagyon jó vagyok: Leona, Sona, Taric, Alistar, Nunu, Morgana

A nevem: Lew 93
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3760 Dátum: 14 márc 03, 13:55:30 »

Lew, felírjalak a  halállistára? (1. hsz)
Nevet változtattál?

Dió, úgy már fel vagyok sötétítve.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 14:42:06 írta Shiro » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3761 Dátum: 14 márc 03, 15:34:52 »

Jah, elég kretén nevem volt =D

Írj fel légyszi =D

Nem érdekel valakit egy Arcade Hecarim skin kód? Nem rég hozzájutottam egyhez de nem szoktam Hecazni, szóval gondoltam elcserélem.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3762 Dátum: 14 márc 03, 16:21:41 »

Rendben vésve neved.

Csillámpóni? há.. nem. Hacsak nem tudsz valakit, akivel el tudom cserélni egy Justicar Syndrára.

Koreai bronz: Mintha csak magamat látnám.  Pojén
http://www.youtube.com/watch?v=xqhMSlPISqQ&list=PL0PKPgIvKrdIY73rcus3d9MkZ8Ul4zxvV

kb ugyan az kategória (esküszöm ehhez külön művészet kellett)
http://www.youtube.com/watch?v=kjxCPMCVnEQ&feature=c4-overview&list=UUhVbbepcKzxdhFrDj0A8Tmw

Azt néztem, hogy az üygeseb emberkék akik szoktak videókat csinálni, hogy a mides mágusoknál doránnal kezdenek, és elsőnek a szennygrált rakják ki.

Én meg előtte sokszor gondoltam, hogy hát más itemekkel erősebbé tankosabbá lehet tenni.

Aztán közben rájöttem, hogy én lét gémben gondolkodok, de nagyon. A szennygrál, meg nagyon jó örliben.

Szóval most szóba került Syndrá, hát gondoltam kiötlök neki ezzel kapcsolatban valamit.

Boszi
Szennygrál
Zuhany
Void
Morello
Lich bane.

Mondom magamban, tökéletes, van mana regenem cdr-em, meg meg van a lich bane, aminek az efektje tök jól illik Syndráoz.

Megyünk egy bot meccset (normálon irányíthatatlan)
Kezdünk dorán ring, 2hp poti, s nézzük miként bírjuk manával.

egyész jól.

építjük a csaliszt, meg a szennygrált.

S közben rájövönk, hogy nincs a tervben Rabadon.

Reboot.

Boszi
Szennygrál
Rabadon
Zuhany

Utolsó két helyre meg marad a Void, Lich Bane, WotA-hármasból egy.
Na mondom akkor ez eset függő lesz. Vagy esetleg veszek penes rúnákat)

Közbe rájövünk, hogy a nagyszerű efekt mellett a Lich Bane a movementet is növeli. Ekkor jön a nagy ötlet.
A cipőre rakjuk rá a speed boostot. Vegyük meg még a Twin Shadows-t is és megszületett a
Syndrality suhan mint az árnyék.

Szóval kicsit troll, de szerintem egész használható lehet.

Magic pennel kapcsolatban.

A mides mágus 1 kombóval leszed egy Carryt, de utána pár másodpercig nem tud támadni.

Ez rendben, de egy mides vs tank esetében. (a tank spelljei is sebezenek általában kb 200-250-et)
Képes lehet helytállni ellene, ha van magic penje?
Úgy értem, hogy egy 4000hp-s 200 rewsistes tankot nem szed le 1 kombóval. De mondjuk 2-vel, vagy -3-al, és képes e addig állni a tank támadásait?

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 17:50:16 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3763 Dátum: 14 márc 03, 18:05:03 »

Hát shiro most meggyőztél ,hogy vannak még nálam is életképtelenebb játékosok.
Amúgy az a R ed jó irányba ment csak ,te nem 3 hanem 4 dimenzióba látsz (ezt haverom vágta rá mikor megmutattam neki)

Hát egy normál 1vs1 ben egy pendes mage leszedheti a tankot ,ha nem püfőlő harcról van szó ,azaz el tud mozogni.
Ez syndrara extrán igaz a slow stun combo miatt.

Mondjuk egy nagyon tankoló (ahol a sup top és jungle is tankol)team ellen mideseket valami ilyesmire szoktam építeni.
boszi cipő
void
abyss
rabadon
lichbane
zhony
a masteryből és buildból jön még 6+8 pend.
Mondjuk a nem tank írtó buildem is hasonló ,ott az abyss cserélődik le.

Az athenevel való kezdésnek megvannak az előnyei:
tovább maradhatsz a lanen , kevesebbet sebzödsz ,gyorsabban castolhatsz.
Egyetlen 1 dolog amit figyelembe kell venni , mindig a 800 as részével kell kezdeni.
Régen majdnem mindig a reges részével kezdtem ,de állandóan le burstoltek ,ha ők ap val kezdtek.
Nem tűnik vészesnek a különbség ,de lvl 5-6-7 en az a pár + ap is nagyban növeli a sebzést.

Mondjuk mostanában már nem szoktam annyira használni ,inkább veszek egy dorant az elején és farmolok(mondjuk az is tény ,hogy sok helyen kapok reget a masteryből).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3764 Dátum: 14 márc 03, 18:17:05 »

Habár igazad van, akár 1v1-ben is elmozoghat.

Egyik videóban láttam még anno, hogy Annie-nek movementes csukát vesznek.

Nam most ő, ha ezt elerakom a Syndrás buildembe, akkor Annie (335+60+15)x1,14=467 movement speed.

Ami már versenyezhet egy W-boostos Shyvanával. Főleg ha aktiávlod a Twin Shadows-t.

Spelleknek meg lehetne Flash és Cleancy, és így egész elkaphatatlan lenne.  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins