24 nov 17, 06:15:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871707 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3150 Dátum: 13 dec 15, 10:30:56 »

Shiro amint kitapasztaltam pár dolgot partyzhatunk, de előbb szeretnék a botok ellen nyerni úgy hogy több hőst ölök mint hogy én halok meg mert idáig nem így állok, megvan az első tapasztalatom a játékkal kapcsolatban... tetszik viszont nagyon tré a kezelhetősége jön a sok minion és cseszett nehéz elkapni vele az amúgy is gyorsan reagáló botokat akik egy magukban egy ilyen varázstoronyhoz szaladnak többen meg szétkapnak, a castbar nagyon szarul van berendezve de legalább alakítható.
Idáig két hős van amit tetszik az Master Yi meg Ashee. Most nagyjából ennyi... ja és lvl 6 vagyok, ez nem tudom mit számít-e.
Meg lenne egy kérdésem is, hogy miket érdemes vásárolni a vendortól ha már játékba vagyok.

Én is ott kezdtem bot játékban, hogy sosem tudtam megölni őket, mert elmenekültek. Akkor még ashel voltam többnyire, és néha max 1-2 botot megöltem, később hetet, közben haver már 24-et leölt, az volt akkor a rekordja Nevet
Ma már hol tartok? 56/2-es statommal nyerek úgy, hogy 2-en megyünk 5 bot ellen, és olyan karakterrel jöttem, amit még sosem próbáltam AD-ként (tristana). A társam meg igazából kezdő volt akkor >.<

Botok ellen még az a taktika alkalmazható, hogy leviszed kb fél HP alá valamennyivel az életüket. Akkor még ott maradnak nagyjából. Ezt a "pánik pontot" meg kell találni náluk. Ilyenkor hagyhatod, hogy kicsit kergessenek, aztán amikor kijöttek, akkor minden képességed ellövöd rájuk, és megölöd őket. Gyakran torony alá is be lehet csalni, mert olyan buták.

Level 6 vagy, az csak annyit számít, hogy a felhasználód egyik paneljében "masteries" menüben el tudod osztani a pontjaidat. Ezek erősítenek rajtad bizonyos tulajdonságokban. Nekem 3 ilyen masteries oldalam van. Van egy jungle, egy ADC, és egy mage, tankot még nem csináltam. Mondjuk te most AD karakterekkel mész, akkor elég ha a bal oldali masterieseket fejleszted egyelőre. Rúnákat is vehetsz majd, mondjuk ilyen kis szinten nincs értelme.

A builddel én is szívtam az elején, mindig kérdeztem havertól, hogy mit vegyek. Nem írom le, hogy miket vegyél, mert Shiro megtette. De szerintem ezeket a tárgyakat jegyezd meg, amiket felsorolt, és hogy miket adnak. Egy idő után már fejből fogod tudni, hogy egy-egy karakternek mi is kell. Ha olyan karakterrel játszol, ami "Ranged" (ez a titulusa, bár ADC-nek emlegeti mindenki még most is), akkor szinte mindegyiknek jó Shiro buildje. Egy-két kivétel van, pl Teemo. Ő is ranged, de neki AP kell.
Rá is googlezhatsz a buildekre. De ott mindig a legjobban értékelt buildeket nézd, azok gyakran jók is valamire.
Meg mondjuk meg is nézheted, hogy melyik karakternek mi kell. Titulusa ki is van írva. Mondjuk ha fighter karakterrel játszol, akkor AD kell neki többnyire, meg élet, meg némi armor. Kivéve ha AP karakter dominál az ellenfélnél, akkor magic ressist, bár egy kezdőnek még nehéz lenne megállapítani szerintem :S

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Morause
Vendég
« Válasz #3151 Dátum: 13 dec 15, 11:12:32 »

Na most lett tele a pöcsöm, soha az életbe nem fogok semmit tudni megvenni ha mindig kinyírnak pénzem meg nuqu eleve szarról indulok de ez már túlzás. legalább halvány fignyi esély lenne de nem.

ui.: na most hogy lehiggadtam, azt szeretném megkérdezni hogy miből és hogyan tudok gyorsan lóvét szerezni, illetve a csalogatós trükkön kívül van-e más mert a csapat társak nem cicóznak, ha profi akkor maga gyilkolja mindet  3-mat egymást után is akár, ha gyengék akkor is támadják, de ahogy elnéztem a közelharci mint a master jók a botok ellen, de ha sikerül már azokkal akkor a többit megtanulnom sem lesz nehéz.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 11:38:06 írta Morause » Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3152 Dátum: 13 dec 15, 11:43:36 »

Ha a minionkat te ölöd meg (halálos találat bevitele ), akkor kapsz utána némi pénzt (15-25-40), nem tűnik soknak ,de ha egy meccs alatt leszed 150-200 db-t már nem is rossz pénz , illetve vannak pénzt termelő itemek ezek mindegyike más metodus szerint termeli a pénzt ,de kis angol tudással könnyen megtalálhatod a megadnak legjobban megfelelöt.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3153 Dátum: 13 dec 15, 16:49:07 »

Ha Ashevel mész, akkor játsz simán csak tutoriált.

A társaid is csak botok lesznek, így nem fognak elhúzni.

Persze játszhatsz egy custom bot meccset is, de akkor nem kapsz végén pontokat.

1.
Ne told meg a lént, ne támadd a minionokat, csak ha már olyan kevés az élete, hogy egy támadással meg tudod ölni. (kb ha olyan 2-3 milis cak az élet csíkja)

2.
Maradj a saját minionjaid mögött, ne akarj előre menni megölni valakit. Később persze lehet.

3.
Ne állj sose egy helyben. mozogj jobbra balra a minoinjaid mögött, ezzel sok támadást elkerülhetsz.

4.
Ha ellenfél jönne megtámadni téged, akkor lődd rá  a W-t.
A W-t lehetőleg tartogasd a az bajnokok ellen. (Általában egy lövés és  meggondolja magát, esetleg rá lehet kontrázni egy alap támadással)

5.
Elvileg 100 miniont kéne megölni a 10 percre. Ez elég nehéz, nekem úgy max  50-60 megy.
Egyenlőre próbálj meg csak 30-at

6.
Egér beállítás.
Próbáld meg finomítani az egér beállításokat.
Én pl egy nagy könyv matt fekete belső borítóját használom.

7.
Smart Cast.
Ez talán jó neked, talán nem.

A lényeg, hogy gombnyomásra azonnal ellövöd a képességed, viszont nehezebb célozni.

Goldolo itemnek pedig az Ancient Coint ved meg, majd fejleszd egy Nomad Medalionra.

Az AC szt csinálja, hogyha meghal meghal a közeledben egy minion, akkor kapsz érte 2 goldot, amennyiben nem te ölöd meg.
Persze amit te ölsz meg azért rendes arany mennyiség jár.

Ez arra jó, hogy akkro is kapj aranyat, ha nem sikerül megölnöd. Fejlesztve már 4 goldot ad.

Ilyen Goldolos itemből, cak egy lehet nálad.

Kivétel az Avarice Blade amiből majd a Statikkot tudod csinlni.
Ez a cucc 10 másodpercenként plusz 3 aranyat ad, valamint ölésenként 2-vel több aranyat szerzel

http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/items/

--------------------

Hupikék accomban kipróbáltam Csogatot AP mindkánt. Nagyon dúrva, és nagyon dúrván zabálja a manát.

Azt  nem értem, mi különbség, ha ki van kapcsolva az E-je. Azt tudom, ha be van kapcsolva akkor lövi a tüskéket, de mi értelme utána kikapcsolni, ha nincs mana cost?

Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3154 Dátum: 13 dec 15, 21:11:32 »

Azt hiszem jónak hangzik, amúgy kezdésnek mindenki ugyanannyival indul?
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3155 Dátum: 13 dec 15, 21:40:23 »

Igen, de mégse. A supportok többel. A masterynél az utilyti ág 4. sorában (lvl13 kell hozzá) van egy olyan hogy +40 startig gold.

De mint mondottam ehhez 13 pont kell az utility-re, szóval Ashevel nem biztos, hogy jó befektetés, főleg, hogy a sebzés rovására megy.

---
A skinekez is tartozik valami történet?

Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3156 Dátum: 13 dec 15, 21:43:36 »

Vannak olyanok, amikhez igen.

Melyikre, vagy melyekre vagy kíváncsi?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

« Válasz #3157 Dátum: 13 dec 15, 21:59:25 »

Mi az ami megvan magyarul is?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3158 Dátum: 13 dec 15, 22:08:25 »

Nagyjából semmi, de ha érdekel valami, akkor kb. ez így van az összes infoval a lol-lal kapcsolatban. Nevet Angolul miért nem jó?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Shiro
Moderátor

« Válasz #3159 Dátum: 13 dec 15, 23:07:08 »

Hát végül is... az is megfelel.

Full tank Leona vs Full AD enemy csapat.   smirksweat

Ki kéne próbálnom megint full AP-vel
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3160 Dátum: 13 dec 15, 23:15:02 »

S mi érdekel konkrétan? Olyanokra gondolsz itt, mint a Commando skinek, vagy a Hextech skinek, vagy mi az ami érdekel?
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3161 Dátum: 13 dec 15, 23:26:44 »

Igaz hogy csak botok, de most toltam le egy 3v3 matchet ahol 1 csapattag minuszba voltam - ezúton szeretném megosztani veletetek hogy az illető a kártyadobáló hőssel volt ami szerény véleményem szerint egy kupac szar - így 2v3 volt amit játszottunk de mind1 én Master Yi-vel voltam és végre volt egy matchem lvl 18-ig elvittem és még én magam is vertem le őket... köszi shiro a tippet a gold gyüjtő cuccról bevállt. Bár nem a kisasszonyon alkalmaztam mivel így is macera az irányítás és nem olyan könnyű mozogva lövöldözni meg ilyenek, viszont megvettem garen-t mert tetszik, illetve van a kiscsaj aki tüzzel operál és egy medvét idéz le, na az nagyon tetszik. ikszdé
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3162 Dátum: 13 dec 15, 23:33:10 »

Mondtam én ,hogy a magek is tetszeni fognak és annie az akivel még jól meg is lehet tanulni az elején.
az a kártyahajigáló (röviden csak TF) nagyon op karakter ,csak jól kell használni, illetve nagyon fontos nála az időzítés , nem könnyű jól használni ,de ha sikerül kegyetlen tud lenni.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3163 Dátum: 13 dec 16, 01:00:38 »

Rengeteget gyakorlok Namival, hogy minél jobb supp legyek vele, de! Nem tanulok semmit ha gyengék ellen megyek, és Jinx-et kell suppolnom. Mosolyog

Nahát a TF használata az nem az én reszortom... biztos Defeat lesz ha ARAM-on a kezembe kerül. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 16, 01:01:43 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3164 Dátum: 13 dec 16, 01:14:26 »

Ha úgy érzed, hogy az ADC-vel már nincs mit tanulnod, akkor koncentrálj a temafight-okra, meg persze a jungle-ös gankjeinek a kihasználására, elősegítésére. Ezek még nehezebbek, mint a 2 vs. 2 felállások.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins