Jah, a q-ra legfőképp, meg igazán sebezhetne 100%-ot minionokra is, nem ő lenne az egyetlen melee kari értelmes farmoló skillel
De szerintem általánosságban nem hozza azt a szintet mint a többi off-tank féle melee kari.
A "q" jelenleg szinte semmit nem sebez, még úgyse ér sokat ha előtte már kettőt csaptál vele, és 1sec cd van rajta (na meg arról nem is beszélve, hogy előtte akkor össze kell hozni azt a 2 hitet, amire a végén már nem biztos, hogy lesz alkalmad a teamfight előtt)
A "w" sebzése ugyebár sehol sincs, de mondjuk annak inkább a sustain lenne a lényege, de ahhoz meg túl kevés ideig tart, és nagy rajta a cd...arról nem is beszélve, hogy elég jó helyen kell elsütni ahhoz, hogy érjen is valamit.
Talán egyedül az "e" skilljével nincs gondom, bár azzal is elég jól kell időzíteni, hogy hasznára legyen a csapatnak a fölösleges enemy dobálás helyett, +ha nem szaladgálsz vele végig a 4 másodperc alatt (asszem annyi), akkor szinte semmit nem sebez, de ha meg erre a részére figyelsz, akkor a többi dmg-d esik ki.
Az ultija jelen formájában teljesen használhatatlan szerintem. Jó vele fightot kezdeni, de az 1 sec fear az kb semmi, ennél a knockup-os ultik 6x tápabbak, a sebzése meg nevetséges mellé, ráadásul iszonyat nagy cd van rajta.
A passzívjából kapott bónusz dmg kb semmit nem ér, egy alap slow minden plusszodat leszedi (ami eleve nem nagy, mind1 mennyi movement speedet adsz neki), ez a része egyedül azért nem zavar, mert a unit collision se számít nála, ami melee karinál szerintem elég nagy pozitívum
De félreértés ne essék, imádom magát a karit csak szerintem sehol sincs az értelmesebb junglerekhez képest (pocsék az elején a clear time és a sustain is), meg a solo-top karikhoz se (a legtöbb már true dmg-vel szaladgál, +tele vannak cc-vel)
Ahogy nézegetem a játékokat spectate-ben (vagy ha esetleg én tolom vele, bár ez elég ritka, inkább ap mides vagyok) leginkább csak azért tud néha jól kijönni a laning phase-ben, vagy a teamfightokban, mert nem egy túl gyakori pick, és nem mindenki tud ellene játszani.
>Omg, nem gondoltam volna, h ilyen hosszú lesz