Na megint a legjobb a csapatból. 2 halállal kezdtem, és 18:10:11-el végeztem. S mivel most nem voltak olyan noob társaim mint előzőleg, így meg is nyertük.
Lehet ez a szerencsenapom. Vagy FSN Archer hatás van rajtam és ezért sikerül most ilyen jól játszani Ashevel?
De az jó amikor kifókuszálsz egyet az ellenfél sorai közül, várod a pillanatot a lövésre, majd ellövöd az ultyt és örömködsz a találatban, míg nem meglátod, hogy a hátad mögött a társaid ellentétes vektorral futnak.
A meg milyen már, hogy ne ne fejezzük be, játszunk még, legyen nagy az influenzánk, vagy 10x megnyerhettük volna, aztán a Yijük soloban bepusholt minket és game over
--
Kipróbáltam milyen ágyból fekve játszani.
Ashivel voltam miden, egy Brandot kaptam ellenfélnek.
1. Ágyból kényelmes filmet nézni, de kevésbé alkalmas lolozni.
2. low fps miatt laggoltam
3. Ez a Brand már az elején ügyesebbnek látszott, mint az eddigiek (használta a stun kombót)
Mindezek ellenére 5:0-ra vertem.
Azt kell mondjam, hogy Ashevel, vagy Katarinával simán verem Brandot miden 1v1-ben.
A probléma akkor lesz, ha többen támadunk rá.
Lehet hülyeséget mondok, de Brand ellen a pókolós karik a legjobbak.
Ugye Ashe pl a papírsága, meg nuku menekülő képessége miatt nagyon rá van kényszerülve a pókolós játékstílusra.
Katarina pedig egy Shunpowal könynedén átugorhatja Brand W-jét, s utána elég szép börsztöt tud adni neki.
Na de hiába ment megint olyan jól Ashivel a mid, a többi lén vereségre állott.
Mikor a csapat társaimnak volt kb max 2-3 killje, és 6-7 halála nekem volt 8 killem.
Az ellenfél Ahrijának kb 16 killje, valamint Brandet kivéve a többi másiknak is legalább 5-6.
Aztán ugye Brand is felhúzta magát.
Egy stratégiai meglátás.
Ha Brand van az ellenfél csapatában, akkor miden 1v1-ben lepókolni, valamint úgy alakítani, hogy minél később legyen team fight
A mai másik két meccsről.
Ashe bot, és mit hoz az ellenfél hát szintén Ashe.
Mi Ashe és Lee Sin az ellenfél pedig Ashe és Vi.
Szerintem nyertük volna, vagy legalábbis nekem nem volt gondom...
Na de a Dariusunk is botra jött. 3v2 és csak a farmot loptuk egymástól...
Jegesteddy dzsungelezett, így top üresen volt, Gran jól felfermolta magát.
Darius és Lee Sin mellettem olyan gyorsan vesztették az életet, hogy nem bírtam rá kontrázni. Mire az egyik ellenfélnek felére pókoltam az életét, addigra ők ketten elvesztették legalább a háromnegyedét.
S ezt elvesztettük.
S az egyetlen amit nyertünk.
Ashe mid vs Articuno. Baromi jól elfarmolgattunk a kis pokemonnal. persze párszor sikerült megölnöm.
Elsőre elég szívatós Articuno passzívja
Gyors meccs volt, feedet is alig szereztem.
Visszatérve a Brand ellenire.
Ha jól rémlik Singedünk volt topon Ahri ellen. (a párjaikat nem tudom)
Singed folyton oltotta Ahrit, miután az megölte őt, meg ki akarta hívni 1v1-ben..stb
A legjobb az volt, amikor Singed beírja, hogy: full build.
Én még csak másfél vérszopónál tartottam, hát mondom wtf?
Nézem tabbal 6 doran shield
Azt kell mondjam, hogy az elmúlt hetek alatt szerintem Ashevel szintet léptem.
Nagyon jól bevált ez a két vérszopós kezdés.
Viszont most arra gondoltam, hogy mivel lét gémig Ashe úgy is csak pókol, mi lenne, ha a harmadik item nem a Fantom lenne, hanem az Infy, ami ugye eddig az utolsó volt.
Ami mellette szól.
Két Vérszóval könnyű összefarmolne egy újabb nmagy kardot, a kaszának is lesz egy szabad slot, s így olcsóban is összerakható.
Ha utolsónak veszem az infyt, akkor ugye először egy nagy kard amit majd kb 2200-ba kerül upgradelni.
Ha a második fantomot veszem utoljára, akkor zeal, amit majd csak 1600 upgradelni.