24 nov 17, 05:21:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871692 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3135 Dátum: 13 dec 14, 15:50:24 »

Végigfuttattam a repairt.
Mivel utána a logon képernyőn anév és jelszó rész üres lett, így azt hittem a grafikai beállítások is elvesztek. Emiatt indítottam egy custom bot meccset.

Szerencsére a grafikai beállítások maradtak, csak a hud resetelődött.

Ó és tényleg, volt hogy Ashevel a 85%-os crc mellett nem criteltem.  Hmm?

Viszont amin meglepődtem, hogy miylen dórva ez a 2-es attack speed. Annivel egyszerre támadtunk, ő elnyomta a stunos Q-ját én meg auto attackoltam. Mire a tűzlabda eltalált 3 lövés le tudtam adni.

Na mehet a próba élesben is. Nevet

Persze megint volt egy meccs és megint laggolok mint a fene.

Vagy botok ellen magasabb az fps?

Jöhet megint egy repair

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 17:30:46 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3136 Dátum: 13 dec 14, 19:22:06 »

Szerintem az fsp-t nem a botok miatt volt jobb ,hanem mert csak 5 aktív játékos volt a mapon. Próbáld ki 3vs3 at ,hogy ott is ilyen durván laggolsz ,mert ha nem akkor megfontolandó ,hogy az legyen a fő profilod.

Pénz gyűjtésre és játékélményre az is nagyon jó (sőt szerintem még jobb ,mert nem rontja el a wardolás), igaz oda jobb ha 3 fighter típust visznek ,mert rangeket elég könnyen le lehet gankelni ha kicsit is óvatlan, ez alól én csak 1-2 kivételt szoktam tenni ,ami rendelkezik valami nagyon speciális képességgel.(nidalee, lux,urgot  röhely ,de ha earlyben nem figyelnek rá szörnyű miket lehet vele művelni ,mivel kb ö az egyetlen tank range)
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3137 Dátum: 13 dec 14, 20:59:00 »

Elkezdtem a játék letöltését, így ránézésre meg pár videó után nem tűnik bonyolultnak de mivel ez is online okozhat némi hajtépést ha vannak nagyon bénák a csapatban... pont mint a Counter Strike.
Mindenesetre a célom csupán csak azért írtam ide hogy tudassam hogy mostmár én is játékos vagyok, meg keresek vkit aki lenne a sensei-em. Mármint van egy olyan érzésem gyorsan elfogom sajátítani a játék alapjait, viszont hiányosságom az ismeretlen hősök felé elég nagy, szeretnék azért egy közepesen megfelelő erősségű karaktert választani amivel nem megy nehezemre a tanulás.
Előre megemlíteném hogy nem vagyok mágus beállítotságú semilyen játékban sem volt azokhoz erősségem, én a lovag-harcos-ninja/tolvaj féle karakterekhez hősökhöz szoktam.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3138 Dátum: 13 dec 14, 21:19:09 »

Én nagyjából ebből tanultam:

Kezelőfelület:
http://www.youtube.com/watch?v=Mldc9p-P5GM&list=PL815A00AD3C130CC0&index=10

Tárgyak
http://www.youtube.com/watch?v=I---t3vrC04&list=PL815A00AD3C130CC0&index=17

Pályáról, hogy ki hova merre.
http://www.youtube.com/watch?v=qeC0Y8pqMXQ&list=PL815A00AD3C130CC0&index=11

S egypár bajnok ismertetője
http://www.youtube.com/playlist?list=PL815A00AD3C130CC0
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3139 Dátum: 13 dec 14, 21:31:05 »

Ma már 7-et játszottam, és 7-et veszítettem. Nem tudom felfogni, hogy MIÉRT kapok mindig fogyatékosokat a csapatba?
Volt egyszer hogy az egyik Quinn 20. percnél 18 miniont ölt... Közben miden és topon trollkodtak a többiek.
Rankedben midet betörték majdnem az inhibitorig kb a 15. percben... Topon közben egy gangplank feedelt, meg a jungler jax. A boton még viszonylag jól tartottuk a frontot, dehát ilyet...
Egyszerűen nem értem, hogy mi történt ma, hogy gyakorlatilag az összes társam feedelt, sík hülyék voltak, vagy egyszerűen csak köcsögösködtek másokkal..
Valami nagyon nem stimmel a lollal :/ Mintha átjött volna az összes brazil a szerverre + lengyelekkel vegyültek, és nem hagynak játszani.

Morause

Szerintem attól, hogy nem vagy "Mágus beállítottságú", majd még fogsz játszani mágusokkal. Ez nem olyan játék, hogy a varázslás akkor most jobban néz ki, akkor azzal leszek, vagy pedig kardozni jobb, akkor azzal leszek. A játékban 117 egyedi karakter van eddig. Először én is így filóztam, hogy mágus nem lenne elég izgalmas. De rájöttem azóta, hogy mindegyik karakter teljesen egyedi, és bármilyen fajta karakterrel nagyon fun tud lenni a játék. Szerintem inkább itt az határozza meg, hogy milyen karaktereket használsz, hogy melyiket tudod úgy "ösztönösen" jól kezelni, meg melyik tetszik, és nem pedig, hogy milyen beállítottságú. Legalábbis nálam így volt, mert már mage karakterekkel is élvezem a játékot Nevet

Egyébként én ashet, és master yi-t ajánlom kezdésnek. Én is ashel kezdtem, és egész jól is ment. Master Yi meg azért jó, mert tud kardozni, és gyakorlatilag bárki tud vele pentakillezni, szóval kezdőknek szerintem egész jó. Ja, és kerüld a lengyel játékosokat! Így kezdésnek ennél több tanácsot nem tudok adni :S Én amikor kezdő voltam csak játszottam ugyanazzal a karakterrel, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy ashel csináltam 2 pentát egymás után 1-2 hónap elteltével O_o
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Morause
Vendég
« Válasz #3140 Dátum: 13 dec 14, 21:33:40 »

Igen ez se rossz módja a tanulásnak, de egy mester akkor is másabb mint egy ismertető afféle tutorial videó.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3141 Dátum: 13 dec 14, 21:54:55 »

Csatlakozom tkrisz2-höz.

Igazából itt azt nehéz megállapítani ,hogy ki milyen kasztot szeret ,mert minden hős teljesen eltér ,így ahogy mi te sem 1 kaszt mellett fogsz kikötni.

Első és talán legfontosabb tanácsom ,hogy a minden héten változó 10 ingyenes hőst próbáld ki 1-2 meccs erejéig ,nagyon jó tapasztalatszerzés és a késsőbbiekben könnyebb lesz ellenük játszani esetleg magadnak megvenni.

Pár champ még a fentebb említettekhez kiegészítés gyanánt(relativ könnyű velük jól játszani):
garen
annie (igaz mage ,de jól kezelhető kis jószág és lehet meggyőz a magek használatáról)
nasus(ha jól használják teljesen tankon is rémisztően veszélyes és szinte megállíthatatlan)
sivir
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3142 Dátum: 13 dec 14, 22:57:31 »

Na igen, amikor először játszottam Annievel, akkor azt mondtam, hogy "ez csak minionok ellen jó". Mostmár szerintem azért tudnék vele championt is ölni... Úgy 20-at egy meccs alatt Nevet
Garent meg nem szerettem, és igazából most se tetszik. Igazából nem is próbálgattam annyira.

Most kivételesen nyertem 1 meccset. Dicséretek nem maradtak el, Lee Sinnel egész jól kijátszottam az ellenfelet. Kivételesen értelmes társakat kaptam, akik - noha szidták egymást - hajlandóak voltak csapatként játszani.
Ami érdekes volt, az az volt, amikor katarina lefogyasztja 4 ember hp-ját, én meg utolérem őket, és egy E-vel + egy ravenous hydrával csináltam egy Quadrát. Na ezeket szó szerint egyszerre öltem meg. Az ötödiket is megöltem, de addigra sajnos már nem írta pentának >.<
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3143 Dátum: 13 dec 14, 23:14:27 »

Megpróbálok neked ismertetni néhány olcsóbb harcost és nindzsa féle hőst. Eme két csoport általában topra (fentre) vagy midre, (középre) vagy pedig a dzsungelbe mennek.

Kezdem TOP-al.

Itt bírni kell  a strapát, legalább is az elején ez mindenkire igaz
.
A masteryből a 3-asat (melyet Tank-nak neveztem el) érdemes fejleszteni.
http://www.lolking.net/summoner/eune/37848145#masteries

Ez gyakorlatilag minden topra való hősnek jó, persze igény szerint majd később lehet módosítani.

A rúnákból pedig a "tankosabb" elnevezésűt ajánlanám. Ez is gyakorlatilag bárkinek jó, hiszen jó  védelemt nyújt kezdésből, és egy kis sebzést.
http://www.lolking.net/summoner/eune/37848145#runes

Megjegyzés a rúnákbol, csak a legjobb tier3-asokat vedd, ezek viszont csak lvl20-tól érhetőek el.

Visszatérve a TOP harcosokra.

Minden hősnek általában 5 képessége van. Egy passzív, három standard, és egy szuper képesség, amit ultynak hívunk.

A hősük képességét általábban arról a gombórl nevezik el ajátékosok egymás közt, amit meg kell nyomi az aktiválásához.
Ezek a Q,W,E és R (Ulty) betűk. Persze a képességeknek van rendes lánykori neve is.

Sokat rizsázók és akkor a hősök:

Garan.
Ő egy vitéz lovag bazi nagy páncélal és kardal. Kipróbálhatód gyakorló meccsen és megveheted 450 IP-ért (játékban szeret pont)

Játékot tekíntve a harcos-tank kategóriába tartozik
Ez az alap statokra nézve annyit jelent, hogy kicsivel több az élete, többet kap szintlépésenként, több a páncélja, és szintlépésenként nő a mágikus ellenállása (ez a legtöbb karakternél marad 30)

Passzív
. Perseverance
Ha nem harcol, akkor elkezd lassan regenerálódni.

Q
Decisive Strike.

Ez olyat csinál, hogy ha aktiválod, akkor rövid ideig gyorsabban fogsz szaladni, és a következő támadásoddal jól fejbe vágod az ellenfeled, amitől az befogja a száját, magyarán silence-eled.

A Silence egy CC amitől az adott hős nem tud képességeket használni egy rövid ideig, ha rajtad van az nem jó.
(ezzel megszakíthatsz jó pár folyamatos varászlatot)

W
Courage

Passzv része, hogy a bónuszként meglévő (mindegy, hogy tárgyak rónák mastery, vagy szintlépés által szerzett) védelmed megnöveli.

Ha pedig aktiválod, egy pajzsot rak rád.

E
Judgment

Elkezdesz eszeveszetten pörögni, és mindenkit sebzel magad körül.

Ha hasonlóságot akars, akkor a Diablo 2-es Barbár Whirlwind nevű képessége pont ilyen.

R (Ulty)
Demacian Justice

Megidézel egy bazi nagy kardot ami rázuhan az ellenfeledre és agyonvágja.

A képesség érdekessége, hogy minél több életet vesztett el az ellenfeled, annál nagyobbat sebez.

Részletesebb leírások, hogy mekkora és miféle bónuszokkal operálnak a képességei.
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Garen

S videóban, hogy mégis hogy néznek ezek ki:
http://www.youtube.com/watch?v=Q7oyW6LjxrA

--------------------------------------------------------------------

Udyr Már picit drágább 1350 IP-b kerül.

Ő egy zárt osztályról szökött druida aki mindenféle állatnak képzeli magát.

A különféle állatok "harci stílusát" utánozza le.

Passzív
Monkey's Agility

Ha váltasz a képességek közt, akkor rövid időre bónusz támadási és mozgási sebességet kapsz.

A következő képességek közöl egyszerre csak egy lehet rajtad, szituációtól függően érdemes váltogatni

Q
Tiger Stance

Aktiválav a következő támadásod bónusz sebzéssel operál, majd pedig rövid ideig megdobja a támadási sebességed, amivel szépen lepofozhatod az ellenfeled.

W
Turtle Stance

Kapsz egy szép pajzsot, valamint minden támadással életet szívsz az ellenfeledtől.

E
Bear Stance

Ezzel a képességgel rád jön a szapora, magyarán gyorsan fogsz futni, és ha megütöd az ellenfeled, akkor az "stun"-olódik

A Stun szintén egy CC ami mindenféle cselekvésben akadályozza  hőst. (nem mozoghat, nem varázsolhat, és nem harcolhat)

A képesség kiváló üldözésre és menekülésre. (Hasonló mint Garen Q-ja)

Tip. Medvével elkapod és elkábítod, majd váltasz tigrisre és szétvered.

Ulty
Phoenix Stance

Hasonló a tigrishez annyi különbséggel hogy ez mágikus sebzéssel operál.

pontos adatok
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Udyr

video (ez egy skines, az alap nem így néz ki)
http://www.youtube.com/watch?v=DtC0qDb6iD8

---------------------------------------

Mid

Katarina Egy  vöröshajú kislány,a ki asszaszinként keresi kenyerét. Van két szép kardja, annál több orvgyilkos trükköt fogsz használni. Ára 3150 RP

Passzív
Voracity

Ha megölsz valakit, vagy közrejátszol elhalálozásában, akkor minden képességed CD-je (újratöltési ideje) 15 másodperccel csökken. Ezzel minden alap támadásodat azonnal újra tudod használni.

Q
Bouncing Blades

Eldobod a pengédet, ami végigpattog az ellenfeleiden. És ha egy ilyen ellenfelet megtámadsz,akkor arra bónusz sebzést mérsz.

W
Sinister Steel

Megpörgeted magad körül a kardjaidat, amivel minden közeli ellenfelet megsebzel.
Ha megtámadsz vele egy ellenfelet, megnő a mozgási sebességed.

E
Shunpo

Ráteleportálhatsz egy közeli ellenséges, vagy szövetséges egységre. Ha ellenfélre teleportálsz, akkor annak sebzést okozol.
Megjegyzés: Ráugorhatsz az általad vagy a társad által lerakott vard-ra is, amivel el tudsz menekülni egy szorult helyzetből.

R (Ulty)
Death Lotus

Eszeveszett módjára elkezdesz pengéket dobálni ellenfeleidre, és összességében baromi nagy sebzést okozol, és csak a bajnokokat támadod

Egyszerre maximum 3 bajnokot támadhatsz
És egy bajnokra maximum 10 pengét dobhatsz.

A 10 pengét 2 másodperc alatt küldöd rá. (3 bajnok esetében 30 penge)

Megjegyzés. A képességenek kicsi a hatótávolsága, így érdemes a már kissé leamortizált ellenfelekre alkalmazni.

Adatok
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Katarina

és videó
http://www.youtube.com/watch?v=soCg5RbgYIA

Mivel asszaszinként kissé bonyolultabb a dolog, mint az ellenfelek csapkodása, valamint ezt ismerem már a legjobban a három közül, így néhány kiegészítő infó.

A képességei mágikus sebzésből operálnak így érdemes azokra gyúrni.
Kapnak bónuszt fizikai sebzésből is, de a mágikus sebzés mellé tudsz védelmet is építeni.

Első skill amire rakni szokás a Q.

Első szinten gyakorlatilag  a fejbedobod oszt jól van, nem bántod tovább kategóri.

A léyneg, hogy első szinten minionokat farmolsz az aranyért, a Q-t meg ha tudod rádobod az ellenfeledre.

Második a W.

Ezt érdemes lehet elnyomni, ha ellenfeled közel bátorkodik jönni, vagy a kevés élettel rendelkező minionok lefarmolására.
Persze érdemes előbb rádobni egy Q-t a jobb hatás érdekében.

harmadik az E.

Innentől kezdve már támadhatsz.

A kombódda  következő.
Rádobod a Q-t, majd E-vel ráugrasz. Nyomsz egy W-t és elszaladsz. Ezzel nagyjából az 1/3 életét tudod levenni. Kb háromszor eljátszod és meghal ( ha hagyja)
A dolog kiegészíthető az Ignite nevű summoner spellel.

Ezután a negyedik és ötödik szinten a W-t erősíted.

Hatos szinten raksz az Ultyra.

A Kombód a következőképpen egészül ki:

Rádobod a Q-t, Ráugraszm, majd azonnal megnyomod a W-t, és egy pillanat szünetet sem várva rögtön a R-t is lenyomod.

Megjegyzés, azt ne a fullhp-se llenfelen alkalmazd, mert habár van elég sebzésed a megülésére, az neked 2 másodpercbe telik, és az a LOL-ban hosszú idő,a mi alatt simán elszalad az ellenfeled, te meg meg pöröghetsz mint a hülye.

Persze szaladni fog, így érdemes lehet utána dobni egy Q-t (ha lejár a CD-je)

Innentől kedve az általam ismert nindzsa lovagok ára kezd borsos lenni.
Naplózva

Zuki
Gennin
*

« Válasz #3144 Dátum: 13 dec 14, 23:39:45 »

Én is nemrég kezdtem igaz már én 25ös vagyok.

Esetleg majd még kiprobálhatod tryndamert is.
Mostanság vele szoktam tolni,nem mondom hogy isten adta király vagyok vele , de szerintem elég paraszt hős Nevet
Nincs mannája így arra nem nagyon kell figyelned.

Alap passzivja hogy minnél többet üt valami megy fel a "Fury"-ja vagyis növekszik a kritikus ütésed esélye ez maxon 35%ot ad.

Q-val passziv az attack damaget kapsz,hiszen attack damages hősröl van szó,de ha benyomod a Fury mennyiségtől függően kapsz vissza életet,igy szinte life steal se kell neki

W-vel mikor harcolsz rátolod ezzel lassitod/slowolod,és kevesebbet fog rád ütni.

E-vel előre mész egy kisebb területet ez jó üldözésre,menekülésre egyaránt.

Ultija az hogy 5 másodpercig SEBEZHETETLEN de attól még, kaphat stunokat,börtönt stb , és a Fury felmegy 100ra és ha van már mondjuk 2 phantomod az 60% krit meg az a 35% az már 95% krit , ami bőven elég.

Maga a hős 1350 IP.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3145 Dátum: 13 dec 15, 00:14:04 »

tkrsiz2 rájöttem, hogy miért laggoltam annyira amikor veled játszottam Ashevel.

Az oka Yasuo.

Lehet hogy hülyeséget mondok, de ha benne van a játékban, akkor:
1. Tovább tart a betöltés.
2. Globális lag (fps drop) Igaz nem olyan durva, mint Lucsia esetében, de sajna nála a dolog akkor is problémás, ha a map túlvégén van.

Az előttelevő is szép volt, amikor Leonával mentem sopportolni... persze ADC nem volt. Persze jött oda egy  Shaco zéro potenciállal.

Poénos része. Leonával försz blád, dupla gyilkok.

Majd végül megöltem egy harmadikat is. igaz ebbe már belehaltam. A dolg szebbik része, hogy volt három killem, de én még mindig lvl1-es voltam, miközben már mindenki lvl3-ason szaladgál.
S ami még jobb, hogy Ignice helyett Barriert vittem.

Aztán később persze meglátszott, hogy nincs ADC, vagy valami egyéb potenciális DPS

-----------------------

Fiora jó midre?

Azért kérdem, mert az ellenfelem azt hozott midre, és 10:0-ás feedet csinált nekem.

Aztán tecsőn néztem pár Katarina vs Fiora videót, és úgy megállja ellene a helyét.

Yasuo magyar kommentár:
http://www.youtube.com/watch?v=NqCJRRA8C3o

-----------------

Kicsit mentem a hupikék accommal.

Érezhető, mennyire számít egy full mastery és egy rúna pédzs.

El se hiszem, hogy lét gémben Ashevel vesztettem egy Queen ellen.

Morause és aki van új, most kezdeni lol, ha gondoljátok partizhatunk a hupikék accommal, az nekem úgy is lvl7-es.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 07:26:22 írta Shiro » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3146 Dátum: 13 dec 15, 08:42:42 »

Shiro amint kitapasztaltam pár dolgot partyzhatunk, de előbb szeretnék a botok ellen nyerni úgy hogy több hőst ölök mint hogy én halok meg mert idáig nem így állok, megvan az első tapasztalatom a játékkal kapcsolatban... tetszik viszont nagyon tré a kezelhetősége jön a sok minion és cseszett nehéz elkapni vele az amúgy is gyorsan reagáló botokat akik egy magukban egy ilyen varázstoronyhoz szaladnak többen meg szétkapnak, a castbar nagyon szarul van berendezve de legalább alakítható.
Idáig két hős van amit tetszik az Master Yi meg Ashee. Most nagyjából ennyi... ja és lvl 6 vagyok, ez nem tudom mit számít-e.
Meg lenne egy kérdésem is, hogy miket érdemes vásárolni a vendortól ha már játékba vagyok.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3147 Dátum: 13 dec 15, 09:49:26 »

Vásárolgatás

Ashenek:

Kezdésnek:

Egy alap cipőt és 4 potit. (én 3 pirosat és 1 kéket szoktam) kevés mobilitás bónusz
Vagy Long Sword és mellé 3 poti (2 piros 1 kék ) (vagy 3 piros) kevés sebzés bónusz

Támadásra:

Sárga cipő (ne m tudom mi a neve, de 20% attack és 45 movement speedet ad)

Vérszopó Nagy piros kard, hivatalos neve The Bloodthreester
70+30 sebzést és 12+6 life stealt ad.
(ha ölsz, akkor nö a sebzése és az életszívása)

BOTRK (Blade of the Ruined Knight)
25 sebzés, 40% attack speed 15% life steal.
passzív bónusz sebzés: az ellenfeled aktuális életének 5%-a
A tárgy aktiválásal pedig az ellenfeled maximális életének 15%-ét sebzed rajta.

Lódoki (Last Wishper)
40 sebzés és 30% armor pennetrationt ad. Ez a tárgy akkor kell, ha az ellenfelednek sok a páncélja)

Infinity Edge. (IE, Infy) (kötelező)

70 sebzés és 25% esély kritikus találatra.
Passzív: a kritikus támadás sebzését 200-ról megemeli 250%-ra.

Fantom (Phantom Dancer)
50% Attack speed, 30% Crit Chanse és 5% movement speed.
Passzív: át tudsz menni az egységeken.

Statikk Shiv
40% Attack speed 25% Crit Chanse 6% movement speed.
Passzív: mozgás illetve harc közben töltődik a tárgy, ha eléri a 100 töltetet, akkor egy kisülést okoz, és a megtámadott ellenfélre, valamint négy közeli ellenfélre 100 mágikus sebzést okoz. ez a sebzés critelődhet, vagyis lehet akár 250 is.

Védelemre: (ezekből csak az egyiket szokás.)
Guardian Angel:
50 Armort és 40 magic resistet ad.
Passzvja: Ha meghalsz, akkor a maximális életednek 30%-ával feltámadsz. Ez 5 percenként csak 1x használható.

Banshee. (ez csak találomra lesz)
45 magic resist 550  Helth

Passzv: egy pajszot ad, ami kivéd egy ellenséges varázslatot. A pajzs 35 másodperc múlva újra aktíválódik, ha nem harcolsz.
Amíg nincs pajzsod, bónusz regenerációt kapsz

Aztán még lennének, de ez így is több mint hat.

Általában a Sebzést, az attack speedet, a lifestealt és a crit chanse-t szokták össze rakni.

Critből az Infy kell és mellé fantom, vagy statikk (esetleg mind kettő)

Life stealosból, a vérszopó és vagy BOTRK (vérszopó akár lehet 2 darab is)
---------------------------

Vagy Vérszopó helyett esetleg vehetsz neki egy Ravennai Hidrát (Ravenous Hydra).
Ami valójában a melleknek való lifestalos cucc, így a passzív részét nem tudod használni, viszont könnyebb összerakni lévén, hogy olcsóbbak az összetevői.. 75 sebzést és 15% lifestealt ad, valamint egy kis regenerációt.

A passzívja pedig, hogy a célpont körüli ellenfelek elszenvedik a sebzésed 60%-át.
Aktíválva szintén egy hasonlót csinálsz)

De pl ez a tárgy Yi-nek jó, mivel ő közelharcos.

A fenti lista tárgyai jók Yi-nek is.

---
ui: emmár durva, hogy fejből ismerem a tárgyak tulajdonságait.  smirksweat

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 09:51:10 írta Shiro » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3148 Dátum: 13 dec 15, 10:14:59 »

Tök mind1 amíg nem érzek rá erre a fos irányíthatóságra rárakhatom isten nyilát is akkor is kikapok, itt játszok és már ki van a pöcsöm hogy megcélzom azt a retkes hőst és persze akkor mászik be elé a minion de előttem is van én meg sorra eszem meg egy nyamvadt bot támadásait.

ui.: az a slusz poén hogy erre még segítséget se kérehetek...  Hmm...
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 10:16:35 írta Morause » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #3149 Dátum: 13 dec 15, 10:21:22 »

Garen annyira jó hogy jax melett rögtön mainem is lett . Nagyon jól tudok vele érvényesülni egyedül teemo tud meg szivatni. Sokszor nem is gond (még) ha duo top van ellenem .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins