Én Diana-t midre topra vagy junglebe vinném bár az utóbbiba kevésbé mivel nemigazán szeretem azt a posztot.
Kezdésnek szerintem cipő és 3 hp potion, manára ügyelnék hogy harassolgassak minionozzak de azért maradjon is ha kell. Ezt követné egy Kage's Lucky Pick, 2es cipő (attól függ melyik, hogy melyiket követeli meg a játék) és 1-2 dorans ring (amelyet később ellehet adni hamár nincs szükség rá).
A következő item kiválasztása teljesen játék függő ha kell a magic resist viszont a magic penetrationt se akarjuk megvetni, akkor ajánlanám az Abyssal Sceptert, viszont ha elég jól megy a dolgunk akkor Rabadon's Deathcap a legjobb választás. Ha az elején nagyon nem megy akkor talán belefér egy Rod of Ages mivel szintenként manát és hp-t tölt. Ezen itemek közül persze mindet kilehet rakni csak a megfelelő sorrendet kell tudni.
Ha már nincs szükség a Kage's Lucky Pick gold generáló képességére akkor kirakhatjuk a Deathfire Grasp nevű itemet amely egy nagyszerű aktív skillt is ad a cooldown redukció mellé (sose felejtsd el használni).
Az itemek közül szóba jöhet még a Void Staff, Rylai's Crystal Scepter, Zhonya's Hourglass, Lich Bane, vagy esetleg valamilyen defenzív item (bár a Zhonya's is eléggé az
). Természetes ez is teljesen játék függő hogy melyiket érdemes megvenni, meg kell nézni az ellenség itemjeit, meg kell figyelni a szituációk milyenségét és aszerint vásárolni.
Runának ajánlanám: mark: magic penetrationt, (jungle-hez talán atack speed)
seal: armor, ap, magic resist
glyph: ap/level, magic resist vagy flat ap
quintessence: flat ap
Skill order: level 1esen lane-re Crescent Strike, jungleben Pale Cascade
level 2esen lane-re Pale cascade (vagy ha nagyon béna az ellenségünk moonfall), jungleben Crescet Strike
A továbbiakban a Crescent strike-ra helyezném a hangsúlyt vagy ha defenzíven akarunk játszani akkor Pale Cascade (jungle közben lv3mason mindenképp rakjunk egy pontot a moonfallra a sikeresebb gank miatt).
Az ultimate skillen elég kicsi a cooldown, és ha a targeten Moonlight van és úgy nyomjuk el akkor azonnal refreshelődik amit a Crescent Strike skillel rakhatunk rá. Tehát ezzel lehet ügyeskedni hogy mikor és hogyan használjuk.
Summoner spellnek: Flash/Ignite kombót ajánlom.
Mastery: 21/0/9 midre 21/9/0 top-ra és jungleben (szerintem ezek eléggé egyértelműek
).
Edit: Attól assasin hogy hirtelen nagy burst dmg-t tol és van jump skillje ami könnyűvé teszi a target kiválasztását (legalábbis szerintem).