AD Syndrát próbáljátok ki, nagyon ópé.
kezdetben vala ellenfelemül Xerath. Első csatát megnyerte, mivel nem helyezkedtem még el rendesen a székemben.
Utána olyan kontert tettem rá, hogy el is hagyta a lénjét. na aztán jött oda Fizz váltásnak.
Itt egy kissé megijedtem, hisz adc-kel elég bajos ellene harcolni, főleg hogy egy nem kimondottan adc-nek való karaktert használok erre a célra.
No de egy Q-val sikerült rávennem, hogy csapdába ugorjon, majd stun, meg néhány autoattack meg talán egy ulty, és ez is letudva.
No ezután már aszem megvolt a bf swörd.
S akkor most Varus várt a végen.
Ő messziről sebez, én messziről stunolok.
Varus el is kezdte nekem, miután az első kisebb akcióm, levitte a fél hoját, hogy Syndra az nem ápé, te tiszta núb vagyol.
Miután vagy kétszer háromszor megöltem, visszahagyott a lelkesedése.
23:8:21-es végeredmény
Megjegyzem a második legjobb 12:3:11
A két orodzsinále ádácá
Jinx 11:10:22
Varus 11:10:6
Tryndamer. Az ellenfélnél volt egy.
Egyre inkább beigazolódik a gyanúm, hogy az ultyja nélkül nem ér semmit.
De ha van egy flessed, akkor pl Luxal, vagy Syndrával az is kijátszató. Persze, ha cd-n van minden spelled, akkor már bajos.
Amúgy a itemeknek is szoktak nerfet/buffot csinálni illetve még adnak ki néha új itemeket?
Amire úgy nem régiből emlékszem, (s csak erről tudok)
Az az Infy. Levették a lassítását, és megnövelték a spell blade bónuszt 125%-ad-ről 200% ad-re.
Miért van az ,hogy sosem jön össze a full buildem?
Igazából még nem is láttam ,hogy teljesít a végső buildem.
Mert túl hamar megnyeritek, hagyjatok egy kis teret az ellenfélnek is.
Miért kezd minden nidalee serappal?
Mert a Szeráf jobb.
Sok manát ad, e mellé ad regent is, valamint a teljes amnád 3%-át megkapod AP bónuszként. Így az item, Ap bónusz tekintetében legalább anyit ér, mint pl Zuhyan , vagy a Deathfire.
Másik dolog, ha megvan az angyal bot, onnantól kezdve folyamatosan növekszik az AP-d, tehát nem kell feltétlen haza rohangálnod új itemekért.
------------------------------
Másnak sem müxik rendesen a lol recorder?
Van egy olyan probléma, ha elindítom a lol recordert, akkor lol dc-zik.
------------
Syndrával a 3 legutóbbi statom
http://www.kepfeltoltes.hu/131027/AD_Syndra_stat_www.kepfeltoltes.hu_.pngplusz a legutóbbi kicsit részletesebben
http://www.kepfeltoltes.hu/131027/AD_Syndra_www.kepfeltoltes.hu_.pngvan más a lolkinghez hasonló oldal?
-------------
Ha mondtam bármi olyat, hoyg Syndra jobb AD-vel, mint AP-vel akkor visszavonom, köszönhetően a tudatlanságomnak.
Aza z igazság, hogy egyszerűen csak túl jól megy vele és ezért tudtam AD-vel olyan jó eredményt produkálni.
Most viszont direkt mentem Ápésen és hasonló eredmény, kevesebb halállal.
S a mindezt mondhatni Soloban többek ellen, míg AD-sként inkább Teamfightban, vagy 1v1-ben sikerült a jóság.
Meg amúgy Syndra harcstílusa eléggé hasonlít Luxéhoz. Ez az egy kombóval sokat sebzel, meg cécézel oszt az ellenfeld kisimul mint az ékágé.
Valamelyik skillje ad valami olyan bónuszt az auto attackhoz, mint Lux passzívja. Mert úgymond egy kombó után az auto attackom látszólag egy kissé erős volt
... Hülyeségeket beszélek
... Leech Bane