24 nov 18, 10:27:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874327 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3525 Dátum: 14 feb 02, 05:26:51 »

Nyugi, az első kettőt én is elvesztettem. Eddig 7-ből 4 győzelem. Egyébként én nem attól félek, hogy miféle fém leszek, hanem hogy tarik akármijének a csoportjába fog besorolni  >.<#

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3526 Dátum: 14 feb 02, 05:32:23 »

Nah már csak az lenne a kitolás a felső fokon.
Egyébként a fém színétől én sem félek tudom ,hogy bronze (én lepődnék meg legjobban, ha tévednék).
Nem is ez a fő ok amiért zavar ,hogy vesztünk de én jól játszottam ,hanem hogy idézőjelesen [hú hogy ez most mennyire flegma lesz] "itt pocsékoltam a tehetségem".
És ezzel nem magam akarom kiemelni mint követendő etalon ,hanem arra akarok utalni ,hogy ha nálam rosszabbul játszanak az már régen rossz.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3527 Dátum: 14 feb 02, 06:53:59 »

Akkor te is az ellenfeleid felé (legyen az bármiféle játék, vagy sport), hogy: "Ha ellenem veszítesz, akkor az mér tényleg szégyen"

Megvettem Zaccot. Kemény mint a gumimaci.
Első próba full AP 10:12:20.

Miért is AP-ztattam, mikor ő tank? Hát ugye néztem, hogy milyen szép bónuszokat kapnak a spelljei.
Problémoszok: Az ulti túl lassú.

Következőre kipróbáljuk a tankot is.

S nála tuti lesz egy Őrangyal a buildben.
Egyébként, hogy jön össze a passzívjával?
Ha 4 felé szakadsz, és közben megölnek, akkor hogyan támaszt fel az angyalka? Négy, vagy egy darabban?

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3528 Dátum: 14 feb 02, 07:56:49 »

Konkrétan én a saját csapattársaimra gondolok ,nem az ellenfelekre.
Sőt még ott sem a counterekre ,hanem a lazán elkerülhető esetekre vagy a hülyeségekre.

Az angyal 1 db ben hozza vissza , a 4 felé szakadás csak a passzívja. Kb úgy műkszik nála a GA mintha nem lenne passzív.

Hát szerintem ebből bronze 5 lesz 8 meccs és 2 győzelem, pedig most is nekem volt az egész gameben a legtöbb killem , a legtöbb killem egy solo boton sorakaval . Már sírógörcsöm van , 2afk és tartottuk magunkat és 2x is csináltam triplát.

Gyorsan lejátszom ezt a 2 meccset még aztán megyek kidolgozok egy topos soraka buildet és megyek alázni ,ez a soraka több mint op. Ciki mikor csak 1vs5 be haltam meg ,de akkor is magammal vittem az adc-t.

Azt már most tudom ,hogy sunfire,athene és rylai benne lesz a buildbe , cipő meg cd vagy resist lesz.
A maradék kettő meg opciónális lesz ,de valszeg valami tankos,aps lesz (zhony torment) vagy ga lesz.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 07:58:32 írta Verbatimo » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3529 Dátum: 14 feb 02, 08:07:26 »

Ha 4 felé szakadsz, és közben megölnek, akkor hogyan támaszt fel az angyalka? Négy, vagy egy darabban?

A GA előbb használódik el, mint a passzívod
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3530 Dátum: 14 feb 02, 14:07:37 »

A 10 promo ranked letudva, végeredmény 4:6 és Bronze 2.

Szegény kis mides ,utcsó meccsen syndra ellen teemot hozott. Bucira feedeltem magam aztán lehoztama gamet ,mert kb alap combobol öltem az adc és midest.

A megszokottal ellentétben kicsit agresszívebb startot vettem és nagyon jól működött.

Poén ,hogy a meccsek javát supon mentem ,csak 4 et nem és abból a 4 ből nyertem 3 at. Lehet mégiscsak mid lenne az én posztom?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3531 Dátum: 14 feb 02, 18:10:23 »

Nyolcból eddig négy vereség. Vagy optimistán mondjam azt, hogy négy győzelem?

http://kepfeltoltes.hu/140202/lol01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A dologhoz annyit, hogy amikor Fanta ezt írta, akkor haltam meg először, és 3:1-ben voltam.
A többiek meg 0:X-es stattal (X: 1 és 4 közötti szám).

Lehet két hülyeséget csináltam.

1 lobbyban.

Egyik nagyban írja, hogy mid mid.
Mondom akkor megyek supportnak.
Aztán elkezdi, hogy ő nem megy midre?
Megkérdem, hogy mehetek midre.
Semmi válasz...
Jól van, hát egye fene alapon szalámizom Katát.
Két pikkel később  valaki benyögi, hogy ő midre akar...

2.
Buildelés Annie ellen.
Mit ad isten, hát stunol, így hát gondoltam a banshee jó lesz ide. De lehet inkább sebzésre kellett volna mennem, mert mire meglett a cucc addigra már az inhibitort ütötték.

megjegyzem az ellen csapatából egyedül Annie nem volt elfeedelve.

-----------------------
Az előző előtti meccsen, amikor a Jannával supportoltam...

Hiába tudtam már a játék korai szakaszában plusz 70 AD-t adni, Dr Aven egyszerűen nem használta ki.
Szerencsére Malacpite és Kyle igen.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 18:19:13 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3532 Dátum: 14 feb 02, 19:33:08 »

Hát igen a stun midek mindig érdekes kérdés mit kéne csinálni pláne ilyen időfüggő ultiknál mint katának ami van.

Kipróbáltam soraka topot. Hát valami kegyetlen.
yasou és fiona ellen én pusholtam soloban ikszdé
Sajna buktuk ,mert az adc-nk tf volt és a support ashenk afkzott (így belegondolva ez a team olyan WTF volt).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3533 Dátum: 14 feb 02, 20:18:48 »

Megvolt 10-ből 5, és Sejuani smaragdja lettem. ja meg bronz öt.  Nyelvesít
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3534 Dátum: 14 feb 02, 20:59:17 »

Hát ez nagyon nem járja.
Te 5 öt nyertél és b5 én meg 4 et alig szenvedtem ki magamból és b2.

Ez a soraka kegyetlen az egyik legnehezebben sarokbaszoritható garent csontra pusholtam (1. tornyot én öntöttem pedig csak 38 at csaptam rá ).
Még az elején próbálkozott a bokrokból letámadni ,de mikor látta hogy 1vs1 be közvetlenül is agyonverem mindig runolt.
Röhögő görcsben tört ki mindenki mikor a full hps evelynt 1vs1 ben agyoncsaptam egy tankos sorakaval ikszdé

Az elején mondták a magukét ,hogy mi az ,hogy soraka top , de amikor már majdnem full builden voltam csak ennyit írtak, "wait all for soraka ,she win it for us" ikszdé

Nagyon poén mikor folyamatosan osztom az area damaget Q és sunfirevel és közben a veszélyes mageket szinte folytonos silence alatt tartom és még healelek is ikszdé (olyan igazi püföld a billentyűket nem tudsz mellényomni kari )

Azt hittem ,hogy jó soraka megállja valahogy a helyét ,de nem csak megállja mellé még erős tank is lesz miközben jó damaget oszt.
És mi az igazi poén a köbön, mivel nagyon sok ap sebzést oszt ,ha a topos akar valamit kezdeni vele resistet kell elsőnek kiépítenie ,így viszont a minikék és a ad sok nagyon sebzik ,ha meg nem buildel resistre nem is marad sokat a lanen.
És arról még nem is beszéltünk ,hogy op farmos.

Eddig is kedveltem sorakat ,de most asszem szerelmes vagyok  Pirul
Hajtottam a kis accommal a topos nagyágyúkat ,erre tessék egy 450 supportal lehet jobban jártam volna.

Szerk.:
Nah most még kitalálok valami ütös tank buildet teemonek és kész a top troll ikszdé
Hol lehet kikapcsolni az auto attackot?
(a sunfiret akarom úgy használni ,hogy láthatatlan vok és azzal szedem a minikéket ikszdé)
De amúgy valami tankos buildet neki is lazán össze lehetne dobni:
Movment csuka
sunfire
vits end
raylai
iceborn
abyssal

Nem lesz oylan tank mint egy garen ,de azért nem az a megszokott papír és közben mégis van némi ap ja és attack speedje is ,valamint nem lehet előle elmenekülni.
Lehet megállná a helyét ezzel. Faceg
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 21:32:15 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3535 Dátum: 14 feb 02, 21:25:41 »

Soraka ellen resistre? A Q-ja azt nem rombolja véletlen?  Pojén

Szerintetek így milyen lenne Zac:

Angyal
Rabadon
Zuhany
Abyssal
Rylai
Nindzsa/Merkúr/Boszi.

Így lenne kb 180 armor és resist (szintezős rúnákkal, meg tank masteryvel ez felmehet 200+-ra)
és kb 500 AP-je.

Élete viszont csak olyan 2700.

A build kigondolása.

A passzív:
Emiatt került bele az angyal. (így gyakorlatilag 2,5 percenként feltámad)
(Valamint  a Zuhany aktívja is jól jöhet a védelem miatt)

Ha szétrobban, akkor a darabjai az életének 12%-át kapják, az armor, resistnek meg a felét. Így gondoltam, hogy inkább védelem kéne neki, mint HP.

Képességek:
Mivel jó az AP szorzójuk.
Mivel a HP 4%-a a költség, így azt számoltam, ha sok a HP-je, akkor többet sebez magára, mint az ellenfélre, így gondoltam legyen inkább armor és resist
Rilay (vagy: Liray ezt mindig keverem) Jól összejön Zack Q-jával. Habár lehet a plusz 15% lassítás helyett jobb lenne egy Liandry.
Vagy esetleg egy Banshee a több védelemért.

--------------

ui:
Amúgy mennyire szoktam eltalálni a karakterek buildelését? Mert, azért szóljatok, ha mind ezidáig nagy marhaságokat hordtam össze.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 21:27:47 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3536 Dátum: 14 feb 02, 21:47:27 »

A buildjeid szerintem jók ,néha van 1-1 kicsit furcsább ,de azokban is mindig meg van a logika csak az embernek elsőre nem az jut eszébe (pl ap zac). [beszélek én aki supot játszik topon]

Én ebbe a buildbe csak annyit kötnék bele ,hogy egy warmog jól jöhet neki pontosan az önsebzés miatt ,de így sem lesz olyan rossz ,csak nem szabad felelötlenül bejumpolni vele és a kiszakadó darabokat mindig fel kell kapkodni.

Tényleg , el szeretnék kerülni egy olyan balasetet rankeden ,hogy adc-t kell játszanom ,mert nem annyira szeretem és nincsenek olyan kiemelkedő adc im sem ,de néha muszály ha úgy jön ki a lépés.
Szóval ha az ember 1 adc-t akarna csak venni pont az ilyen esetekre ,ti kit javasolnátok akit relatív kevesen counterelnek és jól lehet vele pokeolni?

Először gondoltam egy varusra ,mert a Q jának alig akad párja ,de akkor villat be ,hogy annak a Q nak brutális a fogyasztása.
Filóztam caten ,mert van jó Q pokeja ,stunja slowja ,escape és epic ulti ,de nem igazán tudom.
A másik még akin vaciláltam az jinx, e poke ,van stun ,kegyetlen ulti és ha felhúzzák a Q ját maxra big range area poke ,ami egyedülálló az adc k között.
inx még azért tetszik ,mert lehet junglerezni vele és ha nagyon kell még topon is úgy ahogy jó (asszem ott Q ja kell buildelni) , amire még igazán vayne és urgot jó csak.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3537 Dátum: 14 feb 02, 22:07:43 »

Soraka top? Azt én is kiakartam már próbálni. (néztem is, hogy a Q-ja nagyob dps-st oszt, mint Shyvana W-je. (már ha le van cédézve)

Ha ADCt akarsz, akkor kezd Ashevel. Baromi egyszerű, és ha jól használod,akkor nagyon erős.
Viszont tényleg annyira egyszerű, hogy nincs semmi menekülő, vagy védő képessége, így ezt a játékstílusoddal kell megoldanod, emiatt pedig kiváló alap arra, hogy megtanuld a többi ADC használatát.

Pl. Jinx. Amikor megjelent, egy csomóan játszottak vele, jópáran erősnek vélték, és voltak akik irtózatos núbként viselkedtek vele.

Ilyen pl a hová a 3,14 csába lövi az ultiját. Nem az, hogy mellé ment egy kicsivel, nem. Hanem a vágtába lőjük el, jó esz az wardnak.
Vagy egy egymagában kolbászoló full hp-s tankra a pálya másik felén, amit még ha el is talál, akkor sincs értelme.
Szóval nagyo sok félrelőtt Ultyt láttam, és akkor született az az elgondolásom, hogy ezek az emberek, nem igen játszhattak Ashevel.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3538 Dátum: 14 feb 02, 22:15:25 »

Hajdan még én is használtam urgot után ashet ,de annyira nem szerettem ,mert lényegében 2 sebző képessége van meg van egy farmpotlék és egy cc. Még nem is az ulti használatal van a bajom ,csak szimplán nem kedvelem (még azt sem szeretem ha supportolni kell ,mert az emberek 95% a full noob vele ).

Lux miatt van egy kis tapasztalatom az ulti használatban , igaz ez nagyobb távolságra jó.
De én sosem értettem ,hogy miért kell másik lanere átlövöldözni ,sokkal praktikusabb a lesebbzett menekülökre ellöni (szerintem)

Szerk.:
Tank teemo kipróbálva ,eredménye early dominancia lanen utána useless.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 00:02:20 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3539 Dátum: 14 feb 03, 01:23:55 »

A statikk shiv passzívjának mikor mennyi a sebzése pontosan?

Odáig okés, hogy 100 magic damage 4 ellenfélre.
Aztán kritelhet. Ilyenkor értelem szerűen 200, vagy 250 ha van nálad Infy. persze a krites rúnákat most nem számolom)

Ugyanakkor nekem 80-tól 330-ig kb minden félét sebzett. (Habár az utóbbit azt Jannával sikerült)

Az is rendben, hogy az ellenfél resistje miatt kevesebbet sebez, de a több sebzés az hogyan jön össze?

----------------------

Gyerekek, a Statikk és a Runaan irtózatosan jó együtt és ezzel meg is van az új adc buildem.

Sárga cipő
Vérszopó
Statikk
Runaan
Infy
Fantom

kb 300 AD
kb 2,3 ASPD (Masteriből sztekkelve felmehet 2,4-re

Tímfájtban, szórod a villámokat, mint Zeusz

Dinamika. A Runaan miatt a  statikk lövésenként nem 10, hanem 30 sztekket kap. Emiatt ugye minden 5. lövés villámlik.
Az attack speed miatt pedig majdhogynem 2 másodpercenként aktiválódik a Statikk passzívja.

A Dolgot kipróbáltam Kenennel és ezzel együtt az első játékom is megvolt a kis nindzsával.
Hát ugye free, meg nézem wikin az csampik attackspeedjét, na meg persze villámokat szór és másodlagosként adc.

Kennen ópé mint  a fene, csak egy problémám volt vele: Túl gyors! Egyszerűen lehetetlen ilyen sebességgel irányítani.

A poén az egészben, hogy először csak az attack speedes cuccokat vettem (kivéve egy kasza)

Megjegyzem ezzel a buildel pont az jön ki, hogy a Statikk és a W passzívja egyszerre fejti ki hatását.

Nekem insta vétel lesz amint megvan a 4800 influenza.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 07:59:37 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins