24 nov 18, 11:17:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874352 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3570 Dátum: 14 feb 06, 21:47:48 »

Olyan item nincs ami reaction time-ot ad? Mert egyeseknek nagyon kéne.

Egy értelmes dolgot tutam csinálni, mégpedig, hogy két tank mögül kiszedtem Brendet, de csak mert volt mindenem, hogy utána menekülni tudjak.

Társak segítségére számítani? Mire észbe kapnak, már a killt se szerzik meg, mert azok alap regennel felhasználódnak.

---
Kipróbáltam, hogy a Q-ra gyúrok Annie ellen. Egész jó, csak volt vele egy Teemo is. így az 1v2 már macerás volt.

Hülye szöveg Katarinához:

xy: say ss noob
Katarina: why say ss? my sister is snake, but i am not.

------------

elárulná valaki miért ilyen lassú a peccselés. 50kbs

A ti karaktereitek is szoktak moonwalkingolni, úgy 1-2 másodpercig, mikor irányt váltotok?

sikerült helyrehoznom, átmásoltam a másik gépről.
----
Hogyan lehet egymás után két adc-t kapni (promo ranked) aki arra játszik, hogyan kapjon el több Nidalee dárdát?
Egyszerűen több találta el őket, mint a béna játékost, aki nem tudja kikerülni őket...

Kyle is folyton nyavalyog, mert hogy Leonvával minden el káeselek.
Persze ha valamelyik nyominger ellenfelet ott hagyom futni 1hp-val akkor persze egyik hülye se tudná lecsapni.

A poén, hogy 3x játszottam Syndrával rankedet. Kétszer nyertem, és egyszer vesztettem lént.
Az érdekesség, hogy a két győzelem, az solo topon volt Darius ellen, illetve solo boton. Mondjuk ott jött sorba minden. volt Jinx, Ashe, Yi, Phanteon, csak azért, hogy megöljem őket.

Hogy ez miként alakult?
Yasuo elhappolta midet, mert hogy ő mid. (feedelt)
Hát akkor Supportolunk Syndrával. Ezrealt.
Üldözzük az ellent. Az bokorba be. Én meg bokor mögé egy Q. Talált. Ezrealkére rájött a durci, ment topra nyavajogni.

pedig az elsőt sikerült megnyerni
maradunk bronz 5.

--------

kezdem úgy érezni, hogy egyesek képességei a botok szintje alatt van.

Olyan bann tippeket adnak, mint xin, j4, kyle.

meg trollok, meg afk...

----

Darius: Syndra játsz óvatosan Fizz ellen
Syndra: oké, megpróbálom.

Syndra 3:2
Fizz 3:2

Darius 0:9
Skarner 9:1 (ellenfél top)

Mundo 0:5 (mienk dzsungel)
MF 7:2 (ellenfél adc)
Jinx 4:4 (mienk adc)

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 11:29:00 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3571 Dátum: 14 feb 10, 15:06:44 »

Mentem néhányat Swainnel, hát, az elsőnél még Katarina ellen kicsit bénáztam. Nem veszítettem, de nem is nyertem lanet. Inkább ugyanolyan erősek voltunk. Következő meccsben Ryze ellen kellett mennem. Első 5 ölés után már Ryze nem mert egyedül jönni ellenem. Ezért bepusholtam, közben jött botról egy Thresh, meg top felől egy Udyr. Challange Accepted.
Ultit benyomom, nyomom a képességeket, szolóban triple killt csinálok 3 full hp-s ellen, úgy, hogy full hp-m marad végül Nevet
25/10 lett a statom végül. Szerintem második meccsnek nem is rossz, de veszítettünk. A bot annyira elfeedelte az enemyt, hogy esélytelenek voltunk végül :/
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3572 Dátum: 14 feb 11, 12:44:49 »

Syndra build módosítás.

Újabban észrevettem, hogy igen csak probléma cdr hiánya.

kezdés
charm
5 mana poti
3 hp poti

(így lesz elég manád, hogy lvl6-ig kibírd folyamatos pókolás mellett és, hogy rá tudd dobni az ultydat is az ellenfélre) megj: ranked esetében 2 poti feláldozható egy wardért.

első hazamenetel.
Morelloóbol veszünk
codexet és egy charmot. (ha van még rá keret akkor a 2. charm helyett a könnycseppet vesszük.)

Asztán következőre kirakjuk a Morellót és az Ionia cipőt.

Ezeket követi a Rabadon és az Abyssal.

Majd végül kirakjuk a Szeráfot és a Zuhanyt.

így megvan a 700 mana és a 40% cdr
kevés magic pen? tudom.

ha kevésnek találod így áldozhatsz.

cipőnek a boszit veszed, viszont így kiesik 15% cdr.
Hol helyettesíthetjük ezt?

Szeráf, vagy Zuhany. (hiszen magic pent nem áldozunk, mert akkorr nem cseréltük volna a cipőt)

Szeráf létszükséglet a mana miatt.) Persze vehetünk helyette Szennygrált, ha az ellenfél erősen ap-ra épít, valószínűleg Morellóval együtt eleget pótolnak.

A másik lehetőség, hogy a Zuhanyt cseréljük Deathfirére. (így is meglesz a 35% cdr, nagyobb sebzés, viszont a védelmünk csökken)

harmadik lehetőség ami talán alegjobb.

nagy rúnákba 4.32 manaregen at lvl18

s akkor
boszi
rabadon
zuhany
moello
abyssal
deathfie.

700 ap 35% cdr 35magic pen és 45 manaregen

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 11, 12:59:32 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3573 Dátum: 14 feb 11, 16:57:06 »

3 ranked. Kettőt lecarryztem gragassal. Harmadikat nem sikerült Dravennel, mert trollokkal voltam körülvéve.
Chat: én: - xyz akarsz adc-vel menni?
- ok, megyek Dianával botra.
- Akkor inkább megyek én.
- ok.
- milyen supportod van?
- nincs is supportom.
Aztán pickelt egy Kaylet, és azt mondta first play. Rendben... Az első 5 percben a mides LeBlanc afkozott, ezért Kayle bement midre, én meg egyedül tartottam a frontot boton. Jól is ment, viszonylag. El is feedelődtem később. 10-et öltem kb. a 15. percnél. Na de egyre problémásabbak lettek a dolgok.
2 dolog miatt buktuk el:

1. LeBlanc folyamatosan elment afkozni. Amikor teamfight volt a mi tornyunk alatt, akkor 5v4-ben persze hogy elvertek minket. volt kb. 4-5 nagyobb teamfight, de egyiknél sem volt ott LeBlanc. Pedig senki nem bántotta... Amíg nem kezdte el ezt csinálni.
2. Vi topra ment Nasus ellen. Vi nem csinált semmit, először csak 3 potiont vett, semmi mást. Nem feedelte, de annyira passzívan játszott, hogy Nasusnak 400 farmja volt, mire lejött topról gankelni. Gondoltam szép kis toposunk van...

LeBlanc AFK/troll, Nasus 1-hitelt engem a Q-jával. Soha többet nem akarok Nasust látni több mint 1000 stackel. Ha legalább az elején a Vi próbálta volna harassolni, vagy valami, akkor a meccs végére tuti nem jött volna össze a Nasusnak az 1000 stack. Néha borzalmas csapatok vannak.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3574 Dátum: 14 feb 11, 17:44:37 »

- Caitlyn take barrier.
- Barrier is for pussies !!!

0/4  Hümm-hümm enemy Tristana 6/1
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3575 Dátum: 14 feb 11, 21:03:51 »

Rájöttem, hogy akármennyire is kedvelek jó pár adc-t és supportot, utálok boton játszani.

Másodjára kapok rankeden olyan idióta dravent, hogy a miként kapjuk el az ellenfél spelljeit módon játszik. Pedig egy Jinx W-t nem olyan nehéz kikerülni igaz? Vagy tévedek?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3576 Dátum: 14 feb 11, 21:10:35 »

https://www.youtube.com/watch?v=RjQl7s86dy8&feature=youtu.be

Ezt látta már valaki? Egy-két kivételével szerintem zseniális. Nevet
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3577 Dátum: 14 feb 11, 21:35:09 »

Facebookon is ezt linkelték az o.társaim, szóval megnéztem.
Szerintem jó lett. Néhánynál még szerintem lehetne javítani, pl "Üdvözöllek a league of dravenben". Legalább lefordíthatták volna teljesen magyarra, nem ilyen félig angol félig magyarra. A többivel nekem nincs bajom.

Szerintem Rammusé a legjobb:
"oké"
Nem lenne rossz ilyen szinkronnal játszani, csak még tényleg csiszolni kell néhányon.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3578 Dátum: 14 feb 11, 21:42:40 »

Nekem csak a kiejtés nem tetszik egy-két helyen, de az szokható.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3579 Dátum: 14 feb 11, 21:56:59 »

A kettő nem zárja ki egymást  Kúl

Hát ez a ranked season kegyetlen rosszul kezdődött ,5 win 15 meccsből.
Sajna úgy nézem ,hogy Bronze ben nem igazán éri meg supnak lenni.
Kb ha jól játszok ha nem majdnem mindegy.
Úgy nézem meg kell céloznom egy carry posztot ,ha ki akarok jutni.

Mese start!

Adck terén annyira nem vagyok jól eleresztve (magekben sem ikszdé):
-ashe
-sivir
-teemo
-tristana
-urgot

Közülük ashet és sivirt nem kedvelem (még a használat csak-csak ,de magát a képességeiket kegyetlenül mennyire nem).
Teemo adc kicsit merész (a bánatot ,csak még a game elött kapnék permabannt).

Tristana még kb tetszik is ,mert lazán összejön neki a max attack speed ,szóval van benne potenciál ,de adcként a képességei nagyjából csak menekülésre lesznek jók (rajtaütésre)

Poénból mostanában mentem pár kört urgottal és elég poén ,amikor ilyen magabiztos ezreal meg gravenek ellen csinálok killt 1vs1 vagy 1vs2 ben.
Ha az ember jól játszik az enemy adcje kb nem tud élni (farmolni).
Endgameben lehet kicsit tankosítani (jah ,mert ő kemény mint állat és tank adc re is  lehet húzni ikszdé ),de akkor is csak egy adc marad ,ha többiek kicsit védik akkor könnyen kiszedheti az ap/adc-t biztos távolságból.
Igazából annyira mondják ,hogy nehéz vele harcolni ,de szerintem annyira nem ,bár tény ,hogy ha a E mellémegy kicsit megnehezíti a dolgot.

Magekben (midesek):
annie
lux
syndra
tf
ryze
nidalee
kayle

Közölük rzye és tf et még nem használtam csak aramon ,de ott általában jól szerepeltem (főleg tf el).
A többivel nincs bajom.

Szóval összeségében adcből van 2 (ebből egyiket tuti nem bannolják vagy pickelik el előlem ,de kockázatos is ,ha elfeedelik akkor ő maga lesz a pokol ,de ha nem akkor kb egy jó dárcossal ér fel)
Midesből meg van 7,de ami jobban megy az lux,nidalee,syndra a többihez kéne egy kis gyakorlás (pláne kaylehoz).

Mese stop!

Kb 1-2 meccs kell és lesz 6,3k ip.
Számokat tekintve ,megérné a midesek számát kicsit kitolni és nekifogni apc ként működni.
Ennyi ip ból lehet venni 1 drágábbat vagy 2 olcsóbbat.
A gondom az ,hogy nincsen valami vérbeli ad assasin a tarsolyban (ezek mindegyike 3150+).

Ha viszont veszek 2 apsat lehet jobban kijönnék a variálás tekintetében.
Azok akikre gondoltam megvételre:
-akali
-gragas
-heimendinger (vagy valami hasonló a neve)
-leblank
-morde

Általában azokat a mideseket prefelálom akiknek a képességei területet sebeznek nem pedig 1 fix ember (ilyen szempontból akali elég rossz helyzetben van ,mert asszem csak 1 képességei területi és annak is elég kicsi a területe).

Gragas szerintem minden szempontból jó választás , 2 területi képesség elég durva sebzéssel + a mana back.

Heimendinger maga felérhet egy hadtestel és elég kegyetlen damaget tud leosztani azzal az ultival ,nembeszélve a folyton tűzelö tornyokról.

Leblank a szívatás fellegvára , és a W jének képében van területije is , nem beszélve ,hogy teamfightokban jól tud frontvonal mögül támadni.
Viszont vele kapcsolatban van pár dolog amit nem tudok ,mert sokat játszottam ellene.
tkrisz2 Remélem ebben tudnál nekem segíteni:
-Ha elhasználod a W-t majd ugyanazzal az R-t ,akkor vissza tudod magad rántani a W helyére vagy csak az R ére.
-Az ulti nagyságrendileg mennyi idönként vethető be (pl mint karma vagy lux ,azaz 1 zúzósabb fighton belül akár 2X is vagy inkább olyan mint zigg,amumu ultija ,azaz max 1x)?
-Jól értem-e ,hogy egy lerohanást mint a Q val kell kezdeni ,hogy duplán sebezzen és megkapd a silencet ,valamint a W elött ha lehet (nincs utba minion) rögtön el kell löi az E-t is ,hogy a silenc ideje alatt a java meglegyen és utána kell a W-R comboval kivégezni ,mert az kapja a legnagyobb alap sebzést és rászórzót is?  Magyarán Q-E-W-R?
-Milyen speeleket érdemes neki vinni? GOndolom az ignite alap ,de kelle e neki flash?

Morge kb azt tudom ,hogy területi sebzést oszt és erős.

Szerintetek melyik kettőt vegyem meg a fent említett 7 mellé?

És igen ,újabb meggyőző kísérletet tettem a leghosszabb hszben legkevesebb tartalmat belefoglalók díjának megszerzésére. Pontosan  A csokrokat az öltözőbe kérem.  Izé José...
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3580 Dátum: 14 feb 12, 13:40:58 »

Új ok, miért is kell bannolni Kassadint.
Feedel, mint az állat.

Malzahar supportól hallott valaki?
Mert én azt kaptam supportnak.  >.<#

Miéztem is, hogy mit tud ez? Arra emlékeztem, hogy miden megöltem párat, de ez nem volt túl bíztató.

Aztán néztem, semmi hatásos cselekedete nem volt. Mint utólag kiderült, tud silencelni. Kiváló...

Az idő nagy részben viszont 1v2-t játszottam Ashe és Orianna ellen.
3x vagy 4x volt az a tipikus eset, hogy alig 5 hp-val úszta meg valamelyik.

Szóval most van a harmadik promó sorozatom. (kettő lekváros péksütemény lett)
Ebből 1 győzelem és egy vereség.

Félek ettől az utolsótól, de aszem jobb rajta mihamarabb túlesni.  Szomorú

---

három a magyar igazság.
bucira feedelték jinxet

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 14:22:51 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3581 Dátum: 14 feb 12, 16:50:14 »

Leblank a szívatás fellegvára , és a W jének képében van területije is , nem beszélve ,hogy teamfightokban jól tud frontvonal mögül támadni.
Viszont vele kapcsolatban van pár dolog amit nem tudok ,mert sokat játszottam ellene.
tkrisz2 Remélem ebben tudnál nekem segíteni:
-Ha elhasználod a W-t majd ugyanazzal az R-t ,akkor vissza tudod magad rántani a W helyére vagy csak az R ére.
-Az ulti nagyságrendileg mennyi idönként vethető be (pl mint karma vagy lux ,azaz 1 zúzósabb fighton belül akár 2X is vagy inkább olyan mint zigg,amumu ultija ,azaz max 1x)?
-Jól értem-e ,hogy egy lerohanást mint a Q val kell kezdeni ,hogy duplán sebezzen és megkapd a silencet ,valamint a W elött ha lehet (nincs utba minion) rögtön el kell löi az E-t is ,hogy a silenc ideje alatt a java meglegyen és utána kell a W-R comboval kivégezni ,mert az kapja a legnagyobb alap sebzést és rászórzót is?  Magyarán Q-E-W-R?
-Milyen speeleket érdemes neki vinni? GOndolom az ignite alap ,de kelle e neki flash?

Morge kb azt tudom ,hogy területi sebzést oszt és erős.

Szerintetek melyik kettőt vegyem meg a fent említett 7 mellé?

1. Vissza tudsz ugrani a W-vel "jelölt" helyre is ilyenkor. Ezzel jól lehet trükközni. Pl, W-vel kiugrasz a bokorból, R-el át a falon, átflashelnek a falon, és te gyorsan megnyomod újra a W-t, és a bokorban kötsz ki, utána hazatp-zel. Meneküléskor jól lehet ezzel trükközni.
2. Szerintem nagyjából olyan mint Karma ultija. Ha jól saccolom, akkor kicsit nagyobb a cooldown, de 2x is bevethető, ha olyan nagyon elnyúlt harcról van szó. De fejből nem tudom, régen játszottam már vele én is. Majd kéne 1-et mostmár... Nevet
3. Úgytudom a Q+R kombó sebzi a legtöbbet, mert ilyenkor valahogy az a 2 "megjelölés" többet sebez. Meg mások is ezt mondták nekem régebben. Tehát Q+R kombó lenne talán a legjobb ha szimpla 1v1-ben harcolsz, és nem kell üldöznöd. Az már más kérdés, hogy utána mit csinálsz.
4. Én vittem neki flasht. Igazából mindenki vitt neki eddig flasht, akivel találkoztam. Egy flash mindig életmentő tud lenni, vagy éppen halálos az ellenfél számára Nevet

A karakterek amiket én ajánlanék a felsoroltak közül:
Gragas: Eleinte talán kicsit szokatlan lehet vele a játék, de egy idő után hozzászoksz. Fura volt közelharci karakterrel játszanom, de azóta ő lett a mainem még rankeden is. Az a jó benne, hogy viszonylag sok hp-ja van, és ezek mellé kap hp-regent, és még mana visszatöltő képessége is van. Emiatt sokáig bírja, és a sebzése valami nagyon durva szokott lenni az elején. Még valamit pontosítanék, amit rosszul írtál: 3 aoe képessége van, nem kettő. Van a kishordó, a nagy hordó, meg amikor hozzávágja magát az ellenfélhez a nagy hájával. Ha pont úgy futsz neki az ellenfeleknek, akkor több embert is sebezhet. Kb. akkora range van mint Akali E-jének. Csak itt a becsapódáskor sebzel.

A többi karakter is OP amiket felsoroltál, de én ezt ajánlanám mindenképp, amíg le nem nerfelik ezt a dagadékot Nevet
Második karakternek nem igazán tudom mit kéne ajánlanom.
Akalit esetleg. Ő kb olyan mint Kata, tehát alapból erős. Ha azt megveszed, és jól megtanulsz vele játszani, akkor akár carryzhetsz is.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3582 Dátum: 14 feb 12, 21:13:59 »

Köszi az infót , azt tényleg nem tudtam ,hogy a testbedobó hadművelet is aoe.
Az biztos ,hogy elöször furcsa lesz meelet használni ,mert megszoktam ,hogy mindig papír magekkel vagyok.
Gragas akkor már biztos vétel, a másik helyre még gondolkozok akali és blank között.

Mindkettőnek van előnye és hátránya:
-Pl ha akalival lvl 6 elött akarsz killt jungler vagy máshonnan help nélkül akkor sok sikerült ,mert csak valami eszement ellen van rá esély (vagy a mázli)
-Akalinál a közvetlen támadásokat teamfoghtokban el tudja kerülni a láthatatlansági képességgel (pláne ,most hogy nincs oracle) így sokáig húzhatja és jó esélye van leszedni a carríket.
-Akali buildjáben van lifesteal és spell wamp is ,szóval egy-egy fight között nem feltétlen kell hazamenni , ellenben blanknál ahol gondolom a normál ap buildek játszanak inkább.
-Blank meg erős early champ és ha ezt jól tudja kihasználni már jó esélye is van ,hogy hozza midet.
-Blank brutális menekülő képességgel rendelkezik , melyhez hasonlót kevés champ mondhat magáénak (talán lee)

Asszem rendesen utánuk olvasok még mi előtt még választanék.

Shiro
A bucira feedelt jinx az mindennapos.
De őszintén hányszor láttál bucira feedelt leonat ,aki sup tankként le carryzi a gamet?

Valami 7:1:20 al hoztam le gamet ,rém poén volt ,hogy mennyire nem tudtak velem mit kezdeni ikszdé
A társaim is annyira elismertek ,hogy engedték nekem a solo nexust, amyg ők védtek   Nevet

Szerk.:
Gragas megvéve kipróbálva.
Hát a meccset elvesztettük ,de még így is messze én voltam a legjobb a csapatban.
Sajna a topos riven kegyetlenül elffedelödött , ebben nekem is jó részem volt ,mert mindig rám fókuszált(sajna jól tette).
A lanemet elég jól hozam katarina ellen, meccs végén 17:12 lettem még így is.

Észrevétel, farmolásban addig elég gyenge amíg nem használhatja erre a célra is a Q ját ,utána nagyon gyors.

Kell még pár meccs ,hogy az ultit kitapasztaljam ,de a Q val elég jól célzok (hála luxnak), néha még összekeverem a kettőt és az ultit akarom robbantani ,a Q meg nem ikszdé

Szerk2:
Jó az előző visszavonva ,szimplán gyökér vagyok ,mert nem tudok olvasni.
A W én csak mana upra használtam ,holott ha kivárja az ember ad busztot és szépen leveszi a sebződést is.

Amúgy én 2.lagosnak nem harcos adtam volna neki hanem assasint ,egyszerűen pofátlanság milyen trap lehetőség van az ultijában, menekülésre is perfect ,nameg huntolásra egy menekülő ellenfél ellen E+R vagy flash+E+R  és máris megduplázta az ulti ranget.

Amúgy csak én látom úgy ,hogy ő egyszerűen üvölt egy lich baneért (nem feltétlen 1 ,de 3-4 itemnek elég ütös lehet)?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 23:52:27 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3583 Dátum: 14 feb 13, 08:09:48 »

Szeintem annyira nem, vagy csak tudni kéne ellene játszani.

Kezdek félni, hogy Syndra előbb itóbb insta bann lesz.

12:2:4 ebből 8 az első halálig.

Gragas: Most hogy így felhoztátok, tegnap Katarinával bucira feedelődtem rajta. Nyelvesít

---
Ma új sorozatot fedeztem fel. A címe: A dzsungeles nem hoz szmájtot, mert hogy az nem kell neki.

tutoriál szinkron:
https://www.youtube.com/watch?v=ny85W4lkkTg

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 12:18:07 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3584 Dátum: 14 feb 13, 14:42:40 »

Verbatimo, én mindig elsőnek veszem meg neki a Lich banet. Szinte instakill már az elején is, ha hozzávágódsz az enemyhez, megütöd, hordót hozzávágod, megütöd, ulti, amíg repül megütöd. Ettől még rég halottnak kéne lennie. Legalábbis többnyire az szokott lenni Nevet
"bucira feedelt Leona?" Én egyszer egy bucira feedelt heteró Tariccal carryztem le a játékot rankeden. Meglepődtem. Tuti a heterón van itt a hangsúly!

Shiro, remélem reportoltad azt a Gragast helyettem is Nevet

----

Mostanában minden meccsen bemehetek midre. Senki nem akar menni midre, és én megyek. Amióta senki nem akar midre menni, valahogy megnövekedett az afkos enemy midesek száma. Akkor a legjobb ez, amikor már 8/0-ba állok miden, jól el vagyok feedelve, és akkor megy el afkozni az ellenfél. Szerintem tuti, hogy én voltam mostanában túl jó! Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins