A kettő nem zárja ki egymást
Hát ez a ranked season kegyetlen rosszul kezdődött ,5 win 15 meccsből.
Sajna úgy nézem ,hogy Bronze ben nem igazán éri meg supnak lenni.
Kb ha jól játszok ha nem majdnem mindegy.
Úgy nézem meg kell céloznom egy carry posztot ,ha ki akarok jutni.
Mese start!Adck terén annyira nem vagyok jól eleresztve (magekben sem
):
-ashe
-sivir
-teemo
-tristana
-urgot
Közülük ashet és sivirt nem kedvelem (még a használat csak-csak ,de magát a képességeiket kegyetlenül mennyire nem).
Teemo adc kicsit merész (a bánatot ,csak még a game elött kapnék permabannt).
Tristana még kb tetszik is ,mert lazán összejön neki a max attack speed ,szóval van benne potenciál ,de adcként a képességei nagyjából csak menekülésre lesznek jók (rajtaütésre)
Poénból mostanában mentem pár kört urgottal és elég poén ,amikor ilyen magabiztos ezreal meg gravenek ellen csinálok killt 1vs1 vagy 1vs2 ben.
Ha az ember jól játszik az enemy adcje kb nem tud élni (farmolni).
Endgameben lehet kicsit tankosítani (jah ,mert ő kemény mint állat és tank adc re is lehet húzni
),de akkor is csak egy adc marad ,ha többiek kicsit védik akkor könnyen kiszedheti az ap/adc-t biztos távolságból.
Igazából annyira mondják ,hogy nehéz vele harcolni ,de szerintem annyira nem ,bár tény ,hogy ha a E mellémegy kicsit megnehezíti a dolgot.
Magekben (midesek):
annie
lux
syndra
tf
ryze
nidalee
kayle
Közölük rzye és tf et még nem használtam csak aramon ,de ott általában jól szerepeltem (főleg tf el).
A többivel nincs bajom.
Szóval összeségében adcből van 2 (ebből egyiket tuti nem bannolják vagy pickelik el előlem ,de kockázatos is ,ha elfeedelik akkor ő maga lesz a pokol ,de ha nem akkor kb egy jó dárcossal ér fel)
Midesből meg van 7,de ami jobban megy az lux,nidalee,syndra a többihez kéne egy kis gyakorlás (pláne kaylehoz).
Mese stop!Kb 1-2 meccs kell és lesz 6,3k ip.
Számokat tekintve ,megérné a midesek számát kicsit kitolni és nekifogni apc ként működni.
Ennyi ip ból lehet venni 1 drágábbat vagy 2 olcsóbbat.
A gondom az ,hogy nincsen valami vérbeli ad assasin a tarsolyban (ezek mindegyike 3150+).
Ha viszont veszek 2 apsat lehet jobban kijönnék a variálás tekintetében.
Azok akikre gondoltam megvételre:
-akali
-gragas
-heimendinger (vagy valami hasonló a neve)
-leblank
-morde
Általában azokat a mideseket prefelálom akiknek a képességei területet sebeznek nem pedig 1 fix ember (ilyen szempontból akali elég rossz helyzetben van ,mert asszem csak 1 képességei területi és annak is elég kicsi a területe).
Gragas szerintem minden szempontból jó választás , 2 területi képesség elég durva sebzéssel + a mana back.
Heimendinger maga felérhet egy hadtestel és elég kegyetlen damaget tud leosztani azzal az ultival ,nembeszélve a folyton tűzelö tornyokról.
Leblank a szívatás fellegvára , és a W jének képében van területije is , nem beszélve ,hogy teamfightokban jól tud frontvonal mögül támadni.
Viszont vele kapcsolatban van pár dolog amit nem tudok ,mert sokat játszottam ellene.
tkrisz2 Remélem ebben tudnál nekem segíteni:
-Ha elhasználod a W-t majd ugyanazzal az R-t ,akkor vissza tudod magad rántani a W helyére vagy csak az R ére.
-Az ulti nagyságrendileg mennyi idönként vethető be (pl mint karma vagy lux ,azaz 1 zúzósabb fighton belül akár 2X is vagy inkább olyan mint zigg,amumu ultija ,azaz max 1x)?
-Jól értem-e ,hogy egy lerohanást mint a Q val kell kezdeni ,hogy duplán sebezzen és megkapd a silencet ,valamint a W elött ha lehet (nincs utba minion) rögtön el kell löi az E-t is ,hogy a silenc ideje alatt a java meglegyen és utána kell a W-R comboval kivégezni ,mert az kapja a legnagyobb alap sebzést és rászórzót is? Magyarán Q-E-W-R?
-Milyen speeleket érdemes neki vinni? GOndolom az ignite alap ,de kelle e neki flash?
Morge kb azt tudom ,hogy területi sebzést oszt és erős.
Szerintetek melyik kettőt vegyem meg a fent említett 7 mellé?
És igen ,újabb meggyőző kísérletet tettem a leghosszabb hszben legkevesebb tartalmat belefoglalók díjának megszerzésére. A csokrokat az öltözőbe kérem.