Persze miért ne.
(fejből írom az itemeket, néhányat kissé magyarul, remélem tudod mi az, mert nincs kedvem folyton kinézegetni)
Kezdés.
Kard és két málnaszörp.
ha sikerül összegyűjteni úgy ezeröccáz akkor
Nagy kard
ha kevesebbet, Kasza és ha marad akkor saru maradékból poti.
ha már van nagy Kardod és kaszád meg cipőd.
Eldöntheted, hogy előbb fejlesztesz egy Berzerker papucsát, vagy a nagy Vérszopó kardot.
Ha ez a kettá megvan, akkor ráálsz egy Fantom Dencörre és mellékesen fejlesztesz egy Infinity Edge-t.
(Ezt értem úgy, ha netán 1500+-od van, akkor nagy kard.) Szóval ha van pénzed, akkor mindig előbb a drágább részeket vedd meg. Aztán az olcsóbbakat.
Én általában a Fantomon elül a Zeált fejlesztem elsőre.
Eddig kábé a következőid vannak.
Vérszopó kard, Berzerker Papucsa, Infy Edge, és Fantom.
Ha van még potid, akkor az már csak a helyet foglalja.
Ja meg a cipőre tegyél egy +15-ös movement speedet
Add el és kezd el vásárolgatni a második fantom részeit.
Aztán ha hosszú a játék akkor az utosó slotba egy Nagy kard, amit majd vérszopóvé fejlesztesz.
---
Papír leszel, még mindig, de nagyot fogsz csípni.
Alapból lesz kb 300-360 sebzésed Amihez hozzájön egy alap 85%-os crit chanse. A crited 250+%-ot fog sebezni.
Valamint másodpercenként kb 2 lövést fogsz leadni.
Szóval lesz egy olyan min 1300-as dps-ed.
Defenzív ellenfelek.
Tudom 100 páncél már felezi 200 harmadolja és 300 már negyedeli.
Tankokon kívül ritkán láttam 200 as páncélban rohangáló ellenfeleket, de még 100-as páncélt is ritkán.
Nem mellesleg, ha miattad úgy döntenek, hogy a sebzésüket páncélra cserélik, akkor végeredményben örülhetnek a csapattársaid, hiszen az ellenfélnek kisebb a sebzése. Az Ap-s karik meg méginkább, ha az ellenfél főleg csak armorra gyúrt.
Ugyanakkor még mindig lecsérélheted az egyik Vérszop kardot egy last whisperre, ami igaz már csak 40-et sebez a 70-100 heylett, de a 35% magic pennetratin ellensúlyozza a dolgot (+ami a masteryből jön, meg esetleg a rúnából)
Egyébként 6 darab thornmaillal le tudják vinni kb 200-250-re a dps-ed, de akkor az övééké meg lemegy úgy 50-re.
Skillek.
lvl1 W aztán lvl6-ig elsődlegesen W másodlagosan Q (de mostanában lvl4-en benyomok egyet a bagojra is.)
Azán ha köcsög akarsz lenni szedd el a kéket és folyamatosan bekapcsolva lehet a Q.
S akkor még részben ehhez a buildhoz is tartozik.
Egyik játék lobbyban le nooboztak, mert nem cseréltem summoner spellt.
Igen, a Healt- és a Claricy-t használom.
Most ez szerintetek noobság? Mondjuk ha igen, akkor is maradok ennél.
1. a heal nagyon jön az elején. 2 Claricy 40%-ot tölt a manán, mer ha még az én nem spórolós használom a Q-t csak az effektjét a W-n módszeremet nézzük, az akkor is könnyen kifogyhat.
Nem mellesleg mindkét spell hatását megkapják a közeli csapattársaid is talán egynéhányat pont az a kis heal ment meg.
2. A többi spellt nekem túl bonyolult használni.
Ghost: hiába futsz lestunnolnak, Healel talán mentezs 1-2 társat.
Revive: azt néztem baromi nagy rajta a CD, ha elsőre meghalok, akkor tán másodjára is. na meg 1 fecske nem csinál nyarat.
Smite: még nem jungeleztem.
Cleanse: ez talán jó lenne, de úgy lennék vele, mint a Zuhany órával, mire eszembe jut, hogy van, már rég a földet nyalom.
Teleport: gyorsabban odaérek, de ha gyalog megyek akkor addigra lejárhat az ulti cd-je. S jobb egy ultival csatába szállni, mint nélküle.
Barrier kb min a Heal, csak ideiglenes hatással (2 sec)
Exhaust: ezt most olvasom érdekes.
Ignite: 410 true dameg 5 sec alatt, ami 82 tru dps. Gondoljátok egy ilyen kis nátha eszembe jut egy full tápolt Ashe, vagy Annie esetében?
Nem mellesleg, ha plusz 1 nagy sebzés kellene Annienek akkor adok neki inkább egy spell bladet.
Clairvoyance: team fight-ban együtt megyünk, aki a bokorba bújik annak szorulása van, akár látjuk akár nem megöljük. 2 van bagjom az majd huhog róla. 3 ward.
Flash. a ghost pepitája. Ha menekülsz tarkón lőnek.
szóval ennyi.
----------
ja meg hogy jártam ma.
Támadjuka báziukat én meg mondom foglalkozik a fene a toronnyal, bementem killelni.
A társaim megülték a kintieket én meg a bentieket.
na eztán ekkor jött a hideg zuhany. Ellenség újraéledt és jön. Nézek jobbra: torony. Nézek balra: torony.
Egy kissé problémás a feltöltés, ugyanis hibát jelez.