24 nov 18, 23:17:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 248 249 [250] 251 252 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874626 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3735 Dátum: 14 feb 28, 17:34:29 »

Próbáld ki Skarner-t Shiro. Nagyon durva AoE tank, és gyors is.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3736 Dátum: 14 márc 01, 01:04:07 »

Csak én vok olyan elvetemült ,hogy vannak külön champok aramra?
Pl annie,tf mindkettőt nagyon szeretem aramon ,de normálban nem is jut eszembe pickelni őket (valahogy nálam elkülönült e két játékmód).

Pedig tf ben annyi lehetőség van. Milyen ulti combot lehetne nyomni tf el ha pant a jungler?
2 sec alatt bot 2:2 ről 4:2 re
Ha shen topos ,akkor még monster team.

Megvettem leblankot ,első game ,midre piclelek erre kapok egy insta anniet ,szóval másztam botra egy olyan adc mellé aki a torony alatt állt és farmolt (omg miket beszélek a nagynéném két törött lábbal többet farmol mint az az izé , csak a W és R lövöldözéséből poke közben 2x annyi farmom lett)
Persze totál elbuktuk ,mert instalocker (késöbb reported) annie izlésesen elfeedelt egy luxot ,akinek a végén egy combo volt egy tankos nasus.

Leblanc elsőre tetszik már kicsit még szoknom kell azt az ultit meg a W_R nél ,hogy most mit is nyomjak meg kétszer.

Másik fejlemény,hogy sikerült pantot kipróbálnom jungleben , hát ez valami kegyetlen. I love it
Troll gamenek indult (5 midest pickeltünk) és a végén megnyertük.
Jól összedolgoztam a mides és topossal , mindhárman jól álltunk killekben ,sőt én még startnél csináltam egy red stealt és majdnem first blood lett belőle ,ha meglennének a ads nagy runáim össze is jött volna.

Kicsit attackos buildet csináltam rá ,de jól viselkedett , igazából 1vs1 ben talán nem volt aki elbánhatott vele max yasou ,de ő is a pajzs meg a jumpok miatt.

Ultit még nála is tanulnom kell ,hogy jobban érezzem ,hogy x idő mulva hol lehetnek az enemyk.

Azt viszont nem tudom ,hogy topon hogy bírhatja jól ,mert nagyon eszi a manat (talán E-t nem csak Q poket csinál).
Folyamatos blue és jungler item mellett sem éreztem túl soknak .

Lehet kivételes vok ,de még nem láttam egy skarnert sem gameben csak aramon.
Ő is elég rare ,mondjuk az is igaz ,hogy ez pont semmit sem jelent.

Shiro
Most mit csináljak ,taricot kaptam aramon és nem volt rerollom  Lehánylak
Ennek örömére lehoztam vele a gamet , talán 0:2:20-30 ra.
Amúgy annyira nem rossz ,mert heal tank ,de valahogy annyira a potenciált sem érzem benne mint egy leonában vagy bltizben.
Olyan nézd meg milyen csillogós pajzsom van és nézd tudok stun meg healelni meg járni feelingem volt vele.
Igaz full tank volt ,semmi ap ,de nem éreztem ,hogy egyáltalán sebzett volna.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3737 Dátum: 14 márc 01, 14:33:16 »

Shiro megvettem a ekdvencedet Ashe-t, hát az elején picit sűrűn haltam, de a végére az ultival lehet ám gyalázkodni.
Lehet kellett volna némi hp, meg armor item/runa mert csak dmg volt meg ias.

ja és woad ashe a legjobb, az összes skin közül; de csak képen  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #3738 Dátum: 14 márc 01, 19:17:10 »

Akalit Leevel tudod a legjobban counterelni mivel 2 spelled is ad visiont mint a nidalee szem, tudod a 2 kis szem a champ felett, és láthatatlanba fel tudod fedni, sőt leenek a shieldje is megtud enni szép dmgeket, hja rádudgrik 2szer el tudsz ugrani, harmadjára elrugod, ilyenek Mosolyog
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3739 Dátum: 14 márc 01, 19:42:14 »

Egyszerűbb csamp?.

A Katarinák miért mászkálnak el állandóan midről? >.<#

Annyi ss-t írogattam, hogy kitette az egész waffen osztagot.

Én is Katarinával mentem, de egyszerűen nem tudna ott maradni és feedelni? Egyszerűen egy csomó minion vesztettem az irkálás miatt.  Szomorú habár így is 10-et öltem első halálig, mert hát utána kellett rohangálnom.

Aztán feedeltem. Nyelvesít

-----

Lehet pszichológiai eset vagyok, de szerintem azért nyerem meg nagy többségében a mid lant, mert utána 4-5fp mellett úgy is szinte lehetetlenség lesz játszani, így meg akármit nyomkodhatok összevissza, a nagy sebzésem miatt lesz valami haszna. Remélhetőleg.

kéne egy új buildot neki kitalálni. (ami tuti szintén spanyol viasz lesz)

Szerintetek melyik jobb mastery Katának
ez:
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#9Kh1GUdl.MmzuR4x6.2HXESg00.0

vagy ez
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#9Kh7Dyhl.14Tvk1Twe.0.0

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 20:03:16 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3740 Dátum: 14 márc 01, 20:16:24 »

Ha engem kérdezel az attackosabb.
Szerintem 4 pend meg 3% damage többet ér neki mint 5resist ,bár mondjuk ez is relativ ,mert valami erősen poke ellen talán a def.

Bár én erre csak ezt tudom mondani, hogy általában ezt szoktam vinni yinek junglebe (csak azért vele példázok ,mert mindkettő eléggé hentelős):

http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#57hD0LzW5.4dq2gsb00.0.0
Hatalmas fantázia van benne mi?  Kúl

Amúgy nem is gondoltam volna ,hogy panthal lehet mundot counterelni ikszdé
Én is ilyen felfedezésekre mindig rankeden jövök rá.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3741 Dátum: 14 márc 01, 22:10:48 »

Rendben, akkor marad az eddigi.

why no help noob reoprt

Ez olyankor tetszik a legjoban, amikor fél hápéval odamegy a toronyhoz 2-3 minionnal. Mad Blitz beránta és meghal.

Leonával reflexből odaugrok és stunolok egyet, oszt lesz a mi lesz. De egyébként meg én is az empátia nevében?

Nautilus hova való?

1 rohatd lomha egy állat. a cdi magasok. AA-a lassú.
Top mivel tank? Mire egyet csap 3 minion megdöglik körülötte. (ennyi erővel Leona is mehet oda.)
Dzsungel. Futni nem tud.
Support. Összességében egy fapados Leona Blitz mix. hasonlít kicsit mindkettőre, de egyik potenciálja sincs meg benne annyire.

Egyébként meg jó karakter lenne, csak nem tudom hol lenne értelme aramon kívül.

Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3742 Dátum: 14 márc 01, 23:59:44 »

Most mentem vele, a passzívja sokat számít, és az ultija lényegesebben egyszerűbb mint Leona-é, és még Yasuoval is remek párost alkothatnak. Top, Jungle vagy Support.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3743 Dátum: 14 márc 02, 00:54:56 »

Igazából nautilus olyan érdekes karakter ,de igazából nem rossz.
Ha azt nézzük ,hogy blitz+leona+hidra egyben miközben van blitz nagyságú pajzsa és nyomkövetős ultija.

Ahol szoktam látni az jungle ,mert ott tényleg op.
lvl1 en van aoe sebzése
Gankeknél slow és grab ,valamint az ulti még egy pushal is rásegíthet.

Topon sem olyan rossz ,csak kell neki egy kis ap és utána szaggathat ,csak hátt odáig el kell vele kalimpálni.

Supnak ,hát kb hasonló lenne mint blitz ,csak van egy hátránya ,ő nem tud falon átnyulni ,mert akkor magát rántja oda.
Picit nehezebb vele eltalálni az enemyt , és drop helyet slowol.
Nem tűnik könnyünek ,de még el is mehet (mondjuk akkár már inkább thresh ,ha nincs blitz)

Nah végre nagynehezen kivergődtem magam bronz 3 ből ,megjött a 2. A 4. promo sorra sikerült kapnom 2 olyan meccset ahol nem volt afk.
Kayle megint bemutatta ,hogy op és kész. végeredmény 8:2 ,nidalee ölni sem tudott (sőt igazából pár Q ja talált és más nem is nagyon ,olyan jó volt nézni ,hogy 3-4 Q val megölöm).

Most egy hülye kérdésem lenne.
Kayle-t nehéz használni?
Az oké ,hogy én valamelyest kapizsgálom ,de olyan ritkán látok meccseken jó kaylet (mid top sup vagy jungleben).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3744 Dátum: 14 márc 02, 03:39:20 »

Hát ő egy kicsit, de gyakorlás kérdése. Persze én is alig soha használtam.
több infó:
http://www.youtube.com/watch?v=ajMB9vc3JUg&feature=c4-overview&list=UUGKNzLVMlCQB0rT3AZV9UpQ

-------------

Van cset a LoL kliensben.
Tudom volt, nem újdonság, de csak úgy benéztem a szobákba mégis miféle kommunikáció folyik ottan.

Lényegében semmi, csak valami hülye reklámozza 2 másodpercenként  a free rp-s fake oldalát kánonban 3 szobában egyszerre.

Aztán még kettő rákezdte.

De lehet már heten vannak.

Még ha lenne minimális ritmus érzékük, akkor elmehetnének egy elcseszett tamtam dobos törzsi zenekarnak, de így baromi idegesítő csak.
-------------------------
Megpróbáltam Sorakával most egy rendes supportként játszani.
ADC-m Ezreal volt Ellenfeleink Sivir és Nida.

Kezdő itemek coin 1 söti és 3 mana poti (normál game)
W-vel kezdtem, majd level 5-ig W-re 3-at az E-re 2-őt raktam.

Egész végig csak azon voltam, hogy Ezt hp-zam és manázzam. Ellenfélre csak nagyon ritkán sebeztem, pontosabban szájlenszoltam.
Elején úgy nézett ki, hogy ők erősebbek, de ők kb 2x, vagy 3x respawnoltak, mire mi hazamentünk. Akarom mondani, csak miután ők meghalltak. De csak Ez ment haza. Én még beszedtem Kata genkjéből 3 assistot.

Első item  Ohmwrecker off turret.
A következő egy sightstone, valamint azt követte volna egy Twin Shadows

Aztán lett volna egy Abyssal. Meg egye fene, egy Rabadon. Cipőnek, meg a spuris.

Tudom vannak más support itemek, mint a kisharang, meg a nagycsengő, viszont egyenlőre nekem jó ez így, valamint nem hinném, hogy 5fps mellett olyan jó fokuszom lenne.
Ugyanakkor egy 600hp-s ulty bármikor jól jöhet.

Szóval remélem nagyjából jó az elképzelésem

Lehet Jannának is belebuildelhetném ezt az Ohmwreckert

S akkor neki kb ez lenne

Zeke
Ohmwrecker
Twin Shadows
Abyssal
Rabadon
Zuhany

A pajzs így is 100-al növelné az AD-t. (plusz a  Zeke hússzal)
---------------

Egy újabb őrült karakter ötlet, ami szintén egyszerű, mint  a satu:

Kinézetre, egy élienszerű valami. (talán egy void lény)

élet 500 +80 szintenként
Armor 0+ 3 szintenként
Resit 0+ 3 szintenként

Passzív
Alap sebzése és minde spellje tru dame-et oszt, de minden 10 bonusz armor és resist illetve 100 letpont 1%-al csökkenti az AD-ből vagy az AP-ből származó sebzést. Valamint minden 10 bonusz AD illetve AP 1%-al csökkenti a az armort és a resistet.

Q
Örület.
Megharapod az ellenfeled és
30/45/60/75/90 +30% AD sebzést okozol neki.

Majd 5/4/3 másodperc múlva az akkori pozícióját tekintve origonak 1000-es sugaru körben 2/3/4 másodpercen keresztül véletlenszerüen kezd el célpontokra támadni.
Ez idő alatt a megfertőzött hős +armor és resit pontjai 50% +20%/másodperc megnövekednek

W
Káosz gömb.

Kilősz egy gömböt ami 1000 egység távolságot tesz meg, majd leuhan a földre.
Ha egy ellenséges egység érintkezésbe kerül a gömbel, akkor az felrobban és

50/40/60/70/80 +50AP területi sebzést okoz. 75-ös sugarú körben
Amennyiben az áldozat egy ellenséges hős, akkor az idéző által parancsolt irány tengelyesen tükrös pozíciója felé fog haladni 3 másodpercig

E Varázslopás
Mana 100+ a jelenlegi manád 30%-a
CD 20 másodperc

Kilősz egy energuiasugarat 500-as mozgásis ebességgel 400 egység távolságra. Ami áthalad mindenen és nem sebez.
Ha érintkezik egy ellenséges spellshottal, akkor átveszed felette az irányítást egy rövid időre.

Egy ellensége spell shot felet átveheted az irányívtást és szabadon meghatározhatod itányát 2/3/4 másodpercig. (a sebbessége nem változik)
Ezután a hatása ugyanúgy hat ellenségekre és szövetésgesekre.

Amnyniben ez idő alatt sérülést szenvedsz, elveszted az irányitást, és a lövedék automatikusan feléd fog irányulni

Ulty
Megszállás.
Megszállod egy ellenfél testét, majd onnan újra kitörve sebzést okozol neki. A megszállás folyamán rákányzserithed az áldozatod, hogy használjon egy képességet,a mi nem lehet az ulty.
A kényszerített képesség hatása ugyan úgy vonatkozik szövetségesrre ésellenfélre.
A kényszeritett képesség cd-ra megy, de ez cak a fele lez az eredinek.

Ameddig a megszált testben vagy, osztozol 9römében és bánatában.
Ha a megszállt test valamely statisztikája növekszik, akkor annak 10%-át megkapod te is. Illetve ha csökken te is elszenveded annak 10%-át.
A sebzés és a védelmi modosítások a testből való kilépés után pár másodpercig megmaradnak. Ezekre nem vonatkozik a passzív hatása.

Egy energiává alakulva 1000 range távolságot teszel meg 2/1.5/1 másodperc alatt, majd megszálod az első eltalált lényt.
Amennyiben az eltalált lény nem bajnok, úgy azt irányítani tudod. 20/35/50 másodpercig, de a lény által elszenvedett negatív hatások 15% vonatkozik rád a normál 10% helyett.

Ha egy bajnokot szállsz meg, akkor a testében maradhatsz maximum 20/35/50 másodpercig. Az elhagyáskor
100/200/300+35%AD +25%AP sebzést okozól

A mágszállás után nem hagyhatod ela  testet 8/6/4 másodpercig.

Amennyiben nem hagyod ela  testet az idő lejárta előtt, te magad is elszenveded a kilépéskor okozott sebzés 100%-át.
Ha a megszállt lény időközben meghal a teste felrobban és te elveszted meglévő életpontjaidnak felét. Az elveszett életpontok 50%-ának megfelelő fizikai (nem true) sebzést osztasz robbanás formájában egy 175-ös sugaru körben.

Amennyiben úgy szállsz meg egy ellenséges hőst, hogy a képesség aktiválása előtt nem látott téged, nem fogja látni, a képességet, illetve nem kap információt a megszállásról.

Amennyiben ez nem valósul emg, látni illetve tudni fogja.

Ha úgy lépsz ki az ellenfél testéből, hogy az ettől meghal, akkor elveszted életpontjaid felés, (ez alapján sebzést osztasz fenti módon) valamint elszenveded az általad okozott sebzés 50/35/20%-át
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 11:23:39 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3745 Dátum: 14 márc 02, 12:00:13 »

Nah végre nagynehezen kivergődtem magam bronz 3 ből ,megjött a 2. A 4. promo sorra sikerült kapnom 2 olyan meccset ahol nem volt afk.
Kayle megint bemutatta ,hogy op és kész. végeredmény 8:2 ,nidalee ölni sem tudott (sőt igazából pár Q ja talált és más nem is nagyon ,olyan jó volt nézni ,hogy 3-4 Q val megölöm).

Most egy hülye kérdésem lenne.
Kayle-t nehéz használni?
Az oké ,hogy én valamelyest kapizsgálom ,de olyan ritkán látok meccseken jó kaylet (mid top sup vagy jungleben).

Grat!
Aramon igazából könnyű. Utálom azt a karaktert használni, pedig mindig csinálok vele legalább egy quadrát  Technikai KO .
Normál játékban nem tudom, nem szoktam vele menni, de szerintem nem lehet olyan nehéz ott sem.
Egyszer rankeden láttam kayle supportot, aki benyelte az összes killt, aztán nem tudtunk vele mit csinálni. Végül annyira elbízta magát, hogy könnyedén lecsaptuk  ikszdé .
Egyébként ha jól tudom, akkor elviszik supportosabb irányba. Valamelyik patchben csökkentették az E-nek vagy a Q-nak a sebzését, és buffolták a W-jét. Pedig nem igazán érzékeltem a különbséget.

---

A pillanat, amikor azt hiszem, hogy elvagyok feedelve a 8/0 statommal boton Lucianként, majd felsétálok midre, és fizz 2-hitel engem, én meg meg se sebzem... Ebben a pillanatban rájöttem, hogy valakit reportolnom kell  >.<# .
De legalább a meccset megnyertük valahogy, és már tudom, hogy milyen Lucian.
Iszonyat erős, nagyon cool 2 pisztollyal darálni a népet, meg is fogom venni majd egyszer. Csak az ultija nem egészen tetszik. Csak menekülésre, vagy üldözésre jó.

Jah, és kell még 400 ip, és megvehetem végre Zedet. Végre lesz 1 karakterem, amit vihetek normálisan topra is Nevet

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3746 Dátum: 14 márc 02, 12:30:35 »

Én már azt se tudom kit vegyek meg, azt a skorpió pokemont, vagy Timont ahogy Pumbagol. Ötletek?
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

« Válasz #3747 Dátum: 14 márc 02, 12:41:22 »

Várjál hétfőig, és próbáld ki a csáposkát. Én is úgy  vagyok, hogy most megvehetném Labancot, vagy Fantát, de inkább várok a rerollra.

Habár azt kell  mondjam ránézésre annyira a játékmenete nem győzött meg.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3748 Dátum: 14 márc 02, 14:26:26 »

Köszi tkrisz2

Igazából tényleg nerfelték a QEt és buffolták a W -t de még így is kegyetlen burstot tud nyomni.
A W-t úgy buffolták ,hogy most olyan 3-4 ason segít annyit mint régebben maxon ,illetve az ap növeli a sebességed is ami kifejezetten hasznos neki.
Az a vicces ,hogy még most igy is durva ,de milyen lehetett nerf elött ,mert akkor csak 1-2 szer nyomtam vele ,de más buildel.

Én őt használom mainnek miden és igazából már abból elég poket nyomat ,hogy néha néha rádob egy Q-t.
Igazából csak azok a midesek fogják meg akik még nála is durvább burstet nyomat ,vagy silencel.

Közben tanulgatom gragas,xerat meg lb midet is ,de egyenlőre még ő a main.

Szerk.:
Olyan lol rankedet kaptam ,hogy külön élmény volt.
Ap s kellett ,szóval kayle supot nyomtam.
Elején nagyon beszorultunk ,de ekkor bízták el magunkat.
Nekem meg adcnek össz volt 3-400 hp, szóval elég low ,ők full hp val diveolnak ,eredmény nekem és adcnek 1-1 kill.
Ezután mégegyszer ilyent nyomtunk aztán enemy bot go afk , 16. percre minden tornyot minden lanen és inhibet leszedtük és dölt a nexus.
Szóval kb ingyen kaptam egy győzelmet ,ilyen is ritkán van ,de most jól is jött ,mert szerettem volna egyböl visszaesni b3 ba 0 pontal.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 16:37:19 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3749 Dátum: 14 márc 02, 18:50:19 »

Megvettem Zedet. Rájöttem, hogy úgy lenerfelték, hogy late gameba szinte useless. Ultija gyakorlatilag nem sebez semmit :/.

Elején öltem kb 6-ot, aztán ahogy haladt a meccs, egyre gyengébbé vált. Bár lehet inkább azért tűnt gyengének, mert xin zhao meg 2 hitelt mindenkit... Még próbálkozni fogok.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Oldalak: 1 ... 248 249 [250] 251 252 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins