Ez a build nagyon betegnek tűnik és ha jól kihasználod a rakáták exra távolságát nem is kell neked más képesség,mert biztos távolságból gyalulhatsz (relatív biztos táv).
Ezt a jinxet tényleg nekem is be kell szerezni ,ha kicsit is ,de hasonlít urgotra (mindkettő képes adc hatótáván kívülről leszedni azt
).
Sosem voltam annyira az a solo típus ,szóval olaf kb kiesett. Akkor egy kis elemzés.
Cho:
Lényegében earlyben egy cc vel tuningolt area damages izéke.
Ha te tudsz farmolni akkor hozod a lanet jó esélyel.
Endgamere egy elég erős tank lesz belőle akit az ultija is erre erősít.
Solo laneen nem olyan egyszerű vele ,de teamfightban elég hasznos kis jószág , valamit jó bejezefő embernek is egy vacsora erejéig.
Amumu:
Elég domináns karakter, folyamatos area sebzés (feltétlen ajánlott neki a sunfire ,hogy ezt a képességét erősítse).
Ha taktikusan játsza az ember elég sok champ ellen van esélye.
Két után lehet buildeni:
1. tank ,aki a area fix damagevel ölhet ,valamint teamfightban nagyon hasznos a team cc miatt.
2.Ap sabb verzió. Nem bír ki annyi időt a csatában ,de cserélbe egy comboja az egész csapat életének javát leszedheti ,ha a csapat működik egy kegyetlen csapatgyilkos lesz.
Malp:
Megállja a helyét a lanen illetve a teamfightba is.
Ő is kétféle képpen építhető:
tankos a képességeinek köszönhetően még így sem lehet figyelmenkivül hagyni 1-1 mérközés alkalmával
ap Kegyetlen sebzést osztó szörnyeteg , ultijával combinált csapássora bármilyen adct eltakarít az utból.
Én valahol a kettő között látnám igazán jónak (mondjuk void és abssy beépítve ,a maradék pedig mehet tanknak.
Szóval mindhárom jó csapatjátékos , valamint jól mozgathatok az ap és a full tank között.
Igazából innen már nem az a kérdés ,hogy melyiket hanem hogy milyen sorrendben ,mert egyik sem drága ,de mindhárom lehet egy aduász a pakliban.
Már csak pár build kell és mehet is a top.
Ha ez kész ,akkor a main akkor relativ kényelmes választékkal mehet minden posztra adct leszámítva.
Rankeden olyan szépen játszottam leonával ,tényleg büszke voltam magamra.
2x is megcsináltam a low hp menekülő ellenfél után flash és éppen leszedi a berobbanó W-m.
Asszem azzal mindent elmondok ,hogy 3:5:22.
Összeszedett ,jól működő teamet kaptam,ahol earlyben az volt a legnagyobb gond ,hogy a jungle nem tudott gankelni ,mert mindhárom lanen jók voltunk (4. percre 3:0 a team nek minden lanen 1-1-1).
Jah és az enemy elvi hibát követtett el ,lényegében apt csak a midesük osztott ,de még ő sem tisztán ,szóval könnyű volt a tankosítás.