24 nov 23, 11:38:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 876639 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1140 Dátum: 12 júl 25, 18:09:23 »

Skacok ha nem említitek meg ezt a cuccot akk sose jövök rá szóval ezer köszi Nevet Am valamiért mostanában nem megy a játék valahogy úgy érzem hogy csak 1 púp a hátamon mindenki a csapatban ... :S
Naplózva

dabal
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1141 Dátum: 12 júl 25, 18:20:00 »

Mostanság nekem se nagyon megy a játék, hülyébbnél hülyébb csapatot kapok és az enemy meg olyan op csapat lesz, hogy rendszerint 25 perc alatt kikapunk.
Ezért fogtam magam és átmentem Dota 2-re.Ott kicsivel jobb a helyzet nincs annyira hülye csapat és nincsenek iszonyat op karik és olyanok sincsenek akik nagyon gyengék lennének(csak supportok vannak).

ui:van köztetek valaki akinek megvan a Dota 2?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 18:20:31 írta dabal » Naplózva
Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #1142 Dátum: 12 júl 25, 18:24:55 »

Világ legunalmasabb játéka, amivel valaha játszottam.

Kezdődik az első 1,5 perccel, ahol semmit se csinálsz, csak elhelyezkedsz.
Az első 15 perc csak kóstolgatás, meg fejlődés, hogy olyan szintre gyere fel, ahol már el tudsz menekülni, ha szükségét érzed . Érted, menekülsz, egy harcos játékban... Röhejes. Mert konkrétan azt csinálod, ha éppen gyengébb vagy, mint a veled szemben álló karakterek, akkor visszahúzódsz a közelebbi saját torony mellé, és vársz a sült galambra. Támadni meg csatlósok nélkül nem tudsz, mert a torony 4-5 lövésből sz'rrá lő. Ergo amolyan patt helyzet.

Elhiszem én, hogy mindig van győztes csapat, meg a játék vége már kicsit érdekesebb, főleg 18-as szinten, amikor már valamennyire erős karaktert fejlesztesz ki arra az adott egy játékra, de nem, nekem nem jött be.

Ja igen, a másik. Hogy van egy alap accod, és azon belül minden körben választasz egy sajátot... Amit minden új körben újrakezdesz.. Mert az már nem buli, mint a WoWféle MMORPGkben, hogy egy karaktered van, és azt fejleszted, ráadásul nem 45 percig, azaz nem unsz bele. Nekem már ez nem tetszik.

A másik meg a halál dolog. Unalmassá teszi az egészet. Oké, hogy számolja a killeket, meg a stat a fontos, de könyörgöm! Ha 30 játékperc után meghalok, legalább 60 másodpercet kell várjak, míg visszatérek a játékba. És kb. újabb 30 percet, míg visszaérek az esetleges játéktérre. Az már másfél perc a semmiért. Ennyi idő alatt én a kezemet rágom le az őrlőfogaimmal.

A játék egyetlen pozitívuma SZÁMOMRA (mert ismétlem, ez az én saját véleményem), hogy iszonyatosan jó a grafikája. Mosolyog És egy-két karakter annyira cosplaynek való, hogy eszméletlen. Nevet

1/10, Bocsánat.  smirksweat

Bocsi erre muszály reagálnom Nevet
Az első 1,5 perc az elhelyezkedésre van igen. De tudod vannak olyanok akiknek éppenséggel a gépe vagy a nete nem éppen a legjobb de szeretnének játszani. Ezt az 1,5 percet arra hagyják hogy akinek nem tölt be gyorsan annak még legyen esélye becsatlakozni a játékba és elhelyezkedni Nevet Én éppenséggel szeretem az első 15 percet. Ott derül ki igazán hogy ki a skilled és hogy mennyire tud játszani. Mivel ha az elején éppen lekörözöd az ellenfeled lvl-ben vagy éppen meg is ölöd azaz szerzel kill-t akkor az megmutatja hogy mennyire tudsz játszani.

Elmondom neked hogy az accodon belül rengeteg karaktered lehet, de. Pl runákat lehet venni és minden karakternek más rúna kell szóval ott is max 2 karakter runáit szerkeztheted. Szóval 2 Karaktered lesz amivel szeretsz játszani. A többi karakter azért van hogy kiválaszd magadnak amelyik legjobban tetszik és avval tanulj meg játszani stb..

Éppenséggel a "halál dolog" azért van mivel hogyha ugyanannyi lenne a respawn time mint a legelején akkor sosem lenne vége. Képzeld el azt a helyzetet hogy mindenki 18as semmelyik csapat nem bír el egymással és 10 sec a respawn time.. annyi idő alatt nemtudsz semmit kb csinálni. Tény hogy kissé unalmas de így normálissá tették a játékot hogy ne 2-3 óráig kelljen játszani Mosolyog

Ja és amúgy elmonodm hogy a játék míg lvl 30 nem leszel és mész el rated meccsre ahol már van valami izgalom éppenséggel CÉL, ott kezd el jó lenni. A 30 lvlig eljutóút arra van hogy kitaláld melyik karakterrel szeretsz játszani, avval megtanulj játszani, tudd mit mikor kell milyen taktikai lépéseket kell hozni stb..

Nekem ez a játék 8/10 és csak amiatt mivel nem szeretem annyira  a felülnézetes játékokat és mert 1 pálya van 5v5-re amit én eléggé keveslek ^^"

Számomra a grafika teljesen amatőr. Ennél 100x jobb grafikai játékokat látsz mamár, és ezt a grafikát 4-5 éve lazán produkálták a játékok Nevet Ez csak saját vélemény.
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1143 Dátum: 12 júl 25, 18:32:54 »

Ezt a "kevés a pálya pufuhuguhjulu" dolgot sem tudom értelmezni ... Ez a játék nem olyan mint pl a cod 4 mw1 hogy ide raksz 1 fát oda 1 utat ide 1 házat amoda 1 halott tehenet ide 1 falut stb mert annak semmi értelme ... Csak mész össze vissza és reménykedsz hogy belefutsz 1 enemybe ... Aztán meg csak a látványért más pályát készíteni is baromság ehelyett a riot inkább vár vár hogy legyen lehetősége készíteni 1 új játék módot amihez csatol 1 új mapot és dobálja kifele az új karaktereket skineket meg stb. Meg amúgy is ha szted olyan könnyű 1 ilyen játékhoz 1 új mapot csinálni akkor tessék készítsd el küld el a riotnak és imádkozz hogy bejöjjön nekik ...
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1144 Dátum: 12 júl 25, 18:38:10 »

Nekem az nem tetszik a LOL-ban, hogy túlságosan kötött és itt dióhéjban vége is. Persze lehet ezt csak azért mondom, mert előtte 3 évig dotáztam. Számomra is túl unalmas, főleg az early game. Leblanc volt a kedvencem, mert azzal nem kellett órákig farmolgatni, hogy erős legyél. A legtöbb karaktert pedig 2-3 meccs után megunod. Minden héten más volt a kedvenc herom, kiszerettem a karakterekből, mert unalmassá váltak, túl könnyűek. A legtöbb meccs kimenetele pedig előbb függ a champoktól, mint a játékosok tapasztalatától. Például nagyon ritka volt a 4v5 győzelem, míg dotában egy játékos kiesése nem annyira számít, ha van csapatmunka. A buildek sem annyira korlátozottak, nincsenek annyira besorolva a kasztok, mint lolban.
Naplózva

Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #1145 Dátum: 12 júl 25, 18:49:59 »

Ezt a "kevés a pálya pufuhuguhjulu" dolgot sem tudom értelmezni ... Ez a játék nem olyan mint pl a cod 4 mw1 hogy ide raksz 1 fát oda 1 utat ide 1 házat amoda 1 halott tehenet ide 1 falut stb mert annak semmi értelme ... Csak mész össze vissza és reménykedsz hogy belefutsz 1 enemybe ... Aztán meg csak a látványért más pályát készíteni is baromság ehelyett a riot inkább vár vár hogy legyen lehetősége készíteni 1 új játék módot amihez csatol 1 új mapot és dobálja kifele az új karaktereket skineket meg stb. Meg amúgy is ha szted olyan könnyű 1 ilyen játékhoz 1 új mapot csinálni akkor tessék készítsd el küld el a riotnak és imádkozz hogy bejöjjön nekik ...

Tudod ha egésznap 1 féle pályán játszol egy időután kezded unni. Szerintem meg kurvára nem olyan nehéz elkészíteni egy 5v5 pályát a riotnak. És én játszani szeretnék ők a fejlesztők ők oldják meg hogy a játékos évezze szóval ezt sem értem hogy én csináljam meg a pályát :DD Ja és nem is kértem hogy értelmezd a "kevés a pálya pufuhuguhjulu" dolgot ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 18:51:33 írta Matetsu. » Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1146 Dátum: 12 júl 25, 18:53:09 »

Valaki elmagyárzná mi ez a tribunal dolog? :/ rákerestem de semmi hasznosat nem találtam
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1147 Dátum: 12 júl 25, 18:59:47 »

Na mind1 neked az a véleményed nekem ez és sztem érd be azzal ami van  smirksweat Igazából meg azért írtam le a véleményemet az előző hsz-ben mert már idegesít ez a sok panaszkodás ...

jujguy ez olyan hogy amikor elindítod a launchert akkor kiad ilyen szövegeket meg pár képet a Play fölöttés az leső az a The Tribunal arra katt kihozza 1 oldalt kimásolod a linket bejelentkezel aztán meg beilleszted a linket a böngésződbe (legalábbis nekem csak így sikerült megoldanom) és reportokat ad be az egész match alatt rögzített chat szöveggel együtt és el kell döntened hogy a riot megkegyelmezett e a reportolt játékosnak vagy megbüntette és ezért elméletileg kapsz ip-t
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1148 Dátum: 12 júl 25, 19:05:49 »

köszi, kipróbálom,hátha sikerül Mosolyog Ezzel legalább könnyen tudok rúnákat/karikat venni D:
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1149 Dátum: 12 júl 25, 19:26:48 »

Azért olyan sokat nem kapsz hogy hű de könnyű legyen karit venni kacsint
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1150 Dátum: 12 júl 25, 19:44:30 »

megcsináltam a tribunalt, és most? hogy kapom meg az IP-t?
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1151 Dátum: 12 júl 25, 19:48:17 »

Asszem ha folyamatosan csinálod akkor időközönként kapsz ip-t vagy rp-t asszem. Mosolyog
Naplózva
kristof
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1152 Dátum: 12 júl 25, 20:07:05 »

Nah újra eredetizek..nagyon jót tett a PBE-zés.  Nevet most egybôl PvPn a statom 16/3/13 volt TeemovalxD am jelöljetek..mind a 2-nél KristófHUN a nevem
Naplózva
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1153 Dátum: 12 júl 25, 22:56:58 »

Tetszik az a Tribunal, imádok nézegetni miket írogattak a chatbe meg bannolgatni ikszdé Mennyi ilyen Tribunal-t kell kitölteni hogy kapjak jutalmat?
Szerk: Töltögettem, amíg gratulált nekem a 15.-nél Nevet

Még mindig nem látom a főoldalon magam Szomorú Eu Nordic East: ViktorSamaHUN (lvl 25)
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 23:02:35 írta Viktor-sama » Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1154 Dátum: 12 júl 25, 22:59:59 »

Nem tudom talán 10et (? ) nem írja valahol? :/ Meg kb ha rendszeresen csinálod kapsz érte jutalmat azt hiszem Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins