Rájöttem ,hogy jungleressel mi a legrosszabb ami történhet ,help nélküli high alap armor mentes champ.
Öröm volt Vi vel lvl 3 ig varjakon és farkasokon élősködni ,hogy egyáltalán le tudjam verni halál nélkül a redet.
Persze a hülye én vok ,hogy nincsenek gankek.
A végére annyira összeszedtem magam ,hogy egy alatomos backdoort visszavertem és megnyertük ,de brutális volt a hátrányom végig ,valami 4:9:27 et csináltam.
Csak érjem el végre 20 at ,hogy vehessek runákat ,azért nem mindegy ,hogy 25 vagy majdnem 40 az armor.
Dzsungelt általában a Golemnél vagy a Vén Gyíknál kezdik. (Azok az erős buffos monszták)
Az elsőnél segítenek a társaid, a másodikat meg egyedül is el tudod intézni a Smite segítségével.
Ha a társaid mégse segítenek az elsőnél, az akkor is menni fog Smite segítségével.
Meg az igaz, hogy nem egy kegyes poszt a dzsungel, gyakorlatilag azt kell mondjam, inkább vagyok supportal, mint dzsungelessel.
-------
Fiora iz opó.
Belekukkantottam egy videóba, aszoggya Fiorának armor és 5 poti kezdés. (plusz a tank mastery)
Ellenfél szintén Fiora és skines, na mondom ez kemény lesz...
végül 7:1:5-el végeztem
Az az 1 is azért, mert úgy gondoltam felmegyek ölni az elelnfél respawnjára.
Következő meccs 15:11:20
Itt már kissé lazábra vettem a figurát.
Gondolkodás nélkül be torony alá a low hp-s ellenfelek után.
Csak az elején párszor elfelejtettem, hogy nincs cipőm, és így simán lefutnak low hp-val (az a ép hogy nem érem el táv)
Aztén amint megvolt BotRk és a Hidra, már is nyertük a tímfájtokat, pedig egypárszor még fel is akarták adni páran.
Build
Kezdés Cloth Armor 5 poti.
Sárga cipő
BotRK
Hidra
Infy
Infy
Infy
Szóval nagyon opé kis adc.
Már csak megkéne tanulni azt, hogy mi ellen miért gyenge, vagy erős, valmint melyike ellenfél ellen melyik skillel érdemes kezdeni.
Ashe mid-re azt mondtam, hogy csak Fizz veszélyes, na van még egy, Yi.
A Q-ja egy mocsok támadás.
S ami a legjobban bosszant, hogy tiszta opé rankeden kötelezően bannolják, de én még mindig nem tudom használni
újabb győzelem
20:12:12
Ha már megvan a Hidry és a BotRK és az első Infy onnantól már opé. (már ha rendesen játszunk)
Viszont eddig még nem jutottam tovább a 3. itemnél (cipőt leszámítva)
El nem tudom képzelni, mit produkál majd full builden 2500 dps-el
Ja és ezt a meccset is fel akarták adnia társaim...