24 nov 23, 17:00:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877872 alkalommal)
0 Felhasználó és 53 vendég van a témában
Set
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1275 Dátum: 12 aug 11, 10:57:59 »

ME haverom annyit kockul rajta, már lvl20 én meg csak 13, és tegnap közösbe pvp-t toltunk.NAgyon felhuzott mert vagánykodott dariussal, meg h mien killer stb.Meg hogy én eggyik karival se tudom tolni etc. Szal elment a kedvem az egésztől, mert lehet tényleg nem nekem való az a játék.
Dariushoz kevesebb skill kell mint Tryndához Nevet Oké hogy Trynda tovább él 5mp-el de Darius egy teamfightba: R->R->R-> és így tovább. Ha így mondod hogy neked nincs közöd a játékhoz akkor megsúgom hogy még haverodnak sincs, nemcsak azért mondom mert Dariust használ, hanem mert még csak lvl 20. 250-300 win alatt senki nem mondhatja hogy ő "tud" játszani, mert nem tud. Ez tény, még nincs annyi tapasztalata, max 1-2 karakterrel.

@9Tails: Ebbe a hibába én is mindig beleesek hogy bead ilyen 180wineseket mikor haverokkal játszok, de hát játszanom kell velük mert egyedül nem akarok. Viszon a másik véglet hogy tegnap volt egy Teemo meg Xin Zhao több winjük volt mint nekem sokkal és szart sem értek, alapból Teemo egy használhatatlan karakter, csak idegesíteni jó vele az enemyt. Legyen meg a 16 karaktered és menj draft picket, abba legalább normális csapat kompozícióval mentek.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 11:09:27 írta Set » Naplózva

v_v
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1276 Dátum: 12 aug 11, 11:25:45 »

Ez a kinek mennyi win-je van annyira jelentéktelen dolog, hogy hihetetlen.
Kb azt mutatja meg, hogy mennyit játszik az illető, a konkrét "tudáshoz" semmi köze.

A 250-300 winhez meg annyit, hogy nem egy ismerősöm van bőven 300 felett, mégis ugyan olyan szarul tolják mint amikor elkezdték.
Mivel rajtad kívül 4 emberen múlik a játék kimenetele így eléggé nevetséges ebből megítélni valakit imo ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 11:28:02 írta Feo » Naplózva

Cassco
Gennin
*

« Válasz #1277 Dátum: 12 aug 11, 11:29:44 »

"200-250 win alatt senki nem mondhatja hogy tud játszani" Ez semennyire sem igaz, az hogy te a 250. wined után érezted úgy hogy tudsz játszani (gondolom) egyáltalán nem vonatkozik a többi playerre. Van aki 10-20 game után vágja az egészet (mert rendesen utánna néz, gondolkodik és nem csak játszik), van aki már játszott vagy 500at de még mindig ugyanott tart (1 ismerősöm például Nevet).

"Dariushoz kevesebb skill kell mint Tryndához." Ezt az állítást is cáfolnám ha te tényleg csak R-t tudsz nyomogatni az a te bajod  Mosolyog.

Utóirat: Devon hányszor hagyod még abba a játékot?  Nyelvesít
Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1278 Dátum: 12 aug 11, 11:40:13 »

Huh, szeretek ide írni, mindig jönnek utána ezek a jól szervezett gyerekes támadások full random emberkéktől  bow
Oda kellett volna írnom hogy kivételek mindig vannak és lesznek is, mindenhol, bármiben, sose mondtam ilyet hogy nincsenek.
Nah, im off for today.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 11:42:44 írta Set » Naplózva

v_v
Cassco
Gennin
*

« Válasz #1279 Dátum: 12 aug 11, 11:46:42 »

Igenis fogadd el a kommented súlyát azt amit mondtál vagy fogalmazz pontosabban (nekem se az erősségem).
És semmi jogod nincs ahhoz hogy gyerekesnek hívd azokat akik más véleményen vannak mint te (ez a leggyerekesebb dolog 1 ember részéről amit tehet) és ez vonatkozik a random ember megszólításra is.
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1280 Dátum: 12 aug 11, 11:50:51 »

Random emberkéktől-> van ez a fórum nevű dolog...

A jól szervezett "gyerekes támadás", meg nem támadás, hanem vélemény (imo-> In my opinion -.- ), amit a fantasztikusan bölcs és nagy tudású emberek okoskodása után szoktam irkálni, ha jönnek az ilyen random "élet nagy igazságaival" ^^

De, hogy ne legyen nagyon off a dolog:
Más emberek szövegelése miatt teljesen fölös rágódni ingame. Gondolom nem azért játszol, hogy neki örömet szerezz, hanem azért, mert tetszik a játék. Innentől kezdve teljesen mind1, hogy mennyire megy jól.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 21:16:41 írta Feo » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1281 Dátum: 12 aug 11, 13:04:37 »

Igen igaz hogy a win nem számít de mikor fiorával ütöm és az meg engem 3 ütésből lecsap pedig nagyobb volt mindenem az azért kicsit szíven csapott.És az igaz hogy rajtam kívül másik 4 emberen múlik de az esetek 80%-ban inkább egyedül oldom meg mert nem kell még több halál.Amúgy meg csak azért nem draft pickelek mert sokat kell várni.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1282 Dátum: 12 aug 11, 20:30:32 »

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/diana-the-nights-assassin-a-laning-guide-234893
Cassco, emlékszel a buildre dianával??
nha most ez a moba fires esetleg jobb lenne? bár én elég gynegusnak érzem a moba fires buildot a tiedhez képest, nem megy vele a kill.Vagy esetleg a hiba bennem van?tieiddel jobbakat nyomtam
ill ez milyen?
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/diana-the-nights-assassin-a-laning-guide-234893
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 20:36:43 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1283 Dátum: 12 aug 12, 12:21:14 »

Még Diana-val nem, toltam, szóval lehet hülyeség, de így első ránézésre ez a mobafire féle build nem tetszik túlzottan.
Hextech Revolvernek a legelején szerintem nem sok hasznát látja a kari. Legalábbis ahogy elnézem az alap statjait, nem tudsz vele csak úgy mindenfelé skillt spammelni így hp nem jön vissza túl sok, viszont a sebzésed kisebb lesz a kelleténél, mivel csak 40ap-t ad (és ugyebár 1200ba kerül, továbbá eléggé drága a továbbfejlesztése, így ha előtte valami fontosabb tárgyat akarnál beszerezni, azt kezdhetnéd a legelső itemtől).
A sebzés nekem azért tűnik fontosabbnak mint az a kevéske sustain, mert melee kari, tehát ha túl passzívan játszol vele akkor elég szép harass-t lehet rá tolni (most egy AP mid pozícióból indultam ki, de toppon is szembekerülhetsz ranged karakterekkel ugyebár), viszont ha te próbálsz meg harassolni, nem fog kijönni belőle az a dmg amit más itemekkel tolna a karakter (meg nekem eleve úgy tűnik, hogy inkább agresszív stílusra van kitalálva).

A lich bane se tetszik rajta, valahogy túl nagynak tűnik a képességein a cooldown ahhoz, hogy hatékony legyen (maximum legutolsó itemnek venném, de ott meg már valami sustain cuccal jobban jár az ember).
A Nashor's Tooth részét nem tudom megítélni, nem tudom, hogy sebez-e akkorát a passzívja, hogy érdemes legyen külön arra buildelni.

Na de majd ha free lesz kiderül mennyire ismertem félre Nevet
Egyébként Cassco, te megvetted a karit, vagy csak a többi melee ap-s tagból indultál ki? (Csak mert nem rémlik, hogy panaszkodtál volna az ip kiadásaid miatt  Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 12:29:42 írta Feo » Naplózva

Cassco
Gennin
*

« Válasz #1284 Dátum: 12 aug 12, 13:09:43 »

Nekem nem tetszik a mobafire-s build (sosem tetszettek alig van benne valami értelmes). Ha pontosan a leírás szerint tennéd akkor az elején nagyon nem lenne dmg-d a többi hőshöz képest (legalábbis szerintem). Mivel a spell vamp nem ad annyit h érjen is valamit (legalábbis Diana-n) plussz a nasor's tooth 2735be kerül eléggé vissza fogja a karaktert.
Más részt szerintem nincs értelme hibridelni egy olyan karaktert aminek midnen skilljén AP ratio van és eléggé magas is.
Ezeknél az itemeknél vannak sokkal jobb kombinációk is.
Az atack speed dolgot a passzívja miatt erőlteti (ami mellesleg egy nagy jax passzív koppintás azzal az eltéréssel hogy jax nem azonnali atack speedet kap hanem stackelődik és magic dmg-t lv6 után kap minden harmadik ütésére, ami nem aoe).
A lényeg hogy a build szerintem nem a legjobb ezt mutatja talán a szavazatok többsége is (54%on van jelenleg bár nem sokan szavaztak)

Utóirat: Nem nincs meg a karater Feo, csak a többi karakter alapján, a ratio-k alapján, és az ingame enemy vagy társ Diana-k alapján  indultam ki Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 13:11:03 írta Cassco » Naplózva

batai15
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1285 Dátum: 12 aug 12, 13:34:04 »

Hát csak feltettem a kérdést annyira nem értek hozzá.De a mobafires build sok apró itemet tartalmaz, sok idő, vagyis még soha nem is tudtam kirakni a full buildet,Illetve csak nagyon a végére lesz meg a magas ap pontom.
Cassco buildjével asszem optimális a karakter.Végére majdenm 500 ap-m van, illtve hp is van, mana is.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1286 Dátum: 12 aug 12, 23:41:19 »

Megsúgom kiadták Rengárt, az oroszlánt PBE-n. Nevet Elég nehéz kari lett, de botok ellen ahogy random nyomogattam a QWER-t elég sok killt kaptam gyorsan.. smirksweat OP lett, különösen az tetszik benne hogy a bokorból rá tud ugrani az ellenségre. Sok videót láttam hogy jó középre, junglebe, mindenhova. Sztem ha megtanulom használni, akkor Westen insta-buy lesz Pontosan
Új skineket adtak ki, VÉGRE Ziggs-re is Pojén Kúl
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1287 Dátum: 12 aug 13, 00:42:18 »

Nekem kezd ez a játék is undorítóvá válni.Vettem egy Mundót minden szép és jó megyek ölnék DE a csapat többi tagja csak akkor támadott mikor volt esélye egy kicsi ks-re.Végén 3-2-13 volt a statom akkor meguntam és mentem junglezni a többiek meg csak hívtak hogy menjek már tankolni... Egyszerűen már az a filling sincs meg mikor full magyar team van mert azok is pont ugyanezt csinálják már.Szóval szerintem ha ez így halad jövő hétvégén már el is felejtem ezt a játékot is.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #1288 Dátum: 12 aug 13, 00:56:57 »

Ha megkérdeznéd szerintem mindenki tudna mesélni szebbnél szebb sztorikat, tanulságként annyi a leszűrendő, hogy az ilyen esetek nem érnek meg annyit, hogy elvegyék a kedvünket a játéktól. Nekem a kedvenceim a sértődő kis hülye gyerekek, akik a legkisebb szarság miatt elkezdenek szándékosan feedelni aztán még nekik áll feljebb...
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1289 Dátum: 12 aug 13, 01:17:41 »

Kilencfarkú barátom, azt viszont te b*sztad el, hogy tankkal akartál ölni. Elnézést, de ez már fel tud idegesíteni, mikor például botok ellen próbálgatnám Ireliát, de a retardált Voli/Alistar nem tudja, hogy ezek kicseszett tankok, és nem ölni, ks-elni kell velük, hanem beugrani az enemy közé, és a többi. Aztán kapom, hogy ks noob, ksksksks... Mundo is tank, és igaz, hogy ha nagyon tankos, akkor azért tud ölni, mert mire őt megölnék ő már generál akkora dmg-t, hogy nyírjon (Mint a legtöbb tank esetében - én is Sejuanival folyton kinyírtam Ashet, akin már volt Madred). De azért istenem, legyen eszünk. Carryvel akarjunk ölni, tankkal meg tankolni.
Bocs, kicsúszott...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins