24 nov 18, 06:49:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872683 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3465 Dátum: 14 jan 27, 23:53:29 »

Jó azt gondoltam ,hogy valahogy megállja a helyét ,de azért ez már morbid volt , mert lényegében egy tank buildel még a carryt is alázta ikszdé

Mondjuk valami azért nem tiszta ,hogy mivel hozott össze kezdésre annyi resistet meg ap-t?
,mert az oké ,hogy a 3 (vagy 2) kis méretű runa helyére resistet rakott meg a régi passzívval összejöhet a 60 ,de a 34 ap az hogy ,mert a nagy runák adnak 15 öt + a mastery ,ebből én csak 23 at tudtam kihozni (persze ezek mostani dolgok ,a vidi meg s3 as.

Zed ,vlad,ren,shen igazából érthető ,hogy miért tudsz counterpickelni mindig :
zed ad
vlad ap(mondjuk zednél tankosabb)
ren ad tank
shen ap tank

Szóval kis túlzással teljes körű a választék.

Én meg ezzel ellentétben különböző mértékben tankosítható ad kat keresgélek (pl vi a full ad tól a full tankig mehet és mindenhol jó, ahogy gp is kegyetlen full ad n ,de off tankot is lazán bírja) .
Lesz ap is ,csak nem akarok kiszúrni magammal ,hogy kelljen vennem ap hoz is runákat relatív korán (így is 24 es vok és 10k ip ment már el rúnákra kb).
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3466 Dátum: 14 jan 28, 01:29:29 »

34 AP, ott nem csak 22 volt?

A resistnél igen, a régi passzívja közre játszott.
A mostanival valahogy így lehetne megközelíteni:

soraka

cél:

22Ap
26 def
52 resist

base

0AP
13 def
30 resist

Mastery
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#9Kh7DwFU.1ndyWmA.0.0

AP 6,89 +5% max ap

5 +5% bonusz, def
5 +5% bonusz, resist

Rúna
nagy 14,85AP
sárga 12,26 def
kék 12,06 resist

Eredmény

AP (0+6+0,89+14,85)x1,05=22,827
Def 13+(5+12,26)x1,05=31,123
Res 30+(5+12,06)x1,05=47,913

A piroat nem írtam, de ha oda is raksz resitet (max 6,93) akkor kijön az 52

--------------
Ha a rúnát úgy csinálom, hogy a piros 6,93 resist (9)
A kék pedig resist 5,36 (4) Ap 5,95 (5)

Akkor az eredmény

AP (0+6+0,89+14,85+5,95)x1,05=29,0745
Def 13+(5+12,26)x1,05=31,123
Res 30+(5+6,93+5,36)x1,05=48,1545

max ap pedig kék és nagy full ap esetén

AP (0+6+0,89+14,85+10,71)x1,05=34,0725

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 01:33:04 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3467 Dátum: 14 jan 28, 01:59:04 »

Ujjuj kinéz egy új napszemcsi , tényleg 23 van ott nem 33 ikszdé
Akkor már bőven kivitelezhető.
Bakker ha meg lesz az ap rune pagem is (mondjuk 30as szinten) tuti kipróbálom soraka úgy is megy a supok közé ,mert i like it.

A végén még csinálok egy olyan elvetemült accot amiben minden champ használható (nem csak bad trollként) topon.

Trnyd, Vi, Gp, Nidalee (eddig mind mehet topra ,függetlenül attól ,hogy tryndhoz gyér vagyok és nidaleet még nem próbáltam)

Amúgy így belegondolva bőven kivitelezhető lenne ,hogy 16 olyan champot szedjek aki mehet topra de nem csak ott jó.
elise (top jungle mid)
jayce (top adc)
soraka(top sup)
shen(top jungle ,esetleg sup)
aatrox(top jungle)
riven(top mid jungle)
pant(top mid jungle sup)
vlad(top mid)
zed(top mid)
yasou(top mid jungle)
lulu (top sup)
+4 meglévő

És ez csak pár volt méghozzá úgy hogy nem a triviális top jungle combo volt a cél ikszdé

Eredmény egy olyan acc ahol topon szinte bármire tudok counterpicket (feltéve ha kitapasztalom vagy megjegyzem mi ellen mi) ,de ha nem topra kerülük akkor is megálhatom a helyem (pontosabban egyedül adc lenne kérdéses ,mert oda csak jayce mehetne illetve ha bejátszanék egy urgotot ,mert ő mehet topra ,de agyfrászt kapnak ha adc nek akarnám vinni).
Kár hogy a tankos supok közül nem igazán mehet egyik sem szóló topra pedig akkor lenne igazán tökéletes ez az örült terv(talán nunu elbírná még ,de ő meg supnak nem a legjobb, konkrétan elküldtek vele nyaralni bárhányszor is próbáltam pickelni) ikszdé
Illetve még úgy hallottam ,hogy vayne egészen türhető topon ,a Q jumpja és a pusholó E je miatt ,de azért ez már igazán hardcore lenne, azért nem mindegy hogy egy adc nek játszható topos vagy egy toposnak játszható adc.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 02:04:24 írta Verbatimo » Naplózva

TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3468 Dátum: 14 jan 28, 07:40:07 »

Én mostanság a full tank Nocturne-t szerettem meg. Mocskos bika
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3469 Dátum: 14 jan 28, 11:46:40 »

Mostanában rákaptam a Xin Zhao counter jungle-re. 1v1-ben , főleg earlyben nem sok ellenfele akad. Olyan dmg-t oszt már lvl 2-n is piros buffal, hogy az már pofátlanság. Lvl 2 után life steales rúnákkal , halál komolyan mondom, potit se kell venned.

Úgy szoktam kezdeni vele hogy machete, ward, 2 poti és Wrigglest rakok. És kinn tudok maradni jungle-ben 2 potival Wriggles-ig Oo
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 11:47:39 írta Lew » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3470 Dátum: 14 jan 28, 12:00:47 »

Mostanában rákaptam a Xin Zhao counter jungle-re. 1v1-ben , főleg earlyben nem sok ellenfele akad. Olyan dmg-t oszt már lvl 2-n is piros buffal, hogy az már pofátlanság. Lvl 2 után life steales rúnákkal , halál komolyan mondom, potit se kell venned.

Úgy szoktam kezdeni vele hogy machete, ward, 2 poti és Wrigglest rakok. És kinn tudok maradni jungle-ben 2 potival Wriggles-ig Oo

Milyen rúnákat használsz a Xin jungle-hez? Kipróbálnám ma én is Mosolyog
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3471 Dátum: 14 jan 28, 12:09:59 »

Nagyba: Lifesteal
Piros: Armor penetration
Kék: Magic resist
Sárga: Armor

Masteryk: 9/21/0

A buildem általában

- Wriggles - late game-ben meg lecserélem Spirit Visage -re
- Mercury cipők
- Trinity Force
- Frozen Mallet
- Randuin's Omen
- az utolsó item meg szituáció függő de általában Hydra
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 12:15:01 írta Lew » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3472 Dátum: 14 jan 28, 13:21:08 »

a boszi az melyik? Ám a szablyára aztán a  hextechre emlékeztem trinity? áhh hülye kereső működhetne hatékonyabban
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3473 Dátum: 14 jan 28, 13:38:27 »

Yasuora rá kell érezni, de gyönyörű combokat lehet vele kihozni, egyértelműen koreaiaknak találták ki ikszdé
Értem, hát az biztos, hogy ki kell ismernem. Ha olyan lesz, mint elején Aatrox, akkor nem lesz semmi gond Nevet Mármint a stílusát és a harcrendszerét nézve, nem a kombókat, meg a képességeket nézve.

Olaf használ manat és a passzivja minden elvesztett 1% élet után 1% al növeli az attack speeded, szóval a halál közelében eléggé kegyetlenül püföl pláne ha a W is aktiv ,mert maxon asszem 80% al dobja meg az attack speedet , ez mellé még jön az ulti a megnövelt ad vel és kész van egy kegyetlen cséplőgép.
De ez kicsit se tévesszen meg pont ezekért az upokért kell minnél tankosabbra fogni ,1 cipő mondjuk 1 armor pendes (én erre talán a black clevert vagy wispert használnám ) ad item és a maradék full tankosító itemek.

Még egy tanács vele kapcsolatba , a W-R comboval eléggé hamar le lehet kapcsolni egy inhibitort vagy a nexust ,szóval használd csak el rá ha már jönnek ,de még le kéne verni (jó nézni amikor 3-4 en ütnek ,de lazán leszeded a nexust soloban is.
Másik tanács ,ha üldözöd az enemyt és tudod AA val ütni a Q csak egy picit dobd át rajta és szedd fel így folyton slowolhatod, azaz kaszálhatod mint állat.

Life steal sem kell neki ,mert W maxon ad 20%+ ot ,szóval secc perc alatt maxon is van.
Értem, és köszönöm a tanácsokat. Majd Yasuo után mindenképp megveszem, mert baromira jó tanknak tűnt már első ránézésre is Mosolyog

Nem gond, ha használ manát, legfeljebb jobban kell vele taktikázni, illetve a buildját majd lenézem a mobafire-ról.
Viszont akkor jól gondoltam ezt a minél kevesebb élet, annál nagyobb csapás dolgot Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3474 Dátum: 14 jan 28, 15:04:13 »

Nézem az új free rotationt, és van 1 kérdésem. Hogyhogy Yorick sohasem free?
Még egyszer sem láttam freeként. Ő az egyetlen karakter az egész játékban, akivel még sosem játszottam.
Keresgéltem, de eltérő infókat találtam.
Valaki szerint túl bonyolult, kezdők nem tudnának vele játszani. Valaki szerint annyira rossz a karakter, hogy nem rakják be inkább freenek. Valahol meg azt írták, hogy éppen reworkolják, de azt meg már fél éve írták.
Valaki tud erről valamit, hogy miért nem free?
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3475 Dátum: 14 jan 28, 16:17:46 »

Nézem az új free rotationt, és van 1 kérdésem. Hogyhogy Yorick sohasem free?
Még egyszer sem láttam freeként. Ő az egyetlen karakter az egész játékban, akivel még sosem játszottam.
Keresgéltem, de eltérő infókat találtam.
Valaki szerint túl bonyolult, kezdők nem tudnának vele játszani. Valaki szerint annyira rossz a karakter, hogy nem rakják be inkább freenek. Valahol meg azt írták, hogy éppen reworkolják, de azt meg már fél éve írták.
Valaki tud erről valamit, hogy miért nem free?

Rengeteg karakter van, ami ritkán free. Mint például Yorick. Evelynn, Irelia, Karthus, Soraka stb. Mondjuk számomra mindegy, hogy kik a freek  Nyelvesít

Egyébként Yorick-ot nem nehéz használni, eléggé szívós a top lane-n, legalábbis S3-ban az volt. Cho, Riven, Nasus és Renekton volt a fő 4 toppos és felettük állt Yorick. Ma már igazából nem tudom, hogy megállná-e a helyét, de régen 1v5-ben is megverted vele a népet. Vettél 4 warmogot, 1 trifot és 1 atmát aztán a világ életbe nem bírtak megverni. Annyi, hogy a mai ide-oda ugrok karakterekkel szemben már lehet nem állja meg a helyét ezért nem látni.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3476 Dátum: 14 jan 28, 17:32:44 »

Mostanában rákaptam a Xin Zhao counter jungle-re. 1v1-ben , főleg earlyben nem sok ellenfele akad.

evelyn, olaf, shyvana, vi, lee sin, elise, nocturne ezek elverik earlybe 1v1be

Másrészt xin rossz jungelbe, mert lassan takarít, shyvanával, VIvel és nocturneval előbb megvan lvl 6 mint botnak úgy hogy nem mennek haza (!) és így lvl 6on oda gankelsz, míg csak lvl 5ösök, megvan a double, mert shyvana és vi vel meglehet csinálni, +dragont is kaptok..persze xin se rossz, csak így nagyobb előnyt kap a csapatod. xin max soloq ba a jó, de az is max goldig
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3477 Dátum: 14 jan 28, 17:46:15 »

Kicsit keresgéltem még. Valamelyik wikipédián azt olvastam, hogy Yorick már 1 ideje rework listán van, és ő az egyetlen karakter, aki emiatt sosem free. Na mindegy, annyira nem izgat a karakter. Majd talán pár hónap múlva, ha nem lesz jobb ötletem, akkor esetleg megveszem. Bár addig talán meg lesz a reworkje is.

Ritkán szoktam trollkodni, de ma megtettem, és elképesztő, hogy milyen jól be is vált! Nevet
Threshel voltam, és egy Blitzcrank volt a supportom. ADC-t csináltam threshből. 18/6 lett végül a statom. Nem gondoltam volna, hogy Thresh ADC tényleg így fog működni! De mégis csak működött. Csak eleinte kicsit kevesebbet sebeztem, mint amennyit kellett volna.
Miközben Threshsel trollkodtam, találtam néhány bugot is. Az egyik, hogy Thresh láthatatlanná válik, amikor backelek a spawnra. Csak a runnan's hurricane gömbjét láttam, azon kívül semmi mást. A második, hogy Blitznek ledobtam a lámpást, és ha odaugrik hozzám, akkor az ő kezébe is kerül egy lámpás. Nem tudom, hogy ez most hiba-e, de eddig még sosem vettem észre, hogy aki odahúzza magát Threshhez, az kapna 1 lámpát a kezébe Nevet Vagy csak azért volt most annyira feltűnő, mert hülyén néz ki Blitz kezében a lámpás.
Még olyant találtam, hogy amikor sok az attackspeedem, akkor be sem fejezi az ütés animációját, csak félig eldobja a horgot, és már jön is a következő támadása. Nagyon fun volt ez a meccs! Nevet Valakinek van még valami ötlete, hogy milyen troll duót/csapatot lehetne összehozni?
Mert ha lenne ideje havernak, akkor szívesen kipróbálnék vele 1-2 troll párosítást.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3478 Dátum: 14 jan 28, 18:11:54 »

a boszi az melyik? Ám a szablyára aztán a  hextechre emlékeztem trinity? áhh hülye kereső működhetne hatékonyabban

A boszi az a szorszeresz (az angol szó amit így mondasz ki  Pojén) médzsik pennáscipő

A Trinity az nem. Amióta kiderült,hogy félreolvastam a passzívját, már nem is tetszik annyira.
Helyette van a Leech Bane,hiszen Ap-ragyúrod.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3479 Dátum: 14 jan 28, 19:41:12 »

Boton nagyon lehet szívatni még sion+pant al ,de állítólag sion+alistar is működik.
Igazából a működő trollkodásnak csak 1 valami szab igazán határt:
Olyan chapokat akarsz használni melyeknek a normál buildjével akarsz más lénen szívatni vagy olyant melynek nem rendeltetésszerű buildje van és máshol (vagy ott ahol eredetileg kéne lennie).

Simán lehet valami stunos (sion,taric,pant ect) mellé vinni mondjuk adc nek egy gp-t , endgamere a gp nek kb 1 Q lesz az adc és a mides (ha critel).

Nagyon trollság ,de lehet vinni lux+morganat is ami kegyetlenül szívat , lényegében ha egyik elkapja az egyik botos az jószerivel halálos (még sosem tudtam összehozni ,mert miden haveron fél az efféle trollkodástól).

Annie+brand  bár ez már nehezebb ,mert brand stunját megfoghatják a minikék ,de ettől függetlenül az életkedvét veheti az adc nek.

Amúgy a tresh + blitz comboval kegyetlen miket lehet művelni , kb lane közepéről lehet torony alá rántani az adc-t ,ha blitz a lámpára a grab ellövése ,de még visszaérése elött klikkel , kegyetlen nagy trollság ikszdé

Asszem egyszer még láttam olyant ,hogy lulu volt az adc és mellé valami stun tank ment supnak (leona,tarik nem tudom már).

Akkor már pár finomság:
-blitz+shaco (blitz szedi a minikéket shaco bokorban dolgozik és támad)
-patkány+evelynn (asszem egy egyértelmű ,hogy miért trollság)
-patkány+teemo (hasonló okok pláne a mostani láthatatlan champoknak kedvező rendszerben)

Troll team:
mid zigg vagy karthus
top gp
boton lux + ez vagy jinx (ashe)
jungle pant

Lényegében csak az ultikkal le lehet kaszálni még egy tankot is ,de ha az enemy baronozni próbál akkor majdnem 100% baron steal + 0-5 kill ,szóval ...

Erre mondják hogy a trollság határtalan.

Szerk.:
Mivel nem tudtam eldönteni mit vegyek kis accomon ezért elkezdtem lejátszani a 10 promo meccset main accomon. (úgye , hogy mennyi összefüggés van a kettő között)

Első meccs természetesen vereség(lux sup). Sajna kisebb kavarodás történt így volt egy rivenünk és egy garenünk topra ,szóval riven mehetett smiteless junglerezni (0:9 el végzett).

Botot kb egálra hoztuk , ők döntöttek tornyot , nálunk adc 2:0 on volt ekkor. Miden is kb egálon volt zigg és kass.

Poén az egészben ,hogy elöző seasonben lejátszottam kb 60 meccset és nm volt 3-4-5(ki nem írom mindhármat) killem max doupla ,erre tessék ,első promo low lux sup és csinált egy triplát ikszdé.

Célom a 10 ből 3 győzelem, eddig 0:1.

Kegyetlen ,hogy yiben milyen jungle potenciál van , ropogosra vert minket.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 22:13:29 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins