Ha Ashevel mész, akkor játsz simán csak tutoriált.
A társaid is csak botok lesznek, így nem fognak elhúzni.
Persze játszhatsz egy custom bot meccset is, de akkor nem kapsz végén pontokat.
1.
Ne told meg a lént, ne támadd a minionokat, csak ha már olyan kevés az élete, hogy egy támadással meg tudod ölni. (kb ha olyan 2-3 milis cak az élet csíkja)
2.
Maradj a saját minionjaid mögött, ne akarj előre menni megölni valakit. Később persze lehet.
3.
Ne állj sose egy helyben. mozogj jobbra balra a minoinjaid mögött, ezzel sok támadást elkerülhetsz.
4.
Ha ellenfél jönne megtámadni téged, akkor lődd rá a W-t.
A W-t lehetőleg tartogasd a az bajnokok ellen. (Általában egy lövés és meggondolja magát, esetleg rá lehet kontrázni egy alap támadással)
5.
Elvileg 100 miniont kéne megölni a 10 percre. Ez elég nehéz, nekem úgy max 50-60 megy.
Egyenlőre próbálj meg csak 30-at
6.
Egér beállítás.
Próbáld meg finomítani az egér beállításokat.
Én pl egy nagy könyv matt fekete belső borítóját használom.
7.
Smart Cast.
Ez talán jó neked, talán nem.
A lényeg, hogy gombnyomásra azonnal ellövöd a képességed, viszont nehezebb célozni.
Goldolo itemnek pedig az Ancient Coint ved meg, majd fejleszd egy Nomad Medalionra.
Az AC szt csinálja, hogyha meghal meghal a közeledben egy minion, akkor kapsz érte 2 goldot, amennyiben nem te ölöd meg.
Persze amit te ölsz meg azért rendes arany mennyiség jár.
Ez arra jó, hogy akkro is kapj aranyat, ha nem sikerül megölnöd. Fejlesztve már 4 goldot ad.
Ilyen Goldolos itemből, cak egy lehet nálad.
Kivétel az Avarice Blade amiből majd a Statikkot tudod csinlni.
Ez a cucc 10 másodpercenként plusz 3 aranyat ad, valamint ölésenként 2-vel több aranyat szerzel
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/items/--------------------
Hupikék accomban kipróbáltam Csogatot AP mindkánt. Nagyon dúrva, és nagyon dúrván zabálja a manát.
Azt nem értem, mi különbség, ha ki van kapcsolva az E-je. Azt tudom, ha be van kapcsolva akkor lövi a tüskéket, de mi értelme utána kikapcsolni, ha nincs mana cost?