24 nov 18, 23:12:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874620 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3780 Dátum: 14 márc 05, 09:22:44 »

Há most mond.  Pojén

Újabb két mides tesztelve.

Morgana és Lux.

Morganát eredetileg supportnak vittem, csak hát Zed afk...
Minden esetre irányítható.

Lux is, csak egy pici baj van vele, az E-je.

Akkor robban, ha még egyszer megnyomom, de nálam, valahogy nem mindig jön össze. Lehet át kellene állítanom smartroll normál castra, hátha úgy már működik

---
Meg azért a support ks-el kapcsolatos bölcsességeimet úgy vedd, hogy azok általában egy meccsen belül fordulnak elő.

Új rekord. 0:16-os Vayne
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 17:21:38 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3781 Dátum: 14 márc 06, 01:12:31 »

Azt a vaynet hogy sikerült összehozni?
Már már csak véletlenből pár killnek össze kéne jönni.

És most lenne egy hülye kérdésem.
Pant ultijának a körvonala akkor is látszódik ,ha bokorba ugrik?
Arra gondoltam ,hogy nunu ultijáé sem látszik ,csak a slow effekt ,szóval értitek mire akarok játszani.

Mondjuk tuti látszik ,mert túl easy lenne vele a gank.
Becsapódik már az elég nagyot tép , és akkor jön a base combo sor, ez így egy full hp adc lvl 6 on 1vs2 ben is leszedne(nagy nem sok maradna belőle).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3782 Dátum: 14 márc 06, 16:24:52 »

Szerintetek Kennen megél cipő nélkül?

Egy AP ADhibrid buildet tervezek neki, viszont egy item nem fér bele.

Cipő (vagy a sárga, vagy a boszi)

Rabadon és Zuhany. Adná az alap AP sebzést.

Ranaan és statikk, adná az AA egy részét. (vag statikk helyére Nashor)

de pedig egy Gunblade, hogy meglegyen a life steal és a spell vamp is.

-------
Egyik variáns az, hogy marad a statikk, és a Gunblade helyére megy a BotRK, a cipő helyére meg a Lich Bane.

Ha nincs cipő, akkor mindenképpen kell együtt a Lich Bane és a Statikk, viszont így is csak 375 a movement speed.

Az E-vel így is kb 700-ra gyorsul, ami előny, de csak részben, mivel részben hátrány behozás.
S a hátrány miatt, az ltija mellé mindenképpen kell használnia az E-t is. És ha az E-t használja, akkor nem tud AA-t használni

Várjunk, mit hülyéskedek?

Ez végül is, benne volt az alap elképzelésben.

Cipő
Runnan
Statikk
Gunblade
Rabadon
Zuhany

A Lich Bane-t az AA erősítésért akartam, de az így movement vesztéssel jár. Ha pedig azt Spellből pótlom, akkor az AA-t vesztem el.

Nem rossz... viszonylag kb ugyan az, mint  a full AD-s.

Érdekes pillanatok.

Brandot vertem, és megmaradt minden életem.

1v2-be kerültem Veigar és Khazinczy ellen. (Veigar előzőleg, 1v1-ben is simán levert, szal a halálom nem volt  kérdés.

De mielőtt  ép meghaltam. Lőttem egyet a Gunbladdel. és mivel Khazinczy is a piros zónában tapsolt, jobbnak látta a szökkelve távozást. Miután én meghaltam, a gunblade pont akkor talált el, a levegőben. ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 18:40:01 írta Shiro » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3783 Dátum: 14 márc 06, 22:57:54 »

Na, a pazarlás mutató alapján látszik miért is vok ekkora noob (cask úgy zárójelben h kb. fél évvel előbb kezdtem mint Shiroék, ha nem több):
19 nap.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

« Válasz #3784 Dátum: 14 márc 07, 01:32:14 »

Ashevel 10:4:14

Lén társam Hernyó.

Taktikája Push push push és torony alatt meghalok.

Két failom volt a meccs alatt. Vagyis három... legyen négy.

1. Baron. meglepnek baronozás közben. fps lagg, az ulty mellé. (amúgy nyertük a team fightot)

2. Ami lehet előbb volt, mint az 1., sőt biztos. Én  botom miden fight, két low hápés ellenfél. Lőjünk ultit, de melyikre? kettő közé! Bízzuk a szerencsére. Elmegy kettő között. Kösz Fortuna.

3. Team fight. Kétség nem fért hozzá, hogy Xin el fog intézni. Low hápés, barrier be, kiflesselek a ketrecből, majd egy ultial elintézem Veigart volt a gondolat. Fles barrier, okés, ulti ellőve, fene mellé, nem közel. Szintén fps lagg.

4. meg csak annyi, hogy szólóban pusholtam és bibis lett  térgyem.

Ezenkívül meg lett egy triplám.

Következő meccs szintén nyerve 9:4:11.

Most kétszer is előfordult a mi az elöző meccsen. Azt ölöm meg, akire nem célzok és nem látom.

Valakire rálövöm a W-t, vagy megcélzom az ultyval és meg hal valaki más, akit nem láttam.

Egyszer  egyszer még rendben van, na de háromszor két meccsen belül.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 02:16:29 írta Shiro » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3785 Dátum: 14 márc 07, 08:17:34 »

Ashe ultijával nekem is volt ilyen, aztán megkaptam hogy KS.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3786 Dátum: 14 márc 07, 10:21:22 »

na végre Silver 2  Mosolyog 66 pont. Még 2 win és promo S1-be. Tényleg jó ötlet volt promo társat keresni. Még a vesztes game-et is carryztük ketten.

edit: Akik nem tudnak kijutni Bronzból silver 5-ből, azoknak üzenem hogy Silver 3ig kell felmenni. Onnantól jobb lesz mert nem fog összedobálni bronzosokkal.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 10:22:24 írta Lew » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3787 Dátum: 14 márc 07, 15:30:54 »

Ez olyan érdekes lett.
Ha nem tudnak kijutni bronze bol akkor hogyan jussanak el silver3 ig?  Pojén

Amúgy grat s2 höz  Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3788 Dátum: 14 márc 07, 16:39:12 »

Na 7. vereségem zsinórban rankeden meg volt. Hagyom a francba az egész rankedet. Lehetetlen fogyatékos társakkal nyerni. Legutóbb mi volt? Threshként supportoltam, 9/11-be álltam a végén, mert ezek a gyökerek mindig elkezdik ütni a miniont, vagy elfutnak, aztán nekem kellett megölnöm az ellenfelet. Utána az egész csapat csak engem hibáztatott, amiért ők nem bírják a rohadt 50 hp-s ellenfeleket megölni, hanem elfutnak.

Idén nem leszek goldos. Fogalmam sincs ennyi vereség után silver 5 alján 0 lp-vel egyáltalán hány pontot kapnék, ha nyernék. De ilyen barmokkal képtelenség bármit is csinálni.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3789 Dátum: 14 márc 07, 19:22:52 »

Ma is sikerült egy rankedet nyerni.

10:13:22 Elég sokat engédzseltm ultival, ami végén meghaltam, viszont jó sok aszisztom lett.

Doh, Shaco gank  Technikai KO :okád: Kussolj

Fiora esetében, ha a következő a build.

Sárga sipő
Hidra
Infy
Fantom
Angyalka

Az LW helyett megérheti Ghotbladet venni? Úgy értem a kevesebb Armor pent behozz a  több crc, a cd valamint az aktívjából származó attack és movement speed?

Ú és promó jön, de nem követjük el az eddigi hibát még egyszer.
Nem játszom le azonnal, inkább pár normál előtte.

Mennyi idő alatt kell lejátszani? Én úgy emlékszem pár nap.

Ha az ellenfél csapatában Jegesmaci tankol, akkor adcnek a következő az gondolom jó lehet? :

Sárgacipő
Vérszopó
Infy
Statikk/Fantm
Executioner's Calling
BotrK/LW

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 20:21:14 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3790 Dátum: 14 márc 07, 20:44:11 »

Én nem igazán emlékszem a promonál időkorlátra , azt tudom ,hogy az egyik promo soromat olyan 4 nap alatt nyomtam le ,de az alatt még nem volt semmi.

Hát hogy megéri e ghostblade egy jó kérdés.
Fioránál az aktivból igazából az attack speed számít neki (persze a mov is jó ,de a build megengedné azt is ha nem lenne).
Hát lényegében összefoglalva vesztesz 20 pendet de nyersz 1-3 + hitet és nem hagynak le.
Én amondó vagyok ,hogy megérheti ,de szerintem kb egy szinten van a kettő ,szóval inkább szituációfüggővé tenném melyik a jobb neki.

Egy tankosabb team ellen maradnék a LW nél ,de egy mozgékony csapatnál(riven,lee,evelynn teemo) a másik lehet a nyerő.

Hasonlóan voltam yi jungnál is ,hogy melyik ,de nála egyértelmű a ghost a jobb gank lehetőségek miatt.

Az adc build build szerintem jó ,de tank ellen fantom és lw a jobb talán, az executi ról még nem is hallottam sosem láttam gameben. De mondjuk nem biztos ,hogy még egy fantom vagy statik jobb lenne. Bár ha botrk is kiesik akkor kéne az a attack speed item rendesen.
(nem szoktam használni ,de az az item mintha trndra buildekben néha előfordulna)

Nah gyereket ilyen rankedet nem kívánok senkinek.
Supra szorulok mondom jó pickelem leonat , bann.
Gondolkozok szólok adcnek ,hogy szedje fel jinxet és akkor mehetek sorakaval , enemy first pick jinx.
Had pörögjenek a kerekek ,akkor megyek blitz el , enemy 2-3 pick blitz.

Ekor bevillan ,hogy most mi a bánatot vigyek , 2 main ugrott ,soraka useless a combojuk ellen , marad janna akit szinte nem is használtam és nem sokkal jobb a helyzete sorakanál , nunu akit kb fél kézzel ennének meg.

Mennyből a csoda , valamikor még régen megvettem lulut és ha jól rémlik ő még countereli is blitzet , pick .

Nah de ,hogy mit műveletem vele az kritikán aluli volt.
Annyit nem nyomtam vele normálon csak aramon ,ahol ap tank buildet szokott kapni. Netről gyorsan loptam valami buildet ami nem tünt totál elvetendőnek.
Végeredményben megnyertük(de csak egy hajszállal) , eredményem 2:9:27 lett.
Szerencsére jó adct kaptam ,így csak dobálnom kellett a cc ket ő meg szedte a killeket .

Jah és sikerült olyan mértékben kitolnom magammal ,hogy endgamere 5 aktiválható itemem volt ,szóval görcsöt kpatak az ujjaim meccs végére.

Nah ezen látszik hogy nekem nincs igazán main lanem sem main champom , 46 ranked 13 champ.

Szerk.:
És megvan az első urgot ranked win.
Nem olyan szép ,de win.
Sajna tarikot kaptam supnak ,relativ jól játszott ,csak pont az a pici + hiányozott ami egy bltz leona vagy threshben megvan ,ahoz hogy domináljak.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 21:43:18 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3791 Dátum: 14 márc 07, 21:44:03 »

Az Executioner-et én se igen látom, meg nem is gazán használom hisz a 25AD és 20crc miatt voltaképp egy nagyon fapados Infy.

Ugyanakkor Voli passzívja ,egy elég erős regenerációt biztosít neki, ez a tárgy viszont megfelezné.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3792 Dátum: 14 márc 08, 00:47:48 »

Hát lényegében ,csak akkor érheti meg még így is ha nagyon dominál az a maci.
Egyéb esetben helypazarlás ,legalábbis egy normál adcnek .

Topra ti melyiket vennétek inkább meg amumu,malphite cho vagy olaf?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3793 Dátum: 14 márc 08, 02:15:28 »

Attól függ. Lént akarsz könynebben nyerni, vagy tíam fájtot.

pl
Olaf. spellekből aspd, meg lifesteal, mig true demédzs. szal 1v1-ezni tök jól lehet vele.
Team fightban, viszont egy Cho vagy egy Ammumu jobb szerintem.

Jinx. kis build módosítás
Sárga cipő
Vérszopó
Runaan
Infy
Statikk/Fantom
Frozen Mallet.

Az AA-d olyan lesz, mintha Ashe W-ket lőnél cd nélkül

Annyi igaz, nagyon rá lenne függve a kékre, de viszont folyamatos slow és bomba zápór

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3794 Dátum: 14 márc 08, 03:03:01 »

Ez a build nagyon betegnek tűnik és ha jól kihasználod a rakáták exra távolságát nem is kell neked más képesség,mert biztos távolságból gyalulhatsz (relatív biztos táv).
Ezt a jinxet tényleg nekem is be kell szerezni ,ha kicsit is ,de hasonlít urgotra (mindkettő képes adc hatótáván kívülről leszedni azt ikszdé).

Sosem voltam annyira az a solo típus ,szóval olaf kb kiesett. Akkor egy kis elemzés.

Cho:
Lényegében earlyben egy cc vel tuningolt area damages izéke.
Ha te tudsz farmolni akkor hozod a lanet jó esélyel.
Endgamere egy elég erős tank lesz belőle akit az ultija is erre erősít.
Solo laneen nem olyan egyszerű vele ,de teamfightban elég hasznos kis jószág , valamit jó bejezefő embernek is egy vacsora erejéig.

Amumu:
Elég domináns karakter, folyamatos area sebzés (feltétlen ajánlott neki a sunfire ,hogy ezt a képességét erősítse).
Ha taktikusan játsza az ember elég sok champ ellen van esélye.
Két után lehet buildeni:
1. tank ,aki a area fix damagevel ölhet ,valamint teamfightban nagyon hasznos a team cc miatt.
2.Ap sabb verzió. Nem bír ki annyi időt a csatában ,de cserélbe egy comboja az egész csapat életének javát leszedheti ,ha a csapat működik egy kegyetlen csapatgyilkos lesz.

Malp:
Megállja a helyét a lanen illetve a teamfightba is.
Ő is kétféle képpen építhető:
tankos a képességeinek köszönhetően még így sem lehet figyelmenkivül hagyni 1-1 mérközés alkalmával
ap Kegyetlen sebzést osztó szörnyeteg , ultijával combinált csapássora bármilyen adct eltakarít az utból.
Én valahol a kettő között látnám igazán jónak (mondjuk void és abssy beépítve ,a maradék pedig mehet tanknak.

Szóval mindhárom jó csapatjátékos , valamint jól mozgathatok az ap és a full tank között.
Igazából innen már nem az a kérdés ,hogy melyiket hanem hogy milyen sorrendben ,mert egyik sem drága ,de mindhárom lehet egy aduász a pakliban.
Már csak pár build kell és mehet is a top.

Ha ez kész ,akkor a main akkor relativ kényelmes választékkal mehet minden posztra adct leszámítva.

Rankeden olyan szépen játszottam leonával ,tényleg büszke voltam magamra.
2x is megcsináltam a low hp menekülő ellenfél után flash és éppen leszedi a berobbanó W-m.
Asszem azzal mindent elmondok ,hogy 3:5:22.
Összeszedett ,jól működő teamet kaptam,ahol earlyben az volt a legnagyobb gond ,hogy a jungle nem tudott gankelni ,mert mindhárom lanen jók voltunk (4. percre 3:0 a team nek minden lanen 1-1-1).

Jah és az enemy elvi hibát követtett el ,lényegében apt csak a midesük osztott ,de még ő sem tisztán ,szóval könnyű volt a tankosítás.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins