Világ legunalmasabb játéka, amivel valaha játszottam.
Kezdődik az első 1,5 perccel, ahol semmit se csinálsz, csak elhelyezkedsz.
Az első 15 perc csak kóstolgatás, meg fejlődés, hogy olyan szintre gyere fel, ahol már
el tudsz menekülni, ha szükségét érzed . Érted, menekülsz, egy harcos játékban... Röhejes. Mert konkrétan azt csinálod, ha éppen gyengébb vagy, mint a veled szemben álló karakterek, akkor visszahúzódsz a közelebbi saját torony mellé, és vársz a sült galambra. Támadni meg csatlósok nélkül nem tudsz, mert a torony 4-5 lövésből sz'rrá lő. Ergo amolyan patt helyzet.
Elhiszem én, hogy mindig van győztes csapat, meg a játék vége már kicsit érdekesebb, főleg 18-as szinten, amikor már valamennyire erős karaktert fejlesztesz ki arra az adott egy játékra, de nem, nekem nem jött be.
Ja igen, a másik. Hogy van egy alap accod, és azon belül minden körben választasz egy sajátot... Amit minden új körben újrakezdesz.. Mert az már nem buli, mint a WoWféle MMORPGkben, hogy egy karaktered van, és azt fejleszted, ráadásul nem 45 percig, azaz nem unsz bele. Nekem már ez nem tetszik.
A másik meg a halál dolog. Unalmassá teszi az egészet. Oké, hogy számolja a killeket, meg a stat a fontos, de könyörgöm! Ha 30 játékperc után meghalok, legalább 60 másodpercet kell várjak, míg visszatérek a játékba. És kb. újabb 30 percet, míg visszaérek az esetleges játéktérre. Az már másfél perc a semmiért. Ennyi idő alatt én a kezemet rágom le az őrlőfogaimmal.
A játék egyetlen pozitívuma SZÁMOMRA (mert ismétlem, ez az én saját véleményem), hogy iszonyatosan jó a grafikája.
És egy-két karakter annyira cosplaynek való, hogy eszméletlen.
1/10, Bocsánat.
Bocsi erre muszály reagálnom
Az első 1,5 perc az elhelyezkedésre van igen. De tudod vannak olyanok akiknek éppenséggel a gépe vagy a nete nem éppen a legjobb de szeretnének játszani. Ezt az 1,5 percet arra hagyják hogy akinek nem tölt be gyorsan annak még legyen esélye becsatlakozni a játékba és elhelyezkedni
Én éppenséggel szeretem az első 15 percet. Ott derül ki igazán hogy ki a skilled és hogy mennyire tud játszani. Mivel ha az elején éppen lekörözöd az ellenfeled lvl-ben vagy éppen meg is ölöd azaz szerzel kill-t akkor az megmutatja hogy mennyire tudsz játszani.
Elmondom neked hogy az accodon belül rengeteg karaktered lehet, de. Pl runákat lehet venni és minden karakternek más rúna kell szóval ott is max 2 karakter runáit szerkeztheted. Szóval 2 Karaktered lesz amivel szeretsz játszani. A többi karakter azért van hogy kiválaszd magadnak amelyik legjobban tetszik és avval tanulj meg játszani stb..
Éppenséggel a "halál dolog" azért van mivel hogyha ugyanannyi lenne a respawn time mint a legelején akkor sosem lenne vége. Képzeld el azt a helyzetet hogy mindenki 18as semmelyik csapat nem bír el egymással és 10 sec a respawn time.. annyi idő alatt nemtudsz semmit kb csinálni. Tény hogy kissé unalmas de így normálissá tették a játékot hogy ne 2-3 óráig kelljen játszani
Ja és amúgy elmonodm hogy a játék míg lvl 30 nem leszel és mész el rated meccsre ahol már van valami izgalom éppenséggel CÉL, ott kezd el jó lenni. A 30 lvlig eljutóút arra van hogy kitaláld melyik karakterrel szeretsz játszani, avval megtanulj játszani, tudd mit mikor kell milyen taktikai lépéseket kell hozni stb..
Nekem ez a játék 8/10 és csak amiatt mivel nem szeretem annyira a felülnézetes játékokat és mert 1 pálya van 5v5-re amit én eléggé keveslek ^^"
Számomra a grafika teljesen amatőr. Ennél 100x jobb grafikai játékokat látsz mamár, és ezt a grafikát 4-5 éve lazán produkálták a játékok
Ez csak saját vélemény.