Ja ez igaz. Most volt vele egy meccsem,amiben sikerült hozni a régi formám.
Boton auto atackal csak last hitelünk, közben pókolunk (rohangászunk, mint pók a falon) a W-vel pedig az ellen felet piszkáljuk.
A W-vel mindiug egy kicsit oldalról lövünk, kissé megkerülve a minionokat, de ügyelve rá, hogy a lövés után vissza tudjunk menni a minionok mögé.
S a végére meglett a szupercsilalgharcos build. Előtte mindenki elintézett 1v1-ben, és csak team fightban tudtam killt szerezni, na meg boton párat előtte.
De utána, hogy meglett a full buildem, csináltam egy nyolcas sorozatot, amiben volt egy tripla.
Fizünk a játék kezdete óta afk volt, ez nem volt túl nagy probléma,isz lehoztuk volna. A legnagyobb gond inkább az volt, hogy Katarinának is le kellett lépnie, így már csak hárman maradtunk.
Utolsó esélyként elvittem egy bluet, majd solo baron, amihez csatlakozot Nidalee és Nunu meggyorsítva a folyamatot, majd pedig vissza a bázisra és sorba szétlőni az ott levő ellenségek seggét.
Aztán irány pusholni mjidet. Szóvaleljutottunk a nexusig, és még talán párat sikerült belelőnöm az egyik toronyba...
De hát az ellenség se volt rest, mert rájöttek, hogy valami itt nem stimmel velem, eddig ők picsáztak el engem, most meg fordítottja van a dolognak, tehát ergo kaptam egy szép kis fókusz szereplést.
Egyszer még újra éledtem, de szerencsére az irányító konzol tökéletességének, újra meghaltam. kis szaggatás, még elviselhető, de beakadt a kezem az asztalba és nem tudtam visszahúzni az egeret és szépen belerohantam az ellenfél ötösébe.
Ilyenkor érzi úgy az ember,hogy rajta múlott az egész
ui.
A purpleside a rúnákból származó criticalt számolja rosszul, a mobafire, meg az attack speedet.
-----------------------------
Csináltam egy Buildet róla mobafirén
Az nem tudjátok, hogyan lehet Full Guide-t csinálni, mert az enyém valamiért még csak Build Olny.
Angol káromkodás bújik meg a magyar nyelvben.
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/-350553?revision&nocache