Kicsit rákárestem, a garen nerf párposra, és egypáran nyavalyogtak a közelmúltban, hogy nerfelni kéne, mert túl erős,s leginkább a cc-i miatt.
Oké, hogy a tapasza szájra képessége miatt veszélyes lehet a mágusokra, a mozgás csökkentése miatt meg az adc-kre, de ezek végső sprpn kijátszhatók, hiszen garen melee,a másik két osztály, megranged. Meg ne felejtsük, hogy örliben ott vannak a minikék, amik akadályozzák a mozgást, így őket is fellehet használni védelemre.
Topon meg amúgy is más meleek ellen megy akik ugye ad-ből sebezek.
Na jó, talán topon elméletben tényleg túl erős lehet a cc-i miatt, de, ez végül is csak a metálnak köszönhető, amit meg a játékosok találnak ki.
Meg amúgy is meg lehet ellene tanúlni játszani, (mész és ütüd) hiszen nem tud dasholni, ugrani (jó de azzal nem nyer olimpiai aranyat távolugrásban) , vagy csáklyázni.
Szerintem van egyéb más karakter is, ami sokkal inkább átbillentheti egy lén nyelvét.
Orianna meg vétele:
Aszem te említetted,hogy Syndrára hasonlít. Nos az én meglátásom, hogy igazad van, de kissé nehezebb is irányítani.
Viszont ami igaz mindkét karakterre, hogy ezen a szinten a játszhatóság nehézségét az határozza meg, hogy az ellenfeled mennyire ismeri.
S Orianna akárhogy nézzük, hiába volt nem rég ingyenes, nem sokan kaptak hozzá kedvet, mert fura az irányítása, s így kevesen tudtak,vagy próbáltak rájönni a nyitjára, és az ereje pont ebben rejlik, hogy ritka és szokatlan.
---
Ja találtam olyat is, hogy Ashet is nerfeltetni akarták, hát mondom gyakorlatilag, leggyengébb adc (örliben:P)
Gondoljunk bele. a passzívját a buildje semlegesíteni fogja, így az végül is eltűnik (ha lapból 75%-os crc-dvan kit érdekel egy crc töltő passzív?) A Q-ja tök jó, de örliben ki az aki leáll "üssük egymást ki az aki előbb meghal"-t játszani?
Menekülni, nemigen tud. Támadó skillje, csak egy van.
Néhány gyöngyszem:
AND that Ashe!! Omg... Her 'e' is like a ward on steroids... Your team doesn't need to bother with wards if you have her.
Her slow basically makes her invisible as you can't kill her as she will kite your whole team around the map and back!
wardoskodik a zsidó baglya.
her damage is just too much when she is fed.
She could literally cut a tank like butter with madreds, and lifeteal like an animal with multiple blood thirsts
With exhaust on she could easily 1v1 any physical DPS
To make things worse her ultimate is broken. She just fires her misile and kill people who does not deserve to die.
she also has heaps of hp.
I want to see riot nerf her damage, and change her ultimate to stun only (no damage).
Elfeedelve egy kicsit erős... melyik karakter nem az?
Ultija sebzés nélkül? lol, távstun...
Meg van egypár érdekesség...