24 nov 18, 03:25:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872621 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3435 Dátum: 14 jan 26, 12:40:30 »

Mentem még 2 rankedet. Egyiket veszítettük. Evelynnel jött valaki, aztán amikor először meghalt, be is írta, hogy bocsi, nem értek ehhez a karakterhez. Ilyenkor minek hozza rankedre? Szomorú
Másodikon aláztuk az ellenfelet, nyertünk.

Eddig 4-et veszítettem, 3-at nyertem. Még 3 meccs kéne, és eldől, hogy hova kerülök. Szerintem tuti bronzba fog rakni megint. De legalább mostmár biztos, hogy nem 2-t nyerek csak a 10-ből.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3436 Dátum: 14 jan 26, 13:29:41 »

Ne félj, ha jól játszol könnyű kikerülni bronzból. 2 nap alatt kijutottam és már s4-ben vagyok. Pofátlannak kell lenni és be kell húzni vagy top-ot, vagy mid-et vagy az adc pozíciót és carryzned kell a teamed. Nyílván mondjuk ahhoz olyna champion is kell. ( Nasus, Vayne, Katarina stb )

De ahogy olvasgatom te nem játszol rosszul szóval easy lesz kijutni kacsint
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3437 Dátum: 14 jan 26, 13:50:09 »

Köszi. Hát, legutóbb bronze 4-ben kötöttem ki, de akkor tényleg noob voltam.
Onnan felmentem bronze 2-be fél év alatt, mert nem foglalkoztam vele. Utána ősziszünetben haverral rendeztünk egy "kockamaratont", és annyi idő alatt kijutottam silverbe 2-be. Télibe meg csak silver 1-be felmentem.

Most viszont a szitu: 4 win, 4 lose. Még 2 meccs kell.
Az előző meccset megnyertük.
4-en voltunk magyarok, és volt egy gyerek, akinek jobb hogy nem tudom a származását, mert igen csak szégyenbe lenne most az egész nemzete...
Topra ment Jaxxel, én jungleba Jarvannal. Renekton ellen ment, maradt 200 hp-ja Jaxnek. Én meg találkoztam Xin Zhaóval. Maradt 300 hp-m. Mindkettőjüknek szinte full hp-juk volt, és a toronynál álltunk, ők meg a bokorból akartak minket letámadni. Hát nem támadtak le. Jax fogja magát, kiugrik kettejük ellen, miután lepokeoltam xin zhaot. Megöltem Xin Zhaot, Jax épp hogy túléli, meg én is, sikerült elmenekülnünk renekton elől. Erre elküld a francba, amiért megöltem előle, miközben én pont hogy megmentettem. Na ilyenkor kérdem tőle, hogy ezt most hogyan gondolhatja komolyan...

Aztán a meccs folyamán rájöttem, hogy a gyerek nem komplett. Folyamatosan anyázott mindenkinek, ha meghalt.
Egyszer azért küldött el minket a francba, amiért quadrát csinált az egyik társunk. Máskor meg azért, mert acet csináltunk, újraéledtünk, vissza akartunk menni, mi vissza is mentünk, ő meg ott maradt 1v4-be. Utána beírja, hogy "noobs, stop solo"... Folyamatosan azt spammelte, hogy "ZED MONSTER FEED NOOBS" Nagy nehezen megnyertük, de ő reportolni akart mindegyikőnket mert bénák vagyunk. A midest azért akarta reportolni, mert csak 150 farmja volt. Azt mondta, hogy felveszi a meccset videóra, és elküldi a LoL fórumra, és örök bannt kapunk, amiért noobok vagyunk.

Eskü, nem szóltunk hozzá, nem bántottuk. Nem vettem végül sértésnek, mert nem tűnt normálisnak a gyerek. Inkább csak néztem, hogy milyen hülyeségeket ír.
De azért a reportot megkapta mind a 4-önktől.

Remélhetőleg a következő 2 meccs is jól fog alakulni, és nem kapok ennyi trollt.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3438 Dátum: 14 jan 26, 13:55:45 »

Én az ilyet már meccs elején mute-olom. Sokkal jobban játszok ha nem idegesítem meccs közben magam az ilyen retardált barmokkal.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3439 Dátum: 14 jan 26, 17:24:59 »

Kezdek újra belejönni a laggos játékba.
Viszont az elképesztő micsoda emberek vannak.

Új rúna izére gyűjtök, viszont lövésem sincs, hogy mivel töltsem majd fel a harmadik oldalt.
http://www.lolking.net/summoner/eune/37848145#runes

Kár hogy ezt nem lehet kilinkelni ilyen link-gombos, adat frissülős aláírásként

Habár mondjuk valahogy csak meg tudnám oldani. némi ps, némi akármilyen kód kimásolása.

Egyébként tényleg, a lolking honnan szerzi a játékbeli adataimat?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 18:40:01 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3440 Dátum: 14 jan 26, 19:00:06 »

Újabb vereség. Varus fogta magát, és gyakorlatilag kikapcsolta magát harc közben. Egyik pillanatban még lőjük 2-en az ellenfeleket (én Threshel voltam), a másik pillanatban megáll egy helyben, és 5 perc múlva jön vissza.
Visszajön, megöljük a 2 ellenfelet, pusholná botot, de látom, hogy mid felől jön le 1 olaf. Mides bokorban lévő ward miatt láttam. Én megyek vissza, pingelek neki mint az őrült, hogy takarodjon már el onnan ő is. Amikor már lent van mellette, és már 1 malphite is jött, akkor indul el visszafele. Odadobom neki a lámpást, de csak továbbfut rajta. Meghal. Utána mit ír be? "Report thresh!!!"
Azért mert se a pingre nem reagál, se a szétwardolt folyót nem látja, de még a lámpámra se hajlandó rá kattintani. Ezért reportol... 20. percnél 50 valamennyi farmja volt.
7/12-ben álltam meccs végén, ő meg 3/16-ba. Az ilyenek hogy kerülnek velem 1 játékba? Amíg nincs divisionom, addig bárkivel összedobhat?

Utolsó meccsemet le akarom játszani, most meg 2x is instalockert kaptam a csapatba. Valaki beírja, hogy topra akar menni, erre a másik pickeli pantheont topra. Szó nélkül. Valaki kilépett az ellenféltől. Utána valaki topra akart menni, aztán instalockoltak 1 master yit. Megint kilépett valaki, hál isten.
Az utolsó meccset sztem mindjárt lejátszom. Remélem, hogy mostmár kegyelmeznek a trollok. Nincs kedvem megint mások miatt szívni. Tuti ebből már csak bronze lesz. De majd felmegyek valahogy silverbe, remélhetőleg akkor már nem lesz ennyi troll.
Naplózva

TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3441 Dátum: 14 jan 26, 19:09:29 »

Nincs valaki West szerveren? Ott is annyi a retardált, mint Easten? Mer itt katasztrófa... Előző seasonba gold 4-ig jutottam a sok feederrel, most silverbe szívok.(Legalább alliterál). Rankeden egy 450-es Kayle képtelen supportot játszani!!! 0-8, ez szintén, xin jungler 1-5, és ilyenek járnak rankedra... -.- Aztán, leavelek 18. percbe, mer bot már teljesen összeomlott, nekem meg nincs idegzetem a sok agyhalotthoz, de persze engem bannolnak... Hasonló tapasztalat valakinek? Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3442 Dátum: 14 jan 26, 19:35:28 »

Hát ha egykoron normális is volt West, mindenki átment a többi szerverről, mert hogy "ott kevesebb a paraszt". Ja, csak az emberek nagyrésze, aki átment, az előbb említettek közé tartozott, szóval.. Nevet
Ráadásul EUW-on elég gyakoriak a szerverhibák is, ha jól tudom.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3443 Dátum: 14 jan 26, 19:42:31 »

Hasonló mindennapos.

Mondjak én neked cifrábbat ,csak hogy érezd a kínt?
boton sivir és lux , én rivennel jungleben.
A lux először elindul midre. Úgy lockolt ,hogy ő sup (ignite és flashel) lesz , én voltam a hülye ,hogy nem kérdeztem meg ,mert ő úgy gondolta,hogy a mides supja lesz. (ekkor már sejtettem ,hogy fáji fog)

Nagy nehezen (4-ünknek) sikerült rávenni ,hogy lefáradjon botra  ,ahol 10 percben több farmja volt az adc nál , még véletlenül sem pokeolt a nehezen kialakított helyzetekben meg ks elte a killt.
Mivel megunta a dolgot elhúzott szó nélkül midre és fatálra bepusholta az enemyt ,hogy annak még kedve sem volt kijönni , erre beflashel ,mert ő tank és majd 1 comboval leszedi a full hp emenyt.
Az elképzelés jó ,ha:
- nem full hp az enemy
-ap, ra épít ,ami nála nem igazán valósult meg (őszintén szólva mindenre buildelt ,de közben semmire)
-meg mondjuk nem árt ,ha tud az ember kicsit célozni ,mert 3 spellből egy sem talált ,sőt az ultit a saját tornyunk felé lőtte el

Mivel nem volt más én mentem rivennel supporttolni botra Wátdöfákk
Persze buktunk mindent és akkor még ő kezd el osztani minket ,hogy gyökerek vagyunk ,sőt felhúzta magát és szépen nexusunknál lövöldözte a spelljeit (adc ekkor gó afk én meg egyedül boton 2 elfeedelt ellen, kösz gyerekek kösz)

Ekkor nyögtem ,be hogy all back let they win .

Csak annyit mondok ,hogy 7 bann-t tuti kapott ,mert annyian írtuk be.

ÉS MOST JÖN A MEGSEMMISÍTŐ CSAPÁS :
CSÓRIKÁM SILVER 4 ES ,SZÓVAL JOBB HELYEN VAN NÁLAM

Nah ezek után gondolhatjátok mit gondolok a ranked rendszerről (és nem arra ,hogy én miért vagyok itt hanem ,hogy ilyenek hogy kerülnek ide)

Most komolyan valaki hallott már mid supportról? (esetleg double midről ,de erről még sosem hallottam)

Nah most hogy érzed magad?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 19:49:40 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3444 Dátum: 14 jan 26, 19:53:01 »

Ez a történet egyszerűen túl jó. Mond csak nem kitaláltad az egészet? Pojén

Ha Silver 4, akkor előfordulhat, hogy direkt csinálta?
Szóval így direkt vissza akarja tartani az embereket a ligájától?

Ha igen, akkor 1, logikátlan 2, köcsögség.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3445 Dátum: 14 jan 26, 20:04:17 »

http://www.lolking.net/summoner/eune/36957359#matches/742626089

az 5. meccsem az

Amúgy ahogy néztem annyira nem rossz a gyerek ,szóval lehet csak luxhoz nem volt fogalma ,de attól még a mid suppot nem magyarázza semmi ,ami több mint érdekes.
Megoldás lehet az egészre ,hogy trollkott egy nagyot (7 bannért ikszdé)

Jah azt nem mondtam ,hogy normál game volt ,de ez mindenhol eszméletlen.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 20:05:01 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3446 Dátum: 14 jan 26, 20:06:53 »

Őszinte részvétem. Most oké, nyert annyi meccset, hogy silverbe került, de mégis hogyan? Nekem is van néha rossz napom, aztán néha kicsit rosszul játszok, nagyon ritkán 1-1 társsal is kicseszek, ha már megelégeltem, hogy ők szivatnak engem. De annyira még szerintem kezdőként se voltam rossz.  Lux ultit 180 fokban mellélőni... Nekem kb 1 évvel ezelőtt sikerült ilyesmit csinálnom, amikor negyedik karakternek megvettem Dravent, és próbálgattam a képességeit. Na akkor én is hátrafelé küldtem, és nem az ellenfél felé, de rankeden ilyesmi... Utána még ő nyafog... Nevet

Ilyenkor az a legszebb, hogy 0 angoltudással próbálkoznak beszólni mindenkinek. "you noob feed enemy report i afk" szövegekkel..

Amúgy komolyan, régen találkoztam már ennyi noobbal. Amióta season 4 van, megnőtt a hülyék száma. Mintha most a Riot belekeverte volna az összes bronze 5-öst még a goldosok közé is. Nem lehet tőlük rankedezni.
Most az utolsó meccsen is mi történik? Instalock nasus riven ellen. Riven persze hogy alázta, nasus meg mondogatta, hogy nem lesz semmi baj, csak kell egy kis farm.
Gragassal tartottam a lanet, de végül feladtuk. 4v5 volt végül, nem tudtunk mit csinálni.

Na végül bronze 1-be kerültem. Nem számítottam többre. Remélem innentől kevesebb afker/troll/instalocker/i've (not) got this gyerek lesz. De most 1 kis időre elment a rankedtől ak edvem az ilyenektől.

Nem is értem, hogy hogy kerültek egyesek gyémántba, platinumba egyáltalán. Addig oké, hogy ha valaki rosszul játszik, lehet neki tanácsokat adni, de ha egyszerűen jól játszik az ellenfél, és a csapatban van egy afker, a másik meg instalockolt, akkor mégis hogyan lehet megnyerni a meccset? Nincs az a profi játékos, aki értelmes játékosok ellen 4v5-be lehozza a meccset, úgy, hogy az egyik megmaradt gyerek muteolva a világot elkezd egyedül játszani, és ha meghal, akkor csak flamel, és elkezd inkább feedelni is.

Ilyenkor nagyon idegesítő tud lenni a lol.

edit:

7 report? Ha trollkodott, akkor biztos nagyon megérte neki!
7 report az tényleg sok...  Ebben az új seasonban kb így történnek a ranked reportok:
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/3820315/Reporting+on+League+of+legends/
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 20:14:51 írta tkrisz2 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3447 Dátum: 14 jan 26, 20:16:00 »

Nekem még s3 ban  első 10 promo meccsen összekerültem gold1 esekkel is ,holott még csak promon voltam , szóval szerintem a promo meccseknél elég széles körből rakosgat össze embereket (viszont így felmerül ,hogy azok mi miatt szívnak akik mondjuk bronze és kapnak enemybe egy g1 est , vagy ez is az esetleg 1-2 promos miatt).

Lux ultit még hadján ,hogy hátra lövi ,az csak rosz kezelésnek is betudható, mert vidikben is sokszor láttam ,hogy úgy lövik el ,hogy elég közel van a kurzor a champhoz és csak egy pici elmozulással is sok fokot odébugrik , én ezért is a végén "fogva" lövöm mindig el.

Hogy nekem luluval mennyire nincsen tehetségem (vagy szerencsém).
Végre kitaláltam neki egy olyan felállást ,hogy még életképes is legyek vele ,de még így sem tudtunk győzni (talán töb tankosság kellett volna neki (meg talán nem 5 aktíválható vacak a trinkettel együtt).
Poén az egészben ,hogy most többet öltem mint haltam és relatív sok assistom is volt és mégsem volt esélyünk (talán ha a jungler vagy topos is tankosít egy kicsit még).

Szerk.:
Jajj ,hogy én mennyire vonzom a hülyéket.
Ilyen a mesében sincs.

Vi vel megy ,erre kezdéskor a midesünk(lissandra) odajön , gondoltam naivan ,hogy nasuson gyors first bloodot akar. Aha fittyfenét , benyögi ,hogy ő nem hajlandó midre menni ,mert nincs esélye lux ellen ,ugyhogy mennyek én midre (igen Vi vel -.-).
Mondom ha nincs más mit csináljak , ha nem megyek 10. percre inhibitornál lesznek.
8. percben mondtam ,hogy ez tarthatatlan ,úgyhogy takarodjon midre (addigra nasus 2x lecsapta).

Eredmény nasus 2 szintel felettem jár , és van 100+ stackje , mondom az meg hogy hát annyi minion nem is jött még ember.

Naná hogy vesztettünk mides a végére valami 1-2/18-19 re végzett , én még úgy ahogy összekaptartam magam 4:12 ben hagyták abba. Ilyen bucira elfeedelt luxot én még nem láttam , QE comboval ölte az adc-t AA nélkül.

A gáz csak az volt az egészben ,hogy nem volt kiemelt amire buildelhettem volna ,mert nasus eszméletlen ad-t tól ,lux és nidalee meg ap szóval vagy 4 itemes full tank amit még így is 3 sec alatt kapnak szét ,vagy egy damagelő aki próbálja a gyengébb védelműeket lekaszálni (sajna lux Q miatt kevés sikerrel).

Eszembejuttatta azokat a szép lux és nidalees sup időket , ma még megyek valamelyikkel.

Bakker ,újra kéne használnom a recovert , kegyetlen vidiket lehetne összevágni. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 02:20:39 írta Verbatimo » Naplózva

TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3448 Dátum: 14 jan 27, 10:21:25 »

Ez a történet egyszerűen túl jó. Mond csak nem kitaláltad az egészet? Pojén

Ha Silver 4, akkor előfordulhat, hogy direkt csinálta?
Szóval így direkt vissza akarja tartani az embereket a ligájától?

Ha igen, akkor 1, logikátlan 2, köcsögség.

Azt feltételezni, hogy egy ilyet kitalál, két dolgot jelenthet:
1) Keveset LoL rankedelsz
2) Mocskos nagy máker vagy Nevet

Nekem volt már olyan promocióm gold 5-be kellett volna egy win, 10. perc 25-0 az enemynek, én voltam 0-1-es... -.-
Viszont mit gondoltok az új ward rendszerről? Még azt le tudom nyelni, hogy max 3 wardot tehetsz le, de a pink ward látható, oracle meg nincs... Most komolyan, ez kinek a fejéből pattant ki? Tudom, hogy van az a piros sz@r, de az is, lvl 9 után egy percenként nézheted meg, aztán meg tán 15 mpre ad oraclet? Elég hasztalan... Volt már olyan, hogy kiszedem a wardot, azt még láttam, ahogy leteszik az újat, és akkor egy perc szotyi, mer nem tudom kiszedni -.-" Arról nem is beszélve, hogy ilyen Evelyn, (f)Akali, Teemo milyen ingerlőek tudnak lenni...
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3449 Dátum: 14 jan 27, 10:55:32 »

Kiszedem az adc-t és aniviát. A teamem közben chaaseli Singedet és Singed tol egy Triple-t  Hümm-hümm

Leszednek 3an miután kiszedtem a 2 carryt és még én vagyok a noob =DDD

Aztán még a 6/11 Draven ilyet ír hogy report talon =DDDDD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins