Amúgy eddig én tényleg alig éreztem magamat counterelve. Egyszerűen csak bénának éreztem magam, néha, hogy ez ma nem megy, vagy pedig nem nekem való 1 karakter. Amikor még AP tristanával játszottam, és Fizz jött ellenem, mindig mondták, hogy most meg fogom szívni, mert fizz countereli a sebezhetetlensége miatt ugráskor. A francokat. Olyankor egyszerűen csak átvertem pár basicattackkal, és már el is nyomta a képességeit.
Szóval szerintem elég könnyedén ki lehet játszani az ilyen counter dolgokat.
Ez a counterlés dolog inkább csak topon érződik. A többi lanen eddig még nem igazán éreztem ilyesmit sosem, csak egyesek tehetségét(Onnan tudom, hogy csak tehetség, mert átlagban verni szoktam azokat a karaktereket is).
Viszont topon van 1-2 karakter, ami tényleg kőkeményen counterli a többit.
Példa: Egyszer Gangplankkel mentem topra, egy Xin Zhao volt az ellenfelem. Először még megöltem, de utána képtelen voltam bármit is tenni ellene. Gangplank lövésének kisebb(vagy megegyező) a range Xin Zhao E-jével(az az odaugrás). Aztán ezért folyamatosan amikor pokeolni akartam, rám támadt, és lebökött.
Ez szerintem teljes counterlés. Ha végig torony alatt maradtam volna, akkor meg szintén hátrányba kerülök. De mivel ez 1 csapatjáték, ezért ilyenkor jungler segíthet. Habár, amikor ez történt ,akkor egyáltalán nem segített a jungler, aztán még ő akart reportolni akkor.
Szóval van néhány karakter, ami tényleg counterelni tudja a másikat, de ebből szerintem kevés van. Ilyenkor a csapatmunkára kell hagyatkozni, az ellenfél hülyeségére, és a saját tehetségre. Még AP tristanával is le tudtam győzni egy AP siont miden, az OP pajzsa ellenére.
----
Van itt valaki, aki lejátszotta már a 10 meccset, és bekerült már divisionba? Kiváncsi vagyok, hogy mik a tapasztalatok, hogyan működik ez a rendszer. Mert teljesen eltérő dolgokat olvastam mindenhol. Valaki diamondban volt, nyert 10-ből 10-et, aztán platinum 3-ban kötött ki. Valaki meg silver 2-ben volt, 7-et nyert, és goldba került.
Nem tudom mennyire megbízhatóak, de nagyon bizarrnak tűnik, hogy mindenkit összevissza osztotta be a rendszer.